Знайомство наосліп (газети, інтернет): за і проти

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Sertce, 19 Квітень 2011.

  1. Vitusja

    Vitusja Well-Known Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Я "за" двома руками. Бо в інтернеті знайшла свою половинку. Ми одружилися, і разом вже 4 роки. У нас маленький синочок. Для досягення щастя хороші всі шляхи.
     
  2. Sela

    Sela New Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Я у віці 16-18 років кілька разів реєструвалась на сайтах знайомств ( оскільки в мому оточенні на той час було дуже мало симпатичних осіб протилежної статі, а так хотілось романтики....:) ) ходила на побачення, але переважно то були побачення на 1 раз, оскільки ми виявлялись зовсім різними людьми. Правда, як підстраховка моя сестра мені дзвонила через півгодини після початку побачення на мобільний, щоб я могла чемно піти, якщо людина ну зовсім нудна...))
    Проте, ні на яких збоченців, старших чоловіків, або з чужими фото ні разу не попадала, можливо везло, а можливо просто інтуіція:))
    З одним хлопцем навіть зустрічались кілька місяців, але розійшлись через занадто різні графіки...
    Але саме цікаве сталось, тоді коли після розриву 3 річних стосунків я знов зареєструвалась на цьому сайті, щоб показати колишньому мої серйозні наміри у пошуку нових стосунків...Насправді тоді я не хотіла ніяких стосунків, і навіть нікому не відписувала, але так сталось що все ж таки один хлопець мене зацікавив, причому не зовнішністю, а саме спілкуванням, і, власне, з ним ми разом вже 4 рік:)) Якби не інтернет - наврядчи ми би зацікавились один одним, або взагалі десь пересіклись.
    Тому я однозначно за знайомства через інтернет. Можна дізнатись про людину те, щоб ніколи на стадії знайомства не дізнались би вживу...Можна зустріти свою половинку, яку б николи не зустріли у реальному житті через відстані та часові рамки, або якісь упередження, які наспраді виявляються зовсім неважливими.
     
  3. Bursukanja

    Bursukanja Well-Known Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Я, можна сказати, справжній "гуру" у сфері інтернет-знайомств ! Перший досвід трапився ще за часів заміжжя, яке дало тріщину....хотілось кудись вихлюпнути наболіле, підтримати когось і самому отримати підтримку. На київському сайті зазнайомилась з чоловіком....успішливий і розумний, вихідець зі Сходу України, який без копійки і жодних гарантій приперся до столиці у пошуках щастя. Розумний, дотепний, грамотний (це все я "просікла" із листування, яке тривало кілька місяців). Столиця зустріла його "жостко", але він свого досягнув...займав гарну посаду на гарній фірмі. Однак, як то часто трапляється, знайшовши одне, втратив інше...свою дружину. Менше з тим, теми в нас були спільні, ми листувались, це було новим і цікавим. Той чоловік мені багато в чому допоміг....побачити моє життя з чоловічої точки зору...йому я завдячую таким правильним, і таким складним водночас рішенням розлучитись з чоловіком. Потім ми зустрілись, я була у відрядження у Києві, він мене зустрів, поміг з дечим, нагодував....і все! Я - "дядя честних правіл", мені чужого нє нада....але я його і досі згадую із теплом і вдячністю.
    А човник мій сімейний пішов на дно..! Хотілось з кимось бодай листуватись. Я з тих, хто "пісатєль", і я ціную таких же. Тобто - "заговори, і я скажу, хто ти!" Із численних моїх віртуальних співрозмовників цікавили мене одиниці. Із плином часу, із перегортанням десятків сторінок розмов лишались пару "претендентів". А з них один чи два пропонували зустрітись. І зустрічалась. І розчаровувалась. Всяко бувало. Був американець, який мав бізнес у Львові і хотів "до койки" вже і негайно. Був ше американець, який сколотив состояніє у якомусь закинутому штаті, і прибув до Львова у пошуках гьорл-френд. Менший од мене за зростом, у білих шкарпетках до колін, із лисиною, але ззаду волосся ледь не до пояса.....зато з "ролєксом" за 20 штук баксів! Не знала, як од нього тікати!:)
    Був ветлікар, що викладав у Оксфорді. Привабливий на обличчі, однак знову ж таки, нижчий від мене за зростом. Та ще й, даруйте, з фізичними вадами. Гуляла з ним центром, благаючи небо, аби знайомі не трапились...Навіть не могла припустити, що піду, пославшись на невідкладні справи.Образила б його. Витерпіла до кінця...
    Були невігласи і занадто вчені, були тупі хлопчики з бажанням заарканити цьотку, яка може дати шось матеріяльного. Кандидати наук і бізнесмени. Одного згадую досі, бо просто пішов у "Вероніку" (межа розкоші для мене на той час), накупив смаколиків три торби, вручив мені зі словами :"Це тобі і малому" і навіть не хотів слухати "дякую"...були дядьки на джипах, із масними посмішками і недвозначними натяками, були менеджери відомих компаній і власники десятка зайвих кілограмів.
    А найгірше, знаєте, що? А те, що після кожної невдалої зустрічі відчувала себе гидко, мала себе за "у врат обітєлі святой стоял просящій падаяньє", і зарікалась кудись ходити. Але була зайнята, робота-дитина-спортзал, не мала ні змоги, ні бажання кудись пертись для невіртуальних знайомств. Вірила у щастя...
    Того дня пообіцяла прийти на зустріч одному чоловіку. Пообіцяла, і потім пошкодувала про це. Не хтіла йти нікуди...мала досить. Шось не виходило ніяк. Але я відповідальна....і мені соромно було б банально не прийти на ту зістріч під Грушкою:) Я пішла....і ми вже 4 роки разом ! Ми видалили профайли в один день....ми щасливі, в нас росте дитина.....все вдалось!! Часом я зустрічаю своїх "недойшлих". Той період був паскудним і приємним водночас, бо на кожну зустріч покладались надії, бо вірилось, що під Грушку/Попрошайку/Коня/Жабу прийде той єдиний і найкращий...! Справжній принц!
    Без розчарувань не буває і успіху...вірте, і буде вам щастя:)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Sertce

    Sertce Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Да, Борсуканя, ви таки добряче набрались тоді новиx вражень.
     
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Не так давно з однією моєю знайомою стався такий випадок. Вона- далеко вже не юна дівчина, з хорошою роботою, чудовим чоловіком та двома дітьми-підлітками. Але, як буває, "от нєчего дєлать" зареєструвалася на сайті знайомств. В результаті, настільки списалася з одним чоловіком із іншого міста, що кинула у Львові все, включаючи дітей, і поїхала жити до нього. Її чоловік терпеливо чекав, доки одумається. На це пішло більше року. Повернулася, живуть далі разом. Але отак знайомство "всліпу" внесло свої корективи на певному етапі життя.
     
  6. Sertce

    Sertce Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    То треба її чоловікові, не знаю, пам'ятника, чи медаль дати за те, що чекав і прийняв назад...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
     
  7. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Думаю на такому сайті от "нєчого дєлать" не реєструються, а роблять це свідомо.
    Ну, а може той чоловік не зовсім і заслуговує на таке. Якщо жінка "пішла"на сайт знайомств, то не відомо, що там у них сталося.
    Моя знайома після кожної сварки, чи суперечки з чоловіком реєструється на такому сайті, а потім всю реєстрацію стирає до наступного разу.))
     
  8. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Маю невеликий, але таки досвід знайомств "в сліпу". Мала знайомоство через оголошення в газеті - зустрілись 2 рази, зідзвонились разів три і все. Враження були приємні. Хоча ця людина зникла і через пів року таки з"явилась знову, задзвонила і запросила на зустріч, а в мене на той час мало бути весілля на днях, про що я і повідомила звичайно , що я вислухала... що всі ми с... однакові і т.д., голову крутимо, а потім заміж за інших біжимо :) Осад залишився :)
    Знайомство через оголошення по телебаченню (в біжучій стрічці на МТВ здається). Переписувались смс та листами. Дивно, але не зідзвонювались жодного разу. Навіть фотографіями обмінялися. Враження гарне залишилось. А потім якось зникло наше спілкування... Було ще одне через біжучу стрічку. Теж спілкувалися смс, дзвінками і навіть листами. приємне враження також. З часом спілкування зупинилось.
    Було і через інтернет. Аж три рази... Перший - не прийшов. Передзвонив через годину, що не зміг і переніс зустріч ще на годину... я погодилась, але вже не пішла :) Так і завершилось наше спілкування. Другий раз - прийов хлопчина... який не за адресою втрапив, шукав собі цьоцю-спонсора... але то ще нічого, такий "тошнотік" був, що я ледве годину витримала, щоб не втекти зразу і не образити його. Він ще потім дзвонив, але я не відповідала. За кілька днів зрозумів, і більше не турбував.
    Третій раз - зустрілися через тиждень після початку листування. А через місяць подали заяву в РАГС :) Ми разом вже 8,5 років, маємо прекрасного синочка.
    Не уникайте знайомств "в сліпу", можливо там вас чекає ваше щастя ;)
     
  9. CAMPUS GROUP

    CAMPUS GROUP Well-Known Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Прочитала кілька ваших цікавих історій і задумалась, невже так і справді буває:)

    Я також люблю знайомитись із новими людьми в мережі, але коли ще реєструвалась вконтактах і отримала перше повідомлення від незнайомого хлопчика, придумала собі правило "п'яти днів", про яке завжди попереджаю:)
    Кажу що я ніколи не зустрічаюсь із незнайомцями і переписуюсь з ними рівно 5 днів:) Мабуть це кумедно звучить...
    Отак і роблю завжди, хоч іноді і жалію за втраченими цікавими знайомствами, але не довго.

    А ще маю список усіх, хто кидав заявку, навмисне не видаляю з пошти ці повідомлення, створила на них окрему папку.
     
  10. Valeria

    Valeria New Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Я, не прихильник таких знайомств, особливо, коли це стосується відносин між чоловіком та жінкою і спільних планів на майбутнє. Дуже часто після переписок, люди при зустрічі розчаровуються.
     
  11. hrystusja

    hrystusja Well-Known Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    а часто одружуються через пів року і живуть щасливо;). Все відносно!)
     
  12. Sertce

    Sertce Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Сестра моєї колишньої однокласниці через і-т свою долю знайшла. Та жінка на той час була розлучена, з двома маленькими дітьми на рукаx. Одружилися, живуть щасливо. Правда, своїx дітей ще не мають. Він такий не гарний( Господи прости!), але за нею і дітьми аж 'гине'
     
  13. Shatenka

    Shatenka Well-Known Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Я теж маю досвід таких знайомств. Перший раз познайомилася з хлопцем в чаті, зустрілися. Враження були дуже навіть приємні) Почали зустрічатися, але це було ненадовго.. Десь через місяць-два щось пішло не так і ми розійшлися..
    Зате друга історія закінчилася хепі-ендом:girl_claping: Ми познайомилися на сайті знайомств, переписувалися місяць, потім зустрілися, сподобалися одне одному(він казав, що закохався в мене ще тоді, коли побачив моє фото на сайті, тому і зареєструвався, щоб познайомитись:girl_crazy:) Зустрічалися 2 роки, потім було весілля:girl_in_love: В шлюбі живемо другий рік, зараз чекаємо дитинку:girl_in_love: Одним словом, ми щасливі, що знайшли одне одного:girl_claping:
     
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    .
     
  15. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    О, бачу багато вдалих фіналів, завдяки інтернет-знайомству. Я особисто знаю дві чудові пари.
    Теж маю досвід таких зустрічей:girl_blush2:. Зареєструвалась заради спілкування і дружби. Ті люди з якими познайомилась, були дуже різні і цікаві для мене. В буденному житті не було шансів їх зустріти. Це був чудовий досвід спілкування!
     
  16. bleste

    bleste Well-Known Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Також маю досвід знайомств по інтернету (через сайт знайомств). Два рази зустрілася, розчарувалася та й вирішила на цьому і закінчити так знайомитись... Але одного разу, завантаживши "Mail.ru Агент", мені надіслали силку на якійсь сайт (типу - надішліть 10 людям цю силку і ви зустрінете своє кохання...), я надіслала всім, хто був онлайн (за допомогою пошуку)... і онлайт був мій чоловік)))
    Судячи з всього, я тільки "за" такі знайомства... тільки розмірковано)))
     
  17. Sertce

    Sertce Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Мій сусід, коли його дружина лишила, познайомився з жінкою по газеті, пішов жити до неї, а в неї...6-о малиx дітей, а у нього двоє-одна дочка школярка, а друга вже працює. Якось живуть.
     
  18. pchilka

    pchilka Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    А мені б напевно сподобалось таке знайомство, романтично то якось. Я колись випадково познайомилася по телефону. Ми довгий час так і по телефону спілкувалися як старі друзі, майже на будь-які теми (думаю вживу зразу так би не вийшло). Хоч ми так і не зустрілися, приємно про таке згадати...
     
  19. Sitara

    Sitara Active Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    А я так з чоловіком своїм познайомилась. Спілкування тільки по телефону :girl_phone1:тривало близько трьох місяців. Потім вирішили зустрітись. Матінко рідна, скільки то було переживань!!! Як страшно мені було, бо він був вже мені такий близький, такий рідний, але водночас такий чужий і такий невідомий. Так боялась що наше спілкування на цьому і припиниться, зустрінемось - не сподобається він мені, чи я йому, і на цьому кінець. А ще й тим більше, що молодший він від мене, дуже я цим переймалась, бо ніколи з молодшими за себе чоловіками не зустрічалась. На цей час мені було 24, а йому 20. Але зустріч була чудовою. Ми сподобались одне одному:kiss3:. Квіти, шампанське, все так романтично. Ой, як згадаю :girl_in_love:.... З цього дня не розлучались, тобто зустрічались щодня, а за півтора року одружились.
     
  20. SimaSS

    SimaSS New Member

    Відповідь: Знайомство "всліпу"(газети, інтернет): за і проти.

    Я все же, наверное, против таких знакомств, за редким исключением потом остается не так много точек соприкосновения.... да и когда магия виртуального общения заканчивается, то случается разочарование...