Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.880
  1. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    От Ви самі собі і відповіли. на дорогах теж слизько. не завжди водій може зупинити машину, бо там хтось на переході постояти 3 секунди не може
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @ruda kishka та слизько, але коли я йшла, то там на переході все нормально було, але той рагуль-водій мало не по людях поїхав, на зелене світло і на зебрі:girl_mad:. Ото рагулізм, і то не один такий випадок я бачила. Пруть, бо їм "треба" :girl_mad:
     
  3. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Знаєте, а я в таких випадках завжди думаю, що їм таки треба. може він когось в лікарню везе, може в нього дружина народжує... всяке буває. а Ви відразу "рагуль"
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Siania

    Siania Love Life

    Якщо водій поїхав на зелене, отже пішоходи йшли на червоне))) Розумію що Ви мали на увазі навпаки)
    І так до слова, мені недавно прямо на переході відмовили гальма на кілька секунд! Але дядько сунув, бо він на зебрі, хоч я сигналила! Добре що на зустрічній ніхто не їхав і я втекла...
    Тому, бережіть себе, придурків хватає, але бувають дуже різні ситуації, і на зелене світло уважно переходьте дорогу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  5. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Забилам би! :)
    Доречі правила дорожнього руху пішоходів теж стосуються
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Смішно Смішно x 1
  6. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Забила би водія маршрутки. Їхала з дітьми з поліклініки, вдкрились двері, ледве запхала візок, потім вернулась, щоб преставити старшого, і в той момент, коли я вже переставила малого, він закриває двері. Трохи мене тими дверима затиснув, добре, що люди відразу підняли крик. На моє питання, чи він бачив мене з візком і дитиною, сказав, що не треба було сідати в ЙОГО маршрутку(наголосивши, що Він приватник), і що він переплутав кнопки... Я в шоці... Єдине, що змогла відповісти,щоб був акуратнішим і колись не перепутав педалі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    пригадалось, як на початку мого водійського стажу мене понесло на перехресті стрийська-наукова
    Щастя, що я була першою на світлофорі, і не потовкла машини перед собою, але ДВА потоки машин, праворуч і ліворуч, для яких вже було зелене світло, зупинились,бо побачили, що мою машину несе, а якась бабиско зробила квадратний писок і, пардон, лізла, прямо собі в гріб, бо в неї ж зелене світло, бачте:girl_devil: Я тоді мало інфаркт не дістала
    Тому завжди дивіться на ситуацію трохи ширше, не все так є, як нам видається
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Знаєте, коли я народжувала вдруге, то чоловік мене теж не дуже чемно віз. Але лиш завдяки його поспіху я не народила в машині, а встигла перейти поріг лікарні. Правда він при тому всьому вмикав аварійку, шоб хоч видно було, що він знає що порушує, але не всі чинять не по правилах, бо рагулі. Різно буває.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  9. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Я вам скажу, що рагулів є багато і серед пішоходів, і серед водіїв. Але правий завжди той, хто залишився живий, здоровий і не наробив біди, чи проблем ні собі, ні іншим. Ситуації справді бувають різні, але бути обережними слід завжди і усім, і навіть, якщо ти тисячу раз правий, інколи краще уступити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  10. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Я вчора на ту тему трохи сварилася з сусідкою. Ходили разом по загальнобудинкових справах (ми в правлінні кооперативу). Щоб перейти по переходу, треба було повернутися метрів на 10 назад. Я вертаюся, вона мене питає: а куди ти йдеш? Я: на перехід, по правилах. Вона: ой, я тут піду, вертатись не буду. Я їй порадила все-таки йти на перехід, бо на тому місці недавно на моїх очах жінку збили. Вона фиркнула і... поперлася на проїзну частину мало не перед маршруткою :girl_devil: , а я пішла на перехід.
     
    Останнє редагування: 10 Грудень 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Я вчора бачила мамочку з коляскою, яка перла як танк через 3 полоси дороги в одну сторону і три в другу. При чому вона розгон взяла здалеку, я й не встигла її зупинити...
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    А мене на тому тижднi ледь не переiхав один... прям на тротуарi. Причому бачив, що я йду , з одного боку на тротуарi вже стояла машина, а я йшла поруч.Так от, менi нема було куди дiтися, а вiн тупо iхав прям на мене. Не зупинився, щоб я пройшла, не пропустив. Я вже не кажу навiть про те, що по тротуару iздити не альо.Я вжалася в ту машину, яка стояла. Просто припечатана була. А вiн обтер об мене свою машину ,припаркувався. Я сфотографувала номери- фольксваген ВС 1630 АТ. Менi було дуже страшно i образливо. Розгубилася i не знала що робити. Нажаль не було вдома чоловiка. Може, треба було полiцiю викликати, але що б вони зробили? Нiчого, хiба, у кращому випадку трохи нерви йому потрiпали. А так....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Так, звичайно навпаки)) Люди йшли на свої "зелене", для автомобілів було їхнє "червоне". І не один водій пхався отак на дорозі, ще й на переході. Виглядало так, що то люди мають автомобілі обходити поки ті "соізволили" призупинитись трохи)) Мало того, там ще й перехрестя, трамвай ходить, і таке робити. Ясно що ті водії всі не поспішали в лікарні, це явно хамська манера водіння, рагулізм конкретний :)
    --- дописи об"єднано, 10 Грудень 2016 ---
    Однозначно! Рагулів-пішеходів теж багато, особливо страшно як вибігають і коли з дітьми так вибігають, або йдуть з візочком дитячим і його вивозять на проїжджду частину, ну не можуть спокійно дочекатись на своє зелене світло, і теж так пхаються :crazy:
    --- дописи об"єднано, 10 Грудень 2016 ---
    Точно, як то кажуть завжди діє "правило 3-х Д" - "Дай дураку дорогу" і будь мудріший :girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 10 Грудень 2016
  14. MISS SCARLET

    MISS SCARLET Well-Known Member

    Забила би працівників хімчистки Хвиля, що в Арсені на Чорновола! Зіпсували чоловікову куртку, ще й зробили мене винною в тому, що куртка з неякісного матеріалу.
    Куртка зимова, темнозелена, пухова. Довкола коміру, рукавів, кишень, вздовж замка тоненька смужка коричневого шкірзамінника- типу для краси. Так от, після чистки той замінник так поздирався місцями, ще й десь більше, десь менше, що куртку тепер неможливо носити. Пропонувала, щоб віддали гроші за чистку, я ще докладу і ріду в якесь ательє, може врятують якось - таде, вони нічого віддавати не хочуть, бо свою роботу (почистити) зробили якісно, а то я винна. що так сталось. На квитанції нерозбірливим почерком було написано, що без гарантії на фурнітуру, але як на мене - фурнітура - це гудзики, закльопки, замок... І ніхто не попередив навіть, що таке може статись, я б тоді звісно, що не давала її в ту чистку, а таким рагульським методом я сама могла кинути в пралку, та й будь шо буде! А то думала - до спеціалістів занесу! А виявляється, блін, безрукі рагулихи там працюють. Хоч би "вибачте" хрюкнули!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Теж бувало що людям ліньки йти на переходи, на світлофор, але я так роблю, своя безпека дорожча, краще пройтись в такому випадку. А одна наша знайома взагалі екстремалка напевно, 5-ти полосну дорогу не на переході, де взагалі не передбачено щоб люди переходили, каже що вже навчилась перебігати, і то траса, за містом вже, де ганяють автомобілі :girl_yes2:.
    --- дописи об"єднано, 10 Грудень 2016 ---
    @Veresk та сама знаю випадок як двох людей на тротуарі машина збила, водій собі так от гнав, що нічого не бачив, добре що люди живі залишились. Але найбільше обурює оте поширене явище, як на переходах, на зеленому світлі ті водії пруться і їдуть, оце жесть, але і їх культура водіння все про них говорить.
     
  16. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    На днях їду в темну пору доби, дивлюсь лізе через огорожу між двома смугами хтось в чорному одязі:girl_crazy:На вулиці темно, одяг чорний, асвальт чорний. Добре, що ліз через білий паркан, бо взагалі не видно було б. А до переходу пішохідного метрів 50... Ну от чим керуються такі люди?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    тим, що він йде, а ти їдеш, отже ти його ворог,
    день в день їжджу вже 4 рік (права маю 11 років, але не було потреби в постійній їзді) надивилася такого, що якби мені б прийшлося зараз починати їздити, мені би певно нервів і сміливості не вистачило,
    я тепер реально знижую швидкість, якщо бачу хоч натяк, що може почати переходити дорогу, але це перед пішохідними переходами,
    а скільки в нас
    і навіть старенькі бабці мені траплялися,
    а ще мій страх це мамочки з колясками і другою маленькою дитиною, яка йде сама по собі і мама навіть за руку не тримає, не відомо що та дитина подумає і зробить наступної секунди

    і щоб не получити тапками, що дитина не хоче дати руку, то в нас такий період також був,
    але я завжди брала за ручку, щоб перейти дорогу
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
  18. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Щойно
    Малехів- Дубляни(гот. Марс) ,якби не реакція і вправність чоловіка- була б біда. Мені зле, шок ...
    Люди добрі, будьте розумні. Не варті кілька тих кроків до пішохідного, вашого життя і здоров'я, і не тільки вашого.


    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    Варто враховувати, що на таких перехрестках коли у вас зелене, поворот наліво для водія діє тільки паралельно з вашим правом перйти дорогу, тому машини і підїжають, і намагаються проскочити, бо інакше не можуть проскочити в потрібному напрямку, наприклад поворот наліво з Горбачевського на Сахарова.
    Усі повинні бути обережні і коректні на дорозі - і водії, і пасажири.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5