Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    В нас теж сусіди-рагулі регулярно що пару днів палять пластик і таке подібне((( я вже просто в шоці, але вони такі рагулі расові, що я реально навіть боюсь з ними зв'язуватись...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  2. Siania

    Siania Love Life

    А чому то палять? В селах нема смітників?
     
  3. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Переважно є. Але в селах так звикли. А звичка, то велика «сила».
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    В нас рано/обід/вечір і ,коли хош. Я на днях мала вже йти з вилами і порозкинути/погасити але Бозя дощику дав. А загалом, зарас переїхати селами квест- не задушися в диму.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. marianast

    marianast Well-Known Member

    Я ніби на сусідів немаю за що скаржитися, тому не впевнена, що правильно прийшла, але все ж.
    Десь три тижні тому почала десь страшенно вити собака. Спати не могли. Думали, може десь застряг, або щось з ним сталося, пішли шукати. На рівень нижче нашої вулиці є хата, де ніхто не живе. Доглянута, кури ходять, газони пострижені. На подвірї тер’єр на ланцюгу. Виє. Води нема. Принесли пити - їсти, заспокоївся. І так ходили до нього по черзі- ми і наші сусіди, два рази в день. Тим часом шукали для собаки господаря, що зовсім, як виявилося, не просто.
    Вчора ввечері приїхала і застала господаря. Питаю -як так можна? Клянеться, що він щодня приїздить, собаку ковбасою годує, тому я залишків їжі не бачила ніколи. Воду пес мав, баняк далеко в траві стояв, я його не бачила. Питаю чому така собака на ланцюгу? - Бо він додому зразу втікає ( вони мешкають в сусідньому смт). Щоб доказати, що говорить правду відщіпнув карабін і пса як вітром здуло в напрямку того смт.
    Значить господар клявся-божився, що до пса приїздить, доглядає, любить. Казав, що не знав що собака виє так страшно. Обіцяв, що пес буде жити вдома, з господарями. А сюди привезе іншого, який вже звик до самотності.
    Я йому вірю так на 20%. Щось мене мучить совість за того пса. Мені би спокійніше було, якби ми його викрали ( ОМГ) і десь прилаштували.
    Як можна тер’єра на ланц посадити? Він раз в ньому запутався і без допомоги не звільнився би ніколи....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Online

    Online Well-Known Member

    По селах люди практичні і ставляться до домашніх тварин як ми до побутової техніки: суто з точки зору виконання корисних функцій. Є звичайно і сентиментальні, але загалом менталітет. Рефлексії "городських" їм не зрозумілі... Ми цього року з'їздили з друзями до їхніх батьків, то в дітей розрив шаблону був. Ми їх зовсім іншому вчимо
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. marianast

    marianast Well-Known Member

    Так, ви праві. Часом мені здається , що ті « господарі», які пса вивозять в поле і відрікаються, значно гуманніші за тих, які закривають, прив’язують і забувають, що це жива істота. Пес при хаті, буду має, цього й досить.
     
  8. Hermi

    Hermi Well-Known Member

     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    • Подобається Подобається x 1
  10. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

  11. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Колупалися сусіди нині цілий день на городі. Класика-горить.... Тіко в мене горить. Стовпчики бачите???? Кадить на весь район:girl_devil: шо сказати? Як культурно і цензурно виразитись?
    20181013_192617.jpg 20181013_185636.jpg
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Та нащо? Просто в поліцію подзвони, приїдуть і заставлять погасити.
     
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    таааа, горить то воно в мене:girl_devil::girl_devil::girl_devil: Прямо біля тротуару на Київ-Чоп.
    Пи.Си. І далі тліє. Смороду на весь район. І видимість на трасі ускладнена.
     
  14. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    А по темі, ну то реально слів нема. Їм свого городу мало?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    а нашо, звиняйте, в себе. Та ще й завтра свято, гості прийдуть на шашлик.
     
  16. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Я вже писала тут про своїх сусідів-"родичів". Вчора нова ситуація. Їхній син з дружиною та дітьми час від часу приїзджають в гості. Приїзжають та й приїзжають, але вчора вони влабали музику так, що в мене підлога вібрувала! Пробували постукати їм, (класика, чьо)) ), у відповідь - музика голосніша і стукіт; дзвонили по телефону, щоб зробили тихіше - яке там! Навіть трубку не підняли. Ні чоловік, ні свекруха зі свекром іти до них не захотіли, бо там свій конфлікт, родинний. Довелося іти мені. Я чемно прийшла, подзвонила в дзвінок, попросила наступного разу музику так голосно не включати. Сусід, той, що родич, каже "Ок, не будемо", та й все. Тут дружина його "не будемо, після 22:00, бо до того часу маємо право!". Коротше, вони поїхали, але музику включеною залишили!!!! (Тітка, правда, майже відразу виключила, але факт залишився фактом).
    От і як з такими боротися? Тим більше, що вони роблять то спецально, не думаю, що хтось при здоровому глузді включатиме дітям музику так голосно.
    Пи.Си. Чоловік мій той ще шкідник, варіантів шкодити у відповідь є безліч, але я не хочу :girl_devil:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 4
  17. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я певно трохи не тойво), але в таку погоду як сьогодні, врубую дітям зранку музику дуже голосно). Але в мене сусідів нема. Та зі сторони таки дивно, напевно), коли 7 ранку в нас лабає).
    Ну і раз я тут, то розповім про свого сусіда. Навпроти в будинку 3 сім‘і. Було. Одна сусідка померла. Її чоловіка вигнали, він далеко не ходив, переселився до того, що над ним. Двоє алкашів. Тепер живуть разом. Від того, що зверху, жінка рік як пійшла. І от мию я посуд, і дивлюсь у вікно. Добре видно вікно сусіда, того, що зверху. А він там голий!!! квіти підливає). Шок!!! То що таке? Два алкаші що там роблять? Аж у вікно тепер дивитись стрьомно. А в мене звичка - мию посуд і у вікно дивлюсь.
     
    • Смішно Смішно x 12
  18. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    що там роблять?
     
    • Смішно Смішно x 5
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну він у нас не просто алкаш), він ще й ландшафтний дизайнер))). Колись був, поки пити не почав. А вазонуи в нього справно підлиті). Тільки от не знала я, що є на то секрет. І підвіконник якось в нього низько). Як потім виявилось. До мене дійшло аж коли він задом обернувся))). Така от він тонка натура. Таке от єднання з природою. Тільки цікаво як на то діло дивиться той другий алкаш, він там не такий «тонкій».
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  20. marianast

    marianast Well-Known Member

    Я колись відпочивала і мій сусід по суміжному балкону двічі на день робив гімнастику на тому ж балконі голісінький. Років десь 80 мав. Але підтягнутий був майже всюди, як на його вік. Вид з балкону ( не на сусіда, а вперед) був просто чарівний, я за нього доплатила спеціально щоб мати можливість відпочити на терасі зранку, чи провести сонечко ввечері. Дідо справно робив вправи зранку і ввечері))) Перший день я вийшла, його побачила, застидалася, втекла. В той день стрьомно було на балконі показуватися. На другий день, зраненька, я якраз сиділа з кавою як дідо об’явився ню і почав нахилятися в різні боки, крутити тазом і задирати ноги. Думаю: Нє, отим всім ти мене звідси не виженеш. Та він і не намагався, йому на мене було фіолеово. Ввечері вже перечекала його сеанс і вийшла з вином після нього. На наступний день спішила випити каву до дідової появи, поки собі зробила - він вже там, розмахує тим всім на різні боки. Набралась сміливості, вийшла, кажу : Доброго ранку, а як на рахунок труси вдягнути? А він мені : Тогда никакого ефекта не будет, ти еще молодая, не поймеш. ( мені було 17 років)
    Більше ми з дідом не перекинулись ні словом. Так тривало тиждень- я з кавою, з вином, з подружками пару раз, а дід .... ви пойняли з чим. Привикла, навіть мені не заважав, навпаки спокій навіював.
    Може ви @Rodionochka теж не розумієте, по молодості звичайно, ніц ні в квітах ,ні в ландшафтному дизайні?:girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 34
    • Зе бест! Зе бест! x 1