Курси, навчання

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем moderndress, 2 Жовтень 2011.

  1. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Особито я не було. Але від знайомих дещо чула. Звичайно, що можна і працевлаштуватись але конкурс на місце дуже великий. Напр. є курси від софтсерву платні, а потім можна йти на безплатні(є тести), якщо ви себе гарно проявите, то може вас і візьмуть.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Merry

    Merry Well-Known Member

    Можні попасти і на безплатні, то залежить від рівня знань. Після курсів СофтСерву (безкоштовних) відсоток працевлаштування дуже високий.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Може хтось чув чи є якісь педагогічні курси або щось подібне? Ходила в розвідку в універ, то щось все дуже печально, враховуючи що я думаю перекваліфіковуватися з геть іншої спеціальності.
    Незнаю чи воно мені точно треба, але от роздумую чи є якісь варіанти, бо вчитися 5 років від 1 корсу я точно не буд...
     
  4. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Вам потрібно вищу освіту??? Як варіант можете розглянути педучилище, можливо є заочне. Є теж інститут після дипломної освіти при Франка, але там платно, і навчання лише заочне і триває близько 4 років.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
  5. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    а як другу вищу освіту? тоді це 2-3 роки займе.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Я дізнавалась колись для себе. Другу вищу можна (лише) в інституті після дипломної освіти Франка. Це триває 4 роки(заочно, англійсяка філологія). Якщо вчили до того якийчсь предмет, то вам ніхто нічого не переставить. Моїй знайомій з педагогічним досвідом 30р, не хотіли зарахувати педагогіку. В інституті вибір спеціальностей обмежений.


    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. iriwa

    iriwa Особлива мама

    @Руда Лисиця цього року мені сказали що на педагогічний ( на 2 вищу) треба здавати співбесіду, екзамин профільний, англійську та українську (вроді ЗНО, щодо цього не певна, чи то саме ЗНО чи у них інші екзамини), а профільний екзамин це все те що вчить перші 4 роки стаціонару за навчання на 1 освіті. Та й по факту це те, чого б хотіла навчитися, а не штудіювати самостійно купу-купезну часу.
    Я думала що 2 освіта - це така освіта, де мені за рік-два часу стаціонару викладуть основні дисципліни у потрібному об"ємі, без всякої лірики.. а по факту то якось дуже дико і дивно для мене..
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. onebyone

    onebyone Well-Known Member

    Доброго дня. Шукаю де тільки можна , але відгуків немає . Цікавлять Курси 3 max У Львові . Є багато установ, які їх пропонують , але реальних відгуків немає. Цікавлять з нуля . Освіта в мене зовсім інша , надумала кардинально змінити професію . На разі зупинилася на cgh school , пропонують після закінчення навчання працевлаштування . Цікавлять відгуки про цю школу , або можливо можете порадити дійсно класні доступні курси для початківців.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. nomad

    nomad Active Member

    Підкажіть будь ласка цікавлять курси крою і шиття так чисто щось підшити, вшити трикотажні футболки, чи якесь просте плаття викроїти типу футляр одним словом для домашнього користування. Все що є в гуглі знаю це або довго або навчання з вересня. Може хтось був десь а може десь по дорозі хтось якісь вивіски випадково бачив. Дуже дякую
     
  10. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Підкажіть сучасні, ефективні, інтенсивні і не розтягнуті в часі курси бухгалтерії? Де б пояснювали законодавчі та податкові нюанси (для власного бізнесу). Є щось таке?

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
  11. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Можу рекомендувати :
    Курси бухгалтерів у Львові - Академія професійного бухгалтера – zkg.ua
    Правда, черговий курс "для чайників ", наскільки мені відомо , група набрана і вже ведуться заняття, але по закінченні курсу зазвичай набирають нову групу. Подивіться на сайті про них , є вони також у Фейсбук.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Kassiopeya

    Kassiopeya Member

    Раджу здобути фах психолога ,як другу вищу освіту.Навчання триває 3,5 років,вчитись цікаво, є непоодинокі викладачі, які мають особливих дітей, що їх і спонукало здобути освіту психолога, це для них теж,до речі ,друга вища освіта. І ще, зараз є нова професія асистент вчителя, теж працює багато батьків дітей з особливими потребами
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    цілий день собі кручу Ваше питання в голові і навіть не можу уявити який би то курс мав бути, щоб так універсально. То не реально. Напевно, оптимальний варіант пошукати якогось толкового працюючого бухгалтера по потрібному профілю , що зможе показати програму під відповідну систему оподаткування, специфіку діяльності, реєстрації звітів,орієнтуваня по бухфорумах і т.д.
    Не можуть на курсах з "0" зробити (ще й швидко) бухгалтера на транспорний-ювелірний-харчовий - роздрібний-гуртовий бізнес. Та ще й осмислений у тонкощах звітності . Такі здібності роками вигризання бухобліку здобуваються.
     
    Останнє редагування: 16 Жовтень 2018
  14. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

     
    Останнє редагування: 16 Жовтень 2018
  15. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ну конкурс великий, але і потреба зараз дуже висока в молодших спеціалістах. я б радила пробуватись на безоплатні курси від компаній, хоч і багато бажаючих, але ви нічого не втратите
    про платні курси скажу (та й взагалі про перехід в цю сферу) - треба багато працювати і багато вчитися
    люди як оплачують ті суми то потім і стараються дуже. Після хороших курсів дійсно високий відсоток працевлаштування, але в основному своїми силами. якщо напрямок менш технічний - має бути добра англійська
    залежить також від ситуаціі на ринку на даний момент, якщо брати до уваги минулий рік і цей - дуже велика різниця
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. New look

    New look Well-Known Member

    Привіт! Я працюю у сфері 3д. Який саме напрям Вас цікавить? Що хочете робити? Бо 3д макс своє вже віджив, зараз у попиті і більш поширена Майя. І курсів реально якісних немає у Львові у нас. Я Вам можу порадити, але треба розуміти який саме напрям у 3д Ви хочете, бо може бути моделювання, анімація, візуалізація, чи це архітектура чи персонажне моделювання...і т.д.
     
  17. New look

    New look Well-Known Member

    А в яку сторону різниця з минулим роком?
    Чи може знаєте, чи буває стажування на проджект- менеджерів у наших іт-шних компаніях? Проходила курси, зараз технічно основи програмування ще вивчаю сама і хочу піти працювати в цей напрям. Але вакансій бачу не багато. Можете, будь ласка поділитись інформацією про цей напрям.
     
  18. Якщо цікавить музика, то знаю одного дуже цікавого барабанщика Тімура. Він вчить людей на перкусії (такі африканські барабани) грати. Дуже вивільняє енергію та якось розкутішою дає почуватись, наче виговорилась.
     
  19. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Ви вище писали, що працюєте в 3д сфері. тому найперше я б запропонувала вам розвиватись в сфері дизайн UI\UX (але можливо мої враження помилкові, бо я насправді не дуже розбираюся в 3д)
    але як на мене це доволі перспективна сфера в IT, де можна фінансово порівняно швидко вирости, і ще є багато переваг
    щодо проджект менеджменту - я не є дуже обізнана по ньому, особливо по тому, як люди починають) але постараюсь порадити щось в пп
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, порадьте.
    дано - вчитель англійської. хочу спробувати якісь ІТ курси. який напрям обрати.
    я не дуже то технар, але цікаво спробувати. колись пробувала HTML програмування(курс для мам)- жити можна.
    куди податися? може хоч скеруєте в яку сторону дивитися.