Завагітніти, виносити, народити: ускладнення і фактори ризику

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем truskaffka, 8 Вересень 2012.

  1. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    розкажу свою історію з виділеннями і вагітністю..
    ПО дорозі додому з відпочинку на морі в мене на 4 дні швидше почались кд, ну тоді я думала що це кд... але були вони не такі як завжди. день були. ввечір не були. тривало це десь 8-9 днів. вже точно не пригадаю. я ще тоді з тими коливаннями подумала -може вагітна. але тіки я так думала. як починались виділення. а наприкінці вийшов величезний згусток і тоді я точно вирішила- не може бути вагітність. просто дорога-зміна клімату. приїдем додому внормується. а як повториться -піду до гінеколога. через пару днів як закінчились виділення- в мене почався токсикоз) але я теж не подумала на токсикоз. ну не сильний був. як всі розказують- рвота .тошнота. Я просто не могла їсти солодкого) ще подумала) о, який в мене організм мудрий після моря- знає.що забагато їм солодкого)))) ггггг)) ну а потім я вже зрозуміла. коли токсикоз став сильнішим. що це В. Отак в мене почалась вагітність з сильними виділеннями і без дуфастону. додам ще, що приїхавши з моря. я не лежала. а гуляла багато з Ромою.
    пс. Попередні дві В були на дуфастоні
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
  2. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    отже панікувати не треба ,я так начиталась,що в районі 10днів малиб завершитись ті ,виділення,бо лежати в лікарні нестерпно,вже нема сили...щей розлука з донечкою ...,доречі перша вагіність пройшла суперово,а ця якось от так...
     
  3. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    Дівчата з вовчаковим, відгукніться, хто як довго приймав аспірин/кардіомагніл? Зараз вже повних 36 т, лікар з пб каже приймати ще весь наступний тиждень точно і тоді здати коагулограмі. А мені і приймати далі страшно (начиталася про побічку на пізніх термінах), і без нього залишатися теж страшно((((
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    я приймала до самих родів. не було ніяких наслідків ні в мене, ні в дитини
     
  5. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    Ви приймали кардіомагніл аж до дня пологів за рекомендацією лікаря з пб (я теж в Жемели консультуюся)? Вона власне каже, що її пацієнтки приймають до пологів. Які у вас аналіз були? Вовчаковий? Коагулограма? У мене зараз фібриноген 2,6, в третьому триместрі він мав би бути трохи вищий, то вона сказала брати кардіомагніл і перездати коагулограму за тиждень. Вовчакового нема вже з 18 тижня. Я розумію, що треба довіряти лікуючому лікарю, але начиталася в інтернеті про негативний вплив ацетилсаліцилової кислоти на дитину на пізніх термінах і переживаю, хоча з другого боку залишатися без ніяких засобів теж страшно.
     
  6. vitaljysja

    vitaljysja New Member

    дівчата, можe хтось стикався з такою проблeмою і знає куди звeрнутися і що робити :уз ознаки пограничноі правобічноі вeнтрикуломeгаліі мозку плода,бокові шлуночки справа-11мм,зліва-6.7
     
  7. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    саме так
    вовчакового у красівської не було. в синево переважно був в низькому титрі. Коагулограму ніхто не казав здавати. Здавала час від часу суто зі своєї ініціативи. То хіба Д-димер збільшувався, але в межах норми для вагітних.
    я теж то читала. але по факту не зустрічала розповідей, де би він спричинив якісь ускладнення. Я ще метипред в маленькій дозі приймала. то його відміняли раніше. за нього ще більше боялась
     
  8. Vitusyyaa

    Vitusyyaa New Member

    Можна поцікавитись чому ви приймали метипред? 4 мг? Хто ваш лікар? Мені просто теж кажуть приймати бо в мене було ревматичне захворювання , а я цього препарату дуже боюсь ! ((
     
  9. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    через вовчаковий. назначала гельнер. доза маленька була.вже точно не пам"ятаю, вроді по пів таблетки чи 1/3. я більше боялась відміняти, бо мала негативний досвід з першою вагітністю
     
  10. Vitusyyaa

    Vitusyyaa New Member

    Така путанина з тими вовчаковими ((((
    І таки відмінили успішно ?
     
  11. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    так. відміняла лікар з пологового. у 3-му триместрі. я правда трошки доше приймала, ніж вона казала.
     
  12. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    От я вже й дома.На 10день лежання в лікарні під капельницею з гемотраном і дуфастоном чуда не сталось ,в мене викидень .коли лежала шукала інформацію про лікарів на русових.То власне тут іі не знайшла.Лікар моя була Качмарик.Метод лікування напевно був правильний ,хоч і не допоміг,бо інші дівчати пили значно більше медикаментів ніж я.Сама лікар як і пише у відгуках на інтернет сторінках дуже уважна ,але складається враження наче це фальшиво.Коли все сталось,вона навіть не прийшла ,зі мною були чергові лікарі ,які насправді по людськи співчували .А при зустрічі сказала ,чому я до неі не подзвонила.Я сказала ,що до вас дзвонила черговий лікар і ви не прийшли.... тоді вона замовкла. Жодноі краплі співчуття ,чи теплого слова. Далі була вакуумна аспірація ,і виписка .Коли прийшла за випискою ,дала ій кошти за ту аспірацію ,скільки вважала за потрібне,бо питала інших дівчат,то цін вони не називають.А вона мені каже ,принесіть ще 300грн анастазіологу....От так закінчилась моя історія...як вже чекала чоловіка ,щоб додому йти,до нас забігла Бех лікар ,спитала як я ,і побажала мені добра... хоч вона і не мій лікар.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 11
  13. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    А ще дівчата ткніть мені носом де почитати про те як завагітніти після викидню,які аналізи треба здавати щоб підготуватись....
     
  14. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    вам треба зараз морально відпочити! можливо взяти відпуск! і вірити! все буде добре!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    А ще дівчата ткніть мені носом де почитати про те як завагітніти після викидню,які аналізи треба здавати щоб підготуватись...
    Я знаю що все буде добре ,вже маю одну донечку,не розкисаю...але написати відгук відчувала потребою
     
    Останнє редагування: 17 Травень 2019
    • Подобається Подобається x 1
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Після останнього викидня на 8-9 тижні, а відповідно і після чистки, завагітніла без жодних проблем вже через 4 місяці. Хоч зовсім і не планувала. Обстежитися так і не встигла, бо лікарка моя була десь закордоном на навчанні. Планували це зробити після її повернення. На перше обстеження я вже прийшла з донею під серцем). Вона на мене сварила «хто дозволив???». Більше в тої лікарки не була. У нас все добре. І для історії - 3 дітей, між ними 3 ЗВ.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    коли я запитала свою лікарку що я маю обстежити - вона нічо не відповіла. щось там незрозуміло промаляла про торч інфекції. знаю, на Топольній особливо зацікавленим пропонують зібрати виділення в баночку і проводити генетичний аналіз. але чи щось там побачать чи не побачать - нам не відомо. але то що, то витрачання сил і коштів в пошуках невідомого і незясованого - то факт. зараз ніхто не скаже чому стаються викидні. все спихають на неправильний генетичний розвиток плоду.
    не зліться на свою лікарку. Русових - це абортарій. ви для неї "одна з". зі свого боку вона зробила все можливе. якщо викидень мав статися, він стається. організм мудрий, він не буде тримати те, що не тримається.
    рекомендують почекати пару місяців і знову пробувати. Спокою вам.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    На жаль, не існує доведених методів зберігання вагітності на малих термінах, і кількість медикаментів практично ніяк не впливає на результат.
    Після одного викидня і відсутності очевидних проблем адекватні лікарі дозволяють вагітніти через 1-3 місяці без здачі купи неінформативних аналізів.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    та власне я не злюсь на неі ,але і людських відносин ніхто не відміняв,я написала лише свій досвід і що не сподобалось,до метода лікування я претензіі не маю .Дивно коли інші лікарі приходять поцікавитись як я ,а своя ж лікарка каже чого я ій особисто не подзвонила ,хоч інша лікар дзвонила при мені і розказала що сталось. Свою думку написала ,в друге до неі не пішла б . Але кожен робить свій вибір.Це лише моя думка .
    --- дописи об"єднано, 17 Травень 2019 ---
    та власне я не злюсь на неі ,але і людських відносин ніхто не відміняв,я написала лише свій досвід і що не сподобалось,до метода лікування я претензіі не маю .Дивно коли інші лікарі приходять поцікавитись як я ,а своя ж лікарка каже чого я ій особисто не подзвонила ,хоч інша лікар дзвонила при мені і розказала що сталось. Свою думку написала ,в друге до неі не пішла б . Але кожен робить свій вибір.Це лише моя думка .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @Gorbywka я здавала торчі.Було все в нормі.
    Вагітніти мені дозволили через цикл,але я мала великий страх ще довго.Не знаю,скільки б я ще боялася,але малюк вирішив все за нас.
    Співчуваю вам дуже.І розділяю вашу думку з приводу поведінки лікарки,неприємно... Розумію,що для неї це просто один випадків з сотень.Але людськості ніхто не відміняв.
     
    • Подобається Подобається x 1