Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

  1. fresita

    fresita New Member

    Дівчаточка порадьте хорошого перукаря, майстра своєї справи, але не з захмарними цінами....щоб вмів гарно виводити колір волосся(цікавить здебільшого всі холодні відтінки русого або омре) а також щоб міг порадити та підібрати стрижку враховуючи структуру волосся та форму обличчя.
     
  2. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Не правда. Якщо добрий майстер то все буде нормально.я вже п'ятнадцять років його роблю, волосся до середини спини і все ок.
     
    Останнє редагування: 13 Серпень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  3. rosomaxa

    rosomaxa Member

    І мені дайте контакти і локацію,дякую
     
  4. Insolence

    Insolence Living The Dream

    і мені ;))
     
  5. iry

    iry New Member

    а мені можна пп Юлі?
     
  6. Osya

    Osya Active Member

    Хто знає перукарню де можна зробити ось таке
     

    Вкладення:

    • Подобається Подобається x 2
  7. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Дівчата, де можна зробити біо-завивку? Хочу кучері і раніше робила вже, але зараз не хочу йти до того самого майстра. Напишіть, будь ласка, до кого варто звернутись і приблизні ціни.
     
  8. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    На Сихові в Ітерсіті є дитяча перукарня Маргоша. Там дітям такі чудеса вибривають і вистигають (ото ми позавчора малому дракончика забацали). Я бачила, що там чоловкіів теж стригли. Пено і жінок би підстригли. Поцікавтесь. Бо, знаєте, жіночий перукар може бути супер-пупер, але рука на таке ненабита, бо все ж таки не так то й багато жінок таке мають. А там таке по 10 раз в день стрижуть
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Ассоль

    Ассоль Dreams come true

     
  10. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я знаю, кину контакти Вам в відгук.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Musti

    Musti миється в бані

    Дівчата, чи стригся хтось в Людмили з салону "Венеція" на пл. Ринок?
     
  12. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    А я шукаю хто би міг гарно форму каскаду придати. Стільки вже перукарів пройшла, але свою не можу знайти...(чи свого?)
     
  13. mandarunochka

    mandarunochka New Member

    Можна і мені номер?:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. llb

    llb Member

    начиталась тиждень тому про різних перукарів. Зацікавилась перукарем Олегом з Пасічної. сьогодні в нього стриглась. Мені сподобалось. Можливо він і без наворотів - але гарно підібрав мені зачіску (я трошки інше планувала). Я задоволена. Видно що він любить свою роботу. Цікаво спостерігати було як він моделює в голові вашу зачіску. Окрім того - з фінансової сторони - дешево бере (за аналогічну зачіску пів року тому я заплатила 200 гривень).
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. gamma

    gamma Well-Known Member

    Напишу і я про свій досвід відвідин Олега з Пасічної. Захотіла я поновити своє каліфорнійське мелірування, так як літо піходиь до кінця, а з ним і гроші після відпочинку, вирішила я пошукати майстра який зробить таке фарбування добре і не надто дорого. Начитавшись позитивних відгуків записалась до Олега. Розповіла йому яке в мене волосся і що мені потрібно, він сказав що краще попередньо прийти до нього, щоб він подивився на мене "вживу" та краще зорієнтувався яку фарбу потрібно замовити. Приїхала, показалася, сказала, що хочу поновити мелірування, можливо додати більш світлих відтінків. Приїхала через кілька днів на саму процедуру, ще раз все уточнила, сіла в крісло Олег з серйозним виглядом щось там наді мною чаклував, та коли мені помив голову і почав сушити я побачила, що я РИЖА!!! Мені відняло мову, я просто сиділа і кліпала бо не могла позбирати свої емоції вкупу. Потім видавила з себе - де моє мелірування? Він видав фразу яка мене вбила:" Воно там пробивається". Потім питаю - чого я руда? Відповіть - Це не рудий це відтінок коричневого. Тепер чекаю щоб трішки відросло і піду шукати майстра який зможе щось виправити. Висновок: нема чого на соб.і економити, краще підібрати колір і фарбуватися рідше, але нормально. Доречі, попередній раз мені зробили мелірування в Міра студії на Сихові, то я була задоволена на всі 100%. Але там дорого. Як навчуся загружати фото то покажу що з мене зробили. P.S.Можливо, як майстер по стрижках Олег і хороший, але на рахунок фарбування, однозначно б не рекомендувала.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  16. Caramella

    Caramella Member

    Доброго дня:uanew:! Я новенька на форумі.
    Шукала перукаря у Львові і натрапила на вашу дуже корисну тему.
    Була у Олега сьогодні на фарбуванні і стрижці. Результат на фото. Хотіла я додати трохи світліші пасма, типу ефект вигорілого волосся.
    Ціна смішна, мені за такі ж гроші місяць тому в метаморфозі тільки кінчики освіжили.
    Дякую хто порадив :give_rose:

    Зі святом!!!

    C360_2016-08-24-14-26-15-221.jpg
     

    Вкладення:

    Останнє редагування: 24 Серпень 2016
    • Подобається Подобається x 10
  17. gamma

    gamma Well-Known Member

    [​IMG]
    Як і обіцяла додаю фото свого невдалого експерименту :girl_cray:
     
    Останнє редагування: 25 Серпень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. gamma

    gamma Well-Known Member

    [​IMG]
    А це вихідний колір з яким прийшла. Легеньке каліфорнійське мелірування по нефарбованому волоссю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Nica

    Nica Well-Known Member

    Чесно, то колір гарний і впевнена Вас освіжає! Мінус, то те, що Ви отримали не те чого чекали! Звичайно майстер повинен пояснити і сказати яким буде фінал! Шкода, що не видно обличчя(((.
     
  20. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Ну, я взагалі позеленіла. Правда, після 2 миттів голови все стало Ок і навіть мені подобається. Спершу дуже хотіла змінити отой "ефект вицвілого волосся", бо здавалась собі якоюсь облізлою. Але люди інше кажуть) Тому я, навіть після зеленіння, всерівно пішла до Олега. Мені підходить розташування, бо то просто біля мене.

    А колір -- то така штука. Я не вірю у існування перукарів, які всім вгодили. У кожного фарба на волоссі по різному лежить. Я більше 10 років фарбувалась червоною фарбою. Дорогі фарби (либонь, щадящі) мене взагалі не червонили, якесь таке або руде, або коричнево-каштанове виходило. Ідеальні були оці всякі дешеві -- велла, палет, гараньєр... І колір завжди один брала: чи то огнєнно красний, чи то красний гранат. І завжди була різна. Завжди, навіть після тієж самої фарби. Тому вважаю у перукарі дуже важлививм вміння стригти, а фарбувати? Ну можна ж і перемалювати, якшо шо?)
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2