Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Початок теми тут
    ******************************

    Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.
     
    Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    @сніжна там ще проживання входить ( біля лікарні, за пару днів до пологів), україномовний лікар, ну і здається оформлення всіх документів на дитину, тому то все разом і набігає ( в них там всій пакет послуг, одним словом). Думаю родять в Варшаві ті,хто має можливість і стоїть на обліку в Інтерсоно
     
    Останнє редагування: 30 Листопад 2016
  3. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Оформлення документів на дитину. Це буде польське свідоцтво про народження - 39 злотих (треба мати переклад свідоцтва про одруження на пол. мову 50 злотих) Це свідоцтво потрібно перекласти на укр мову(2 сторінки)~100 злотих і тимчасовий паспорт для дитини 187 злотих. Ну в 100 евро можна вкластись. І за один день все оформити. Проживання в Варшаві (можете самі на бокінгу подивитись) в районі 150 злотих. Думаю забагато беруть, за посередницькі послуги.

    Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    А я ще повернуся до оплати акушеру і неонатологу, що були присутні на пологах. Можу я дати лише лікарю, якщо він зумисно до мене приїхав, а їм - ні, так, як вони і так були на роботі? І чи каже лікар, що їм треба дати? Бо я часто читаю, що лікар не називає суми для себе, але називає її для решти бртгади.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. his joker

    his joker Well-Known Member

    Можете, чого ж ні. Ми з чоловіком віддячували лікареві, оскільки з ним домовлялися попередньо. Ну і перевели гроші на рахунок пологового, бо я не львівська і треба було писати заяву плюс до неї отой "благодійний внесок" на пологовий. І все, більше нікому нічого в кишеню не давали. Лікар нам теж нічого не казав стосовно подяки акушеру і решті.

    Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Kichka

    Kichka Member

    Я три рази мала щастя народжувати в наших пологових.Один раз ще на Дж.Вашингтона і двічі на Мечнікова. Що разу в іншого лікаря. Всі лікарі працюють по різному,хтось активно веде пологи,а хтось просто спостерігає за роботою акушерки,але "допомога" під час пологів плюс мінус однакова:і "глюкоза",і крапельниця,і ляж на бік- гоп укольчик в попу (що це?"так треба"),і перевірки відкриття і тепловий ланцюжок...і т.д. і т.п. Всі вчились у одного вчителя.
    Третій раз лікар дуже хотів пошвидше "зробити" мені пологи :-"якщо не народиш до поставленого терміну - приїдь", приїхала..... огляд на кріслі ,але не простий,а такий щоб родила вже (запхав руку і нагло намагався спровокувати пологи) на всі протести є аргумент і "взагалі він нічого не робив" після чого живіт став дубовий, протягом доби боліло,кровило і йшли згустки,але ми вистояли і пологи не почались (бо рано ще було, не час). Прийшлось доводити лікарям,що маємо ми ще право побути в животику. Але хто ж вона така та вагітна, лікарі вони ж боги і краще знають коли у мене та дитинка зачалась \так наче вони її робили\.
    А акушерка ,пані "Слухай мене і все буде добре" - з першої потуги закомандувала тужитись... Я така подерта не була ні після перших,ні після других пологів. Може то так робила,щоб і лікар мав роботу - шив,шив і шив,три мотка нитки пішло.
    Кожного разу я дякувала Богу за своїх дітей. Зі свого досвіду можу зробити висновки,що якби медики дотримувались правила "НЕ НАШКОДЬ" і так активно не "допомагали" ,то гірше б не було.
    Коли попадаєш в пологовий, складається враження що ти ніхто і звати тебе ніяк, або просто мішечок з грошами.
     
    Останнє редагування: 30 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Kichka

    Kichka Member

    Деякі лікарі відразу в пол.залі кажуть скільки кому на зміні потрібно заплатити,а деякі ні. Останній раз неонатолог ,що на пологах, ніяк не могла з нами розпрощатись,все чекала на подяку. А неонатолог що в палаті сказала при виписці, якщо є можливість залишіть дівчатам 400грн.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  8. Kamilla kiss

    Kamilla kiss New Member

    в какой роддом в Польще хотели отправить не знаю спросила у своего врача можно ли у вас рожать -ответ можно около 3000 евро + ехать нужно будет заранее, после оглашения цены уточнять куда уже не стала потому что сильно жирно за роды
    --- дописи об"єднано, 30 Листопад 2016 ---
    вот именно что не шучу, вряд ли бы девочки стали сочинять, я бы тоже с удовольствием никому ни копейки не давала бы но в какой ситуации окажусь неизвестно, будут ли требовать чтоб донесли деньги ,не знаю
     
  9. bobryha

    bobryha Well-Known Member

    мені здається не складно "пробити" розцінки того чи іншого лікаря. захмарно дорогих лікарів насправді одиниці. є середня вартість тої чи іншої лікарської послуги. є маса лікарів однакової кваліфікації, з різними апетитами, кожен виходить з своїх можливостей.
    Для прикладу, я платила за перший кр 600 дол., а моя сусідка по палаті 1000 є ( по тодішньому курсу це було 4800 і майже 12000грн). за весь час перебування в пологовому я не помітила такої різниці між лікарями, за яку вартувало б переплатити. при тому що фінансова ситуація сусідки по палаті була не ахті, при мені вона дзвонила по знайомим ,з проханням позичити гроші, бо не вистачало купити ліки
     
  10. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    @сніжна такий сценарій після епідурал буває, але не думаю, що переважна більшість. В моєї подруги почалися перейми на 36 тижні, приїхала з відкриттям 5 см, після епідуралки перейми пропали, відповідно стимулювали, і народжувала вона добу. В мене,дякувати Богу, такого не сталося. А про % стимуляцій - складно сказати. Мені видали брошурку, що в США лише 15% пологів проходять зі стимуляцією, а з анестезією, я думаю, всі 90% (в цифрі не впевнена, але тут це загальгоприйнята практика). давали підписувати папір з ризиками - інфікування при неякісній епідурал, яеість там запалення, проблеми з диханням як алергічна реакція. про стимуляцію не було
     
  11. Kristochka

    Kristochka New Member

    Повністю погоджуюсь! Не потрібно себе в пологовому вести так, ніби їм щось винна! Допоміг лікар, гарне відношення то можна віддячити в межах розумного, не сподобалось- не віддячуєш. В мому випадку коли я домовилась з знайомою лікаркою, я не платила шалених грошей після пологів. Поясню чому, я їй подзвонила в нд в 7 ранку і мені сказали спокійно збиратись в роддом. Лікар приіхала коли я вже була в родзалі на ліжку( десь пів 10)Вона заходила раптом 2 рази... Весь час поряд була акушерка і санітарка, лікар прийшла коли в мене вже потуги почались і десь за 20 хв ми народились)потім бачила іі аж на наступний день...віддячила досить скромно, дала їй 1000 грн,більше бажання було віддячити акушерці і санітарці бо отримала від них мега підтримку.Дала 400 і 200 грн. Вважаю таку віддяку нормальною.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    @Basyanya ну я також вважаю, що дорого, взнавала для себе, так як розглядала варіант народжувати там, оскільки жила в Варшаві деякий час раніше і навіть з тим лікарем знайома , але після оголошення ціни як і в іншої форумчанки, бажання пропало :) Але загалом Медікавер одна з найдорожчих приватних клінік в Варшаві
     
    Останнє редагування: 30 Листопад 2016
  13. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

     
  14. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    @Basyanya
     
  15. phobika

    phobika Well-Known Member

  16. Straniera

    Straniera Well-Known Member

    Поступила на Мечнікова, в паталогію.тут просили 50 грн на відділення,.записали в зошит. При поступленні в приймальному відділенні просили 30 грн. Пробірки на кров 25 грн в аптеці іхній, ліків на. 460 грн, в аптеціі іхній чек не дають. Користуються тим, шо не всім можуть ті ліки підвезти або не всі вагітні можуть вийти в таку погоду за межі роддому.Ше й натякала лікар, шоб уздисту # подякувати#. Щас... Дівчата, я в шоці. І всюду висять вивіски # стоп корупція#
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @Straniera ну то ж добровільні ті внески, ніхто не заставляє їх давати:girl_smile: В мене теж казали "подякувати на УЗД", я прийшла, мене подивились, нічого лікар не вимагав, і я побачила, що через одну йому щось дають, тобто хто хоче (кого настроїли, ті і давали), я нічого не давала і все нормально. Так само в спеціаліста з ГВ, казали "там як підете, то всі дають" (я пішла, нічого "всі" не дають, лікар навіть натяку не показувала щоб щось давати), тож мене подивились і все, нічого я не давала. А "на відділ" теж просили 50 грн, то ми дали, от захотіли підтримати їх роботу, але то теж не обов"язково, ну і на виписку завідуюча хотіла ще щось , то нічого не давали. Люди самі тим даванням то все підтримують і заохочують. Якщо справді вимагають, то на їх сайті висить телефон куди дзвонити.
     
    Останнє редагування: 10 Грудень 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Straniera

    Straniera Well-Known Member

    Теж за узд не платила
     
  19. his joker

    his joker Well-Known Member

    Я там теж була :) спочатку в патології, а потім в пологовому відділенні. Здавала 30 грн на відділення, 30 грн за КТГ і 100 грн потім за 2 довідки при виписці (і то чоловік платив, я не розумію, як то довідки, які всім видає пологовий, можуть бути платними). А в аптеці, що біля приймального, при покурці ліків питають прізвище лікаря і записують (потім, напевно, відсотки їм нараховують чи що :).
    Вони на кожному кроці просять то на одне, то на інше оті пожертви (тому готуйтеся, то ще не кінець :)), але то ваша справа давати їм чи ні. Правда, сусідка по палаті розказувала, що коли за КТГ не заплатила, то пізніше підійшла палатна Наталя Осипівна (вроді би так звати) і нагадала, що обов'язково віддячити.
    І йооой - як згадаю оті чудові туалети за ширмами в патології... мені ті дельфіни ще довго потім снилися)))

    Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk
     
  20. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Я з малою лежала один день в патології . І палата була за якось лікаркою. Я їй нічого не давала. То коли я була в пологах, вона зайшла в родзал і дмонстративно в голос казала моєму лікарю, що він їй винен за моє ліжко)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  21. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    ну і нахабство :girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 10 Грудень 2016