Дитячий візок(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Марта2, 14 Серпень 2015.

  1. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Данило червневий. Якраз взимку було 6-9 міс. То десь якраз до такого віку іздив в люльці або автокріслі. Мені було зручніше, ніж в прогулянці. В 10 міс змінили і візок, і автокрісло.

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    якби це не була зима то однозначно була б прогулянка, пам'ятаю що я свою старшу пересадила в прогулянку в 7 місяців, але то вже був травень, тепло, то вона постійно будилася поки звикла до неї від того що відчувався кожен камінчик під малими колесами... я зимою щось не дуже хочу в прогулянку пересідати
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Може я чогось не розумію, але я би не прив'язувалась до розмірів люльки, як взагалі до якогось суттєвого критерію. Думаю, критично малих мабуть виробники не випускають, і це мені видається скоріше надуманою проблемою, коли вибирають розмір візків під "зимових" чи "літніх" дітей, які зимою будуть аж тааак одягнені, що не вмістяться у візок. Нє, ну так, буває, і вдягають, але чи треба.
    Спеціально зараз погуглила - довжина нашої - 72 см (я не знаю, мало це вважається, чи ні, але візок легкий і негабаритний загалом, тому, думаю, що швидше, мало), діти їздили там до 7 і 8 місяців, труднощів із тим, що вони туди потенційно не влізуть, не було, зріс у них скоріше високий в тому віці був.
    А прогулянка у вас планується окрема, не з 2в1?

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
  4. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    В нашої заявлена довжина 77 см. Старшого пробувала серед зими пересадити в прогулянковий блок власне через вовняний конверт - з ним було вже дуже тісно, а без нього холодно. А купити інший тонкий синтепоновий тоді не додумалася. З меншим вже було не охота купувати новий конверт, то їздили з тим самим грубим. Зараз йому 6.5 міс, то дуже добре, що тепло прийшло і конверт не потрібен, бо з ним вже таким "шпротиком" їздив. І нюанс був не так по довжині люльки, як по ширині) Але з тонким конвертом проблем не мало б бути.
     
    • мімімі мімімі x 1
  5. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Ну я б так не сказала. До прикладу, зі свіжого - у братової дитині щойно 5 місяців стукнуло і вона реально вже не влазить у їхню люльку, ноги вже не випростаєш. Так, там дитина крупна (така як наша у майже 7 місяців), але свою ляльку я ще спокійно запихаю у нашу Жане із негрубим конвертом типу травки.
    От і в нашої люльки 77 см. А ще вона глибока. Цими розмірами мені дуже нра.
     
    Останнє редагування: 6 Березень 2019
  6. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Та власне я дивилась на деякі візки то реально є маленькі люльки, мені подобається люлька Роан Маріта, але вона для мене габаритна, бо житиму в будинку на 7 поверсі де незнаю чи працюватиме ліфт
    Прогулянку я маю
     
  7. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Tutis Zippy ще мають великі люльки. Ми зі старшим розглядали її і Роан. Чоловік вибрав Роан Маріту. Там справді люлька велетенська, амортизація чудова. Але, але... Возити то мені. Тепер для меншої лялі я вибираю візок :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Можливо, я не стверджую, що такого не буває, але це от перший раз чую, що хтось реально не вліз. І який у них розмір люльки? Я ще подумала, що виробники можуть розраховувати на більш раннє пересідання в прогулянковий блок, якщо там геть мала люлька, от у нас, наприклад, сидіння гамачком, я то чекала самостійного сидіння дітей, тому ми так довго їздили в люльці, а можна ж було швидше пересісти, бо там принцип такий самий як в автокріслах, шезлонгах, і мені насправді важко було возити дітей в люльці в отому віці 7-8 міс, бо вони там лежати не хотіли, чіплялись за бортики.
    Я, як полізла шукати довжину нашої, то знайшла відгук, де зазначалось, що прогулянковий блок там не підходить для літніх дітей, бо взимку, коли настане час туди пересідати, вони не будуть там поміщатися для сну і там дуже задуває) В мене і на другу зиму поміщаються, і на третю. Це як ілюстрація того, чому я скептично ставлюсь до того, що візки забраковують по причині занадто малих/холодних люльок, бо бачу тут більше суб'єктивний погляд. Але, звичайно, кожен вибирає те, що йому до душі, в тому числі комфортну на свій погляд і простору люльку. Я більше вела до того, що, якщо більш важливі інші характеристики: прохідність, вага і т.д., то окремо за люльку переживати не варто, це може просто ускладнити вибір. Хоча, якщо @Lemeshchuk планує возити таки до 9 міс, і дитинка вдасться крупна, то, можливо, це і може стати суттєвим. Не знаю, але буде Вам для довідки, що в 72 см можна влізти в 8 міс)
     
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Яся перестала влізатися менш як в 5 міс, але в нас люлька дійсно малюсінька. Зате прогулянковий блок чудовий, дуже зручний мені, дякуючи конверту (що йшов в комплекті) відкатали цілу зиму (до -10С) без всяких вовняних конвертів в демі комбезі (ну ще плед дитячий шерстяний був, правда :) ). Я в принципі так розраховувала швидше її пересадити. Нічого їй не задувало (принаймі мені не жалілася :girl_haha:)
    Не зовсім по темі, але я трохи в шоці щоразу як бачу взимку дітей у візку (не лише в люльці, а й в прогулянці замотаних в конверт на овчині, зверху ще ковдра... У них там діти що голі всередині сидять? :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    ми теж немали конверта ніколи. Комбез плюс плед легкий пухнастий. І то в люльці було мало місця, хоч вона була досить простора. Тепер бачу "мода" на ті конверти і комбези на овчині відходить. Ми свою підкладку комбеза з овчини так жодного разу не пристібнули. Як зняли так і забули.
     
  11. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    І я такої ж думки. Ми цілу зиму їздили у демі комбезі і конверті з травки (такий м'ягенький, негрубий). Коли мороз то лиш під низ тепліше одягала, а так по звичному. І ніц моя дитина не змерзла)
     
  12. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Тобто без люльки, просто прогулянку? Я в тому така далека. Але десь прочитала, що немовлята мають спочатку лежати прямо, а у візку-прогулянці такого важко добитися :scratch_one-s_head:
     
    Останнє редагування: 7 Березень 2019
  13. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    є такі немовлята) що не хочуть прямо лежати)) тільки стовпчиком носитись)) в мене похресник вперше катався в люльці після півроку. до того лиш слінг признавав)) і є прогулянки з спинкою 180 градусів
     
  14. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    В мене дитинка буде літня, я без поняття що то робити :girl_crazy:
     
  15. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Імхо, люлька практично не потрібна осіннім і зимовим дітям якщо мати слінг - взимку тих прогулянок 30 хв, а на весну можна вже прогулянковий візок купувати.
    Залежно від твоїх вихідних даних - яка дорога "на районі", чи плануєш виїжджати десь далі ніж ближні квартали, чи є в будинку ліфт, чи треба пакувати візок в авто... потім народиться дитина і стане ясно чи вона взагалі згодна буде їздити в тому візку :girl_crazy:
    Яся досить непогано загалом витримувала хвилин 40 у візку влітку. Стала старша - почала протестувати. В підсумку - в візку ми каталися до 4 міс, потім практично всю зиму (з 4 міс до 8) у 90% був слінг і слінгонакидка. Зараз починає сидіти, то з 8 міс знов перейшли на візок і тепер навпаки - слінг лише у 20% прогулянок задіюємо. Далі побачимо :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Kofeinka

    Kofeinka Well-Known Member

    Для мене пріорітетом був нормальний прогулянковий блок в візочку 2в1. Бо ми мали Лорекс з старшим, то я казала, що більше ніколи не куплю візок такого типу! Я дитину в 1рік з копійками немогла засунути в той прогулянковий зимою, а дітом ми їздили в іншому прогулянковому візочку.
    То з другою дитиною ми вибрали X-lander x-cite і сказати, що я задоволена, то нічого не сказати! Люлюка простора, в прогулянковий ще старшого можу всадити (по розміру ще підходить). На зиму це буде ідеальний варіант!
    IMG_6303.jpg
    От така в нас красуня


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    а якщо є машина і часто будете кататись- то класно коли автокрісло сумісне з шассі)
     
  18. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ти не забувай, що бувають діти, які добре у візках сплять) годинки так хоч дві, тоді з термоском в руках і навушниках у вухах можна і в холодну пору той час відгуляти, лютих морозів у нас майже не буває.
    А буває справді як хоч, у мене з Миколою перші 4 міс візок існував чисто номінально - ми лічені рази в ньому виїжджали на пів години.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    О, то моя мала така, спала, поки возиш. Мала роан маріту, яка мені на той час була ідеальна як для листопадової дитини.
    Менший літній - абсолютно протилежний, все літо "відїздив" в мене на руках, в слінгу мені було дуже жарко, в'язала хіба, коли бігла десь далі, ніж 200м від дому, від вересня вже носила в слінгу аж до весни.
    Зараз буде весняна дитина, планую взяти бв візок-трансформер, де люлька-гамак, бо нема де тримати змінні блоки
     
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Це для автомобілістів взагалі незамінна річ. Дитина заснула - взяла з кріслом - клік, дитина далі спить, йду куди треба. В люльці Петро не возився майже. Основні перевезення «лежачого» віку в автокріслі. Але в нас 3 в 1 там за замовчуванням все до всього підходить.