Чорний список (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Іспанка, 12 Квітень 2015.

  1. Smokey eyes

    Smokey eyes Well-Known Member

    Мене завжди дивувала ця ситуація з таксі у Львові. В Чернівцях чомусь таксі коштує в рази дешевше і викликати машину треба максимум за 5-10 хвилин - бо раніше навіть замовлення не приймають. І гасають ті таксі по місту як має бути, і чомусь вигідно їм їздити , а не стояти в очікуванні "жирного" клієнта, хоча ціна на бензин та сама.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Та в них навіть вночі час пік, таке враження, що весь Львів вночі не спить, а тільки на таксі катається...:girl_mad:Причому навіть до вокзалу, де легко наступних клієнтів знайти, їм їхати лінь...
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    То не тільки з таксі. Продавці чи поштарі хамлять, бо зп маленька, маршрутчики лаються і літають, як ненормальні, бо в них плани і виручка маленька, двірники під'їзди не замітають з тої ж "причини". Список можна продовжувати ще і ще. Ситуація ненормальна, але то вже в іншу тему.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  4. SovaBa

    SovaBa noctua

    Ніяк. Або є трек і доставка коштує грошей, або безкоштовна чи копійчаеа- то не відслидкувати її.
    Я з Аліекспресу беру і чекаю по 2 міс .. як не приходить в зазначений- продавець повертає кошти.
    По суті- вихід один- узгоджувати терміни доставки, трек-номери і все решта відразу з продавцем.
    --- дописи об"єднано, 28 Жовтень 2016 ---
    я - те саме .. назвав таксист 100 грн замість 50, я його послала і в маршрутку попхалася. То лі єщо будєт, зима попереду, боюся, до пологового, як треба буде, чи доберуся)))))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. MisPolly

    MisPolly Active Member

    Написали, що орієнтовно 13-15 вересня мала бути в Україні, є якихось два ID кода, це воно? І трохи помилилася з сайтом, замовляла на eBay
     
  6. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Це має бути traсking number, продавець виставляє його після підтвердження оплати. Але УП після потрапляння посилки до них може присвоїти інший номер. З якої країни відправлення? Якою службою? Якась інформація мусить бути, EBay слідкує за тим. Напишіть продавцю, уточніть дані відправки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Sweet kitty

    Sweet kitty Вишивалочка

    Магазин Алло на проспекті Свободи,хотіла придбати собі телефон подивилася на їх сайті що у них він є за нормальною ціною
    прийшовши в магазин,коли справа дійшла до розрахунку почали навязувати мені додаткові послуги у вигляді закачування програм та 10%вартості телефону ,бо можливі поломки
    притому що я декілька разів сказала що я відмовляюся,вони далі продовжували своє навязування
    Врезультаті всього я просто звідти пішла і більше туди за покупками не піду ніколи
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    я одного разу теж там сварилась з ними з цього приводу. Мені сказали, що я не можу відмовитись від цих додаткових послуг, але я накатала скаргу на них, подзвонила на гарячу лінію і мені "без проблем" продали за акційною ціною:)
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А скаргу писали в книзі скарг чи десь інакше?
     
  10. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    В книзі скарг+на гарячу лінію скаржилась
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А моєму чоловіку таки втюхали оті всі додаткові послуги, й 1000 грн коту під хвіст. Бо некоректно ще й оформили документи. Я тепер з ними воюю, ось вже 2 місяць. Накатала на них скаргу, додала всі копії документів й відправила у захист прав споживачів. Тепер до них прийде перевірка, раз не хотіли по-людськи. Я на гарячу лінію дзвонла разів 5 чи 6 - й весь час обіцянки, що розберуться. Ще від 26 вересня. Ага.
     
  12. Sweet kitty

    Sweet kitty Вишивалочка

    @Тетянка це жах якийсь.А якщо так не одна людина,то уявляю собі який в них заробіток на цьому
    Раніше як купляла якусь техніку,то звісно продавці казали за додатковий сервіс,але при відмові вони відразу переставали.
     
  13. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    Заходила до них в суботу. Потримала в руках телефон, який вибрала з інтернету. Поцікавилась ним вживу не казавши, що я прям зараз буду його купувати. Але...Мені відразу сказали, що приблизно 650 грн буде коштувати настройка телефону, прошивка і +10 відсотків гарантія від магазину. Питаюся, а в вас пишуть -гарантія 12 міс-це що, не гарантія? Відповідь-це гарантія виробника, як шось зламається, ми відішлемо телефон в Київ і Вам його поремонтують, а як візьмете нашу страхівку, то ми Вам відшкодуємо повну вартість телефону і виберете собі інший. Ясно. Кажу, а Ви що , телефони без прошивки продаєте, нашо мені ще 650 грн за це платити? Відповідь-та ми Вам декодери поставимо, програм накачаємо. Вийшла з магазину з відчуттям,що мене розводять. Думаю, ще в брата перепитаю, він більше мого розуміється в тих справах, може я чогось не розумію і справді так буде краще. А тут Ви своїми дописами розвіяли мої сумніви. Дякую.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Дівчата, просто в магазинах з мобільними телефонами і гаджетами продавці мають план по продажу послуг (встановлення програм, антивірусу і т.д.). І з них потім питають "а чому не нав'язали додаткові послуги" і продавці отримують моральний вштик або мінус до з/п. Я їх не захищаю в жодному разі, просто пишу для загального розвитку :) Ваше повне право відмовитись від усього)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Хочу Вас розчарувати, що, зазвичай, перевірка до таких магазинів не приходить. Приходять Підприємці до них, пишуть пояснення, заодно ремонтують їм якийсь їхній телефон чи дають їм 200-300 грн. та й на тому все.
    І ті всі записи у книги скарг і т.д. то для них нічого не страшно. Можна легко мати декілька таких книжок+ одну чисту, на випадок перевірок. В захисті прав такі магазини мають своїх перевіряючих, які збирають по декілька таких заяв від мереж, щоб ті часто не катались. Потім вони типу вибачаться, лиш би ви від них відстали і все.
    Знаю ту кухню, бо варилась в ній декілька років, в іншій мережі просто)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Й отут також починається брехня. Тому що там стільки нюансів в тому договорі - бо ця страхівка - це договір не з "Алло", а з ТзОВ "Екта-Сервіс", який буде робити все можливе, щоб переконати - це Ви поламали телефон. Й нічого вон не відшкодовують й не міняють зразу. Я спочатку з тим "Екта-Сервісом" мала справу. Ми добряче попили крові одне одному, але я жінка затята й войовнича, коли це стосується моїх прав. Плюс закони знаю. Тому була втягнута третя сторона - в мене там обширна переписка й офіційні відповіді. Планую в суд.
    В мене так просто ця справа на тормозах не зійде. Із захистом в мене теж вся переписка офіційна - із зазначенням вихіднх номерів й т.д. Плюс із дотриманням всіх термінів. Чуть що - я дзвоню й довбаю - де відповідь, адже по законодавсту має бути так то й так то. Відповідно свою справу тримаю на контролі. Маю письмову відповідь, що зараз моє звернення розглядається у вищестоячому органі для ініціювання службової перевірки. Тому так впевнено пишу. Плюс устно консультувалася із працівниками захисту - казала, що планую в суд :d23:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  17. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Напевно залишу допис тут, бо навіть не знаю куди таке віднести. Іду собі спокійно по вулиці і тут чоловік розвантажує машину з продуктами, бере ящик м'яса (м'ясо не було нічим ні не загорнуте, ні не накрите, просто куски сирого м'яса лежали в ящику) ставить на землю і якимось гачком тягне той ящик до кафешки, яка знаходиться через дорогу +треба ще пару метрів пройтись від переходу. І отак те голе м'ясо в ящику по землі перетягнув до місця призначення, я на переході запитала того чоловіка, то що зіпсуте м'ясо що ви отак його тягаєте - а він - та чого, його все одно потім термічно обробляють і повалив! На машині писало що то м'ясо від "Галицька свіжина", кафешка знаходиться в 8 гуртожитку від НУ ЛП (назви не знаю), якось таке м'ясо їсти перехотілось :sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    я таку картину спостерігаю дуже часто. Біля нас є магазинчик Наша Ряба - їм привозить газелька курятину, вже розроблену, в жахливих бруднючих пластикових ящиках , і вивантажує ті ящики прямо на тротуар, в суху погоду на пилюку/пісок, в дощ - в болото, в сніг - прямо в оту кашу у з снігу, посипальної суміші і болота, потім ногами проштовхує ті ящики метрів 3 через тротуар до дверей магазину. Найбільше мене дивує що слідом за тим експедитором, чи хто він там є , в магазин заходять люди, які точно бачили те ж що і я, і купують свіженьку курочку:bad:, то просто неповага до себе
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Давніше, здається минулого літа, бачила як до їхнього магазину на Сихові біля Санти привозили товар - жигулька, і з багажнику просто в кульках, без жодного холодильника, виносять м'ясо до магазину. Я спеціально підійшла і питала, як то так м'ясо можна в спеку возити, почула матюк у відповідь, і з того часу обходжу їхні магазини стороною
     
  20. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Ніколи не вірила історіям про сервісні центри, що ніби-то майстри крадуть деталі, аж доки не стинкулась з тим сама. Але історія трішки вже давніша, бо правда сплила тільки тепер. Так от 2 роки тому почав глючити компютер, спочатку я порадилась з другом, а потім пішла в сервісний центр UBC (я там купляла ноут і ще впхнули мені їхнє сервісне обслуговування). Мені там почали присідати на вуха що то треба віндовс переставити, почистити від пилюки і всяке в тому дусі (ну а що прийшла майже блондинка на шпильках), на той момент я вже знала що в мене проблеми з жостким диском і попросила їх зробити для початку діагностику харда. Результат мене не здивував - велика кількість битих кластерів, а чому вони мені віндовс втюхували - бо до закінчення гарантії залишався місяць, а вартість мого харда - то більша половина вартості самого ноута. Ну нічого, по гарантії поміняли хард, гроші не взяли, але майстри мені загикнулись про батарею, питали чи ніяких траблів немає (ну як не як вже 2 роки працює), потім виявилось що гарантія на батарею лише рік. І що Ви думаєте, через пару днів в мене летить батарея, біжу в UBC, а вони мені кажуть ну щоб подивитись що з Вашою батареєю треба ноут чуть не до Києва відправляти, то займе десь 3 тижні, якщо ми самі кришку знімемо, то у Вас накриється гарантія на хард, але ноуту вже 2 роки, то скоріше всього треба купляти нову, в сумарному я влітала в круглу суму і треба було жити без ноута більше місяця (діагностика, замовлення деталей і т.п.), мені зовсім не виходило в той момент віддавати ноут, поїхала у відрядження, через місяць приїжджаю і іду далі в UBC, там сказали що навіть якщо і була надія що відійшов шлейф, то тепер 100% батарея накрилась. Ну я вирішила що ноут від розетки працює, то поживу так.
    Пройшло 2 роки від того, ноут час від часу тупив, батарея так і не запрацювала і настав момент що я в Миколая попросила нову батарею. Звісно що в мене вже ніяких гарантій на ноут немає і вчора у вечері розкрутила свого маленького друга, і...прозріла! Термопасти в і помині ніде немає і все гарно зачищено, хард без жодного захисту і замість 4 болтиків, які його мали б тримати є тільки 2, і найголовніше - від'єднаний шлейф від батареї! Було обідно, дуже...ну 2 роки пройшло, то вже 100% батарея накрилась, але ще надія була. Нічого, все підключила, скрутила ноут - і тут мій ноут почав заряджатись і батарея тримає стільки, скільки при покупці! Варіант що ноут падав і відєднався шлейф навіть не розглядаю, по-перше після ремонту ноут не падав, по-друге той шлейф я спочатку підєднала, потім спробувала від'єднати щоб хоть глянути на модель батареї, то я десь 5 хв пробувала відчипити, з закритою кришкою відчепитись шлейф сам по собі не міг.
     
    • Інформативно Інформативно x 9
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1