Вередульки...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем dimalozz, 19 Грудень 2008.

  1. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Ми не все можемо знати, а вони насправді можуть бути розумніші, ніж ми думаємо (чутливіші то точно). Он тварини часом все-все розуміють, хоч і не можуть сказати, а тут маленька, та все ж Людина...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Я лягаю з нею , але деколи вона буває дуже активна при тому годуванні на ніч, б'є ногами , руками, то точно не засинає. А як не засне при годуванні, то потім важко , щоб заснула просто так. Ну взагалі просто так не засинає. Світло виключаємо, телевізор теж. Але включений комп чоловіка, бо він довго працює вечорами ( багато роботи). Хоч як вже мала засинає нарешті ( заколисуємо) в 1 ночі, то і комп виключаємо.
    Оті нічні її крики-сміхи самі до себе бувають. Саме лежить і тішиться. Ми вже жартуємо, що з уявним другом говорить)
     
  3. koroljok

    koroljok Well-Known Member

    Як про нас написано- я взуваюсь, одягаюсь і потім малу одягаю з піснями-як вийду на вулицю. то вже вся мокра
     
  4. shemely

    shemely Member

    Ой, заспокойте мене... Мала 3,3рочки ввечері 22год цілком не змучена, жвава, спати не хо,хоче буянити і бавитись, казочку в ліжко ніі, з криком. І взагалі їй нудно, хочу бавитись...:girl_cray:.Вдень не спить, в садочок вже пару итижнів не уговориш піти,і то така поведвінка не перший день тиждень. То вона за день не змучується? бракує вражен-занятть?Я погана мама??:ed4d70def841dc74b57
     
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    І на вулиці заспокоюється? Бо в мене теж дуже велика проблема одягнути на вулицю) І там не зразу затихає, бо поки в ліфт, поки в ліфті їдемо, то переважно верещить.
    Сьогодні поїхали з нашою вередулькою до невролога в Медікавер. Бо останні дні був якийсь кошмар з її поведінкою. Вже тиждень до 1-2 ночі не засинає. То ті вечора і ночі теж кошмарні.( Ніяк не хоче спати. Тобто може і хоче, бо позіхає, тре очі, але будь-які спроби заколисати ( брати в позу колиска, погойдувати, шикати) закінчуються опором і криком.
    Ну невролог сказала, що бачить перед собою здорову дитину. Ну правильно Соломійка поїла перед тим , виспалася в таксі, і на огляді мило посміхалася і потягалася. То і наші розповіді про істерики і крики якось нелогічно виглядали. Порадила дурник дати! Знову)) і то вже інший невролог .

    Ще виписала рецепт на якесь заспокійливе. Але я так думаю, що напевно треба якесь заспокійливе мені))
     
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я б брала щось з натурального): червоного чи білого))). Мені от теж треба. Бо у нас зараз якийсь теж важкуватий період: вночі сон поганий, бувають періоди активності і просто голосного плачу. Вдень шмарклі. Зміна денного режиму: тепер ми довше спимо зранку, пізніше лягаємо на денний сон, ну і ввечері пізніше вкладаємось. І теж не без проблем. Ну і в нас проблема з руками). Не можу її зняти з рук. Просто піднімає ті ніжки і ніяк не встає, викручується як може. Тільки спихну якось її з себе - одразу істерика. В суботу зайшлась нам не на жарт, тепер от боюсь таких глибоких істерик. Але між тим всім вона нам широко та часто посміхається на всі своїх п’ять зубів))). А потім підходить, тулиться і робить «мій-мій». І знову всі її балують.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  7. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @Rodionochka, я ще шось покищо боюся пити червоне, біле, чи шось інше з градусом;) відвикла за скіки часу ( я то ті свої роки планування майже не пила). Та й сумніваюся, що мені дозволять)
    Але теж Соля багато посміхається, правда покищо беззубою посмішкою) Особливо любить згори вниз на когось дивитися;) то при тих посмішках, сміхах, все погане на якийсь час забувається. А потім вона починає плакати, то знову з'являються тривожні відчуття. І отак по колу)
    Надіюся, що з часом стане легше) принаймні в плані плачів)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    @Thebestnata не бійтеся ви так того дурника. Я не пропагую його, але і боятися не варто. Інколи можна спробувати дати. У мене молодша десь до року користувалась дурником, переважно при засипанні, прикус має добрий, груди смокала до 3 років. Перший раз дала ій дурника на другу добу народження, молока ще не було, а малеча так мені насмокала груди, що боліли страшенно. Не витерпіла - пішла купила дурник. Зі старшою також була перфекціоністкою - дурник ні-ні і тд. З меншою попустило.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  9. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ну чому ж не варто?
    Моя сестра смоктала дурник довго, і мала неправильний прикус, який роками і немалими грошима виправляла, і все одно він неідеальний.
    Та, можна поговорити про те, чи мій приклад 100% ілюструє саме шкідливість дурника, чи, можливо, той прикус і так би в неї був таким, рівно ж, як і те, наскільки ваш приклад ілюструє його нешкідливість. А @Thebestnata правильно робить, що спирається не на ваш і не мій досвід, а на загальні сучасні рекомендації, які взялися із сотень таких досвідів.
    Вона є цілий день з дитиною, і може (і хоче, наскільки я розумію) за потреби заспокоїти її грудьми.


    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. matematyka

    matematyka Well-Known Member

    Як на мене, то така порада означає, змиріться, перетерпіть, бо в дитини такий характер чи перехідний період))).
    Ще не відомо чи вона захоче брати того дурника, бо вже як не як, а 5 місяців.
    Я б порозпитувала Ваших батьків та батьків чоловіка, яка поведінка у немовлят була у Ваших родинах.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Та я теж так думаю, що якщо вже скільки часу не давала, то зараз нема чого вже давати)
    Я в дитинстві була спокійна.
    Чоловік ніби не дуже) але то вже немає в кого запитати, бо з родичів в живих тільки сестра, яка на рік за нього старша. Ну він ніби згадує, що його тато казав шось типу того " заберіть від мене то дзямало";)
    Значить таки характер)
     
  12. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    @Mansikat ви праві, не варто радити дурник. Я хотіла лиш наголосити на тому, що не завжди у нашому житті все біле або чорне, інколи буває золота середина, коли можна трохи те, чого не можна. У мене молодша брала дурник лиш після грудей при засипанні десь до року. Я сама особисто в дитинстві також користувалась дурником і досить довго, бо памятаю, як тяжко було відівчитись. Прикус у мене нормальний. Але це індивідуально, тому в кожному окремому випадку своє рішення
     
    Останнє редагування: 30 Листопад 2018
    • Подобається Подобається x 2
  13. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Розумію, що ви дуже хвилюєтесь, але то такий просто період у розвитку дитини. То важко повірити, але не шукайте собі проблем на рівному місці. Чесно, якщо у дітей є якісь неврологічні серйозні проблеми це видно майже неозброєним оком.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  14. jylanda

    jylanda занууууда

    Може дивна порада, але спробуйте знайти жест, який її заспокоїть. Мій син мав коліки, то було дуже важко перші місяці, а педіатр мені порадила знайти жест-звичку. Малюк любить легенькі погладжування за вушком. Такі ледь відчутні, спочатку нервувався, але я йому так пошепки роповідала щось і гладила, з часом він лиш після таких погладжувань затихав, щось бурмотів і засинав на циці.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  15. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    О, я якось інтуїтивно до того дійшла). У нас погладжування ніжок. Мені то спрацьовує часом вночі, як збудиться і треба знову приспати, а грудей вже не хоче.
    І про дурника. Першому дала одразу після пологового. Він взяв, смоктав певно до 3 років. З прикусом все добре. Менший не взяв. Баби пхали, я тихо і злорадно сміялась за їх спинами), бо був вже інтернет і я знала, що то не є добре той дурник. Так і не взяв, досі має дуже впертий характер, баби пихтіли і не могли повірити своїм очам. Спроби були при кожному відвідуванні певно місяць). Зуби криві.., прикус так собі. Доні теж пропонували дурника, баби наші так просто не здаються))). Теж не взяла. Але якщо чесно, мені деколи хотілось якось ій той ротик прикрити))). Та вона теж дівчина з характером, і дуже швидко зрозуміла, що груди таки краще). В нас вони рідшають практично всі проблеми))).
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    І в мене був такий жест для заспокоєння - погладжування брівок і переносиці.
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. jylanda

    jylanda занууууда

    мій теж заспокоювався при погладжуванні переносиці:) Я самаздивувалася від таkої поради, але воно діє
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    то якась магічна зона, певне. мій старший теж засинав від такого погладжування. а малій не пішло поки, шукаємо нашу фішку ще)
     
  19. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Ага. Я з відчаю теж пробувала дурника, то брала його лише старша (я зараз страшне напишу), і то тільки намоченого в мед(!), але то було 27 років тому і дитина була на штучному годуванні. Але і смоктала, поки було "смачне". Виплюнула в 5 чи 6 місяців (дідо навчив робити "пху"). Двом меншим (на повністю грудному годуванні згідно сучасних рекомендацій) теж пробувала, бо часом "сухі" груди цямкали, набридало, хотілось хоч на хвилину перепочити , то результату нуль - виштовхувалося нафік язиком з писка, і все. Нема дурних. П.с. (медом чи повидлом вже не мастила ггг).
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Болить мені спина і хотілося десь трохи похникати, чого ж мені вже другу "ручну" і несплячу вдень дитину видали.
    Натрапила на допис в ФБ (то знов на тему "лікуйте маму")
    Светлана Ройз
    і зрозуміла - враховуючи отой весь дурдом, що зараз твориться в моїй голові та в моєму житті (і наскільки сильно те все "фонить" дітям), то виходить, що вони обидвоє у мене дуже навіть молодці, спокійнюні і чемнюні :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2