Євробачення

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Лютий 2010.

  1. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    • Подобається Подобається x 1
  2. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    а якщо раптом «Пающіє труси» поїдуть? :girl_crazy:як їх назву перекладати іншим країнам будуть?:)
    більшість учасників я перший раз почую на відборі:) але якось слабо віриться, що хтось приємно здивує. ну побачимо, почуємо)
     
  3. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    Мені імпонують хіба: Vivienne Mort, Panivalkova (колоритні такі), TAYANNA (вона ж Тетяна Решетняк), Анастасія Прудіус (на голосі країни гарно себе показала), Міла Нітіч, ILLARIA.
    Деяких навіть не знаю з того списку. Дуже багато залежить від їхнього вибору пісні...
     
  4. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Сьогодні перший тур відбору на Євробачення. Ніби будуть показувати СТБ і Перший національний о 19.00.
    Сьогоднішні учасники:
    1. Група SKAI (СКАЙ)
    2. Рома Веремейчик і група LUMIERE
    3. Monochromea
    4. Laliko
    5. Сальто Назад
    6. MamaRika
    7. TAYANNA
    8. Арсен Мірзоян
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Як вам новий логотип і гасло Евробачення 2017 ?
    [​IMG]
    Гасло : "Celebrate Diversity", що українською означає "Шануймо розмаїття".
    І без скандалів ми не можемоо_О : Через логотип Євробачення-2017 назріває гучний скандал - Телеканал новин 24
    Логотип за 420 тис. грн.??? :scratch_one-s_head: Я не знаю вартість такої роботи, але мені здається, що це досить дорого!
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    та просто наші напевно не можуть нічого зробити, щоб не вкрасти з того шось:) я думаю, що то ще навіть не останній скандал з Євробаченням у нас.
    але сам логотип симпатичний, хоч сума потрачена на нього вражає більше:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Завантажила Телепортал- буду голосувати)).

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
  8. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    ой, не знаю чи то я занадто строга, чи погано ті пісні послухала, але мені ніхто не сподобався наскільки, щоб могла сказати - ось це учасник Євробачення. тому надія на наступні тури:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. happy story

    happy story Well-Known Member

    Я згодна , щось дуже слабенько. І ті хто пройшов мені не сподобались. Чи то мені дається,але минулий рік був яскравіший.
     
  10. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    мда... я проти обох. Хто там ще залишився?
     
  11. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Усі надії на учасників наступного тижня.. Бо ці суцільне розчарування. Жодна пісня не зачепила..
     
  12. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Таки так. Дозволю собі висловити трохи більше ДУЖЕ СУБ"ЄКТИВНИХ вражень.
    Почну з кінця. Мірзоян - український Азнавур )) От щодо нього (та його дружини) я вкрай "необ"єктивна та упереджена", прихильникам краще і не читати, а настрочу много букофф.. Бо вважаю її вторинною = абсолютно нецікавою, а його... То йшов впевненим кроком від шедевральної "Ночі" до шкільної тематики, горшочків з медом , загублених хвостів та іншої непонятки, йому, очевидно, близької. Видно, зрозумів, що це - глухий кут, ну то й добре, творчі пошуки, є таке.. І тут.. шансоньє...Чаплін...лист донечці (хник)..французька.. і т.д. Та в моїх очах його і титул лорда не спасе. І мав же шанс "чисто" зайняти місце в українській музиці, може, і незгірш, ніж в "Скрябіна" чи "Плачу Єремії" вийшло б, не побоюсь цього слова, бо деякі пісні дійсно дуже вдалі та глибокі. А то зійшлись дві д*пи докупи. Не в міру амбітні і агресивно та не в ту сторону розпіарені (піарщика -уволіть). Бо не з таких "інформаційних приводів" починають кар"єру в шоу-бізнесі. Бо терендіти про любов до донечки, навіть не згадавши про ще двох дітей.. Потім ще кажемо "що це всі приїжджі без батьків?" Так оце ж і є - "отцовства нет, есть безотцовщина". Фу. Але на мозок ця "напівІА"-пісня таки сідає, хоча наспівати з моєю французькою я б таки не наважилась. Добре, що пролетів.
    МамаРіка. Настя, бусятко, та яка ж ти "пишна темношкіра жінка"? Що тій дитині дали курити, що її понесло в "блек м"юзік"? Її талант вартий кращого застосування, а в даному випадку якось неорганічно вийшло.
    Сальто Назад - принаймні українською. Мило.
    Таяна - не треба їй туди, розплачеться, голос затремтить, зірветься.. А пісня - класичний такий, добротний варіант. Не на перемогу (кому її треба?), але на достойне місце.
    Запам"ятався рожевий костюм цього.. як його.. Веремейчика. Скай взагалі ніяк, але борода солісту пасує.
    Лаліко - ну так.. якби я не пам"ятала, яким стервом вона себе виставляла на Голосі країни, то може і написала б щось підбадьорливе в дусі "незвично, цікаво".
    Монохромію пропустила, може, й добре.
    Білоруси - молодці, нарешті прокинулась самосвідомість. Хоча безкінечні "аяяо" наприкінці таки виносять мозок. )) Грузія - стабільно серед моїх улюбленців, сильно.
    Джамала в ролі судді ще досить невпевнено себе почуває, і їй не завжди вдається просто і чітко сформулювати думку, але зауваження таки "по ділу". Решта суддів - без питань. Притула - зе бест, без нього це витримати було б неможливо.
     
    Останнє редагування: 6 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Мені сподобалася Тетяна Решетняк - дійсно сильний виконавець. Пісня нічого так, але як сказав хтось з суддів - ніби я вже десь її чула.
    Ще сподобався гурт " Сальто назад" - вчора цілий день тащилася від пісні "О, мамо"...класна дуже,цікава, не схожа на інші, проста, легко запам'ятовується для наспівування, коротше "хітяра".... але чи для Євробачення??
    Спочатку ставила на Веремейчика, бо ще з Х-фактору мені подобався...але це був провал.. і пісня, і вокал, і вкінці кінців - хто його так вбрав????

    Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Цілком. На Євробачення з чим тільки не їдуть. Тим більше, що цього разу наша мета - НЕ перемога. )) Пісня хітова, але така вже "світлом наповнена та миролюбна".. Я думаю, що приймаючи Євробачення в себе вдома, ми можемо сказати Європі і світу значно більше і конкретніше, і не треба цей шанс марнувати на просто приємну мелодію.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    З тими символами Євробаченнями ще виник отакий скандал :girl_crazy:
    «Євробачення-2017» — “дізайн па-русскі” – Порохівниця
    «Євробачення-2017» — “дізайн па-русскі”
    [​IMG]
    [​IMG]


    "Тобто, українські петриківські розписи не підійшли концептуально і не відобразили розмаїття, а намальовані “на колєнкє” за півгодини в 3D-графіці “шарікі-лошарікі”, на які було накладено примітивний ефект шаблонних візерунків — це те, що змогло “вивести образ традиційного для української культури намиста на інший рівень”???
    А що, традиційні українські орнаменти не спромоглись використати на “шаріках”? Ну, хоча б спробувати могли?..
    Намисто? Оберіг? Хіба оце “лого” схоже на українське намисто? Та воно навіть на африканське намисто, навіть на кацапські “бусы бурановскіх бабушек” не схоже!!!
    Ці “бусінкі” найбільше схожі на клізьми московського собора васілія блаженноґо — такі ж маячили і на “олєньпіадє” в Сочі!
    Кацапський “дізайн” завжди впізнаваний!
    Дуже, дуже сильно вибачаюсь, але особисто у мене це “лого” першу ж ассоціяцію викликало чомусь саме з anal beads (не користуюсь таким) — це така сексуальна іграшка.
    Ба, більш того, якщо за відповідним запитом пошукати цю секс-іграшку, то можна знайти саме такі “шарікі-лошарікі” з таким же стандартним шаблонним малюнком! Бо, як кажуть “крєатівні дізайнєри” — “мінімалізьм в эстетікє і прастата дают падчас нєабхадімый рєзультат!”
    Схоже, що і над масковскімі клізьмами на сочінской алєньпіадє, і над цим анальним дізайном шаріков-лошаріков працювала все та ж масковская “залатая маладёжь”!

    Впевнений, що саме цей ” анальний крєатіфф” було взято навмисно!

    ОК.
    Йдемо знайомитись, що ж це за такі супер-крєатіфф-дизайнерські “аґєнциі”.

    “Banda Agency” — їх “русскаґаварящій” сайт одразу ґаваріт, що саме ця крєатівная аґєнция є творцем нового нео-совєтського “дізайна” так званого “ВДНГ” в Києві. Ну, пам’ятаєте, оті чорні палички на білому тлі в стилі крєатіва артємія лєбєдєва, коли чотири чорні рисочки обзиваються “вєлікім дізайном” та коштують мільйони!
    Отже, кацапоязичний сайт кацапоязичної аґєнциі “Banda Agency” зустрічає написом українською “Новий бренд ВДНГ”, а дальше всё на общєпанятнам! Серед клієнтів — кацапський “Яндекс”, “Комфі”, “Велика Кишеня”, “Нємірофф”, та на жаль, “Боржомі” — всі ті, хто належить кацапському бізнес-світові…
    Поверхневий пошук дає змогу дізнатись, що у 2011 році “Паша Клубнікін и Єґор Пєтров саздалі аґєнтство Banda Agency”
    Що ж, кацапські прізвища говорять самі за себе, немає сенсу шукати хвости в Маськвє, бо вже й так все зрозуміло.
    (Здається, ідея втілити власні рожеві секс-фантазії могла виникнути лише у чувака з сладкай фамілієй Клубнікін!)

    “Republique” — їх “русскаґаварящій” рожевий сайт ґаваріт лише про те, що це тупо сайт портфоліо + список нагород. Хто це, що це, звідки — невідомо, лише київська адреса кацапською в кутку.
    Проте, йдемо в пошукову систему та бачимо, що “студия занемаается рекламой”, головний офіс “Republique” в ґ.Москва, проте сайт з кінця 2016 вони чомусь закрили від пошукових систем. Нікому невідома “студія” займалась PR і SMM. Є сторінка на ФСБук — теж в рожевій кольоровій гаммі і, звісно ж, кацапоязична, всього декілька дописів за 2014 рік і одна за 2016. Причому, аґєнция “Republique” мєчтаєт “сдєлать фєйсбук красным“, а ще рєбьята-крєатівщікі і дізіґнєри шаріков-лошаріков банально не володіють грамотою навіть своєї кацапської говірки, що вже казати про українську мову…
    Зверніть увагу, що московський офіс раптово йде в тінь, зате “на нєбасклонє зажиґаєтся новая звєзда”, і кольорова гама все та ж рожева.
    Кацапське прізвище “укрАінскава арт-дірєктора” “Republique” теж не говорить на користь того, що кацап буде перейматись створенням концепції, яка б відобразила українську етнічну і традиційну сутність.
    Європейцям що?

    Вони мало розуміються на українських традиціях, мало знайомі з українськими орнаментами та візернуками. Вже сьогодні європейці дивляться прямий етер жеребкування країн з Києва і дивуються, чому логотипом є легко впізнавана сексуальна іграшка! Їм просто ведучі будуть пояснювати що на лого зображено “традиційне українське намисто, його вдягають дівчата на шию, ви не дивіться що воно нагадує дещо інше, вибачте, просто ось такі у них дивні там традиції, вони ЦЕ носять на шиі” — розумієте, для чого створювався цей супер-крєатівний дізайн!?
    Так, щоб виставити Україну на посміховисько…
    Помста за минулорічну перемогу…
    Кацапи в Москві зловтішно ржуть…

    А ось і какошнік!
    Так буде виглядати сцена “кієвска-масковскава євравідєнія”!
    Дизайн сцени розробив Флоріан Відер (Florian Wieder) — німецький дизайнер, що створює сцени “Євробачення” з 2011 року.
    Схоже, умови замовників виконав на відмінно! Тепер в Києві буде гігантський московський кокошнік!..
    [​IMG]
    Вітаємо, у нас в Києві відбудеться масковскає євравідєніє!
    Не дивно, якщо за результатами “атборачнава конкурса” Україну представлятиме черговий “ґолубь міра”.

    У нас в Україні немає українських телеканалів, української державної телекомпанії, українських медія, українського шоу-бізнесу — у нас все кацапське, кругом кацапи і покручі, котрі лижуть дупи кацапам, працюють на кацапів і беруть брудні, криваві кацапські гроші…

    А тим часом юні хлопці, сучасні Герої Крут, гинуть на лінії фронту під Авдіївкою та Маріуполем…
     
    Останнє редагування: 6 Лютий 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    це ваші думки чи хто автор тексту?
     
  17. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Це стаття з сайту, посилання зверху є. Через неугодність зараз та сторінка є тільки в кешовому варіанті. В мережі про це багато писали.
     
  18. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Намисто і правда примітивне, більше на африканське схоже, а кольори такі.. психоделічні.. Слоган до петриківки важкуватий, треба би більш влучний, обрали в результаті непоганий . З квітами не є зле. Але ...наприклад, дизайн з птахом - це вже такого накрутили-наліпили.. А з тим намистом, враження, що всю концепцію і дизайн зліпили «на коліні» і за годину, за що такі гроші?. З сексшопом і кокошніком асоціацій не маю, то вже аби покритикувати. Ну і «клізьми собора» - без коментарів.. захлинаючись «люттю праведною», стаємо на один рівень з рашистськими тролями..
     
    Останнє редагування: 7 Лютий 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    як на мене то гра з двох сторін
    одні зробили сумнівну символіку, інші давай її чорнити (як на мене люди або тупі, або це власне і є замовлення рашки)
    сцена кокошник? то треба направду бачити кожен день кокошники, я не бачу, асоціацій нема
    такі сцени з викрутасами купу років в різних країнах, я вас прошу
    ну нагадала вона комусь кокошник, а комусь каптурик, а комусь сцену просто
    навіть як подібна, то нащо вишукувати таке, акцентувати увагу? то як нормальні слова на частинки ділити і шукати в них матюки
    от самі розкрутять проблему, на радість рашці, а та ще проплатить свого учасника,
    вони всі гроші віддадуть, всі корупційні звязки застосують, щоб власне тут в Україні перемогти, принципово
    і потім будуть говорити як російському виконавцю додали сили кокошник і сумнівного походження квіти

    щодо квітів, то складніше трохи, бо орнаменти російські і українські дуже схожі, хіба спеціаліста питати
    але почитайте про Петриківський розпис.. навіть якщо і кацапи робили символіку, то для них це українськиї розпис, може це просто швидше східна Україна, яка нам не така близька
    знову ж таки - чому не сидіти тихенько і солідно, і просто готуватися до Євро? кокошнік? нічо не знаємо, кожен бачить те, що хоче бачити
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Власне, що тролям і вся петриківка - есть жостовская роспись. Хто б різницею цікавився на форумах, однаково б обі..ли)) Та, маємо примітивний дизайн за грубі гроші. Дизайн не найгірший, Бог з ним, але чо так дорого? от звідси і починається, хто їх пропихував на такий калим за п'ять мінут работи, і як скоренько такий класний тендер провели. це єдине, що бентежить .
     
    Останнє редагування: 7 Лютий 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1