Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Скажіть мені, чи можна купити десь окремо куртку на зиму ? Купила роздільний комбінезон і він трохи великуватий з штанами пів біди, а куртка дуже велика. От думаю докупити куртку до тих штанів, а до тієї може колись доростем)))
    в нас в містечку не продають окремо
    І ще таке цікавить чи мав хтось верхній одяг від Piccolo? Пише що виробник, Україна, Львів.
     
  2. Fish

    Fish Well-Known Member

    Раптом комусь пригодиться: в Антошці сьогодні знижка 22% на зиму-осінь, якщо купуєш від 2000 грн.
     
  3. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    то на вихідні акція, ще знижка на картці туди сумується
     
  4. kristina

    kristina Well-Known Member

    відносно Суперфітів зимових, якщо ми будемо більше часу проводити у візку, чи не змерзне нам ніжка? Читаю що в них потрібно рухатись, і ще питання є суперфіти такі з білим хутром зимові а є текстильна підкладка з тим утеплювачем, які краще ?
    маю дві пари на вибір , а це наша перша зима в якій будемо ходити ніжками.
     
  5. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Дівчата, я знаю, що дурне питаю, , але хоча б міні статистику - яка довжина стопи у ваших діток в 3 роки? Може хтось так купував літнє взуття на наступний рік, то який запас розраховували?
     
  6. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    В нас в роки 26 розмір був. 16,-16,5см .хлопчик
     
  7. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    В моїх дівчат був в три роки в однієї 23, в іншої 24 розмір. Взуття часто брала на виріст. Я завжди брала з собою дитину і ми міряли босоніжки ( чи інше взуття) нашого спочатку розміру, потім на один і два розміри більше- для порівняння. Зазвичай виходило брати на два розміри більше, ніж носимо зараз. Якщо 21 якраз- якраз добрий. То 22 буде плюс- мінус добрий на кінець весни. Щоб доходити до кінця літа треба 23. Так і виходило. Але брала зазвичай таке взуття, що можна гарно відрегулювати- з двома/ трьома ( залежно від моделі) ремінцями- липучками. Одного разу на дуже гарній знижці взяла на 1 розмір більші, то в травні вони були ну дуже " впритик". То я їх і відклала відразу.
    --- дописи об"єднано, 27 Вересень 2016 ---
    Єдине- я б радила таки дитину взяти і поміряти. Бо розмір розміру не завжди відповідає. В нас були осінні черевички 27 і кросівки 29 одночасно. І довжина в них була майже однакова.
     
  8. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ну ти в курсі, ми в "середньо-середні" не попадаємо :girl_crazy:але чисто для статистики - довжина стопи 17,5 см , 28 розмір.
     
  9. Raven

    Raven Мама малятка

    26
     
  10. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    О, та я на номери не орієнтуюсь, бо дуже різні в різних виробників. Ми ходили і міряли - десь близько 1,5 см запасу там є. По розміру - це ніби на два більший, 26, а зараз ми в 24(15,8 см)....хм, виглядає, що шанси вгадати є) як і не вгадати))) дякую, дівчата!
     
  11. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Скажіть, будь- ласкс:
    Якщо зараз в доці стопа 15,8 -16 см, то зимові Ессо з устілкою 17,5 см - то занадто великі???
     
  12. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    Думаю були б добрі, ви врахуйте що за 2міс. ножка ще підросте трошки. Зимові так і беруть з запасом 1.5см

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Чи реально купити дитині в 1,5 року черевички на осінь так, щоб вони були на неї добрі через півроку - навесні? Маю на увазі шкіряні черевички до кісточки без утеплення, наприклад Екко. Я розумію, що кожна дитина індивідуальна, але в середньому якими темпами росте ніжка в півторарічних хлопчиків в осінньо-зимовий період?
    Хочеться, звісно, щоб зараз черевички були не занадто великі, зручні. Але якщо, наприклад, восени взувати їх на тонку колготку+вільну шкарпетку - то навесні з урахуванням того, що нога підросте, можна буде взувати ці черевички просто на одну шкарпетку? Чи то я собі щось занадто намудрувала?
     
  14. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    В нас так і виходило щороку. Купували взуття осінню з запасом 1 см. На весну якраз впритик ідеально було. В малого якраз основний ріст ноги завжди припадав на літо. А взимку якось не дуже виростала нога. То дуже індивідуально і, звичайно, можна прогадати. Нам наразі щастило.
    --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2016 ---
    В мого малого нога зараз 16 см. Ну може 16,2. То ми взяли якраз 27- 17,5 см. Чудово! Малому зручно, ганяє як має бути, і не виглядають великими.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    Дівчата, цікавлять мене такі штанішки, яких фірм берете, щоб були якісні і носились добре? Маємо від HM одні серії Basic, то досить добре носяться, інші прості HM , то якість препогана, порозтягувались, по швах потріскали. Тепер взяла утеплені Primark, то після першої прогулки цілі покошлатились, також мені не сподобались. А що скажете за Некст і Картерс?
    [​IMG]

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  16. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Я із свого скромного досвіду скажу, що головне, щоб такі штанці не були темно-синіми чи чорними. Бо вони так облазать...
    А такі схожі маємо зараз Н&М та С&А. То від Н&М вже скоро дирки на колінах і дупці будуть, А кошлатості ніякої.
    І це ще залежить від самої тканини. Якщо вона така дуже м'якенька, то обов'язково покошлатяться. А якщо більш гладка, то носяться добре.
    А взагалі із наших місцевих магазинів я люблю name it. Але там ціни вищі. І на кожен день мені шкода таких грошей.

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    Маємо такі від Нексту, 3 пари- сірі, чорні та сині. Дуже добре носяться, можна сказати "неубєваємі". Нарахунок кольору, мені навпаки темні краще на мого розбишаку і колір не облазить. Були і тонші теж від Нексту- і ними була задоволена. Зараз почали носити від НМ, то ще не знаю як буде)
     
  18. marianast

    marianast Well-Known Member

    Картерс значно гірший ніж некст. Через це і дешевший. Я маю такі штани original marines, двоє дітей носили і ще відклала комусь віддати, ніц по них не видно. І стосовно синіх - старший зараз має такі сині і сірі - нічого не облазить, колір не втратили, хіба трохи покошлатились .
     
  19. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Зі свого досвіду - next, як і c&a і h&m - залежить від моделі і ціни. Є, які гарно носяться, є - "так собі". Картерс для мене потрапив в категорію " так собі". Останнім часом активно експериментую з українськими торговими марками. Гарні трикотажні штанці ми маємо від Бембі ( не кошлатяться і практично не витягуються, і тоненькі, і утеплені), Овен ( з трьох пар одна трохи покошлатилася і повитягувалася, дві інші чудово носяться), Kids Couture (утеплені трошечки покошлатилися, але син їх відносив осінь-зиму-весну, виявилася вдала модель).
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    НМ basic чудова якість. Якщо вони переживали без всяких казусів садочковий період в нас, то в якості можна не сумніватись)). Завджи купую кілька на зміну. Кольори різні були : сірі, зелені, сині. Всі прекрасно перуться. Може зелені трішечки втратили в кольорі але і прані вони після кожного разу були.
    Дуже мені шкода, що цьогоріч прогавила розпродаж в момент, коли було треба. До школи взяли Овс. Поки, ще нічого поганого не можу сказати також.


    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk