дитячі розваги...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем duncan, 6 Серпень 2007.

  1. Леся

    Леся Member

    Відповідь: дитячі розваги...

    а я коли була малою страшенно любила лазити по деревах....літом приїжала до бабці у село збирала подружок і бігом в сад ( тоді він називався колгоспним) лазили по деревах зривали яблоки і смачнющі сливи :) .....досі памятаю той смак....ням-ням - зараз таких не знайдеш :sad: а ще бавились у хованки , скакали у резинки, любила залісти в стодолу і скакати на сіні. Коли були жнива - з соломи виробляли різні фігури та ляльки , плели вінки на голову.... А ще сташенно любила подорожувати, то в ліс то в поле , як виходила зранку з хати - так і поверталася у вечері...звісно потім діставалося мені прутиком від бабусі:sad: :shy:
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Леді_І

    Леді_І Well-Known Member

    Відповідь: дитячі розваги...

    Всі чоловіки - діти....тільки іграшки в них дорожчі...:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. duncan

    duncan Well-Known Member

    Відповідь: дитячі розваги...

    срібні слова!... [​IMG]
     
  4. mavka

    mavka Well-Known Member

    Відповідь: дитячі розваги...

    А моє дитинство пройшло на Левандівці в одному з перших дев"ятиповерхових будинків збудованих залізничниками. Вони стояли серез цілої купи особняків й залишених диких садків. 10 хвилин автобусом і ти в центрі. Але мені з друзями трохи було шкода тих міських дітей, котрі бавилися в подвір"ї польських будинків куди навіть сонечко не заглядало... У нас, левандівських, було куди цікавіше. :) :beee: і садки, і городи, і вогнища на "поляні" й хатки з розкладушок, і новобудови, куди можна було лазити й роздивлятись, як воно усе там працює-відбувається, молокозавод, куди ми знали потаємні стежки, керамічний завод.
    зараз у мене за вікном снігопад і ось що ми робили взимку: треба було вилізти на дах, накатати здоровенну кулю снігу (як на снігову бабу) припильнувати, коли їхатиме машина й вирахувати так, щоб кинути ту кулю за 5 метрів попереду на дорогу... вее-ее-селоо-оооо було !....
     
    • Подобається Подобається x 7