Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

  1. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Arapeta згідно режиму - сон з 13-00 до 15-00. Але в реалі...Вкладаються в 13-00. ще десь пів години засинають-крутяться. Потім після 15-00 встають поступово, всіх одночасно вихователі не будять, в нас принаймні. Бо ще одягти всіх, то їм краще поступово підіймати дітей. ну але десь в районі 15-30 вже всі встають. Тобто десь півтои-дві голини дитина відіспить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. AnnitaMis

    AnnitaMis New Member

    Матусі, допоможіть мені! Порадьте! Який державний садок на Сихові найкращий? Куди віддати дитину? Не можу визначитись! І до якої виховательки ? Мені важливий кожен відгук!
     
  3. Melian

    Melian Well-Known Member

    Моя дочка ходить в 175 садочок, цього року перейшли з ясельок в молодшу групу. Ясельки чудові - вихователька непогана, діти її люблять, а нянічку просто обожнюють (є за що). Як буде в молодшій групі незнаю, але, загалом, садочок мені дуже подобається

    Надіслано від мого meizu M8, використовуючи Tapatalk
     
  4. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

    урааааа! ми зараховані по другій хвилі. Йдемо у садок:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Bloody

    Bloody ...Отака-то-Дівчинка...

    І нашого малючка зарахували. Ще не знаю чи Ура, але спробуємо певно поводити. Розкажіть, будь ласка, що далі? Йти до завідуючої ( то по запису, чи як до неї потрапити?). Є тут матусі, що водитимуть дитину в ДНЗ 17, Львів?
     
  6. Gudzyk

    Gudzyk Well-Known Member

    Донька з вересня йде в садочок. Хотіла дізнатися яке взуття найкраще взяти дитині як перезувне? :girl_blush2:
    Можливо мами з досвідом відвідин садочка підкажуть які речі варто підготувати дитині до такого важливого походу. :girl_smile: Ато в нас ніяких зборів чи оповідей не було. Сказали просто приходьте, а хочеться підготуватися, не відкладаючи все на останній день. Дякую
     
  7. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Як на мене, отакі текстильні найкращі, ніжка не запарюється 20170327153949.jpg
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  8. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Крокси. Дитина сама здатна взути.
    Якщо ваша щавідуюча-вихователька не псіховані
     
  9. Orman

    Orman Модератор-бомба

    А крокси шкодять на психіку?
     
  10. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Ми носили типу таких:
    Тапочки "Котик с собачкой" детские, бежевые - Берегиня ✔ 145 грн.! ☛ Покупайте в Panama™

    І таких :

    Тапочки Waldi
    Можливо, моделі були інші, але такі виробники. Інші діти - інші тапки, кому що підходило.
    Не знаю, як на рахунок "кроксів", не зауважувала, чи носили, головна умова від вихователів була "Не шльопанці", але це цілком обґрунтовано, як на мене, бо зарядка, танці, рухливі заняття, та просто діти гоняться - то шльопанці точно не годяться і не є безпечними.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Ага. Вони нервуються, що дитині буле холодно або що з ноги злетить
     
    • Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  12. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Нам найзручніше крокси, легкі, не парять і дитина може сама взутись
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Ну крокси ж резинові. Як вони можуть не парити дитині за цілий день? Я вдягаю шкіряні босоніжки/сандалі з закритим носком і п'яткою. Але, кожному своє. Напевно, треба брати такі, які конкретній дитині зручні/звиклі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Я написала за свою дитину, йому не парить, нам найкраще підійшли.
    Закриті тапочки на шкарпетку більше парили. Тим більше, що дитина у них не цілий день, а пару год до сну і пару год після, плюс 1-2 прогулянки на вулиці.
     
  15. taipen

    taipen Member

    Нормальні з ЕВи, пінка така, абсолютно не парять і не передають тепло/холод так як гума
     
  16. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Ага, походіть в гумаках пів дня і скажете, парить чи ні. Ще подивіться, як впливає на формування дитячої стопи взуття без фіксованої п'ятки. Я нікого не переконую і нічого не маю проти кроксів. Що таке ЕВ - не знаю. Для мене, походити в кроксах біля басейну чи в дитячих фонтанах бавитись - ідеально. Ходити в них годинами - ні. В кожного своя думка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  17. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Якщо ми говоримо про оригінальні крокси, тоді то не про гуму. Це вспінений матеріал, який не парить. Це класне взуття, але для мене це взуття для вулиці- пляжу-майданчика. Бачу по малому, коли ми вдома і чимось граємось на килимку, то він, сідаючи на коліна , знімає їх. А в садку вони майже постійно так навколішки товчуться. Найкраще в садок брати тапочки, які мають дуже гнучку підошву і легко защіпаються.. Отакого плану
    Тапочки "SUPER WINGS" для мальчика, голубые - Disney ☛ Покупайте в Panama™
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. taipen

    taipen Member

    до речі - поділіться відгуками про 38, 109 і 43 садочок.

    а також цікавить - якщо в садок який перший по пріоритету при реєстрації нема групи до 3х років, як бути? щоб не пролетіти мимо вподобаного садка і не чекати до 3,5 років (малий з березня).
     
  19. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Державний садок в Польщі. Записи проводять, ще в лютому на вересень. Все через інтернет. Є бальна система для зарахування. Можна вибрати до 3х садків, не більше 3 км від дому. Ми вже 3ій день ходимо. Вчора було батьківські збори. По оплатах 10 злотих за 3х разове харчування. Сніданок каша+додатки(о 8.30), обід 2га страва+додати(о 12.00), і підвечірок зупа+додатки(о14.30). Садок працює з 6.30 і до 17.30. Ще директорка просила про добровільні внески, хочаб 40 злотих(на якісь розваги, театрики ...) і застрахувати дитину від нещасних випадків 30-55 злотих(є страхова, що виграла тендер і страхує всі освітні організації). Перший день була до 12.30, але спитала де її постіль і що вона хоче спати в своїй постелі. То на другий день залишили на сон. Сьогодні теж буде спати в садку. Розказує, що всі плачуть і вона теж, бо всі мами на роботі. Хоча з садка йшла з гарним настроєм. Перед початком року була адаптація, можна було ввечері приходити бавитись на майданчик. І ще про режим. Є аідведені години, коли приводити до 8.00 і коли забирати 12.30, 15.00. Звичайно можна цього не дотримуватись, але треба про це попередити. Дитину віддають лише батькам, на всіх інших треба дозвіл підписаний 2ма батьками.
     
    Останнє редагування: 4 Вересень 2019
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. pulpa

    pulpa Well-Known Member

    Ми теж вже в садочку.Перші три тижні проходив супер,приходили,переодівався,давав папа і біг бавитись.За тиждень часу вже лишався на сон.А останні два дні,як приходимо,то просить щоб я не йшла,чекала його на вулиці і починає плакати...