Не рекомендую заклади

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем algo, 16 Лютий 2009.

  1. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    ми також хотіли підняти настрій солодким, але там був такий контингент - за одним столом сиділи якісь напівбомжі, які пили щось з пластикових стаканчиків, а за іншим якісь ділки "рєшали праблєми"...Після "смачної" вечері і такої компанії, солодкого просто не хотілось. Розумію що то була 8 година вечора і всі люди рівні, але заплативши суму, за яку минулого разу дуже смачно повечеряли в затишному ресторанчику, більше таких послуг не хочу. Чи то була програма вечора - "лихі 90-сті повертаються".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. В першу чергу ми б хотіли вибачитись та подякувати за Ваші зауваження та надані дописи, через які ми розуміємо, що нам потрібно більше контролювати та змінювати. Усі Ваші зауваження були донесені до адміністраторів наших кав’ярень, з якими була проведена оцінка роботи персоналу та контроль якості готової продукції. Було вжито відповідні заходи для уникнення в подальшому повторних ситуацій. Ще раз просимо вибачення, не втрачаємо надії бачити Вас у наших закладах. Дякуємо за розуміння та лояльність, старатимемось бути кращими із кращих.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Усі Ваші зауваження були донесені до адміністраторів наших кав’ярень, з якими була проведена оцінка роботи персоналу та контроль якості готової продукції. Зокрема від себе додаємо про безпеку позицій асортименту: термін придатності контролюємо щоденно, вироби, які не реалізувалися більше протягом доби – підлягають списанню. При чому стандарти дозволяють реалізацію кондитерських виробів з терміном до двох діб. Було вжито відповідні заходи для уникнення в подальшому повторних ситуацій. Ще раз просимо вибачення, не втрачаємо надії бачити Вас у наших закладах. Дякуємо за розуміння та лояльність, старатимемось бути кращими із кращих.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  4. slio

    slio Member

    Зайшла я якось зранку в Челентано на Князя Романа. Сиджу, їм млинець і спостерігаю за такою картиною: працівниця повиставляла десерти з холодильника , зняла зверху вершки, все, що було під ними залишила в креманках і....покрила новими вершками. Освіжила, так би мовити!І спокійнісінько поставила їх знову в холодильник-вітрину.
     
    • Інформативно Інформативно x 12
    • Корисно Корисно x 3
    • Креативно Креативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Якщо б так було насправді , то таких відгуків не було б .....
    --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2016 ---
    --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2016 ---
    Щиро бажаю, щоб ваші кав"ярні змінили свій підхід до роботи в цілому . Пам"ятайте, що Львів - то "велике село " і тому репутація є дорожчою, як зекономлені одноразово кошти !!! Я нині дуже вредна :girl_cool: ....
     
    Останнє редагування: 30 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Челентано на Івана Франка в будівлі готелю просто жахливе! Такоі несмачноі пасти і крем-супу я ще не коштувала! жах один! піца суха і ніяка на смак! Чому туди люди ходять для мене велике питання. Тільки коктейль відпочинок на пляжі нормальний, але він у більшості закладів нормальний. Після такоі трапези у мене було отравлення, а це точно від цієі іжі у цьому закладі, бо до того цілий день нічого не іла.
    Я більше туди ні ногою, якби й тоді подруга не затягнула то б не зайшла. Так само, як у іхнє челентано на пл.Ринок, це взагалі ніякий не ресторан, ще напочатку відкриття так там було добре, а зараз ніколи б не пішла.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  7. Улянка

    Улянка Well-Known Member

    Хінкальня на Чорновола. Доставка
    Щодо доставки зауважень нема. Все вчасно привезли. Зате сама страва!!!! А саме хінкалі з сиром:
    Смак:
    Спочатку здається, що відкусив хінкалі разом з якоюсь гумовою обгорткою. Але ні! Це напевно такий особливий рецепт приготування тіста. Смакую далі. Мммм....сухий творог, сухий творог і ось, з"явилась маленька смужка сулугуні(надіюсь, що це таки він), ще кусочок зубця часиничку і ще трохи гумового тіста
    Зовнішній вигляд:
    Заклад скоріш за все дотримується гасла "Заради збереження тепла своїх продуктів ми можемо на них посидіти"
    Упакування:
    Пластиковий контейнер без фольги.
    Колись ворогів труїли, тихенько підсипаючи до їжу отруту. Зараз достатньо пригостити їжею із вказаного закладу:)
    P.S. Допис стосується лише цієї Хікальні, тому що у інших досить смачно
    P.P.S. Йду пити Мезим.
     
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Корисно Корисно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  8. Montmartre

    Montmartre Well-Known Member

    Хочу всіх застерегти, від проведення бенкетів в ресторані Лямур с. Зимна Вода.
    Все ніби файно, гарно, чистеньке- новеньке,всі привітні милі- але порції мікроскопічні!!! З 250 гр салату на тарілці реально є порція в 150 гр...
    Не знаю чи то політика закладу така, чи то на кухні так крадуть, але це просто жах!!! Нарізка м'ясна вага 250 гр, на тарілці реально 6 плястерків на вхрест, те саме з сирною нарізкою... ну як так можна?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Текіла

    Текіла Well-Known Member

    Для мене Red Pepper один із найгіших закладів у Львові. Була там 3 рази, всі три рази обіцяла, що не повернусь. Але так вийшло, що і сьогодні піддалась на вмовляння друга глянути заклад.
    Всередині холодно. Пробувала батареї - холодні. Тобто 170 грн за салат взяти чи 300 за креветку ок, опалити приміщення - економія.:girl_bye:
    На страву чекала близько 30 хвилин, при тому що було пусто. Ну ок, 30 хв то не година.
    Замовила різотто з овочами. Очікувала стандарте різотто. Подали дивний рожевий рис, страшенно жирний і гострий.
    Не могла з"їсти ні ложки. Попросила рахунок і пішла голодна.
    Підійшли спитали чи не сподобалось, я пояснила, що вартувало б попереджати, що страва дуже жирна та гостра. Реакції ніякої.
    Розчарована страшенно.:girl_sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  10. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Я в такому разі кличу офіціанта, мило посміхаюсь і кажу, що у них щось сьогодні пішло не так. Офіціант кличе адміністратора, я знову мило посміхаюсь, хвалю їхній заклад і страви, які їм не вперше і в любому випадку не востаннє, прошу пояснити, чому сьогодні у них не склались зірки і повертаю страву назад. Це в тому випадку, якщо я тільки її спробувала.В рахунок її не включають. А ще я повертаю гарячі напої, які мали би бути відповідної температури, але за рахунок молока, яке забувають підігріти, напій є ледь теплим. Переробляють.
    Ну бо як інакше? Я оплачую послугу)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Текіла

    Текіла Well-Known Member

    Все правильно. :girl_yes2: Зрештою, я їм також пояснила, що не так, але бачите, вони не вважали за потрібне ні переробити ні відняти від чеку. Сказав мені - я перепрошую.
    Проте то вже мені було байдуже, бо я вже така голодна була, що вірите, не мала ні часу ні бажання на такі вияснення та чекання. Осадок залишився. :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    Були сьогодні в італійському ресторані Cosa Nostra. Не сподобалося обслуговування. Хвилин 20 чекали на рахунок, декілька разів нагадували -ноль реакції. Решту не принесли. Коли підійшли до барної стойки-побачили, що наша решта з чеком просто лежать і ніхто нам її нести й не збирався.Персонал не люб"язний, жодної посмішки. Равіолі не сподобалися,брала з пармезаном і прошутто-взагалі ніякого смаку. Чоловік брав лазанью болоньєзе-казав, тісто тверде, не доварене. Піца 4 сира-не погана, дітям сподобалася. Але більше туди не піду.
     
  13. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    якось з подружкою там брали суші, коли принесли то виявилось що авокадо гниле. Довго виясняли стосунки, адміністратор і офіціанти доказували що то авокадо дуже стигле і так воно має виглядати, зі скандалом, але за суші не платили.

    Перед тим замовляли там піцу, претензій не було (але це тільки вони відкрились тоді).
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Natasha Amareta

    Natasha Amareta New Member

    Не раджу нікому кафе Афродіта що на Сихові знаходиться зал може бути, а кухня це жахххх.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  15. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    123піца таки побили свій рекорд доставки. Дуже люблю їхню карбонару, тож після першого очікування на піцу три години (це було влітку, тому проблем з добиранням не мало бути) вирішила дати їм ще один шанс. Замовили піцу тоді, коли були снігопади, але я завбачливо перепитала, чи вони працюють в таку погоду. Дівчина по ту сторону телефону запевнила, що за три години піца буде в нас (якраз до вечері, тому я погодилась). В результаті моя піца приїхала майже через 6 годин (в 23 годині вечора) і ледь-ледь теплою. Ми всього по шматочку з'їли, бо то вже запізно було для вечері. Шансів більше давати їм не буду...
     
  16. ChristinaSummer

    ChristinaSummer Well-Known Member

    Не люблю мережу "Деліката" - піцца сумнівної якості, в залі часто неприбрано.
    Розчарувало "Челентано" в районі Приміського. Не смачно, а ціни як за хорошу піццу в меню.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Не рекомендую ригайлівку, сорі, піцерію "Бона" на Кавалерідзе, що на Сихові.
    Колись давно, коли ще тільки там зробили красивий ремонт, ми з @Hermi там пили каву, приємно розмовляли, і до лате тоді давали цукерку "Шарм". По старій пам*яті я сьогодні забігла туди, бо була страшенно голодна.
    Замовлення в мене брали довго, бо розмовляли по телефону з "Михайлівною", на мене часу не було. Я почекала, тоді записали замовлення. Лате я попросила відразу. Але касирка, чи то барменка, як там їх правильно в тій забігайлівці називають не знаю, вирішила почекати поки мені посмажать млинець, аж тоді зробила мені лате. Я почула розмову двох касирок-офіціанток. Одна каже - Скажи їй хай бере. Друга відповідає - Та я занесуу. І приносить мені моє лате. Цукерки, до речі, вже не дають.
    Якось то так все бідно... І не в плані фінансів, а в плані самої атмосфери. Ті офіціантки розпатлані, які одна до одної ричать "Та ти гониш", то лате без смаку і без ложечки, той млинець сірого кольору з шматочками приправи типу "12 овочів", з сухою куркою , на малююсінькій тарілці, з якої він звисав зі всіх сторін, радіо "Шансон", яке ричало "А ми ні тєєєєє...."

    Вийшла звідтам з відчуттям, ніби мене обмацала сотня брудних смердючих рук. Бе.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    і я не рекомендую. Якось зайшли з Kucheriava на пару хвилин.
    Так як мені казали, що колись в них були смачні млинці, теж захотіла спробувати. Більше не буду (ні хотіти, ні пробувати).
    Глінтвейн принесли температури кипіння(( Обпекла собі писок тим глінтвейном і пішла. Більше не прийду((.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    а в мене там було перше офіційне побачення))) Але то було літо, сиділи ми на вулиці і там працювала кавалєрова родичка, яка зробила нам піцу-всім-піцам-піцу (чесно кажучи, забагато начинки зовсім не смачно, бо воно аж задуже мокре стає, ніби салат із мокрим хлібом). Ну от на звичайних клієнтах мусять економити, щоби родичів-друзів-знайомих задовільнити. І я, якраз позавчора знову туди із чоловіком зайшли -- поностальгувати. Справді бе, я на дієті, піци не їм. Просила солянку. Нема, сказали, що є чанахи. Ну я вже роздяглась, всілась, а кажуть: ой, а чанах нема, тільки бульйон і борщ. Короче вдяглась і пошурувала на своїх 16-см каблуках у поруч в Челентано. Недопорівнння. І солянка була, і чисто, гарно. Мені здається, що та Бона зрозуміла, що їм аж занадто дорого буде переплюнути Челеннтано, і вони вирішили навіть не напрягатись, а стати черговою сихівською гадюшньою
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  20. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1