Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Fish

    Fish Well-Known Member

    Чи у когось були куртки з тканини softshell? Як вони носяться - мене в першу чергу цікавить, чи вони хоч трохи відштовхують воду, чи відразу вбирають, а також чи не затягується тканина? Розумію, що залежить від фірми, ну але на загал.
    Питаю, бо я тут випадково купила дитині курточку-вітрівку Crivit, жаліти не буду, бо зовсім недорого :) , але хотілося б знати, чого від неї чекати.
    П.С. Знайшла опис в неті, то пише, що водовідштовхуюча. Ну, побачимо.
     
    Останнє редагування: 5 Листопад 2018
  2. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Це вітро і водовідштовхуюча тканина) я малому теж купила з софтшелу куртку цього року, але фірма інша. Були під дощем, воду не пропускала.Я б не сказала що це суто вітрівка, мій брат в такій ходить до нуля градусів,каже тепла.
    а чому тканина має затягуватись? вона така щільна-щільна
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Fish

    Fish Well-Known Member

    Дякую! Мені власне температура теж була цікава, добре, що Ви написали. Я назвала її вітрівкою, бо вона без підкладки і досить тонка, але вона інакша, насправді я не дуже орієнтуюся, коли її носити :)
     
  4. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ну що ж. беру слова назад. ви мене зацікавили.детально оглянула куртку малого. є там затяжки на лікті- три штуки в 1 мм. Не думала. що вони будуть. ну але маємо, що маємо.за 120 грн)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    одна з улюблених моїх тканин - на осінь/весну ідеальна. Не продувається, тримає невеликий дощ, гарно носиться
    --- дописи об"єднано, 8 Листопад 2018 ---
    підкажіть по взуттю для малечі близько 6 місяців. Купила файний пуховий комбінезон, поки ніжки закриті, але бачу що ще трохи і доведеться відкривати, бо малеча довгонога. Комбінезон змінювати поки нелогічно, логічніше докупити взуття

    Дивилась Demar, але там мінімальний розмір 20/21. Будуть злітати?
     
    Останнє редагування: 8 Листопад 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Буде незручно. Такі малі діти нервують і скидають взуття бо воно важке і заважає. Все одно ходити не буде - гляньте краще в сторону взуття без підошви - є розмаїті пінетки (і з плащовим верхом, і з овчини...)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. fillette

    fillette Well-Known Member

    Підкажіть як носяться зимові черевики d.d.step? Малому 1,8, ніжка вузька і худа. Чи краще взяти elefanten?
     
  8. Siania

    Siania Love Life

    У кого термокомбез, допоможіть плз. До якої температури ходили тільки в термобілизні? Коли пора вдягати фліску? Розумію, що всі діти різні, ну хоч приблизно. Мова йде про річну дитину, яка 70% сидить у візочку, 30% ходить.
     
  9. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Майже про одяг - чи бувають вузькі овчинові конверти? Або - які найвужчі? Бо наш візок дуже вузький, шей донизу завужений, а ті конверти 45-50см ширини мають, вужчі хтось може знає?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  10. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Порадьте перевірене водонепроникне взуття на зиму.
    Маємо термо екко, але сьогодні воно не зовсім витримало синове "плавання" в глибоких калюжах. А він ну дууже любить "занурюватися" і стрибати. Є щось таке для надактивних ігор з калюжами взимку?

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
  11. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    гумаки.
    я серйозно. шерстяна внутрішня шкарпетка + колготки і звикла шкарпетка - так мій син гуляв "взимку". деколи навіть в магазинах перезувалися, бо була шикарна калюжа попереду.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    От теж сьогодні думала, що треба було брати гумаки. Але ми і восени гуляли в внутрішній шкарпетці і колготах. А на мороз не знаю чи не захолодно, бо ми виходимо не на пів години, зазвичай. Думала, може якісь сноубутси є зороші, водонепроникні.

    А в Демарах шерстяна? Не знаєте? Бо я не розглядала, але щось сумніваюся.


    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
  13. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    є відгуки хороші про куома, але я не пробувала, тільки збираюся, каша ще не та.
    не впевнена, там зазвичай фліс, з тих що я пробувала
    ніби демари мамут заявляють шерстяний вклад.
    а я брала з тих, що були наявні в стокових магазинах, з відповідною позначкою. для мене фліс всередину взуття - хіба якийсь полартек, бо інакше прати і не знати чи буде ок. ТСМ мають ніби незйомне утеплення, але додаткову теплу устілку - варті уваги, думаю. я всі малого не пам"ятаю фірми, impidimpi взяла теж ок, ренбут ніби флісові..таке..можна просто шерстяну устілку поставити всередину або чобіток самому зробити.
     
    Останнє редагування: 19 Листопад 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Подивіться Демар Маммут. Вони з піни легенькі і при тому теплі, всередині зйомна вовняна шкарпетка. Верх затягується, вода не проникає. Мій малий обожнює калюжі, то це супер взуття. Навіть на зиму в мокрий сніг/слякоть ніжка тепла і не промокають. Внсна-осінь на дощ без тої шкарпетки носили. Я дуже задоволена і обов'язково куплю такі ж самі як переросте.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Мої відходили в сноубутсах (ноунейм) всю минулу зиму, а старша дві зими, міряли найглибші калюжі, ні разу не промокли. Меншому ще минулого року брала на заміну б.в. коламбія, теж дуже класні
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    Мами дівчаток, де і яке взуття купуєте своїм красуням на зиму, бо нам треба вже 36 розмір і я реально в шоці бо асортимент ніякий, або я не там шукаю.
    Вже думаю піти в дорослі магазини, але не знаю чи брати шкіряні, чи замшеві, сама ношу тільки замшеві, але я не мерзну в ноги, а мала така трохи мерзлійка.
    Завжди брали ееко, мали ще одні ріхтер минулої зими, але ріхтерів 36 не можу знайти, а на нові ееко ціна кусається, та й моделі там тепер якісь не дуже.
    --- дописи об"єднано, 20 Листопад 2018 ---
    Треба нам такі, щоб до пальта ленне до школи/і на вихід і такі, щоб на санки/лижі
     
  17. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Купила columbia youth minx коралові на розпродажі минулого року. Нормально виглядають і до пальта і на санки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    @mokhnatska lesia Я собі так купувала минулого року в Коламбії на пр. Шевченка 36 розмір columbia minx slip II з omni-heat. Легенькі, теплі, не промокають, виглядають акуратно. Пошукайте ще по стоках чи на олх, кідстаф можна знайти нові за притомною ціною.
    Своїй дочці вже два роки беру на нексті, але з шнурками. Там все взуття на низький підйом, в моєї - високий, то з шнурками легше взувати. Чоботи добротні, теплі, гарно виглядають, теж носить і до пальта, і на санки.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Funny girl

    Funny girl Well-Known Member

    Розкажіть, будь ласка, чи чи були в когось зимові комбінезони babyline (libellule). Щось мені здається, що погарячкувала. Чи буде дитині зручно в подовженій куртці? Сину рівно два роки, худенький, зріст 88 см. Я взяла 98 розмір( 92 не було) . Зараз ще більш-менш носить минулорічний Ленне суцільний комбінезон, але штанки вже підскакують, зима довга, мене мама накрутила що я в січні вже нічого не куплю як виросте. Чоловік нагнітає нашо таке велике. Сиджу гризуся чи то треба було знову Ленне б/у шукати і 92 розмір. в мене хлопець активний, і любить калюжі, ми і в найбільші морози в -15 гуляли, звичайні комбінезони задовбуся прати.

    Характеристики отакі:
    • Куртка: верх - мембранная ткань 5000/5000, тефлон, WR. Подкладка: флис . Утеплитель: холлофайбер-воллюметрик 300 г/м2.
    • Полукомбинезон утеплитель: холлофайбер-воллюметрик 150 г/м2.
    Температурный режим: от +10 до -25 градусов.
    --- дописи об"єднано, 23 Листопад 2018 ---
    Щось мене переклинило, захотілося дитині щось новеньке купити. І просто лінь шукати в неті, так щоб у Львові і недалеко від дому, і не слухати від чоловіка, що мене надують з пересилкою. А так, щоб лишити малого і самій їхати в другий кінець міста то анріал.
     
  20. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    визначаюсь з розміром штанів Некст для дівчинки-
    якщо в когось є легінси або штани дівчачі цієї фірми на 7 років (розміру 122) -
    дуже прошу заміряти їх реальну довжину і об'єм талії. :)