"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. Magnit

    Magnit Від себе не втечеш

    Одного разу в старшого сина був вірус (а є ще й інші), з висипкою по тілу. Така дивна була, зараз не скажу точно, але нагадувала не то мармур, не то бджолині соти. Мала підозру на кір, чергова лікарка відправила на купу аналізів на антитіла (то було закордоном), в тому числі і на кір. А наша одразу сказала, що ми даремно то все здавали, бо однозначно це парвовірус. Гугл страшні картинки показує, в малого була рожево-фіолетова висипка, помітна, але не така, що лякає.
     
  2. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Akina в мого на сильні віруси є така інтоксикація. Це кропивниця в нас. Вона дуже чешеться. .По опису Вашому мені на те схоже.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    В малого було одностороннє гнійне запалення вуха. Сьогодні останній день антибіотиків, весь гній і кров вже вийшли. Сказав лікарз ОХМАДИТу не мочити якийсь час, не мити голову. Скільки то не можна? Якщо вже лікування закінчилось - можна? Чи треба ще чекати, щоб загоїлось там? Він вже бідолашний так чухається від того всього(((
     
  4. JuliaKr

    JuliaKr New Member

    Добрий день. Порадьте будьласка що нам робити! Захворів чоловік, через 2 дні я, ще через 2 малий(6 міс). Сьогодні 2 доба як йому погано, має темп 37,4-38,6(збивала). Він дуже кричить, прям зі сльозами, аж червоніє весь, на руках не заспокоюється! Йому краще тільки від нурофену( я думаю що він йому знімає якісь біль, бо від температури так не кричать). Ще він частіше какаж...таким ріденьким ну і соплі сьогодні полилися. У мене висока темп і дуже горло болить! Лікаря і собі і йому викликала, в легенях чісто, вушка нормально, горло червоне але не дуже! Малому понавиписували кучу всього, а я не впевнена що то треба давати, порадьте? Імунофлазид, вібуркол, нурофен 2 рази на добу, ношпа і ще якесь антігістамінне
     
  5. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    зуби?
     
  6. JuliaKr

    JuliaKr New Member

    Ну поки зо в нас їх немає, аде трохи набрякла десна, але давно і саміх зубів не видно
     
  7. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    З того всього адекватне тільки нурофен і то по потребі. Якщо вас далі буде хвилювати стан дитини, покажіть іншому лікарю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. JuliaKr

    JuliaKr New Member

    Ну завдяки нурофену він годинки дві в день не кричить( тому буду давати 2 рази на день, але стараюсь підгадувати коли темп вище38-38,5
     
  9. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Ну, в принципі все зрозуміло, окрім ношпи. При горлі і поганому почутті дитини вона мені якось не вписується. Я ношпою знімала спазмовий біль у животі і кашльові спазми на ніч. Тут більше антигістамінне на ніч є доцільне як лікар виписав.
    Все інше на погляд лікаря є не погане.
     
  10. JuliaKr

    JuliaKr New Member

    Дякую за Вашу думку!
    ношпу виписали через те, зо в нього при температурі холодні руки та ноги! Вона сказала це спазм судин, треба разом із нурофеном давати 1/4 ношпи
     
  11. JuliaKr

    JuliaKr New Member

    Добрий вечір. Щось дивне у нас відбувається. Сьогодні 5 ніч, минулої і вже 2 дня температури не було, але почався нежить сильний і кашель. Тут на тобі на 5 ніч-39. Я нічого не розумію( то ж є погано, коли після покращеня гірше стало?
     
  12. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Якщо ви ще не здавали аналізи, то якраз буде в сам раз.
     
  13. JuliaKr

    JuliaKr New Member

    Ось сьогодні сходили сдали зак с формулою! То там можна побачити чи не підключилась бактерія? По лейкоцитах?
     
  14. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я в трактуванні аналізів не сильна, але здається що по лейкоцитах.
     
  15. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    В нас старшого таке ж було. Два дні або не було, або було до 37.5 температура. А на 6ий день ні з того знову піднялася до 38.5-39 і посилився кашель і мінімальний нежить з'явився. Ввечері зразу їздили слухатися - все в порядку. Зранку наступного дня здавали аналізи, то кров вірусна, а сеча, як для інтоксикації і обезводнення мінімального. Через 2 дні температура вже коливалася в межах 37-37.2 і дитина була активна, але відкашлює досі.

    Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk
     
  16. JuliaKr

    JuliaKr New Member

    Дякую! От і кашель з‘явився вчора, і температура разом із гим. Чекаю результатів і поїду кудись слухати його ну і аналіз показати, бо наша сімейна не викликає в мене довіри! Я вже настрашилась і готова лягати кудись в лікарню, бо в нас це перший раз і виглядає він ну дуже погано((((
     
  17. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Паличкоядерні завищені якщо є бактерія. Можете пошукати собі в неті навіть якесь коротке відео комаровського де він пояснює цю штуку.
    Ну і повторне підняття Т колись в малої було, і то не було бактеріальної складової . Педіатр тоді пояснювала, що бувають віруси, які дають дві хвилі гарячки.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  18. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Важко лише по одному завищенню паличкоядерних судити, там треба комплексно дивитися.
    В нашому останньому аналізі паличкоядерні на одну одиницю вище норми, але два педіатри сказали, що аналіз вказує на вірус, бактерії там точно немає.

    Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk
     
  19. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Не панікуйте завчасно і не забувайте вдосталь поїти. Продукти розпаду клітин після атаки вірусів отруюють організм, треба те все "вимивати", бо інтоксикація додає температуру теж... і слабість, і нудоту... якнайбільше пити і пісяти.
    Послухати легені для заспокоєння не завадить, та без показань госпіталізація - точно не потрібна.
     
  20. JuliaKr

    JuliaKr New Member

    Дякую Вам, э в мене та паніка! Аналіз прийшов, сходили послухали! Каже що все вказує на вірус! Чекаємо ще, в понеділок знов піду!