Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

  1. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Про ментальну арифметику - краще починати разом з 1-2 класом школи, 5 років - то зарано. Походити пару місяців і кинути - результату не буде, то як англійська. По моіх спостереженнях - виробляє старанність та «усидчивість» ( вилетіло з голови як то правильно). Робили вчора тест на додавання трьохзначних чисел ( восьмикласниця та другокласниця), другокласниця, яка ходить на соробан, перемогла. Память точно розвиває. Якщо для бюджету отих 1000 грн щомісяця не школа - ходіть, спочатку тяжко, потім легше.
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2020 ---
    Шалені математики проводять набір посеместрово. Можете пробувати з вересня записатись. Заняття цікаві, по суботах в уку, по неділях в приміщенні елексу на наукові.
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2020 ---
    Телефон із сайту дісний, можна дзвонити і уточняти всі питання.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Напишу тут, може хтось підкаже нам гурток танців. Отже, донечка 3,5 років, пробували ходити на балет в центрі на дудаєва - все ок, крім холодного приміщення, де виключнене опалення. Деякі діти купують спец одяг для розігріву - мериносові гетри, шорти, болеро, але я вирішила пошукати інший гурток, щоб було тепле комфортне приміщення. Не обов'язково балет. Але обов'язково в центрі. Ще знаю, що є балет на чайковського, де салон пежо, може хтось сказати, які там умови? Про little swans я знаю, але нам та сторона, де форум - далеко. От може ще в палаці петрушевича щось такого плану є? але підозрюю, що там холодно теж в тих радянських залах. Словом, може хтось підкаже танцювальний гурток в центрі) не народні танці), буду вдячна.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
  3. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Є балет гарний на Зеленій - театр-студія Лампіко. І ще десь є далі по Зеленій, але за той не знаю. Ну ф наша державна школа, але ваша доця ще маленька для неї.
     
  4. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    В будинку офіцерів є багато різних танців, деталей не знаю.
     
  5. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    О, нам близько, дякую, підемо в розвідку)

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
  6. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Я думала про будинок офіцерів, треба буде піти і дізнатись точніше, бо знайомі туди ходять на народні танці, а щось не дуже хочу ті 'вибивалочки' п'ятками.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
  7. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    А на черлідинг не хочете? Lviv Angels
     
  8. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Хочемо) а по віку підходимо? І щось не бачу адреси в центрі...

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
  9. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    В них точно є групи 3-5 років. Щодо адреси, передзвоніть і поцікавтесь яка би Вам підійшла. Можливо і таке, що десь скоро будуть відкриватись, тому що вони дууууже швидко розвиваються і з‘являються все нові локації.
    Кидаю Вам у відгуки профіль з ФБ керівника LA у Львівській області, напишіть їй.
     
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    А які там ціни? На сайті нема...
     
  11. Olga Letsdance

    Olga Letsdance Well-Known Member

    Може, спробуйте домашні тренування для 4-5 років від Віва Денс
     
  12. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Думаю, що ціни різняться в залежності від локації. Ми займаємось в коледжі на Пулюя, то зараз платимо 650 грн. Заняття по 2-2,5 години три рази в тиждень. Колись займались на Пулюя в 83 школі, платили 550 грн.
     
    • Корисно Корисно x 1
  13. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    З якого віку беруть на шахи? Є сенс йти в районі 6 років чи пізніше? Де є гуртки? Чула про Академію шахів. То та державна на Фредра?
     
  14. Online

    Online Well-Known Member

    З 6 нормально. Мій малий ходив кілька років на шахи в будинок офіцерів, там був дуже хороший старенький тренер з підходом до дітей. Не знаю, чи живий ще. Навпроти в 62 школі є шаховий клуб Іваничука чи якось так. На Фредра син наших друзів ходив, вони були задоволені тренером. Але там ввечері досить моторошно, особливо взимку.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. vjv

    vjv Well-Known Member

    З 6 років нормально, беруть і менших, залежить від початкових вмінь. Є ЛША, має кілька локацій, приватна, на Фредра державна, в центрі - школа Іваничука, ще на вул.Тершаківців приватна недавно відкрилась, школа шахів І. Бібо.
    В багатьох школах є шахові гуртки і в деяких з досить хорошими тренерами, якщо дитина іде цього року, можна так спершу спробувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, порадьте гурток танців і малювання у Франківському районі. У РОКСІ є щось путнє? дві пані 5 і 7 років шукають гарне місце недалеко від дому.
    або розкажіть може ви кудись водите своїх донечок в нашому районі(Коновалця-Кн. Ольги-Чупринки- В.Великого і околиці, в ідеалі) на щось цікаве.
     
  17. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    А у «Веселку» на Антоновича? Там купа всього є , ми минулої осені почали на «писанку» ходити - це співи і танці 2в1. Є там здається окремо малювання, і шось типу театрального гуртка, і ше купа всього. Пошукайте повний перелік є здається і на ФБ і десь так гуглилося. Єдине що заняття припинилися з карантином і як там з вересня буде хз...


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Корисно Корисно x 1
  18. Arika

    Arika Well-Known Member

    На науковій в Будинку творчості є багато гуртків (в більшості безкоштовні, або мінімальними внесками), в т.ч. танці, малювання, донька кілька років ходила на гурток «веселкові барви», дуже цікавий гурток (там не лише класичне малювання, а також інші техніки малювання і творчості).
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    ЦДЮТ Франківського району на Науковій. Купа гуртків: малювання "Веселкові барви" фантастична вчителька Софія Степанівна. Танці "Пролісок" -Тетяна Володимирівна (об"їздили всю Львівську і навколишні області). Є гуртки кераміки, бісеру і багато інших. Безкоштовні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Порадьте, будь ласка, хороші курси з англійської мови для хлопця 10 років з нульовим рівнем). Бажано у центрі чи у Винниках. Старший ходить у грін кантрі. Для меншого мені вони не підходять, бо надто пізно, ще й має у ті дні тренування. Зараз так багато того всього, а хочеться вибрати хороше), дієве. Усім, хто відгукнеться, дякую!