Побутова техніка

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Войцек, 27 Травень 2007.

  1. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Хтось має відгук про похилі витяжки фірми Піраміда?
     
  2. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    В мене похила витяжка Піраміда. Десь приблизно така як на фото. 1.jpg
    В мене трошки інша модель. Загалом я нею задоволена. Має 4 рівні потужності, то на 4 ніколи не користуюся, бо на 3 вже досить сильно тягне. Миється легко. Але я мию досить сильною хімією. Сіточка всередині знімається.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Sofijusia

    Sofijusia Well-Known Member

    Порадьте, будь ласка. Хочу купити чоловікові Karcher для миття машини, але було б добре, якби він ще міг бруківку помити, наприклад. Можливо, хто купував такі речі, скеруйте мене на конкретні моделі, і де саме варто дивитися, щоб не переплачувати.
    Дякую.)
     
  4. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Sofijusia в нас поламався другий кархер, ремонт в них коштує так, що вигідніше купити новий. Чоловік взяв в епіцентрі Lavor. Такий
    4941CA88-7806-4B1B-BA97-F7B4232A6E59.jpeg
    з розрахунку як зламається, то хоч грошей не шкода. Особливої різниці не бачу, єдине , в цій мийці не розібралися з щіткою до машини, але ми щіткою ніколи машини не миємо, то може й не дуже хотіли)
    Живемо в приватному будинку , влітку мили ним все, що бачили - бруківку, килими, альтанку, фасад будинку, ялинки
    Якщо ж все таки хочете кархер - на замарстнинівській є офіц. сервісний центр, там і продають і обслуговують техніку.
    Ще там на розлив продають Vinet, я його в мийки не заправляю, наношу вручну, але змиваю мийкою. Мені здається він відмиває усе- старі килими, дивани, тканинні жалюзі, римські штори, салони авто.... лиш добре змити треба
     
    • Інформативно Інформативно x 5
  5. Sofijusia

    Sofijusia Well-Known Member

    @marianast, дякую за відгук. Власне, ми теж в приватному будинку живемо, тому й хочу на господарку таку річ універсальну. Скільки часу Ви ним користуєтесь і які недоліки на вашу думку? Ага, і що таке Vinet, бо я зовсім не в курсі.?
     
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Sofijusia, ми сто років тому купували свій керхер в Польщі. Досі працює, але ми ним рідко користуємось. Бруківку відмиває супер. Моделі зараз не скажу - позичили куму.
    Ще купували пароочисник цієї ж фірми, то знайшли на олх тих, хто возить з Польщі. Купили у них, було дешевше. Але купували лише у львівських перекупів.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Sofijusia

    Sofijusia Well-Known Member

    Буду вдячна, як скажете мені модель, і контакти продавців, в яких купували.
     
  8. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Sofijusia чоловік має Керхер такий невеликий вже три роки. З Польщі привіз. Миє нею все і мені коврики споліскує))).
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Sofijusia

    Sofijusia Well-Known Member

    @NataliaFed, тішуся, що маєте чудовий інвентар, дякую, що відгукнулися. Напишіть, будь ласка, модель Вашого помічника.
     
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Не знайшла теми про чайники, то напишу тут. Вмер наш Зельмер, почав так добряче текти. Шукаю новий електрочайник. І скільки вже перечитала відгуків, про кожен є купа негативних. Порадьте хоч які фірми роблять хороші ел.чайники. З вимог: потужність 1500-2000, 1,7-2 л, щоб послужив хоч пару років.
     
  11. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    В нас бош, гріє швидко, об'єм 1.7 (насправді, чуть більший, але на тій шкалі напроти 1.7 стоїть "max". Металевий. Працює вже більше 4-х років, трошки зламалась якась пружинка чи щось таке, що піднімає кришку для того, щоб залити воду. Треба акуратно тиснути, бо "залипає". Чоловік якось то робить, а мені виходить через раз, то я просто заливаю воду в той трикутний отвір "носика".
    П.с. вода в нас з осмоса, то накипу немає жодного (переважно накип чи іржава вода є причиною псування чайників, в мене так було на старій хаті, правда, чайник на газ, і накип був завжди, хоч воду возили з джерела. То він з часом теж "потік". Думаю, що і ті "антинакипи", що використовуються для очищення чайника, та ж лимонна кислота, додають свого руйнівного впливу).
    На роботі той же Зелмер, правда, пластмасовий, теж вже точно більше 5 років, вода "Українські джерела".
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Ми маємо Філіпс пластмасовий років зо 5 вже, абсолютно все добре з ним. Свого часу то був з дорожчих чайників, але маючи перед тим вітек за 200-300 грн, який протягнув не більше трьох років, зрозуміла, що вигідніше купувати один раз дорожчу річ, якщо є можливість в конкретний момент.
    Воду маємо з фільтру зворотного осмосу


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  13. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Happy Fiancee
    в нас Гореньє з нержавійки. Такий
    Gorenje K 17 FE II Интернет-магазин Gorenje
    Основним аргументом для нас було те, щоб чайник був не з пластику. Ну бо яким би не був той пластик якісним, але що він там виділяє щоразу за таких високих температур то питання. Ще на скляний заглядались, але обрали цей. З нюансів - нагрівається дуже, ну бо це нержавійка. З пластиком такого не було. А так - чайник як чайник. Вода теж з осмосу.
     
    Останнє редагування: 14 Січень 2020
  14. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    потребую поради. мама моя вже кілька разів згадувала, що дуже хоче сушарку для фруктів. хочу купити їй, але не знаю, яку вибрати. поки для себе враховую такі фактори як: кількість рівнів, потужність, використання енергії... може хтось користується таким девайсом і може порадити конкретну модель?
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Talkalife

    Talkalife Member

    о для мене це теж актуальне питання. Послухаю, що люди скажуть. Теж задумуюсь над цим питанням, але ще не вирішила остаточно. Влітку постійно задумуюсь над цим, бо трапляються іноді фрукти по нормальні ціні і можно було б насушити. Того літа наприклад сливок, чорнослив - классна річ. яблука. ну і ще там щось.
    Просто цікаво чи не жалкують ті, хто купили, що прилад стоїть без використання.
     
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Хочу хлібопічку. Як обирати? Яку обрати? Які функції важливі? От взагалі не знаю про цей девайс нічого).
     
  17. porIra

    porIra Well-Known Member

    Маю Горєньє
    ROZETKA | Хлібопічка GORENJE BM1200BK. Ціна, купити Хлібопічка GORENJE BM1200BK в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Львові. Хлібопічка GORENJE BM1200BK: огляд, опис, продаж
    upload_2020-4-24_11-45-34.jpeg
    Вона в нас вже давно. В той час мені були важливі лише розміри, тобто наявність великої чаші з двома тістомісильними лопатками. То Миколай і вибрав на свій розсуд. Я задоволена.
    Більше року ми магазинного хлібчика не купували взагалі. Має функцію відкладеного старту, яку теж часто використовувала.
    Дуже зручна програма самого замісу тіста. Вона триває 1год. 30 хв. (вимішування і підйом). Я з дріжджовим тістом на "ви", тому вона мене дуже виручає і час економить суттєво. Тісто на булочки, пампушки, паску - 5-10 хв. щоб все закласти і потім ще стільки ж, щоб сформувати і в духовку.
     
  18. Talkalife

    Talkalife Member

    оо це річ!!! у нас вона декілька років. Спочатку їли тільки печений домашній хліб, потім трохи закинули, а зараз чередуемо домашній білий, та чорний магазинний. Печем тільки білий хліб, чорний не виходить такий як любимо. Близко 12 програм, але використовую тільки хліб, солодкий хліб. Власне вона в мене тілки для випічки хліба, хоча можна джем варити, масло збивати (робимо це вручну)))) коли хочу чогось солоденького, то печу солодкий хліб - додаю все як як на здобну булку і виходить власне велика здобна булка.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  19. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Rodionochka в моєї бабусі була, якась дуже дешева італійська. Класна програма була випікання багету, то скоринка в хліба було така хрумка і запечена, але й пікся такий хліб десь на годину довше ніж в звичайному режимі.дyже мені подобаєть з формами чіабати і міні багети, такого плану, фото з інтернету, про марку/модель нічого сказати не можу
     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2020
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Malva

    Malva Member

    Маємо, користуємось вже більше 7 років, дуже пригодилась. Сушити в газовій духовці в нас не виходило: треба було стояти біля неї включати, виключати, привідкривати дверку і все одно пригорало і було не те. А тут закинув і вони сушаться. Ніколи не пригоряли. Переважно сушимо яблука. Пробували малину, полуницю, то тече, треба підстеляти, наприклад, пергамент(такий щоб до нього не прилипнуло потім) або є спеціальні підстилки. І ще один мінус - треба нарізати дуже тонко :girl_smile:. У нас Zelmer на 4 круга.
     
    • Подобається Подобається x 1