Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

  1. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    та тут такий випадок або мені їй ті гроші везти, або уже все. І я їй пробую це пояснити (7 років подає документи на продовження візи, а цього разу якийсь заскок) і у відповідь лише звинувачення в мою сторону, що я не розумію. Проблема ще в тому, що документи треба подати до п'ятниці, а жодних довідок і всієї суми грошей на рахунку немає, бо особисте життя важливіше. Всім навколо повезло, а вона одна нещасна.
    З однієї сторони не мої це проблеми, а з іншої шкода люди. Через таку дурість 7 років життя піде коту під хвіст :sad:
     
  2. Melian

    Melian Well-Known Member

    Може, вона підсвідомо сама не хоче продовжувати візу, а перекладає відповідальність на всіх навколо? Я б на вашому місці не велась на провокації, ви надаєте допомогу, а людині ліньки свою п'яту точку посунути, щоб ту допомогу прийняти.

    Надіслано від мого meizu M8, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  3. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Hermi ну нічого собі ситуація. Але насправді, це суто проблеми коліжанки. Я би взагалі не позичала їй гроші. (Так, я злосна. І стараюся не позичати гроші ні комусь, ні в когось.). То ще буде квест з поверненням тих грошей. І не знати як це позначиться на дружбі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  4. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Я розумію, що це жилєтка, а не порадня. Але, @Hermi , я б на Вашому місці взагалі припинила спілкування з такою людиною. На мою думку, вона належить до типу людей-паразитів, всі ій винні, повинні і зобов'язані, а сама жодних зусиль не докладе. І погоджуюся з тими, хто радив взагалі не позичати їй грошей. Вона просто сідає Вам на голову і звішує ніжки. Подумайте, що Вам важливіше - бути хорошою для інших чи для себе? Бути для всіх чи бути собою? Жити чужі життя чи жити своє?

    Упс, переплутала "дратує" з "жилєткою", перепрошую.
     
    Останнє редагування: 22 Серпень 2019
    • Подобається Подобається x 5
  5. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Найгірше, що вона раніше такою не була. В цей рік все кардинально помінялось і вона ніяк не може прийняти змін. І вона нібито пробує вирішувати проблеми, але в такі способи що інколи волосся дибки стає.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Нереально дратують люди, які не знають що таке антиперспірант, а ще мами підлітків, які не можуть навчити своїх дітей ними користуватися:girl_nea:.
     
  7. Milamila

    Milamila Active Member

    А мене дратує головна героїня серіалу "Кріпосна". Всі актори ну просто любо дивитися, не грають роль, а проживають життя свого героя. А головна героїня (хай вона мене простить, накипіло) ні кожі, ні рожі. Так цікаво дивитися серіал, події розвиваються динамічно, ну але та Кітті..... печалька.... У когось є інша думка? переконайте мене в протилежному, бо сил нема на неї дивитися!!!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Не дивлюсь, але моя мама постійно те саме говорить - слово в слово:girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Підлітки можуть смердіти через гормональну перебудову, там уже не помагає нічого. Але перебування з ними в одному приміщенні може перетворитись на тортуру, розумію.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. maty

    maty Well-Known Member

    А мене дратує все...а найбільше-фальшиві люди ...втомилася.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  11. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Orman так, але я розрізняю коли це просто піт. Інакше б той запах був постійно...А так просто купити нормальний антиперспірант і частіше міняти футболки, але на жаль не всі батьки за цим слідкують...А навчити цього підлітка мали б саме вони.
     
  12. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 3
    • Тупо! Тупо! x 1
  13. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Shapokliak от власне, що підлітки ще не звиклі до того, що потрібно слідкувати за цим. І дуже правильно коли батьки постійно нагадують про це поки діти не звикнуть дотримуватись цього самостійно, але таке враження що деякі батьки за цим взагалі не слідкують. А шокувало, що більше з дівчатами така ситуація, хоча здаввлося б мало бути навпаки. Інколи хотілося протигаз одягнути і приміщення треба було годину взимку при морозі!!!вивітрювати від того смороду, я вже мовчу за теплу чи жарку погоду :girl_cray:. Слів нема, одні висловлювання:girl_sad:.
     
  14. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Бісять мене шалено люди, які не притримують за собою двері в метро! Ну це ж не складно зовсім! Я "понаєхавша" в Києві живу два роки, і якось маю ту звичку вже до автоматизму доведену.
    А ще бісить, коли я двері притримаю, а за мною позаду здоровенний мужик і радісно собі іде в ті двері, які я тримаю, так ніби для нього. А ще бісить, коли пруться на вихід у двері, на яких написано "вхід", ідучи всім назустріч, проти руху.
    І ще дратує, коли посеред потоку людей, який швидко рухається, хтось перед тобою витягне телефон і раптово стане стовпом в той телефон тицяти. Відійти в сторону - нє, не здогадається. Або коли стане прямісінько в дверях при наявності вільного місця трохи подалі і їде так не одну і не дві станції, а пів-гілки. І не достукаєшся, бо в навушниках. Хоча, хай вже краще в навушниках, ніж з портативною колонкою і какофонією з неї.
    Ууу, щось я нині на метро зла і недобра.
     
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    @Apelsynka, а є такі підлітки, яким шо в лоб, шо по лбу той атипреспірант, менше години допомагає, а ми в дорозі, хоч є з собою... А щось більше термоядерне ще не на дорослу шкіру не візьмеш
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Raven може і є індивідуальні особливості організму, але в більшості випадків думаю, то таки відсутні навички нормальної гігієни.
     
  17. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Я б не була така категорична. В процесі гормональної перебудови не тільки підліткової, а й під час вагітності, чи після пологів, і в менопаузі теж дуже міняється запах і кількість поту, і через 10 хв після душу і дезодоранту вже можна цілком так «пахнути». То що тепер нікуди не ходити?
    Якщо людина з свого боку зробила все що могла, то вини жодної нема.
    Приємного мало, але вже як є.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
  18. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Ви в багатьох школах Львова бачили можливість після фізкультури прийняти душ?
    В мене після викидня так було. Поки гормони не внормувалися, нічого не допомагало.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  19. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Orman коли приходить підліток і все ок, жодного смороду, а потім приходить знов і знов в одній і тій же футболці, то причина явно у невипраній футболці, чи не так?
     
  20. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Я вам щиро співчуваю, але в моїх дописах не було жодного слова про гормони вагітних.
    Я писала про загальні ситуації, коли не дотримуються гігієни, і погодьтесь таких людей багато. І коли від учня чи студента смердить потом вже з самого ранку у транспорті, то причина точно не у відсутності душових в навчальних закладах.