Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

  1. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Не впевнена чи там взагалі Існує дорога
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Joll

    Joll Well-Known Member

    Ясіня розташована на шляху Івано-Франківськ-Рахів, через це село ходять автобусні маршрути на Закарпаття та Франківськ, там такий же асфальт, як і поміж селами Яремчанської міськради може трохи гірший, бо це вже не територія обслуговування Буковеля , . Тільки не раджу на сам Драгобрат машиною їхати, туди краще Газоном чи "Таблеткою", там дороги практично нема для нормальних машин.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Tхтось був в Ізках в "Шале на зарінку"? Вартує туди їхати?
     
  4. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    дядько гугл показує що є. Але я підозрюю що вона така сама як по самому Славську
    Знайшла ще одну дорогю з Волосянки на Хащованю -вниз на Нижній Студений як на Пилипець/ Але теж нема відгуків пот тій дорозі
     
    Останнє редагування: 9 Серпень 2018
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  5. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    В славську дорога прекрасна, але вона рівно зі Славськом закінчується. Вздовж колії котра, то там починається насипна, хоч і непогано втрамбована. А за Захаром Беркутом одразу геть сумнівна для легкової машини
    Хіба у вас позашляховик і велика жага пригод :)
     
  6. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    та я в курсі що дорога до Захара Беркута хіба нормальна/ Власне що в нас низька посадка, і думаю чи варто шукати пригод на свою Женю. Є стаття де будуть дорогу з Славська на Пилипець саме черзе Нижнє Студене. Але щось мені не віриться що вона там вже закінчена/
    Мабуть поїдемо тільки на Синевир. А то щось виходить забагато кругів з Волосянки вертатись назад на трасу і їхати в Синевир.:sad:
     
  7. Valkiriya

    Valkiriya senior member

    А де можна переночувати в наметі біля Говерли? Можливо є якийсь кемпінг, де будуть інші люди. Бо ставити один намет посеред лісу страшнувато.
     
  8. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Краще робити коло. Знайомі туди їхали отим бездоріжжям, плювались довго, назад поїхали трасою "Київ-Чоп" і залишились задоволені.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Joll

    Joll Well-Known Member

    Перед ККП Карпатського національного парку за Ворохтою є база від КПІ, вона фактично в цивілізації, а за КПП, кілометрів зо 4 після шлагбауму в лісі по ліву руку розташований Чорногірський географічний стаціонар від ЛНУ ім. Франка, можна туди заїхати і попросити поставити намет (там теж цивілізація, освітлення, вода, туалети). Бо далі хіба самий ліс і остання точка це турбаза "Заросляк", звідки починається підйом догори на Говерлу.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дівчата, а розкажіть мені ще щось про Шаян). Вперше туди плануємо поїхати на ці вихідні. Що там можна робити)? Куди можна піти, поїхати, поплисти)? Що цікавого є поруч?
     
  11. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member


    В самому Шаяні - погуляти на озері Силоамська купальня (вхід 80 грн. з дорослого, але кажіть, що йдете в ресторан, тоді платити не треба;)), покататись на катамарані...; покататись на кониках і поні; погуляти по селу))); з'їсти смаколиків в "Смаколіні"....
    Недалеко є термальні води Велятино.
    А де саме зупиняєтесь? Ми тільки 2 тижні, як повернулись з Благодаті, думками я ще там:girl_tender:До речі, дуже смачно готують в них в ресторані, можете заїхати на обід і погуляти по території.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    В Ернеі. Зібрали ще дві сімейки з собою. Діти різнокаліберні): від 2 місяців і до 16 років. Хочемо ще якось шашлика посмажити, і вина попити, бринзи-бограча з‘істи).
    Читала, що в Ернеі кухня не дуже. А як в них зі сніданками? Чи варто заморочуватись, чи можна і в них? І яка орієнтовно вартість того сніданку виходить? Дякую!!!
     
  13. Arika

    Arika Well-Known Member

    Сніданок комплексний виходить десь 70-80 грн (точно на пригадую) з людини, ми його не брали, бо по-перше після одного їх комплексного обіду, розхотілося ще щось в них брати, а по друге як на мене не дешево то для того сніданку (було вроді 4 види на вибір). Ми кілька разів брали в них в номер млинці з медом/джемом по меню, то більш менш і недорого, а решту щось самі придумували (переважно канапки), або ще можете щось в СМаколіні взяти смачненьке (типу сирника, млинців, печива), поїхати на машині, взяти в них і наприклад поїсти на балконі, як робили ми)))). Так що вибір за вами ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Arika

    Arika Well-Known Member

    Хочу порадитися, чи вартує Вежа Ведмежа тих грошей, що туди входить? І як в них з харчуванням, чи дуже дорого? Або порадьте щось недалеко від Львова (до 200 км) гарне, сімейне, з розвагами, хочемо поїхати сімєю на одну добу субота/неділя на ДН доньки, щоб їй цікаво там було?
    (Таор, Шепільська дзвонила зайнято)
     
  15. Arika

    Arika Well-Known Member

    Хто був в Лісовій пісні в Трускавці? Які враження? Як в них з харчуванням (входить у вартість)?
    Що можете ще порадити такого плану (крім Таор, Шепільська) з розвагами, Спа комплексом на відстані приблизно до 150 км від Львова?
     
  16. Leria

    Leria миється в бані

    навіщо взагалі пертись на той Буковель, що інших місце в Карпатах немає. З однієї цивілізації приїхати в іншу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. whisper

    whisper Well-Known Member

    Дівчата порадьте, на початку квітня приїжджає подруга з Англії і дуже хоче в карпати на 1 день з ночівкою, я окрім термальних ван нічого придумати не можу, адже це ще холодно, може є якісь місця куди можна поїхати і не дуже далеко, бо ж 1 день. Буду дуже вдячна за допомогу
     
  18. SweetMira

    SweetMira Well-Known Member

  19. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    а як на рахунок Буковелю?
    там розваги можна у будь-яку пору року знайти
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2019 ---
    а що заважає самим поїхати? :girl_smile: автобуси прямі ходять
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  20. SweetMira

    SweetMira Well-Known Member

    [/DOUBLEPOST]
    а що заважає самим поїхати? :girl_smile: автобуси прямі ходять[/QUOTE]
    Туром зручніше, тому і питаю. Кожен вибирає для себе оптимальний варіант.
     
    • Тупо! Тупо! x 1