Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

  1. Ірена

    Ірена Well-Known Member

    Та бо треба створити гілку " Тимчасово +15" а не лазити в "-60", по попі натріпати?

    То мене Оксанка надихнула:girl_haha:. У гілочці для майбутніх мам є все! Але все на купу... пропоную тут ділитися майбутніх і теперішніх мам досвідом у догляді за собою рідненькою:girl_in_love:. скільки кілограмчиків набрали за вагітність? як плануєте їх позбуватися? які засоби догляду за шкірою використовуєте у цей делікатний час? що вдягаєте? де купуєте?:girl_in_dreams:
    думаю, розвантаживши головну гілочку легше буде дещо відшукати:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 21
  2. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Так так і назвіть гілку :ПОПРАВЛЯЮСЬ ЗА СИСТЕМОЮ +9МІСЯЦІВ:)-щоб відразу було зорозуміло))))
     
    • Подобається Подобається x 18
  3. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Почну:)
    Як була вагітна, то їла все що смакувало, і набрала чуть більше ніж 15... Але прекрасно себе почувала і маля народилося велике і здорове. Скидала вагу поступово і десь через півроку важила 55 як до вагітності. Правда, форми далеко не ті...
    Дівчата, тут головне - не запускати, бо як поправитеся, то потім важко скинути. Харчування варто переглянути і про вправи не забувати. Якщо собою справді занятися, то до року можна виглядати супер. Я, на жаль, чуть себе запустила, то тепер тре більше зусиль.
    А про розтяжки ніц не скажу, бо не було (думаю то від шкіри залежить, а креми то спосіб заробити грошики...)
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Галченя

    Галченя Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Ну що ж... і я поділюсюсь своїми +++. Їх в мене теж було більше ніж 15. Якщо не помиляюсь, то +24:girl_crazy:. Це в мене апетит був хороший:girl_haha:. Не вдалось мені їх скинути ні за пів року (це я собі такий план ставила), ні за рік, ні за 2... і навіть зараз (більше ніж через 4 роки по тому) я добре бачу де є зайвих 5кг.:girl_cool: (в місці де колись була талія).
    Користувалась в той далекий час косметичною серією "Наша мама". Чи то серія мені ідеально підійшла, чи то так від природи мало бути, але розтяжок немає.
    А щодо їди. Чомусь мені здається, що не варто себе обмежувати в таких "маленьких слабкостях" Коли ж ще можна буде просипатись серед ночі з єдиним бажанням -доїсти смажену рибу з соткими пампухами:girl_crazy: і при тому відчувати повне "удовлетворение"
    А взагалі, вагітність- це чудовий період (у всі його проявах).
     
    • Подобається Подобається x 15
  5. Ірена

    Ірена Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    нині посеред ночі прокинулась - а заснути ніяк (десь дві години крутилася) ... думаю: ну що ж мені бракує?... пішла доїла пиріг з сливами, що вчора пекла, запила то чаєм мелісовим з медом і вдоволена заснула:girl_smile:

    а якщо серйозно: з пешою вагітністю набрала всього разом 8 кілограмів і лишила їх в родзалі:girl_cool: замість живота утворилася велика яма:girl_haha: під час вагітності їла все, що бачила і що хотіла, вправ ніяких не ролбила, бо була постійна загроза (5 місяців лікарні). нічим не мазалась - розтяжок не було. після пологів трохи підкачала прес та й все. а через пів року важила як добрий індик - 48 кг:girl_haha: (хоча після пологів було 55).
    цього разу "стартувала" із більшою вагою і віком:girl_cool:, то ж, відчуваю, що халяви не буде. на нинішній день вже є +9, а ще 10 тижнів попереду (відчуваю, що тільки зараз починаю добряче їсти) і зупинитись ніяк.:girl_cray: раз не повечеряла, то все закінчилось обмороком.

    планую цього разу годувати дитину груддю. в кого як було із вагою під час ГВ? бо чую від одних, що гарно приходять до форми, а від інших, що : "ніяк не схудну, бо годую..."?
     
    • Подобається Подобається x 11
  6. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    А я за вагітність набрала аж 9,5 кг! Протягом усієї вагітності їла лише здорову їжу,лише хліб з висівками. Обмежувала себе в мучному та солодкому.
    Просто мала приклад-моя коліжанка за вагітність набрала 27 кг при зрості 160см, дотепер сидить на дієті,і має на ногах та животі розтяжки.
     
    • Подобається Подобається x 6
  7. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Я набрала 30кг:girl_spruce_up:.Всю вагітність мастилась кремами дорогими і різних торг.марок.До 30тижня жодної розтяжки а на 30 тижні-живіт просто "лопнув" від і до..все в розтяжках.:girl_cray: Спортом займалась до вагітності дуже інтенсивно,а під час -дуже акуратно і дуже обмежено, бо мала загрозу з 9 тижня +лікарні постійно.Їла все корисне,але мала одну захцянку впродовж всієї вагітності - щовечора смажену бульбочку і сальце..:girl_mad:.Після родів схудла на 20кг.вони не вертаються, а от решта як маятник то в "+" то в "-".
    Мої виводи:girl_in_dreams::розтяжки залежать від стану шкіри який напряму залежить від харчування тому з наст.дитинкою яб була дещо обачнііша з поїданням "всього що хочеться:girl_bye2:".Ну і якщо б небуло болів і здоровя дозволяло б то однозначно спорт повинен бути присутнім у житті ваг.жінки.:girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 17
  8. Ксеня26

    Ксеня26 Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Я якраз як годувала грудьми, то нівчому себе не обмежувала, худюща була ого, але звичайно годування має бути на вимогу дитини, ніяких погодинних годувань і їсти корсну їжу, про сосіски, газовані напої, і все що так мені колись смакувало, я і не думала і не їла, приблизний раціон після родів: сніданок- каша+м*ясо, обід-суп, вечеря знову каша+варені овочі...солодощів не їла, бо маленьку від солодкого висипало.
    За вагітність набрала 10 кг, в день пиписки 8 кг вже не було, за пів року мала свою дородову вагу, але як пише Зорянівонька -форми вже не ті...тепер хожу на шейпінг, трохи підтягнулася, але в їжі мушу себе обмежувати.:girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 11
  9. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    оце про мене :girl_spruce_up:
    під час вагітності набрала щоб бути чесною десь 18 кг , зараз важу на 8 кг більше ніж коли завагітніла.... і на 18 кг більше ніж коли з чоловіком своїм познайомилась :o
    Я худаю лише коли я мало їм, при чому не меньше а реально мало. І от коли я зараз починаю навіть меньше їсти ніж звичайно - то чомусь молока стає меньше. І хоча наші шановні консультанти по ГВ всі кажуть що немає прямого звязку між кількістю молока і зїдженим. В мене є. Якщо якісь салатіки овочеві, щось легеньке..... ну мало молока і все, я по грудях відчуваю. А я навернути щось ситне і регулярно, то сіські вооооот такі стають, мала їсть ледь встигає ковтати.

    Тому як би я не хотіла стати стройной і звонкой..... поки що ніяк. Але не буду ж я вічно годувати..... схудну обовьязковор, але трохи пізніше.

    Для мене таке харчування не життя а каторга :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 19
  10. Ксеня26

    Ксеня26 Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    В мене теж було мало молока, як мало їла...я вночі все їла пачку Марії і літру чаю з молоком, зранку огоооооооо молочка! Головне якісно зранку поїсти, мусе бути білок, тоді і молочка на цілий день є! Принаймі в мене так було.
     
    • Подобається Подобається x 5
  11. Gala

    Gala Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Під час першої і другої вагітності поправилась десь на 15-16 кг,після першої вагітності вийшла з роддому,то важила майже як до родів 47 кг,після других родів десь 52 кг,потім поступово без дієт вони зникли.Не мастилась ніякими кремами і жодних фізичних вправ не робила(догляд за дітьми є досить фізичне навантаження для мене)У мене жодної розтяжки.Думаю це все ще залежить від спадковості,особливостей організму.Маю двоюрідну сестру-вона маленька,худенька,ще не родила,а розтяжок повно.Зараз я важу 50 кг.,не сиджу на дієтах ,їм як кінь в любий час.(такий організм)
     
    • Подобається Подобається x 17
  12. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Я тоже на ніч або півлітрову чашку чаю або молока з печеньком..... і на ранок молочна ферма :girl_haha:
    І звичайно розумію що зайві кг на філейній частині також від печенька з молочком на ніч, але то вже як то кажуть "іздержкі проізводства"
     
    • Подобається Подобається x 11
  13. Галченя

    Галченя Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Я годувала грудьми 1,5 року. А лише грудним молоком- майже 6 місяців.
    Якщо чесно, то за вагу аж дуже не переживала, бо почувала себе комфортно, та й інші жартували, що нарешті мій скелет почав м"язами обростати, а то, як казали, була в мене лише шкіра й кості:girl_crazy:

    До речі збільшити кількість молока мені допомагала гречка: сиру гречку помити, просушити, змолоти в порошок і їсти 1 ст.л. запиваючи 1 скл. гарячого кип"яченого молока. Так 4 рази на добу на протязі рівних проміжків часу. Десь за 7-10 дн. молока суттєво прибувало:girl_claping:.
     
    • Подобається Подобається x 9
  14. ірен

    ірен Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    О, це про мене)))))))))
    Під час вагітності набрала 20 кг.Їла все, що душа бажала і коли мені хотілося...Після пологового -10кг.Десь до пів року я майже не схудла,але потім дійсно почала худнути на очах...зараз я важу 48 кг(до вагітності важила 58(це взагалі моя колишня стабільна вага),а після родів -68)Признаюся,мені так подобається як я змінилася після народження дитини,хоч родичі довбуть шо я захуда.Перш за все думаю,що схудла завдяки ГВ ну і звичайно менше їсти...А розтяжки---їх не було довго,але десь на 33 тижні ми були на весіллі і добряче там натанцювалися і після цього на животі їх появилося огого..........Ніякі креми потім не допомагали.Зараз вони звісно є,але не дуже помітні))))))))
     
    • Подобається Подобається x 8
  15. Lavazza

    Lavazza Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    От воно!
    А я прокидаюся кожної ночі, кручусь і нервуюсь, а поїсти не здогадувалася!

    Першого разу поправилася на 16 кг, з них на мені залишилося 2-3, але при моєму зрості то є досить помітним. Коли ходила на шейпінг, то фігура стала набагато краща, хоча вага і не мінялася. Шкодую, що закинула і перед теперішньою вагітністю не ходила, думала, що все одно скоро поправлятися, то нащо себе мучити. Так хоч би спина менше боліла і прес трохи тримався, бо в мене вже живіт ого-го який.
    Теперішній приріст ще рано рахувати :girl_smile:

    А розтяжки... є, при чому перші з"явилися на стегнах ще в період перших гормональних змін, років в 13-14. При вагітності їх побільшало, так що ілюзій стосовно того не маю.
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Lastivka_Rivne

    Lastivka_Rivne Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    А я набрала за вагітність десь 15 кг. (з яких більшу половину за останні два міс. - вже сиділа вдома і наїдалась від пуза))))), після пологів одразу не важилась, але кіло з 10 скинула ще в пологовому. Повернулася до своєї звичайної ваги через 8 міс.
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Zoryanazirka

    Zoryanazirka Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    З Марком в мене було + 9 кг, стартувала я з ваги 56, перший триместр не змінювала фізичних навантажень, місяця з 5го до 8го аквааеробіка, останні тижні пропливала по 1,5 кілометри 2 рази на тиждень. Цього разу стартувала з ваги 57, часом попадаю на гімнастику для вагітних, по тому плаваю. Вже є + 7 кг, а ще 3 місяці лишилося. Їм все що хочеться бо я просто немаю сили волі щодо дієт.
     
    • Подобається Подобається x 7
  18. я_тут

    я_тут Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    Я за вагітність набрала 15кг,їла все,що хотіла,особливо на солодке присідала-батончики,печеньки.З пологового вийшла вже без тих кілограмчиків,а зараз ще менше важу і кепсько виглядаю,хоча напевно то має пройти)))
    розтяжок в мене не з'явилось ні одної,але на шкірі в мене пунктик,і я всю вагітність мазалась кремом,терлась скрабом і жорсткою мочалкою і робила масаж,тому можливо так є:)
     
    • Подобається Подобається x 10
  19. Angel

    Angel Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    ой,а мені аж страшно то згадувати.....пам"ятаю таке : приходила постійно в ЖК і важилась,якось раз стаю га вагу а там пепевалило за 70,в мене шок.....ну нічо ,потім 75,пізніше перейшло за 80,в мене було полуобморочний стан:cesored::cesored::cesored: лікарка питає,скільки важиш?я їй на 5 кг менше,а вона до мене ти шо здуріла,ти шо хоч шоб тиск зашкалював!і постійно тулила мені різні дієти......я собі подумала,а шо б вона сказала як би знала правду????:girl_crazy: від того часу я пребріхувала постійно:girl_cool:,в результаті моя вага була 90,бачучи ті цифри я невірила своїм:bad: очам загалом я набрала майже 30 кг. жерла я безпробудно,а особливо купу печення і шоколаду....багато шоколаду.
    коли прийшла додому з пологового ,приблизно 13 кг вже не було,а через 3 місяці я прийла в свою форму:girl_smile:боюсь як перестану кормити,то поправлюсь.......а на рахунок розтяжок-то немаю ніде крім грудей,вони появилися ше на 5 місяці
     
    • Подобається Подобається x 18
  20. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: Тимчасово +15!!!

    А я набрала 25-27 :haha: при тому що важила 49 :))) Їла все що бачила, особливо снікерси, баунті, морозиво, кавуни. А коли народився малий то раціон зменшився, то деяку їжу коли їла то закривала ніс руками, аби не чути запах, щоб молочка було побільше. Молока в мене дійсно було дуууже- багато, могла напевно й 2-х 3-х вигодувати. Тепер важу 55 , треба зайве скидати :)
     
    • Подобається Подобається x 11