Приватний садочок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 23 Березень 2010.

?

Скільки ви згодні платити за приватний садок?

  1. 500-600 гривень

    116 голосів
    37,8%
  2. 600-700 гривень

    48 голосів
    15,6%
  3. 700-1000 гривень

    82 голосів
    26,7%
  4. більше 1000

    61 голосів
    19,9%
  1. marjana lv

    marjana lv Well-Known Member

    Підкажіть коворкінг з дитячою кімнатою або садок половини дня але з можливістю мамі десь посидіти 3 години з ноутом на колінах, бо на повний день ми ще не готові йти а добирання 2 рази в день до садка буде з*їдати цей час. Бажані райони - Сихів - Наукова - Рубчака - Виговського - Привокзальна
     
  2. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Бачила на Зеленій напроти Метро (нічний клуб) сімейний коворкінг
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. marjana lv

    marjana lv Well-Known Member

    :) Це єдине що знайшла у Львові але туди мені дійсно складно заїхати/виїхати з малою.
     
  4. Fantazy

    Fantazy Member

    А Південний? Там є декілька дитячих центрів/садків(веселка, дивосвіт, манюня,...), а посидіти з ноутом можна знайти в будь-якому приміщенні(диванчики, лавочки, столики міні кафешок,...)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. sunlloud

    sunlloud New Member

    В аквапарку відкрився коворкінг «територія» на другому поверсі і там також є дитяча кімната біля кафе.
     
  6. marjana lv

    marjana lv Well-Known Member

    Всім дякую, перечитала тему, покищо зупинилась на Вуаля /неповний день/ (Іскра). туди зручніше добиратись і перші враження дуже позитивні. В них є гарна фішка - відправляти у вайбер фото і відео занять з дітьми).
    П.С. Правда це не коворкінг але це краще ніж нічого.
     
  7. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Обіцяла розказати @Danuta про приватні садочки Винник)
    так от, якщо ще актуально:girl_smile:
    Мій малий ходить в Зернятко, є ще Дивокрай і зараз десь має відкриватися Петронелька (за методикою Монтессорі). Всі вони знаходяться практично поряд) В Зернятку групи великі, як на приватний садок, по 25 дітей, але реально ходить вдвічі менше. І мене така кількість влаштовує, бо завжди є хтось з друзів малого, з ким він бавиться. В Дивокраї, здається групи по 12 чол., садочок розташований в особняку, але туди важче потрапити. За Петронельку нічого не розкажу, бо ще не відкрились.
    Нам наш садочок підходить, в першу чергу, чудовими вихователями і доброзичливою атмосферою. Дитині там добре, має вже купу друзів, ходить із задоволенням. Звичайно, й тут є деякі недоліки (наприклад, хотілося б кращий майданчик), але загалом плюсів більше. Ходимо до обіду, бо мале чудо спати не хоче, а я не з тих мам, що спокійно кажуть "нічого, переплаче, вони всі плачуть")
    Якщо цікавить щось детальніше, питайте:girl_wink:
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Danuta

    Danuta Active Member

    Дуже вдячна Вам за відповідь. Я читала багато негативних відгуків про Зернятко, можливо плутаю з Львівським. Типу пяні вихователі , голодні діти (бо не завжди всім хватає) і т д. Цікавить ще вартість і ставлення до діток, бо територіально нам би дуже підійшло, ми на Винній Горі 5г
    --- дописи об"єднано, 10 Жовтень 2018 ---
    Можу відверто зізнатись, що моя дитина дуже непосидюча і неслухняна. Чула неоднорзово, що дають по дупі , шарпають і сварять дітей (не конкретно про цей садок а взагальному). Дуже переживаю щоб мою дитину так не "привчали до дисципліни". Бо від її поведінки і в мене часом нерви здають( Але мушу йти працювати, бо зараз трохи скрутно в сім ї, і не маю змоги сидіти вдома
     
  9. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 4
  10. Danuta

    Danuta Active Member

    Про таку поведінку вихователів постійно є пости в батьківських група, це переважно про держ садки, але приватні теж інколи зявляються в постах. Я розумію, що можливо я аж надто перейнялась, але все ж, не хочеться щоб моя дитина потрапила в таке оточення...
    --- дописи об"єднано, 10 Жовтень 2018 ---
    Дуже важко відривати дитину від звичного домашнього середовища, я бачу як сильно вона мене потребує кожного дня, з татом теж з плачами залишається коли мені потрібно відлучитись. Але треба жити далі, і дитині потрібне спілкування з дітьми і розвиток. Голова йде обертом як сідаю вичитувати інфо про ДНЗ. Ніколи не думала що це буде такий складний вибір
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    П"яні вихователі - це якась жесть о_О жодного разу за майже рік часу, що малий ходить в Зернятко, я навіть натяку на таке не бачила...
    Їжі завжди вистачає, наскільки я знаю, малий розказує, що їм добавку інколи дають (коли щось смачненьке типу оладків з варенням:)).
    Вартість - 3800 за цілий день і 2000 за пів дня.
    Ставлення до діток мені подобається, малявок в молодшій групі носять на ручках, бавлять, годують (навіть мого 4-річного в старшій групі супом догодовують), бачила що на сон декого в молодшій групі на ручках вкладають.
    Я постійно малого розпитую, як там в садочку, чи тьоті добрі, чи сварять діток, чи дають по дупі і т.д. (для мене це теж дуже важливо, сама ніколи не б"ю дитину і нікому не дозволю, тому якби таке ставлення було, ми б туди не ходили). То завжди розказує, що тьоті добрі, нікого не б"ють. Звичайно, можуть щось строго сказати, бо якось треба дисципліну тримати. Про атмосферу в садочку ми завжди говоримо, то якщо малому щось не подобається, відразу мені каже і йдемо розрулювати ситуацію) Наприклад, недавно була ситуація, коли вихователь сказала дітям під час обіду - хто не буде їсти, той піде в молодшу групу) на когось з дітей це подіяло, хтось пропустив мимо вух, а мій сильно перейнявся і зі сльозами на очах почав мені ввечері розказувати, що тьотя хоче відвести його в молодшу групу)
    Звичайно, Зернятко має свої недоліки (щоб не сприйняли за рекламу мій пост:girl_smile:) - той же дитячий майданчик бажає кращого, велика кількість дітей в групах... але загалом нам дуже підходить.
    У Винниках всі приватні садочки поряд, тому Вам до будь-якого буде близько. Сходіть подивіться, поспілкуйтесь з адміністрацією
     
  12. Danuta

    Danuta Active Member

    Дякую за Ваш відгук, негативні відгуки були про Зернятко , що у Львові, і ніби це держ садок. Піду знайомитись з Винною Горою, будемо щось обирати
    --- дописи об"єднано, 11 Жовтень 2018 ---
    Перевірила, заради цікавості Дитячий садок «Зернятко», №179, Львів , 179 садок на Чукаріна, Зернятко, відгуки більшість жахливі. Якось я їх сплутала, бо гуглила Винниківськи садочки, а видало посилання на цей
    --- дописи об"єднано, 11 Жовтень 2018 ---
    В поспіху і на емоціях не одразу звернула увагу на адресу
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Danuta

    Danuta Active Member

    Ну і мій офтоп: приємно, що на посиденьках стільки сусідів)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Martalebed

    Martalebed New Member

    ми нещодавно переїхали із Запоріжжя до Винників-Львів, я очікувала, що знадобиться возити донечку до Львова у садок, але ми знайшли тут Петронельку і нам дуже подобається, дбайливе ставлення до дитини, чисто та охайно. Приходжу її забирати, а вона не хоче йти додому, а ще вона у садочку спить - мені це дуже важливо, тому що вдома я не можу її уложити, а ще харчується 4тири рази, вивчає англійську, та займається мистецтвом. Садок зовсім нещодавно відкрився, все нове - меблі, поки що діток не багато і обіцяють, що буде не більше 15ти. Мені дуже подобається, що там є методика Монтессорі, яку я шукала ще в Запоріжжі, але не знайшла. Ціна на Монтессорі садочки у Львові дорожче, чим у Винниках і вони заповнені. Хочу і другу дитину, як підросте віддати саме в цей садок.
     

    Вкладення:

    • Подобається Подобається x 1
  16. TASJA

    TASJA Well-Known Member

    Шукаю відгуки про "Мамаля" на Сихові. Хтось водить туди діток? Відгукніться
     
  17. his joker

    his joker Well-Known Member

    Дівчата, може є на форумі хтось, чия дитина відвідує садок "Хеппі" на Левандівці? Відгукніться! :) Напишіть, будь ласка, які у вас і ваших дітей враження, які є мінуси.
    Я зараз вибираю між "Бояр" на Виговського і цим "Хеппі" на Вигоди. Мешкаємо на Левандівці, то до "Хеппі" нам набагато ближче, але в "Бояр" англійська... Ну, і про інші садки "Хеппі" читала негативні відгуки, тому цікавить, що і як саме в цьому садочку.
    В "Бояр" сьогодні були з сином на адаптації, загалом пройшло нормально, є деякі нюанси, але після одного відвідування зарано висновки робити.
    А в "Хеппі" залишили заявку, то вони ще не передзвонили (на відміну від "Бояр", які кожен раз передзвонюють практично одразу).
     
  18. Marsian

    Marsian New Member

    моя дитина ходить в Хеппі; вихователі дуже часто звільняються, місяць працюють і звільняються, потім кожний день інший вихователь, потім знову когось беруть на роботу, + чисто в садку, але на вулиці брудно.
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2019 ---
    моя порада - оминайте Хеппі, бережіть свої нерви
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  19. kkolibri

    kkolibri New Member

    Привіт дівчата) нещодавно переїхали до Львова, підскажіть приватний садок, живем на Зеленій.
    Тут є недалеко Бейбиклаб, але садок з 10-17, а мені б хотілось на цілий день.
    Були в екоклабс на Стрійський, ціна кусається... 8 тис+3 тис перший внесок ((((
    Завтра поїду ще подивлюсь на Ерудитиня...
    Може ви щось підкажите! Буду дуууже вдячна!!!!!
     
  20. marjana lv

    marjana lv Well-Known Member

    ооо, такий графік мені подобається, а підкажіть яка вартість? це на переяславській? які там умови? Можливо хтось з дівчат був на новому Львові в їх філії?.
    Біля стрийської (Скорини 44) є новий садок клініки медікавер, там 6,5 за все, без перших внесків і графік 8,30- 19,30 /але мені то задовго/

    І тепер про загальноприватносадіківське. Чому в приватних садках повного дня так мало умов для "подуріти і втомитись" дитині. Пояснюю, відвідала садки (окрім садків половини дня) повного дня: Маленьке королівство і Медікавер. В обох випадках мене засмучують ті "ігрові кімнати" де просто коврик і жменька іграшок в комоді. 1,5 Гойдалки на дворі і спортзал за графіком. ХЗ як то правильно з педагогічної точки зору але в мене є підозра що дітям нудно цілий день збирати кубики чи слухати повчання няньки, напевне у віці 3,4,5 потрібно активніше рухатись.
    То так у всіх садках повного дня?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1