Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

  1. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Та мене малювали аміачною здається... Все ж таки протрималася ну тижні 2 точно, а може і три... Але сама тенденція щомісячного підфарбовування мене дратує. Щось я вже шкодую за той балаяж...
     
  2. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Почала з'являтися сивина. Нічого не знаю про фарби, яка краща на що звертати увагу? Ніколи не фарбувала волосся
     
  3. niamlyk

    niamlyk Member

    Доброго дня, дівчата. Скажіть будь ласка чи хтось користувався якимись засобами фірми Phyto- як враження? Радила мені лікар шампунь і вітаміни для росту волосся, ще там є ампули для росту, але ціни трохи кусаються. Цікаво чи воно того варте. Ще радила втирати міноксидил від випадіння волосся, але десь прочитала, що від нього жирне волосся - тепер вагаюсь. Хтось користувався?
     
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я тоную різними тонуючими засобами. Навіть перукар казала, що колір вимивається і можна тонувати. В мене пофарбовані корені під свій, і омбре чи собре, не знаю, ну прядки тонкі під мідний колір. Перший раз робила 2 міс. тому. Корені вже відросли, прядки змилися. Пішла я вдруге. Корені зробили і знов затонували прядки. Супру ще не наносили бо зарано. Якось так.
    --- дописи об"єднано, 9 Вересень 2019 ---
    @orange girl , @loveterapy , можу порадити. Салон Фреш на Шпитальній, майстер Христина. Салон простий, досить бюджетний. Постараюся може зробити фото її роботи. Не знаю правда чи буде добре видно.... Спробую ввечері.
     
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Materynka а супра то знебарвлюючий засіб? Яка тривалість її дії? Я би потім замалювалася в один колір і не бавилася тим
     
  6. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Так, ну вона висвітлює я так розумію назавжди. Оці фарби які на висвітлене наносяться змиваються, і під змитим оте вибілене волосся проглядає потім. Найкращий варіант це дійсно зафарбувати в свій, якщо не хочете поновлювати тон прядок
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. octavia

    octavia Well-Known Member

    Хочу поділитись своїм досвідом сучасної хімічної завивки. Я фарбована блондинка (фарба з масмаркету Гаріньєр , але без використання порошку супри) . Після завивки волосся взагалі не знистилось , дуже просто доглядати , голову мию раз в 5 днів ( до цього 1 раз в день , або через день) , помінявся образ. Думаю буде актуальним для мам з дітьми , не треба розчісуватись щодня :girl_crazy: . намочив руки водою пожмакав і фсьо. Додаю фото 2 хімія , завивка 1 раз і фото до хімії. Є звичайно ложка дьогтю , це не дешева процедура , але зате півроку спокою.
    69874255_741899506263803_5864131076447797248_n.jpg 54202369_634869563633465_7247857805644791808_n.jpg 53482312_634871920299896_2892066243655761920_n.jpg
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  8. сяняНЯНЯ

    сяняНЯНЯ Well-Known Member

    Поділіться будь ласка конкретніше як назва,ціна)) буду дуже вдячна, можна в приват....цікаво чи в нас в Самборі таке щось роблять??
     
  9. octavia

    octavia Well-Known Member

    Назва ?! Це сучасна хімічна завивка , ніяка не біо такої не існує. Навряд ,чи таке можна зробити в Самборі , у Львові якісну хімію фарбованим блондинкам роблять 1-2 майстра. Конкретніше відпишу в ПП.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    Порадьте, будь ласка, якусь хорошу щітку для густого, довгого, тонкого і такого, що заплутується волосся, бо мала вже скоро не дасть зачесатися, так плутається. Може ще якийсь кондиціонер би брати? Але чи не зарано, малій буде 11 років
     
  11. New look

    New look Well-Known Member

    недавно перейшла на ось таку щітку Janeke

    дуже задоволена, навіть мокре волосся легко розчісує. У мене довге та пухнасте, дуже путалось, то мені саме ця найкраще підійшла. Ну і Танг Тізер можете глянути, теж хороші щітки.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. FlowerOrchid

    FlowerOrchid Mommy

    Мені добре підійшла tangle teezer, але лише модель salon elite. Модель з ручкою має гостріші зубці і якість якась не та. А salon elite служить вже 3 роки. Головне купити оригінал.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

  14. New look

    New look Well-Known Member

    у мене така ще є

    це для густого і пухнастого волосся, теж хороша, але ота Янеке просто супер класна.
    Ці щітки можна в ЛоваЛова глянути, і ще у дівчат sisters stelmakh на Бандери в магазині є дуже великий вибір щіток і ціни нормальні.
    За мейк ап не знаю чи там точно оригінал.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. FlowerOrchid

    FlowerOrchid Mommy

    Я брала на мейкапі, але це було 3роки тому:pardon:Чула відгуки, що є підробки. Дівчата купували чи на промі чи olx, точно не знаю і були не задоволенні якістю. Якщо хочете я пізніше сфотографую свою. Мокре волосся я розчесую лише по масці для волосся. Але для дитини маски чи кондиціонери підказати не можу, бо у мене фарбоване волосся і відповідні засоби.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    @New look де саме на Ст. Бандери є той магазин?
    --- дописи об"єднано, 1 Листопад 2019 ---
    Вже знайшла їхній сайт, дякую
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Raven

    Raven Мама малятка

    @mokhnatska lesia, є спреї для легкого розчісування, дитячі.
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Я такий маю від Джонсон бейбі, трохи допомагає, хоч і не на 100%, використовую і на вологе волосся після миття (якщо не пропустимо момент повного висихання ггг), і на сухе, особливо, коли "електризується", то зранку до школи легше те все "зібрати".
    Час від часу пробувала свій кондиціонер для волосся, але десь см 10 не доходячи до голови (практично лише від плечей до кінчиків). То просто вау - розчісується на раз-два, трошки постаратись лише треба на ділянці ближче до шкіри голови. Теж не дуже хочеться "дорослі" засоби застосовувати, але я думаю, що якщо не наносити на шкіру, то аж якоїсь шкоди не буде. Більше шкодить смикати і рвати те волосся, коли спішиш до школи, а воно вузлами і ще й "стріляє" в різні сторони :girl_cray:.
    П.с. в нас волосся досить пряме, в міру тонке і густе, на дотик гладке і довжиною "до дупи", як каже сама доця :girl_crazy:.
     
  19. IrynaKozak

    IrynaKozak New Member

    Зараз користуюсь засобами для догляду за волоссям від Lush. До того часто експериментувала з різними шампунями. Купляла від 40 грн за 500 мл до 400 грн. за 150 мл. Але в певний момент появилась лупа. Я не дуже хочу користуватися аптечними засобами від лупи.
    Пішла в Lush і купила твердий шампунь з "Звільнення". Лупа пройшла, але волосся почало швидко жирніти. Перейшла на "нептун". такий голубенький. Тепер волосся в хорошому стані. Особливо якщо користуватися ще і кондиціонером і маски час від часу робити.
    Та і мені подобається твердий формат шампуню. Його можна з собою в поїздки брати і не переливати в маленьку дорожню баночку.
     
  20. sweetlola

    sweetlola New Member

    Можете ще мені скинути сайт?