Лохотрон - жорстока реальність

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем SovaBa, 31 Січень 2009.

  1. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    не ведіться, це развод чистої води. Знайомі знайомих так більше 50 тис оплатили і в результаті, ні машини, ні грошей, ні тої фірми.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Так-так, скупий платить двічі. Купили машину у нашому львівському салоні у офіційного диллера.

    Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Тепер з впевненістю можу сказати, що лохотрон! Ті, хто здають квартиру подобово, завдаток, зазвичай, не беруть.
    Нажаль, дізнались ми про це власною ціною. Ну, якщо бути точніше, друзів, які до нас приїхали. Забронювали квартиру біля оперного по ціні 275 грн, трошки насторожило (бо ціни від 300 грн), але поспілкувались по телефону, власник тільки почав здавати в оренду, тому й ціну поставив таку "доступну". Отже, друзі проплатили, ну і та людина тягнула до останнього. Ми з друзями вже чекали біля Оперного, а він обіцяв, що зараз-зараз, вже під"їжджає. Потім по-черзі, блокував наші номери, ну і звичайно, так і не з"явився. Отже, порадьте, що я можу зробити. Оголошення було вже в неділю видалене. Маю його номер телефону, теоретично ім"я і скіншот платіжки. На повернення грошей не розраховуємо, просто хочу попередити якомога більше людей. По платіжці - щось можна зробити?
     
  4. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    кошти переводили на картку то знаєте прізвище і ініціали, так можна зробити оголошення, якщо в банку вам нададуть фото людини(якщо ПБ).
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. jylanda

    jylanda занууууда

    Зробіть обов'язково оголошення на Варті на фейсбуку. Вкажіть всі дані людини, такі оголошення широко і швидко розповсюджуються.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. silvia

    silvia Well-Known Member

    Навіть заблокувати його картку, якщо це ПБ.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Та немає вже таких цін подобово, ще й біля оперного, хоч би за 500-600 знайти. Бронюйте через airbnb, всі акаунти верифіковані, це надійно як для власника житла, так і для гостя. Читайте відгуки про житло, але звичайно, за таку ціну до 300-400 грн можна зняти хіба private room або хостел. Нормальна і реальна ціна зараз 30$ будні, 40$ вихідні і свята. Це 1к квартира з хорошим ремонтом, усіма зручностями, локейшеном не далі 5 хв пішки від площі ринок.

    Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Моя сусідка здає однокімнатну квартиру в центральній частині міста (не біля Оперного, звичайно) за 350 грн/доба. В неї на той час було зайнято. Треба було швидко знайти житло + в мене не було досвіду оренди подобового житла = в результаті всіх цих факторів ми й отримали,що маємо. Дякую дівчата, за поради, спробую щось в пб і на варту напишу обов"язково!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    В мене знайомі займаються подобовою суборендою квартир у Львові.
    ВОни ніколи не бронюють квартиру без завдатку в розмірі одного дня проживання.
    І без зазрєнія совісті той завдаток залишають собі, якщо людина не заселилася, бо якщо хтось підвів, то не так просто моментально здати квартиру.
    Але ціни на реальні квартири в центрі в них стартують від 500-600 грн за добу (і це як на мене реально).
    Особисто мене ціна 275 або й 300 грн насторожила би власне своєю нереальністю.
     
    Останнє редагування: 8 Вересень 2016
  10. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    @Мацьопа
    і до речі, в мене колись брат переслав шахраю кошти на приватівську карту.
    Як тільки з"ясувалося, що то шахрай, брат почав надзвонювати в приват, якщо не помиляюсь, якось вийшов на їхню службу безпеки, і йому повернули кошти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    в мене сусід раніше здавав подобово то теж завжди брав завдаток, але не в розмірі одного дня проживання а десь 30-40% від цієї суми
     
  12. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Ловіть номер телефону "служби безпеки Ощадбанку" +380662346575. Коли я сказала, що не є клієнтом Ощадбанку, назвав довгий список банків, але я і там не маю рахунків, от запара! Намагався випитатись, якого банку в мене карта, я запитала, для чого їм така інформація? Відповідь я так і не розібрала, типу "ми служба безпеки і нам треба". Коли я сказала, що мій банк має свою службу безпеки, відповів, що моя картка буде заблокована(ага, щас) і кинув трубку. Розмовляв дуже швидко і нерозбірливо, російською. Остерігайтесь шахраїв!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  13. Vitusja

    Vitusja Well-Known Member

    Ага і до мене дзвонили, номер трохи інший. Казав що з мого рахунку зняли 500 грн. А я кажу о ще один номер в колекцію шахраїв, я обов"язково передам. Зразу кинули слухавку.
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Та ж навіщо так зразу відфутболили, треба було легенду вислухати, а потім обламати. Так прикольніше
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. ljudviga

    ljudviga Active Member

    Знову почалися нічні дзвінки по міському телефону "Мама, мама..." чоловічим голосом і випрошування грошей, так що попередьте своїх близьких/знайомих
     
  16. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    Мені в п"ятницю три рази дзвонили, правда,дякую що вдень. Але все рівно я була дуже зла.[/QUOTE]
     
  17. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Буквально півгодини тому дзвонив "Ощадбанк" з номер 0919544750, втирали щось про карточку. Все так серйозно, офіційно, молв треба продовжити їхню карточку, бо якщо цього не зробити вчасно, кошти на рахунку заморозять. Знали моє ім'я і по-батькові. Тільки була одна нестиковка, в мене ніколи не було їхньої карточки. Проговорилась що користуюсь послугами Привату і ощадбанк мені не потрібен і тут почалась нова історія - що я десь колись засунула карточку візу в їхній термінал, і воно зареєструвалось в їхній системі щоб в мене не було проблем треба видалити мої дані з їхньої системи, я сказала "ок, зараз піду у відділення і все зроблю", на що почалась нова казка, що то я даром потрачу час, все можна зробити за 5 хв по телефону, лише вказати певні дані. І почали випитувати...Я сказала, дякую, але з шахраями не справпрацюю і вибила. Через 5 хв передзвонила (випадково)- номер був вже поза зоною досяжності.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. La esposa

    La esposa Moderator

    мені недавно смс скинули, таку культурну, типу "прошу підтвердити дані, ви виграли авто, вітаємо", а потім ще дзвонити пробували.
    даю лінк на свій блог, там детально, з картинками Обережно, автошахраї! - znymky.com
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Як на мене то ПБ найбільш шахрайський банк. У чоловіка були 2 gold карти. Одна безкоштовна, інша зі щомісячною оплатою. Також до якоїсь з карт був регулярний платіж за страхівку ПБ. І от дві ситуації. На початку січня минулого року все оплатив, все закрив, прийшли смс і на гарячій лінії і у відділення підтвердили, що все закрито, живіть спокійео.
    Ситуація перша. Телефонний дзвінок з якось номера, з питанням чи я знаю ПІБ такогото. Хоча я в чоловіка в системі була довіреною особою. Лечу в банк. Кажу дзвонять гроші вимагають. Каже працівник банку, що такого номер нема в ПБ і в нас все закрито. Склалось таке враження, що хтось зливає інфу шахраям.
    Ситуація друга. Чоловік пішов оформляти на себе дитячі. Як виявилось йому нараховували страхівку і плату за gold карту. Хоча все було закрите. Так ще й в кредит. Кредитного ліміту на тій карті не було.
    А тут певно система так написана, щоб часами глючила не на користь клієнтів.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. syxivska

    syxivska Well-Known Member

    Щасливий день,дарма шо погода бека,аж дві настирливі смс--ви виграли авто,ага другий раз за рік:girl_haha: