Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Цікаві факти про російські серіали в Україні. ІНФОГРАФІКА Цікаві факти про російські серіали в Україні. ІНФОГРАФІКА
    [​IMG] [​IMG]
    ро це не розкажуть "українські" телеканали, але це має знати кожен український телеглядач!

    1. Російські серіали ЗНАЧНО дорожчі за інші зарубіжні серіали. Але російське телевізійне лобі в Україні (насамперед власники й керівники телеканалів) усіляко поширюють думку, що російські серіали дешеві й без них канали не виживуть.

    2. «Українські» телеканали сплачують шалені кошти за російські серіали, що в умовах війни з Росією є прямим фінансуванням ворога.

    3. Рейтинги російських серіалів завищені. До визначення цих рейтингів долучають насамперед російськомовні сім’ї. Але навіть попри маніпуляції рейтинги російських серіалів цьогоріч значно впали.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ви бачили концерт до Дня Незалежності на Інтері? Я натрапила на нього, це капець просто:girl_impossible:. Навіть вже не смішно, просто "за гранню добра і зла")) Як завжди двомовні ведучі (при чому російської набагато білье звучало), букви що характеризують Україну так обирали і коментували, що враення таке що без совітського союзу нічого українського не було б, крім села напевно. Ось такі думки популяризуються. І "відомі українські виконавці" співали радянські пісні, руські романси, навіть Л-Кравчук вискочив і співав там щось па-русскі, і Злата Огнєвіч, Бучинська і т.д.. Ну бачать же які часи, хтось то зрежирорував, але як таке можна пускати в ефір? Вино наша Нацрада (чи як там їх, чи міністерство відповідне) зовсім не переймається тим що показується по тв, що і як передається в інших медіа. Вони або не розуміють, або то цинічно так і задумано. І щораз показували крупним планом як публіка у Києві радісно підспівує і тішиться тим виступам. Реально, таке враження що дивишся концерт якогось радянсько-русього виробництва. І при чому тут Україна?
    «Наруга», — журналіст про концерт «Інтера» до Дня Незалежності http://www.bbcccnn.com.ua/blogy/naryga-jyrnalist-pro-koncert-intera-do-dnia-nezalejnosti/
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    я не змогла то дивитися - щоразу підкочувала тошнота від одного вигляду Доманського з його велично-трагічними промовами , а ще як вийшла та ку...ва Повалій з таким блаженним, милим лицем....... то справді виглядало як звітний концерт до дня КПСС. Сумно і соромно за те все
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    100%! Таке враження що народ мають за тупе бидло. Але питання - чому такий канал працює, транслює такі концерти, фільми, серіали (в час фактичної війни). Де той Нищук, чи як там його, де ті борці "за українську ідею"? Певно теж сидять і "Інтер" дивляться :girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 26 Серпень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  5. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  6. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А минулого тижня на Інтері 2 дні підряд співав
     
  7. karioka

    karioka Well-Known Member

    В пошуках підгузників пройшла кілька магазинів мереж Ватсонс, космо, Ева...то всюди Хаггіси ньюборн "виготовлено в рашці"... 20160902_130938.jpg 20160902_130900.jpg
     
    • Корисно Корисно x 1
  8. Злата

    Злата Well-Known Member

    підгузники виготовлені в росії і в Ашані, і в Новій Лінії, і в Епіцентрі
    можна знайти окремі розміри окремих підгузників, виготовлених у Європі, але потрібно пошукати
     
  9. KUSJ

    KUSJ мрійлива

    Купуєш джинси у Львові – утримуєш працівників у Ростові. Або й гірше – поповнюєш кишені окупаційній владі Луганська. Як так? А дуже просто.

    13 арів площі для росіян у Львові?

    На офіційному сайті торговий центр «Victoria Gardens», що на перехресті вул. Наукова-Кульпарківська у Львові, обіцяють відкрити вже 21 жовтня. Одним із якірних орендарів цього торгового центру є російська компанія Gloria Jeans. У Львові вона задумала відкрити найбільший у західній Україні магазин, площею 1,3 тис. кв. м.

    І правда в тому, що виробничі потужності компанії – в окупованому Луганську (текстильна фабрика «Стиль», котру росіяни викупили 2006 року). Тож, так чи інакше, компанія співпрацює з нинішньою окупаційною владою та платить податки у казну так званої «ЛНР».

    На це звернули увагу журналісти у червні цього року. Після публікації такої новини на сайті ТРЦ «Victoria Gardens» з’явилося спростування: «ТОВ «Глорія Джинс» зареєстроване 2001 року (ЄДРПОУ 31574019) та базується в Одесі; учасником ТОВ «Глорія Джинс» є люксембургська компанія «Ла Мод Інвестіссман С.а.р.л.» і т. д.

    - See more at: Вже у жовтні львів’яни зможуть купити зброю для ЛНР?
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    Трішки в продовження попереднього повідомлення - напишіть, будь ласка,
    назви "російських магазинів", що розташовані в Вікторія Гарденс.
    Насуваються знижки, то хотілося б орієнтуватися, хто є хто в цьому торговому центрі
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    goldi точно знаю, що то від українського виробника, бо маю трохи їхніх речей
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    пропоную писати ті, "не наші".
    бо інакше буде плутанина-мішанина в голові
     
  13. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Купляла сьогодні зубну пасту фірми Biomed. Як завжди подивилася на код (щоб часом російський не був), і заспокоїлася, бо код починався на 76, значить мало би бути все добре. Але вдома краще почала роздивлятися, і там малесенькими-премалесенькими буквами побачила надпис, що "зроблено в Росії"! ну ті букви справді без лупи не прочитаєш. і знаю, що сама винна, бо треба уважніше в магазинах перевіряти, але біля цінника навіть попереджувального москальсього прапорця не було. а переважно ж їх чіпляють, щоб люди легше орієнтувалися. от весь час я так виступала проти російських товарів, казала, що не купляю принципово, аж тут аж 4 штуки тих пасти взяла! зате тепер на майбутнє додаю Biomed до бойкоту і всіх попереджаю.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Не знаю чи в цю тему, але мабуть варто внести сюди мережу дитячих магазинів "Антошка". Сьогодні зайшли туди з дітьми, доволі там багато людей (купують подарунки вже всі до свят), ціни там практично на все завищені, звісно, ну але то таке). А от що цікаво: весь час що ми там були з динаміків лунала руська попса. Типу "Вот к нам уже мчітся Новий год, і любовь к тебе прідьот":crazy:, і все з мелодіями в стилі "шансончіка":girl_yes2:. Жодної пісні, навіть дитячої, українською мовою:girl_mad:. Та що мало того, що нам політикани лапшу на вуха вішають, так ще й у вуха гі..но лиють:girl_sad:. Так ніби в Рашці чи совдепії опиняєшся - ні тобі пісеньки гарної, ні натяку про Святого Миколая, отакий витав там настрій - "Новий год і празднікі" вже близько. А хтось ще дивувався що там написи російською і більшіст книжок, назв іграшок теж па-рускі. Хотіли колись купити там настільну гру, або набір для дослідів дитячі, то всі вони там тільки по руськи. Ну, сама назва мікроскопічними буквами по-українськи десь наклеєна на товарі, але основні назви, сам зміст тих наборів і ігор, їх мова всередині - російська:girl_yes2:. Про які квоти на українське можна говорити? Ну і купа російських товарів на прилавках вже нікого не дивує.
     
    Останнє редагування: 14 Грудень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  15. iragonzales

    iragonzales В декреті

    @Supernatural повністю Вас підтримую. Та вже львівським патріотам треба мати трохи хребет...А не затарюватися в подібних закладах( атб, глорія джинс) щоб потім сепарам було чим вбивати наших хлопців. Всі знають, всі чули....Но там спідниці по 50 грн....Брєд.
    Яким чином вони очутилися у Львові то інша тема...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    А реклама на ДП російською мовою вас не засмучує?)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @Bulavka а де вона? Я щось на ті банери не звертала уваги)) Колись правда на ДП тут мелькала реклама "Овца рукодельніца", якісь товари для рукоділля продавали, трохи незвично тут це було :girl_crazy:
     
  18. jylanda

    jylanda занууууда

    Та от ви постійно у всіх темах постите відео та блоги виключно російською мовою. Це теж сприймається як реклама тих ресурсів
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Та скрізь. І реклама російською і точно якийсь російський товар був недавно, не знаю, чи є зараз, я рідко тут.
    Звісно, тут є виправдання, колись Мартіні писав, що треба оплачувати хостинг і т.п.
    Значить, всі бідні і мусять йти на поступки ці. І президент бідний.
    А прості люди, які купують щось російське - ату їх!!! Моя мама пенсіонерка купує російський пральний порошок, бо дешевий і добре пере. І крем для рук Невская Косметика - бо дешевий і, скажу я вам, дійсно хороший. А розумники, які таких людей засуджують - нехай піднімуть їм пенсію і зарплату, щоб вони могли купити щось дорожче українське чи закордонне.
    Накипіло.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @Bulavka якщо реклама від Гугла, то вона від Вас і Вашого компа залежить. По яких Ви сайтах ходите і що шукаєте, то Гугл Вам і пропонує. Я недавно шукала зубну пасту спец дитячу, то тепер вона тільки мені вискакує. І на укр і на рос і на німецьких мовах