Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

  1. ylicha

    ylicha Well-Known Member

    Дівчата підскажіть хто бував в Шаяні що там на рахунок приватного сектору, цікавить будиночок невеликий або кімната з кухнею на 4 осіб щоб була можливість самим готувати бо менший трохи проблемний на рахунок їди.
     
  2. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Online чи є в Благодаті якісь розваги для діток 3-річних? Майданчик, гірки, гойдалки...І загалом інфраструктура для дитини підходить?
     
  3. Arika

    Arika Well-Known Member

    А у Велятино варто поїхати на термали?
    --- дописи об"єднано, 5 Липень 2018 ---
    Ми зараз у Шаяні, то коли їхали по центру, то бачила кілька оголошень на парканах або будинках про здачу кімнат/будинків типу приватного сектора
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Online

    Online Well-Known Member

    Моєму тоді було 4 і мені як мамі сподобалося: басейн, батут, невеличкий дитячий майданчик, територія безпечна, навколо неї величезний природний простір погуляти-побігати, машини не їздять. Можна було велики напрокат брати. Чи до озера перейтися, покидати камінчики.
    Ходила дивилася інші бази, то не пошкодувала, що саме цю вибрала. Там є один мінус - далеко від центру, хвилин 30 тьопати. Тобто, якщо треба в магазин купити води, печива, сочків то або на машині або топаєш. Але в центрі Шаяна жити точно не хотіла б.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Online

    Online Well-Known Member

    Не була, не знаю :dntknw:
     
  6. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    варто, однозначно!
     
  7. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дякую, якраз сьогодні поїхали, були 1 год на пробу, дуже сподобалося, людей море, кілька прісних басейнів з гірками, фонтанами, та кілька термальних басейнів під накриттям
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Підкажіть мені, бо не в курсі, ми звичайною машиною (не позашляховиком) зараз влітку в Ясіню доїдемо??
    Хочу забронювати, але уявлення не маю як там дорога..
     
  9. Arika

    Arika Well-Known Member

    Отже, поділюся я враженнями від відпочинку в Шаяні. Жили в Ерней Лазі, житлом та територією дуже задоволена, басейном також (не маленький, але глибокий, чистий, лежаки з мякими матрасами ляпота!!!, мені на пальчиках по саму шию було, тобто тому хто не вміє плавати важко буде), номер великий, вид з балкону неймовірний, кожну вільну хвильку любувалася!!!! Не задоволена їхнім рестораном та харчуванням, низькі відгуки підтвердилися. Обідали в них 2 рази (один з дороги по меню замовляли та один раз комплекс брали, на ті гроші однозначно не відповідає, в комплексі порції малі, мяса мінімум, не дуже смачно. Брали молочний коктейль, то було налито по кількості, як кава експресо!!!!!! Я такої малої кількості ніде не бачила, морозиво з шоколадом посипане невідомо чим, якоюсь дешевою стружкою. Ми були на машині, то пооблеми поїхати кудись поїсти не складало, але якщо без машини, то важкувато було би кудись ходити. Харчувалися також в Хориніс, Благодаті та Карпатії. Найбільше по харчуванню сподобалося в Благодаті, в них найкраще співвідношення ціна/якість. Порції в 3 рази!!!!!! більші ніж в Ернеї, я з малою ледь одну порцію картоплі на двох зїдали, відбивна величезна. В Хориносі їли один раз, сподобалося, смачно, але довго чекали та й трішки дорожче по цінах ніж в Благодаті. В Карпатії також їли один раз, вроді теж нормально, але також дорожче ніж в Благодаті. В загальному по території найбільше сподобалося в Ернеї, ну і при наявності машини, питання харчування вирішується легко. В Благодаті та Хориносі територія також гарна, але в рази менша, в Карпатії по території не ходили бо був дощ. Ще також би хотіла відзначити кафе «Смаколіні», в центрі Шаяну, я би це кафе з собою у Львів забрала!!! Кафе з величезним вибором домашньою випічки (пляцки, сирники, тістечка, горішки, печиво ммм), чисто, гарно, доброзичливий персонал! Думали, що напевно його відкрив якийсь іноземець, то мені багато продається іноземно товару (солодощі, чаї, приправи...), посуд дуже гарний та й зроблено все якось по європейськи чи як! Короче ми попали в то кафе тільки на третій день, але після цього були там кожен день по 1-2 рази, брали в них сирник з кавою і балділи!!! В загальному враження хороші від відпочинку, погода вроді сприяла (хоча майже кожен день дощики були, але тепло), сподіваюся, що не останній раз там були! Після шаяну поїхали ще у Виноградів, були в Чорній горі, людей було повно, але мені сподобалося, бо я люблю двіж))) територія дуже велика і гарна. Дуже вразила мене кухня в Чорній горі, я була дуже приємно вражена, ніколи би не подумала, що в такому закладі таку смакоту зроблять, ми замовили коропа і картоплю на глилі, то все було таке смачне, коропа підсмажили нам половинками, зі скоринкою, картоплю зртбили кружельцями та полили легенькою нерафінованою олією, короче смакота, я як досі згадую, слинки течуть!! Також ще були у Косино, також задоволені, величезна територія, є де поплавати!
     
    • Інформативно Інформативно x 11
    • Подобається Подобається x 4
    • Корисно Корисно x 1
  10. PNL

    PNL Well-Known Member

    • Інформативно Інформативно x 2
  11. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Хочемо поїхати у відпустку в Карпати (море цього року відпадає). Порекомендуйте якісь нормальні бази/готелі в сторону ближче до Говерли для сімї з двома дітьми. Щоб був майданчик для дітей, басейн і басейн для дорослих.
     
  12. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    Люди, хто орієнтується в Орявчику- де там можна смачно пообідати? Є якісь ресторанчики? Чи суто приватні садиби?
     
  13. marianast

    marianast Well-Known Member

    Я можу помилятися. Але ніде. Ресторанів нема. Один сільський магазин. Я була минулого року на базі « Орявчик», те що там готують взагалі важко їжею назвати), в селі раз обідали на іншій базі, майже та сама ситуація. В нас на кухні мали купу заморожених напівфабрикатів, в селі обід був як в дитячому таборі.
    Хіба спробуйте в «Швагри», я там не була. Виглядає менш/ більш
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Raven

    Raven Мама малятка

    @Marmulyadka В шваграх можна і є ресторан на базі звенова, минулого року готували нормально
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Хочемо поїхати у відпустку в Карпати (море цього року відпадає). Порекомендуйте якісь нормальні бази/готелі в сторону ближче до Говерли для сімї з двома дітьми. Щоб був майданчик для дітей, басейн і басейн для дорослих.
     
  16. CAMPUS GROUP

    CAMPUS GROUP Well-Known Member

    У Шваграх та Звенові смачно дуже, але до 7 серпня Вас тут не будуть годувати, бо наш табір зайняв усі вільні номери і годують лише наших діток.
    Кухня має певні обмеження.

    Кілька сторінок раніше мали обговорення, щодо перебування у Орявчику, можу однозначно рекомендувати.
    Звісно є нюанси, але якщо порівнювати з попередніми роками, то тут мені ідеально. Персонал привітний, відгукуються на усі побажання наші.
    Годують пресмачно, чистоту на охайність підтримують.
     
    Останнє редагування: 4 Серпень 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. CAMPUS GROUP

    CAMPUS GROUP Well-Known Member

    Так подають їжу у Звенові
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    Дякую всім! За "Швагри" знаю (ми там відпочивали минулого року і, відповідно, харчувались теж у них). Ну таке... Не ресторан, звісно ))) але перекусити можна. Я просто думала, що вони суто своїх гостей годують. За "Звенів" дякую, заглянемо й туди.
     
    Останнє редагування: 4 Серпень 2018
  19. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Чи був хтось цього року в Солотвино? Яка там зараз ситуація?
    Кажуть, що основне природне солоне озеро практично висохло, лишилась калюжка, приватні бази повідкривали в себе басейни, куди качають солену воду, але вона розбавлена.
     
  20. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    Всім привіт! Можливо хтось недавно їздив на Синевир і знає як там з дорогою. Справа в тому, що плануємо бути в Волосянці і звідіти вже на Синевир, через Волосянку, щоб назад не вертатись на трасу через Славськ і не робити велике коло.Хто що порадить?