Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Ну, дивіться, у Вас двояка ситуація, я розумію про що ви говорите, але так не дуже вийде у Вас, бо є нюанси по логіці того всього.
    Рега не видає права - там вчать лише тих, хто з правами або зараз вчиться в іншій автошколі, де видають права , і має медичну довідку!!! що дозволяє їздити по місту. Без неї ви не зможете виїхати в місто на будь- якій машині і в будь- якій школі.


    А по логіці подій - ви хочете пройти навчання в автошколі лише теорію без практики, але як ця школа може таке пропонувати, адже , щоб якісно здати екзамен в МРЕО потрібне водіння+ практика, звідки школа навчальна будь- яка може бути впевнена , що ви десь там інакше пройдете курс практики водіння. Вони ж ліцензована школа, тому можуть допустити до здачі в Мрео лише після проходження теорії та практики.
    Це те, що я знаю, якщо знайдете інше рішення Вашого питання,то поділіться.

    І ще таке питання, Ви плануєте самі здавати в МРЕО екзамен по теорії та практиці?



    Надіслано від мого Mi A3, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    прийдете на практичне заняття скажете, що вмієте їздити, інструктор попросить виконати деякі маневри і підпише практичну частину. Принаймні так було колись
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Ziben

    Ziben :)

    так, інших варіантів я не розглядала, поки не почала цікавитись тим питанням. Всі переконують що це не реально без "допомоги" школи/знайомств.
    кажуть в школі що навіть якщо я вправний водій то хоч 5-10 занять з інструктором повинна пройти щоб він це зрозумів.
    подивлюсь як воно буде
     
  4. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Зрозуміло тоді, ну, дивіться, є так , як є, бо я теж свого часу тим питанням цікавилась. Ви мусите оплатити практичну частину в автошколі.
    Їздити чи ні - то ваша справа, але я би їздила для набуття навичок - повірте, якщо мова йде не про автомат/ або механіка, то можна і на іншій машині їздити спокійно для практики, особливо по місту.

    Далі питання номер 2 - здавати в МРЕО. Коли я була на пробному занятті в Рега, його проводив Олег Пилат, то він розповідав, що ті, хто хочуть самі здавати ходять на водіння а школі і до нього паралельно, і там на ост заняттях він якраз вчить ті маршрути, які треба для здачі в Мрео.
    Якщо, ви читали тему, то бачили розповіді дівчат про сам процес здавання.
    Я вам напишу , що він мені казав, що ті хто справді навчився добре їздити і виконувати маневри на парковці, то вони йшли і пробували здавати. З першого разу практику, він казав, здає 20-30 відсотків, з другого - 40 десь і з третього 30 десь. А далі - знову навчання в автошколі, якщо не здав.

    Ну, і ви розумієте, що там питання не в тому, точніше не завжди в тому, чи ти то добре виконав , а психологічний фактор ще, плюс вони спеціально ловлять людей, виводять на помилку. Бо вони не зацікавлені, щоб там самі здавали.


    Надіслано від мого Mi A3, використовуючи Tapatalk
     
    Останнє редагування: 25 Червень 2020
    • Корисно Корисно x 1
  5. Online

    Online Well-Known Member

    Бачу, що багато дівчат хвалять Регу. Але так само попадалися відгуки, що там черга і потрібно чекати з місяць, поки звільниться місце. А скажіть будь ласка, чи хтось мав справу з приватними курсами водіння Pro-Drive? Дивлюся на сайті, що там по суті такий самий комплекс послуг і ціна плюс-мінус співмірна. І ще цікавлять відгуки про інструкторів з Бай Драйв на Орлика, вони пропонують окремо послуги приватного водіння. Історія така, що братову потрібно швидко і ефективно посадити за кермо, бо орієнтовно в кінці серпня-поч.вересня мусить вже почати їздити самостійно. В Регу, звісно, завтра подзвонять, але може є ще якісь альтернативні варіанти.
     
  6. OksyTh

    OksyTh Member

    Pro-Drive - не раджу, то якраз я з їх інструктором (Олександр) мала 1 заняття. Мені не сподобалось, дуже нервовий. А програму може хто завгодно здерти.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Дівчата, порадьте, будь ласка, до кого в Рега краще записуватися на початковий курс. Щоб був досвідчений і терплячий, добре вмів пояснювати і навчив водити машину таку перестрашену і не дуже вправну водійку як я)
    І чи варто записуватися на початковий курс, якщо вже є трохи призабутий досвід їзди з інструктором в автошколі? Чи можна одразу на основний?
     
    Останнє редагування: 21 Липень 2020
  8. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Вони там всі мегатерплячі! Рекомендую Дмитра Вороніна.

    Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @fantazerka, я проходила навчання у Олега Пилата, початковий курс. Він ну дуже врівноважений, один спокій. І як людина -чудовий, постійно мене стримував. Щоб не гнала :) але, що хочу сказати, підхід там класний, і все таке, але я пройшла перший курс, що є дуже і дуже мало. У місто я виїхала на 4 чи що занятті, а дехто і на 5 виїжджає, бували такі, що і на 1. У них це все дуже розважливо, без впевнених навиків нікуди нікого далі майданчика не випускають. Роблю висновок для себе, що якщо навчатися з 0, то потрібно курсів 3 пройти, для впевненого водіння. Тому я і пішла у звичайну автошколу. Важко її назвати хорошою, але інструктор дав мені основне -впевненість, що я можу кермувати. Я колись потрапила з татом у аварію, з того часу мала тривалий страх взагалі їздити у автомобілі. Тому для мене психологічний фактор був ключовим.

    Можливо, краще пишіться на основний, бо той початковий для тих, хто вчиться вперше рушати.
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    @fantazerka .Ага, додам ще таке. Подружка отримала права і пішла вчитися в Регу на початковий, але на першому занятті їй сказали, що потрібно основний, що початкові навички має. Тобто це по ситуації побачать, який вам потрібно курс.

    Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Cherry Cola

    Cherry Cola Active Member

    Це дуже індивідуально. Мені було цілком досить Початкового курсу, хоч у мене була ще складніша ситуація - довелось потратити заняття на виправлення неправильно сформованих навичок (я весь час тримала ногу на щепленні і т. п.). Тому я б навпаки радила вчитись одразу правильно, бо перевчатись складно... А ще недавно вчилась в Рега свекруха, тренера не пригадую. Але їй вдавалося взагалі нереально круто (хоч як сама каже, останній раз за кермом сиділа 35 років тому). То вона з Левандівки сама на Арену приїхала вже на 5 заняття. До слова, їй 62).
    P.S. Мій інструктор з Рега - Дмитро Цвигун, дуже рекомендую
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  12. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Дякую всім за відгуки і рекомендації викладачів!
    Телефонувала в Рега - сказали, що Дмитро Воронін зараз навчає лише водінню мотоциклів, а
    Олег Пилат спеціалізується на початковому курсі.
    Щодо основного курсу - сказали, що він розрахований на людей, які мають хоча б мінімальний досвід самостійного водіння. Але все індивідуально, на першому занятті побачать, що саме потрібно мені.
    Там запис мінімум на 3 тижні наперед, а якщо до таких інструкторів як Олег Пилат, то ще довша черга.
    Тому записали мене до викладача, який звільниться першим. Хоч я й побоююся, що це може бути якийсь новачок :)
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Ziben

    Ziben :)

    проходила навчання в Рега в Олега Пилата- задоволена на всі 1000%, але як писали вище- в них кожен інструктор має свою спеціалізацію. В четвер продовжу там навчання, але вже на іншій машині, тому буде інший інструктор, надіюсь не гірший від Олега. Згодом напишу відгуки
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Mixa

    Mixa Member

    Я вчилась минулого року в Рега в інструктора Андрія, чоловік в Олександра. Теж можу рекомендувати Андрія як супер професіонала, вже вожу десь 10 місяців. Ще2-3 знайомих вчились в інших інструкторів і кожен з нас переконаний, що його найкращий Тому роблю висновок, що можна у них до будь-кого йти.
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    А що взагалі важливо при виборі автошколи?
    Я нарешті починаю себе накручувати, що без прав мені буде важко в тому світі)) їздити не вмію взагалі.
    Думала, що пройду навчання в будь якій автошколі, і ще окремо походжу в Регу. Чи то не мудро ? Скажіть мені шось.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  16. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    @Retaret я так робила, вибирала автошколу до якої було зручно добиратись. Вчилась в рега, в автошколу відходила ради здачі іспита, нажаль з інструктором в автошколі не дуже повезло.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  17. Mixa

    Mixa Member

    І у мене така ж ситуація. Вчилась на В. Великого, біля дому - теорія не погано, все одно все доводиться вчити самостійно, розв'язувати тести онлайн. А от практики сама не навчишся, на жаль. Тому я б радила вибрати найдешевшу автошколу, що зручна по локації, а водіння в Рега. Ще один важливий момент, читала на форумах, що по закону має бути 40 годин водіння, а коли обдзвонювала автошколи тільки в державних був повний курс, приватні маленькі школи казали всі по 10-15 годин, ще й дехто грубіянив, коли питалась, чи це законно і чи зможу після такого навчання здати іспит самостійно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  18. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Привіт! Я до вас за порадою. Треба курси водіння, бажано на сихові. Вибираю між новою автошколою, тою, що у 84 школі і тою, що на сихівській 20. І ще дуже радили автомагістраль. Ціни якось так всюди різні з бензином без, десь 11 практичних, десь 20. Як то зорієнтуватись, що обрати?
    Буду дуже вдячна за ваші поради.

    Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
     
  19. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Matvijko за школи не скажу, але як на мене 20 занять краще ніж 11. Я б поцікавилась скільки за бензин платити треба і скільки часу заняття триває. Я коли ходила на курси, то мала 10 занять і платила за 10 літрів бензини, заняття тривало до двох годин. Думаю, що тих 10 літрів я точно не виїжджали, хоча
     
  20. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    Мені було ввжливо їздити на автомобілі. Тобто, основне, це практичні заняття з людиною, яка розкаже за нюанси їзди по наших дорогах ))
    Звісно, шукала поближче до себе, але не брала за орієнтування пункт оплата за паливо/без палива.
    Тому, оберіть важливі для себе критерії і вже від них відштовхуйтесь і шукайте щось оптимальне для себе