Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vittoriya, 2 Лютий 2014.

  1. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    мене це також мучить. Скільки разів дивилась "світські" події України, стільки разів була шокована не смаком, люди що дзеркала не мають?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Ну гостям Одеси далеко до Львова, але львів яни точно могли сходити . Особливо дивлячись на вже висміяну у соцмережах премію "Найстильніші люди Львова", яка відбулася у "Фешн". Ведучою була Маша Єфросініна, Катя Осадча там теж світилася. Ну , і звісно, львівський "найстильніший бомонд". Хоч дрес-код вечірки і був заявлений як "Фрік-дрес", там модні львівські панянки і його не дотримали- кожна хотіла ж бути найстильнішою :). Хто ще не бачив, тоді ось сюди Рагу.лі - Життєпис | Facebook
     
    • Подобається Подобається x 5
  3. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Олена Кравець з "95 кварталу" народила двійню :girl_dance:. Вона вже мала доньку.
    Олена Кравець народила двійню
    [​IMG] [​IMG]

    Акторка студії Квартал 95 знову стала мамою.

    Зірка телеканалу 1+1 Олена Кравець, яка була змушена призупинити свою творчу діяльність у Студії Квартал 95 через вагітність, народила двійню.



    Під час Facebook-трансляції програмиСніданок з 1+1 Олена Кравець випадково обмовилася, що на світ може з’явитися не одна дитина. Дійсно, Олена Кравець народила народила хлопчика і дівчинку.

    Нагадаємо, під час вагітності Олена Кравець не сиділа склавши руки: акторка пройшла курси скорочитання і випустила власну лінію одягу для вагітних.


    Навіть на останньому місяці вагітності Олена Кравецьзнялася у фотосесії для власного бренду.
     
    • Подобається Подобається x 10
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 5
  5. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    • Інформативно Інформативно x 3
  6. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Цікаве відкриття для поціновувачів Вікінгів. Лагерта -виявилася українкою. А я ж то думаю, чо вона мені так подобалася.
    В ФБ вчора бачила її привітання для України з Днем Незалежності українською (з страшним акцентом, але все ж українською):girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 5
  7. Paparuda

    Paparuda Well-Known Member

    Виталию Козловскому запретили выезд из Украины на 83 года!
    Лилия МУЗЫКА, «ФАКТЫ»

    05.09.2016

    Более четырех лет длится конфликт певца Виталия Козловского и продюсера Игоря Кондратюка, с проекта которого «Караоке на Майдане» и стартовала в свое время карьера молодого исполнителя, танцора балета Русланы. После того как Виталий решил уйти в сольное плавание продюсер выставил ему счет, а затем обратился в суд с заявлением о нарушении авторских прав со стороны бывшего подопечного. Ведь права на весь репертуар принадлежат именно Кондратюку. В общем, судебные тяжбы длятся почти четыре года. Их очередным этапом стал запрет выезда Виталию Козловскому за пределы Украины на 83 года! Такое решение приняла Государственная исполнительная служба при Министерстве юстиции, мотивируя это тем, что Козловский нарушал авторские права и не выполнял судебные решений в пользу Украинской музыкальной издательской группы. Этой структуре Кондратюк передал в управление весь репертуар Козловского.

    — «Судебные разбирательства по авторским правам начались после того, как я ушел от экс-продюсера 4 года назад, — рассказал Виталий. — Они коснулись песен, в которые я на протяжении 9 лет вкладывал как свой творческий потенциал, так и лично мной заработанные средства. Но основной целью продюсера всегда были только доходы, поэтому весь репертуар он, по меркантильным соображениям, присваивал исключительно себе. На сегодняшний день я не претендую ни на одну из этих песен, все судебные дела инициировала сторона экс-продюсера. Я не нападаю. Я защищаюсь.

    Судебный процесс продолжается, и его временной процессуальной мерой сейчас является ограничение выезда за границу. Повторюсь, временной мерой, которая будет в ближайшее время законно снята, после того, как мы предпримем следующие шаги в этом процессе».

    Более жестко певец выразился по этому поводу на своей страничке в соцсетях. «Есть люди-сволочи… Не думал, что в этой жизни мне на пути встретится столь злобный, от внутренней не состоятельности — мстивый человечишка… — написал он. — Уже как 4 года угомониться не может! Возвысил себя до небес и думает по сегодняшний день, что я его раб, которого надо наказать из-за желания быть Свободным… Но мы не Боги, мы люди. Сейчас эта цитата из песни очень актуальна — „Я за горло сжимаю месть и нарочно теряю след… Ведь любовь все равно есть, даже если ее нет“. Ранее, я только оборонялся. Не нападал сдерживая желание мести и не говорил публично в его сторону гадостей, ведь понимаю, как его родные могут ранимо реагировать на негатив. У самого есть родители… Конечно, воспитание мне не позволит высказываться о нем? В его же стиле? Но нападать и бороться со злом буду и вижу, что это уже необходимо».
     
    • Смішно Смішно x 2
  8. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Сильно виступила і перемогла на "Новій хвилі" українка (будучи вагітною) Галина Безрук. А що то за співачка? Ще й гляньте як на неї Лорак та інші шоу-бізнесові представники руські дивились))
    Беременная украинка победила на российской "Новой волне": опубликовано ВИДЕО! ~ De-Facto
     
    Останнє редагування: 6 Вересень 2016
    • Тупо! Тупо! x 1
  9. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Вона відома на нашому телебаченні. Але ж як
    мені образливо, що вона попхалась на ту "Нову хвилю". Мене вже
    починають нервувати ті творчі "люди світу". У країні війна, а
    вони москалів веселять.

    Он їхній Тіматі на знак проотесту відмінив гастролі у Грузії. Ні,
    звісно Тіматі -- не мій герой, але ж за Путіна дупу дре. А
    наші...

    А ще мені шкода знаєте кого? Зеленського... Ну не щастить мужику на акторів. Дивіться, у серіал
    "Свати" набрав москалів. Нє, щоб нормальних, із позицією. Так ні.
    Путінських фанатиків, які відмовились працювати.

    Тепер от у "Слугу народу" взяв цю Безрук. І ця москалику продалась.

    І взагалі, якщо чесно, я ще свою думку не сформувала щодо конкурсів.

    От щодо гастролей українців у рашку -- то я проти. Якщо у тебе є там твій зрітєль -- то він і сюди приїде, як захоче (у мене знайомі їздили на концерти когось там і в Київ, і в Мінськ). Тому вважаю косити бабло там -- це безпринципнгість.

    А от конкурси? Як казала Джамала: так культурно -- і по мордє (у контексті того, що мусимо бути у всьому першими). Ну не знаю, не визначилась я. Хоча, напевно, проти. Бо то ж треба рускому зрітєлю кланятись, спасібати... Ну але не всі в москаляндії такі погані. Може якраз оті культурні тому нам перемоги і дають, бо відчувають свою провину. Невім...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    а чому то Нова хвиля тепер в Росії? то ж колись ніби в Юрмалі була, але я вже давно її не дивлюся. хоча там судді завжди були москалі, тому не дивно, що там Лорачка сидить:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Але то по ходу не в Рашці. Ой, я десь бачила, що і Регіна з Real O на Голосі в Росії була в 2015, щось не чула, щоб то широко обговорювалося
     
  12. flame

    flame невгамовний експериментатор

    бо не пускали латвійців де-яких москалів - членів журі на конкурс в 2014році і вони перенесли з Юрмали в Росію. Бойкот типу влаштували.
    була учасницею Голосу в команді Пономарьова і їм ще роман приписували Александр Пономарев влюбился в свою подопечную?
    [​IMG]
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  13. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Ну, по-перше, хто така Регіна? Вона не вміє співати. Може, якби я її отак відразу десь в групі побачила, чи сольною виконавицею -- то б і думала, що вона має голос (бо я в музиці не орієнтуюсь). Але я бачила ту "Фабрику" із її участю. То там їй всі пісеньки на 2 нотки. Вона реально не вміє співати

    Ну та й якийсь там енний відбір Голосу, то все ж не Нова хвиля. Тому і галасу більше.

    У
    Нова хвиля вже в Сочі. Тому так і бридко. Може б, якби на нейтральній території -- ну там далі у Юрмалі, то б сприймалось нормально. Типу, і конкуренція є, бо географія учасників вражає.

    А тепер що? Люди поїхали в Сочі. Знали, що то москаляндія, яка вбиває українців.... Але пох... Безпринципні
    --- дописи об"єднано, 6 Вересень 2016 ---
    До речі, я щось не слідкую за конкурсом. Там так само багато країн-учасниць, як було в Юрмалі?
     
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Галина Безрук спецом в Росію не поїхала- вона громадянка України, яка живе в РФ, у Москві, і є останні 2 роки актрисою Московського мюзикл-театру, де грає у виставі Андрона Кончаловського. Вона і в російських серіалах знімалася ще до "Голосу" навіть ( в Україні її якраз почали після Голосу у проекти запрошувати. А до того- вона на других планах в російських серіалах грала). І заміжня вона за російським актором.
     
    Останнє редагування: 6 Вересень 2016
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ясно, "дружба народов" короче:girl_crazy: Але заспівала непогано:girl_yes:, хоч так Україну прославила. Ну і про гастролі в рашку - вважаю що в теперішній час то неправильно, але багато "творчи" людей їдуть туди, виїжджають, бо там банально більше заробляють. Не хочуть вони бавитись у принципи, та й совіть ясно яка у них, висновки ми всі зробили собі :)
     
  16. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Я не знаю... Думаєте вона щаслива?
    Дружина Табачника на своє 45-річчя пірнула в одязі до басейну й станцювала на столі
    Я не до того, що там заздрити (чому там заздрити?) чи засуджувати. Я до того, що одних грошей, хай навіть купу, багато, не достатньо, щоб бути у сім`ї щасливою. Має бути кохання, а вже далі, як складеться.

    Ну і ще для порівняння зразу ДН самого Табачника у 2011 році. Що ще раз доказує, що могло залишитися нормою, якби яник залишився. Які ж мені противні всі там присутні. Як бачимо "масштаб савсем не тот".
    Як регіональна еліта співала й гоцала в гостях у Табачника. ВІДЕО
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @Arapeta та шо тут дивного? Местячкова гулянка певного "клану":girl_crazy: і "своїх людей") А що їм ще лишається? Розважаються як можуть і на що фантазії вистачить. Ще й з одіозним Кобзоном во главє і іншими персонажами :crazy: Всьо сурьозно))
     
  18. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Мені дивна після ТАКОЇ гулянки, така скромна вечірка на ювілей жінки.
    І мені різануло оте купання у басейні і танцювання на столі. Та і інші фотки Тетяни - про "золоту клітку" нагадали. І ті "світські пАдругі"... Вбого то все і я не про гроші...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Алкоголь-зло:girl_yes2:,особливо у великих кількостях,і особливо-у жінок... Розумію,що відривалися і розважалися. Не розумію,для чого ці знимки в інтернет зливати:girl_nea:
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. flame

    flame невгамовний експериментатор

    • Подобається Подобається x 18
    • Оптимістично Оптимістично x 1