Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Ari

    Ari Well-Known Member

    І я зла злюща, мо то до пана мера піти і сміттям посіяти, яке в нас купами лежить не вивезене, ще мабуть з кінця грудня не вивозили, вчора йшла повз ті купи, то чи миші чи щурі (не дуже розбираюсь по звуку) мали бенкет, а сьогодні трохи потепліло, то запах...... :girl_devil:Не заздрю тим хто то колись буде прибирати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. mazepynka

    mazepynka Well-Known Member

    пан мер зі свитою саме засівають в Італії
     
  3. iragonzales

    iragonzales В декреті

  4. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    ....я киплю...Дратують дуже люди(мужчини), які лізуть не в своє діло,знають все на світі вплоть до того що дитині дати, які мешти взути, і скільки майонезу дати до салату, всім навколо нав"язують свою думку. Не дай Боже скажеш щось наперкір - вибухають гнівом...
    ...напихають мою дитину всяким г...мном, і дають знати що моя думка нічого не значить...я ,бачучи несправедливість ніколи не мовчу,а зразу кажу що мені не довподоби,особливо коли це стосується МОЄЇ дитини,і мені краще знати чим годувати,як і в що вдягнути,коли і куди їхати чи йти...Чого деяким людям життєво необхідно вставити свої 5 копійок в усе на світі?!....коли взялась вияснити в чому справа - обізвали, наричали - невдячна,свиня,тупа....сиджу реву...як так???? як говрити з такими,коли людина не вміє сприйняти своєї помилки,чи найменшого критичного зауваження в свій адрес? потакати всьому? але до нічого доброго це не приведе...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. lanalv

    lanalv Well-Known Member

    Не реагуйте,не витрачайте себе на на чуже бачення Вашого життя.Треба навчитись розуміти,що ми проживаємо СВОЄ ЖИТТЯ.А якщо хтось не згоден- в сад.Я,як тєхнарь,при потребі, розроблю точну маршрутну карту кому і кудой ходіть!!!!Дівчата,все буде гуд,у всіх,я впевнена(мне сообщілі)
     
    Останнє редагування: 20 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. Olena Korsyka

    Olena Korsyka www.time4shopping.com.ua

    Підтримую! "Не реагуйте,не витрачайте себе на на чуже бачення Вашого життя."
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Дівчата, про що ви говорите? Я думаю то писалось не про сторонню людину, а про когось з близьких родичів з якими таки доводиться пересікатись. Тут не реагувати не вийде. Повністю припинити спілкування, думаю, теж.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    дякую за підтримку,але з цією людиною проводжу немало часу,і люблю, і поважаю...але...просто характер такий і з цим ,напевне,нічого не поробиш. Та людина старша за мене,мудріша, і моя думка не авторитетна для неї. В нас хороші відносини,але ці "розбори польотів" з її сторони , повчання, капання на мозги - так не роби,візьмись вже за розум,безтолкова - виводять з рівноваги,якої я й так важко досягла...
    не звертайте уваги,це просто хвилинка слабкості,тут на форумі можу виговоритись. І дякую всім за підтримку))):girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. ChristinaSummer

    ChristinaSummer Well-Known Member

    Мене зараз мега дратує сестра з якою живу в одній кімнаті. Не мала дитина, навчається в університеті на 2 курсі. Від неї постійно залишається вдома безлад: немитий посуд, її одяг, що вивалюється з шафи, речі може на крісла покидати, волосся у ванній. До людини не доходить, що живучи з кимось в одній кімнаті\квартирі не треба робити з приміщення свинарник. Намагаєшся зробити зауваження - нереагує, а жити як наймит, що прибирає\миє за неї (бо мені треба чистоти) не хочу. що порадите?
     
  10. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    виділити їй куток і зносити весь срач туди... нехай пошукає чисте горня серед одягу і конспекти серед взуття і залишків волосся.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Креативно Креативно x 1
  11. lanalv

    lanalv Well-Known Member

    Дівчата, про що ви говорите? Я думаю то писалось не про сторонню людину, а про когось з близьких родичів з якими таки доводиться пересікатись. Тут не реагувати не вийде. Повністю припинити спілкування, думаю, теж.


    Тобто-треба шкодувати всіх довкола,а не себе і СВОЮ сім"ю?Знаєте,добро дійсно деколи має бути з кулаками...потрібно раз і назавжди прийняти рішення-альбо ти живеш так як хочеш ти,альбо до кінця днів вгоджаєш рідним,відчуваєш за них,дорослих людей,відповідальність....а результат-один-нікому не вгодиш.Як виявилось-то правда:найболісніше ображають найближчі люди.я стараюсь ніколи не бути категоричною ,нікому ніколи нічого не радити,просто -висловлюю своє бачення(на що маю повне конституційне право)...скажу одне-дорослі мають бути дорослими і не псувати життя своім ДОРОСЛИМ дітям[/QUOTE]
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ChristinaSummer

    ChristinaSummer Well-Known Member

    треба спробувати)
     
  13. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    як довго ви будете жити разом? Від цього і відштовхуйтесь. Маю майже таку родичку, але я згідна перетерпіти її тиждень, ніж вкладати в її голову свої правила.
     
  14. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

     
  15. ChristinaSummer

    ChristinaSummer Well-Known Member

    Думаю, ще 2 роки доведеться.
     
  16. Amaranta

    Amaranta Member

    А мене просто виводять з себе люди (не інваліди/без колясок/маленьких дітей/візків з продуктами) в ТЦ Форум, які не можуть пройти пару метрів ногами до ескалатора, а катаються ліфтом з поверха на поверх, в той час як я стою з маленькою дитиною в візочку перед тим ліфтом і спостерігаю як відкриваються двері - на мене "невозмутимо" дивляться декілька пар очей - двері закриваються і ліфт їде далі. І ніхто не поступиться, бо всі спішать (до слова, там, деколи, швидше буде ногами пройтись, ніж дочекатись того ліфта), а я ж з дитиною нікуди не спішу - можу ще почекати... Піднятись з 1-го на 2/3-й поверхи з візочком там просто нереально - треба чекати по пів години або йти в інший кінець ТЦ на другий ліфт. Хтось ще стикався з тою проблемою, чи то тільки мені так "щастить"?
    PS. Не хотіла нікого образити, але сьогодні мені то дуже наболіло... Відпало бажання, взагалі, туди їздити((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. Siania

    Siania Love Life

    Там ж не написано що ліфт тільки для візочків. Ті люди навіть не задумуються що комусь заважають. До появи малюка, Ви теж не передбачали потреби молодих матусь :) Як інші можуть пройтись до ескаватора, то чому Ви не можете пройтись до іншого ліфту? :) Терпіння, ще раз терпіння, повірте, ніхто навмисне там не їде аби Ви довго чекали...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
  18. Amaranta

    Amaranta Member

    Ну, взагалі, там, якраз, на ліфті збоку і намальований візочок, просто його не одразу помітно. Знаєте, це як в громадському транспорті - сидячі місця для інвалідів та дітей, але ж ми на них сидимо і поступаємось, коли бачимо стареньку бабцю, вагітну чи дитину. І я не проти того, щоб хтось ще на тих ліфтах їздив, просто якщо стоїть мама з візком перед ліфтом, то невже так важко поступитись місцем. Знаєте, мам з візочками в ТЦ не так вже й багато, тож можна їх і пропустити вперед. До речі, до ескалатора йти набагато ближче ніж до іншого ліфта, а дитина, деколи, не може чекати... ну, але я так і роблю - йду, бо не маю іншого вибору.
    Ps. Вірю, що ті люди не думають, що комусь заважають, і не маючи ще дітей або діти вже давно виросли, не передбачають потреб молодих матусь - але ж вагітній/старшим/неповносправному допомогли би...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  19. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Ага підтримую, там дійсно намальовано для кого ліфт)))). Була мала менша, той ходити в той ТЦ через то чекання не хотілося. Тепер мала трішки більша, то ми туди ходимо для того щоб покататися на екскалаторі).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. iragonzales

    iragonzales В декреті

    [/QUOTE]
    Так воно і не так. Мова думаю про дуже близьку людину. І так як Ви пишите,рубати як випадкову людину не можна і не варто. Звісно треба жити своє життя. Але можна поугукати, вдати що слухаєш. В кінці подякувати за пораду. І зробити по-своєму...А так самому провокувати конфлікт, бо хай "живе своє життя" абсолютно не потрібно, бо такий варіант поведінки нічого крім сварок і не порозумінь в життя не принесе. Тим паче людина каже, що любить її.
    @Semiramis тут проблема не стільки в тому, що людина Вас повчає. Як в тому як Ви на то реагуєте. Та забийте , що ВАс повчають. ВИ доросла, Вам нічого не треба доводити. Просто за інерцією, Вас виховують , бо виховували з перших днів життя. Старші люди, стають з роками як маленькі діти, їх не перепреш не перевчиш. Просто навчіться їх сприймати такими як вони є. Хочуть поговорити, та хай поговорять.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1