Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

  1. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    В мене за рік часу -18 кг.
    Але скажу відверто, що останні півроку був на розслабоні. Але я не набрала вагу, навіть трохи схудла.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  2. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    системщиці, поясність, як вам вдається не їсти після 6? то для мене виглядає так нереально. може є якісь лайфхаки? я вже жуйок накупила))) але всьо рано не то))
     
  3. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    @бетменша мені жуйки навпаки апетит бурять.
    Я не дуже чітко до 18 год вечеряю. Але до 19 стараюся встигнути.
    Просто в мене деколи обід пізній. Ну так виходить, що між 13-15 я не маю як поїсти. До 18 ще не відчуваю голоду.
     
  4. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Не раджу, жування жуйок стимулює виділення шлункового соку, і якщо на голодний шлунок брати жуйки, я не заздрю вашому шлунку:scratch_one-s_head:, можете гастрит нажувати так.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    до 19 - це теж супер
    за то не переживаю, бо шлунок в мене вічно повний)) в тому то і проблема, шо сиджу дома і постійно шось жую. І якшо вдень ще більш менш, то увечері капець. стараюсь яблучка хом"ячити, але в 11 -12 вечера вони теж не на користь, особливо як хочеш схуднути
     
  6. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    взяла себе в руки і трохи є результат.
    сьогодні 6й день. п*ю 1-1.5води, роблю вправи, після 18-19 не їм. не їм картоплі, макаронів, хліба, жирного, смаженого. цукор замінила медом. зранку собі дозволяю трохи домашньої випічки. ну і дотримуюся +- системи. купила вагу-намагаюся рахувати калорії:girl_crazy:
    але то я вдома з дітьми на лікарняному. з понеділка на роботу. в робочі будні дуже тяжко правильно харчуватися. обід або пропускаю, або приганяю в 16ї додому і ЇМММ:facepalm:. а тоді вже вечеря посувається в часі:girl_cray:
    може хтось має якісь лайфхаки що брати з собою на роботу на обід\перекус.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Ключове тут власне "брати"
    Особисто я, якщо не візьму заготовлені "баночки" (обід + 2 перекуси), то обов"язково наїмся всякого непотребу.
    Стосовно того, що брати, залежить від умов - чи є де погріти, і чи є окреме місце для прийому їжі (бо якщо їсти треба там, де ходять клієнти, то має бути щось без різкого запаху і так далі).
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    гріти нема де. є їдальня :)
     
  9. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    В їдальні можна брати якийсь салат з капусти, мясо/рибу, гречку? Воно і системно і ситно досить. Якщо з дому брати так, щоб не гріти - вінегрет ( замість картоплі квасоля або горох) + дозволений фрукт, або м'ясо запечене + салат ( зараз правда вибір такий собі, але пекінка з морквою і трошки олії мені йде на ура), або 2-3 варені яйця + салат. Ситно і системно - салат з квасолі(горошку) відварених (горошок морожений може бути), пасерована морква і цибуля, гриби. Яблуко на закуску. До всіх цих варіантів можна шматочок твердого сиру до 50 г, кілька чорносливин до чаю/кави.
    На форумі , що на сайті Міріманової, є розділ "харчування", там і підрозділи про харчування поза домом і багато варіантів -рецептів. Можна дещо почерпнути для себе
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Спробуйте по пів години на тиждень посувати в часі. Різко нічого не можна робити
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Корисна порада, хоча мені вдалося майже одразу. Чомусь якраз цей пункт найлегше дався, найважче - це не мати цукерки до кави по обіді. Брала кусочок сиру (з тих "солодших", з великими дірками), або пару чорносливин. Щоб не хотілось їсти після 18, треба на вечерю наїстись, а не перекусити. Білкова їжа дає довге відчуття ситості. Після порції курячої грудки жерти не хочеться дооовго. Правда, я відійшла майже від "важких" м'ясних варіантів, мені ото фрукти з творогом або овочі з творогом, чи той 7й варіант сир-кріспи-молочка йде найкраще. Хоча 300 г. шашлику і пару листочків салату теж зроблять ситий вечір :girl_crazy:.
    Міріманова теж каже посовувати час вечері поступово, власне як і поступово впроваджувати всю систему. Без помилок чи зривів мало хто обходиться , головне не полишати цю справу і результат буде. І ще, балувати себе, і "вкусняшки" ввечері заміняти на "няшки" - ванна, прогулянка і т.д. (сказала та, яка повечеряла творогом, яблуком, апельсином і капучіном, а потім з вчорашнього пюре насмажила картопляників всім іншим:ed4d70def841dc74b57). Навіть не тягнуло то покуштувати . Там залишилось, може зранку нагрію, як схочу:d23:.
    Звичка - то велика сила...:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Сила є, воля є, а сили-волі нема))
    Що, всі вже схудли, що ніхто ніц не пише? В мене поки не дуже є чим хвалитися, але тих 2 кг, що наїла за свята, пішли геть! Стараюся не переїдати, але ввечері, хочеться "жерти". З спорту, легка зарядка вранці, поки так. Треба в голові навести лад, бо там якийсь хаос. До календарної весни, всього 17 днів.
    Дівчата, пишіть))
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Та де там схудли, "зимові" то пішли, але хочеться більше, азарт приходить, коли є результат. Воно все з перемінним успіхом, он вчора в гості сходила, ледво ноги назад принесла, так набрякли, то навіть не зважилася сьогодні. 2-3 дні буду вертатись в "форму" (ще й період циклу несприятливий, "набряковий"). Поки немає аж так чим похвалитися, то не пишу, але читаю. Я вже писала вище - вечеряти треба системно, але ситно, щоб потім не хотілось на ніч. Якщо я о 18 нормально їм, то до 20 - 21 точно не хочеться, а далі організм фізіологічно вже не хоче їжі. Можу під настрій ще зеленого чаю попити, а в основному чисту воду або воду з лимоном. Якщо важко і голодно ввечері, спробуйте їсти о 19, і посувати час вечері "назад" поступово, раз на тиждень на 15 хв.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Пишу.
    Маю рівних круглих 60 кг
    І цифри цифрами, але моя харчова поведінка жахлива. Заїдаю стреси, і здається, що це вони поїдають мене.
    От зараз повечеряла і йду гуляти і трохи у справах.
    З "обтяжувачем", майже 9 кг :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в мене -4.то десь за 10днів. вода пішла. тепер треба жирок прибрати:girl_crazy:
    від сьогодні знову на роботі. брала обід/воду з собою. дуже мені бракує нормальних "літніх" овочів-огірків, помідорів, кабачків.
    надивилася трохи рецептів на YouTube. чи хтось робить на сніданок "вівсяноблін"? думаю пробувати чи ні...:girl_in_dreams:
    вчора гостювали в батьків.піддалася на шарлотку о 4й годині дня:girl_mad:сьогодні не важилася)) взагалі не важуся щодня.
     
  16. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Хто такий "вівсяноблін"?
    Я на сніданок їм що хочеться з того що знайдеться :girl_crazy:. Ібо в обід і на вечерю треба їсти правильно. То щоб потім не спокушатись. І правило Скарлет "Я подумаю(закреслено) з'їм це завтра".
     
  17. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    всі блогери на правильному харчуванні вихваляють той овсяноблін))от мені і стало цікаво :)
     
  18. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Я думала, Ви маєте рецепт :ed4d70def841dc74b57. Я відкрита до експериментів і пробую всяке-різне. Не сподобалось - то не повторюю. А вдалі комбінації беру на озброєння.
     
  19. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    Я підсіла на ті "бліни", правильніше "вівсяний млинець". На сніданок добре, бо мій мозок таку їду сприймає як десерт і менше хочеться чогось смачненького)
    Рецепт простіше простого, якщо мова йде про схуднення. 40г вівсянки + 1 яйце + 50г води/молока/кефіру. Зблендерити, смажити на краплі кокосової олії з обох боків.
    Начинка будь-яка. Як варіант, кисломолочний сир+половина банану(можна інші ягоди/фрукти, мед).
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    Так, я до вас.:girl_cool:Тиждень пробувала. Не дописувала)
    За тиждень мінус 2 кг і 6 см в талії.:girl_curtsey:
    Зовсім без солодкого мені дуже важко. Зірвуся:girl_blush2: або когось приб'ю ввечері:girl_impossible: ,тому дана система мені найкраще.
    Поки читаю, можу задавати дурні питання, то звиняйте:girl_flag_of_truce:
    Скинути треба багато 10 кг. Всі набрані за вагітність. Планую до літа їх позбутися. Якщо тут не писатиму, значить не справляюся. Бийте тапками і скакалкою:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1