Приватний садочок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 23 Березень 2010.

?

Скільки ви згодні платити за приватний садок?

  1. 500-600 гривень

    116 голосів
    37,8%
  2. 600-700 гривень

    48 голосів
    15,6%
  3. 700-1000 гривень

    82 голосів
    26,7%
  4. більше 1000

    61 голосів
    19,9%
  1. Fantazy

    Fantazy Member

    А скільки часу ви ходили в садочок, щоб зрозуміти, що він не ваш? Мали великі надії на нього, гарні відгуки, тай реальні знайомі зараз водять та задоволені. Після вашого відгуку вже оптимізм пропав. Думаю у вас там стався який негативний момент, який накопичив і всі інші моменти негативу. От тепер думаю чи не краще йти в державний. Більшість моментів що ви описали є і в державному садку, але там принаймі стільки не платиш за це. Єдине на що сподіваюсь, що кількість дітей 12-15 це не 30-40, відповідно менше хворітиме. А як у вас було з цим?
     
  2. vidi

    vidi New Member

    Ми зараз почали ходити у Фрузі. Це біля південного ринку в парку.
    Розгляньте ще цей варіант.
    Оплата та ж сама.
    Садок до 19:30

    Надіслано від мого LG-H818, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    @vidi, а яка вартість?
     
  4. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    3600, довелося видалити несанкціоновану рекламну тему.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. vidi

    vidi New Member

    До чого претензії. Кожен пише з чим стикався. При чому тут реклама.
    Ми також відвідували мал.корол. але раніше.
    І були не в одному садку тому знаю, що радити.
    Новий садок відкрився в тому самому районі тому запропонувала його.
    Вартість взнавайте самі раз такі мудрі
    Надіслано від мого LG-H818, використовуючи Tapatalk
     
  6. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я навіть не вас мала на увазі, а панянку двома дописами вище (чи це теж ви?), але, як то кажуть, шапка сама горить:meeting:
     
  7. vidi

    vidi New Member

    Нема шапки. Троє різних людей

    У мене також не все було гладко з малим корол. Проте пройшло 2 роки з того часу, багато що в них мабуть змінилося. Відносно кухні- все було смачно,особисто пробувала.

    А цей новий садок не такий вже і не невідомий. Це ціла мережа у Львові. Вони пішли нам на зустріч з харчування бо дитина на спец. дієті .

    Вразі якщо і в ньому будуть якісь недоліки- обов'язково напишу.

    Надіслано від мого LG-H818, використовуючи Tapatalk
     
  8. OlivKa

    OlivKa New Member

    Мы проходили більше року. Спочатку дійсно було досить непогано, якщо були питання, то вони вирішувалися. Хворіли дуже часто, кожен місяць тиждень-півтора на лікарняному. Бо водили хворих дітей і їх спокійно залишали. Я розумію що у всіх робота і дуже важко знайти хто з дитиною побуде. Але вести коли в дитини соплі по коліна і сильний кашель....
    У вересні хтось заніс ентеровірусну інфекцію у садок керівництво то знало, але нікому не казало. Коли батьки повідомляли що у дитини рвота, пронос і температура, бажали якнайшвидшого одужання. Діти ходили цілий тиждень у садок, деякі переносили то на ногах, хто хворів у дуже легкій формі. Коли батьки почали один з одним списуватись, то виявилося що то масово, а не поодинокі випадки, як всім казали. Після скарг садок закрили на карантин і мийку. І після того почали активну діяльність з заняттями, майстеркласами і тд. Вони після кожної своєї лажі зі шкіри пнуться, що показати які вони класні, а те що сталося, то просто невинна випадковість... так само і на даний момент, наводять порядки, активні заняття і майстеркласи...
    Я не хочу все писати що було, бо дуже багато тексту буде. Але з чим миритися я не можу, то тещо вони всіма силами приховують і брешуть.
    --- дописи об"єднано, 10 Липень 2018 ---
    кожен обирає те що хоче і подобається, в нас склався негативний досвід, я його описала
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я знаю дописувачку, її дитина дійсно ходила в цей садок більше року
    і нічого нового в тому дописі нема, те саме я читала в наших мамських чатах
    мене особисто щось з того всього обійшло боком, і Слава Богу
    в нас були окремі розборки з керівництвом, і як писала, мені шкода тих нервів, і що була обманутою
    але те що наші відносини розірвалися то тільки на краще
    навпаки шкода що батьки задовго мовчали
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    А де в районі центру можна залишити 3-річну дитину на кілька годин під наглядом?
     
  11. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Дивокрай в роксолані

    Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Annchuck

    Annchuck New Member

    Доброго вечора! Також цікавить цей садок. Можливо вам вдалось щось дізнатися?
     
  13. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Чесно, вперше бачу негативні відгуки про "Маленьке королівство" і дуже вчасно. Вже не переймаюся тим, що вони мені не перетелефонували з приводу місця, яке могло б звільнитися для доньки. Отже, не звільнилося і це на краще. Та питання садка залишилося відкритим і щось мені нічого не трапляється:sad:
    Може хтось знає хороший приватний садочок хоча б на півдня в районі перехрестя Стрийська-Наукова або Новий ЦУМ, Аквапарк? Хеппі надто дорого, та й там вже давно нема місця (читала в фейсбуці). На Науковій в Арсені є Кіндервіль, але я собі не уявляю, що там можна півдня робити й де вони гуляють, що їдять. Чи то вже готуватися аж наступного року в державний?
     
  14. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @OxyFoxy, я бачила Кіндервіль у Арсені. Для мене це, вибачте, дико: у приміщенні супермаркету працювати із дітьми. У туалет загальний водити, хоч там і є окрема кабіна для їхніх діток. Але я взагалі розчарована приватними садочками та школами Львова. А побачила я "того добра" чимало.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    З точки зору власника такого бізнесу, це добро в умовах наших законів і нормативів складно організувати так, щоб нікого не розчарувати. Моя знайома якраз заснувала одну з мереж приватних дитсадків у Львові. І що, по документах працюють як дитячі клуби. Ніби зараз в процесі оформлення однієї філії власне як "садок повного дня", але з її слів це такі нерви і стільки додаткових витрат, що братися за таке готові лише люди принципу. Ну і, знову ж таки з її слів, ціна за дитину нижче 5000 є не окупна. Вони хотіли готувати для дітей на власній кухні, орендували приміщення з великою кухнею (в багатоквартирному будинку), поруч з парком. І їм цього не дозволили, бо на дитсадковій кухні за нормативами різні продукти (риба, молочне, овочі) мають готуватися в різних приміщеннях або на окремих столах на якійсь там відстані. Також є вимоги до спальних місць, до кількості санвузлів в т.д. і т.п. Тому діти харчуються кейтеринговим способом і перебувають фактично "на гуртку". Відповідальність хіба на совісті і для репутації власника садка. Те, що в них комфортний чистеньких санвузол за законом гірше, ніж великий, але обшарпаний в державному садку. Нюансів купа. Я не намагаюся когось виправдати, але ситуація така, що у Львові великий попит на приватні садки, а "садків" по суті дуже мало, менше, ніж бажаючих просто заробити гроші на "англійській і арттерапії" в нагрузку дітям від 1,5 року. Але люди просто не усвідомлюють, що на такому бізнесі великих грошей не заробиш, вкладаються в ремонти і оренди, а потім починають партачити, щоб зекономити на дітях і вийти на прибуток. Дуже важко є працювати в умовах існуючих правил.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я згідна, мені ті умови ніякі
    були там на занятті тільки раз, синочок ще був менший, я була присутня. чим була приємно здивована, це професійністю дівчат у спілкуванні з дітьми, дотримані були всі психологічні нюанси.. бо мені часто хочеться сказати тій чи іншій виховательці, що не так треба до дитини звертатися, не так реагувати на істерику, ну почитай книжку, раз пари прогулювала на педагогічному)))
    ну але то був раз, нам задалеко, умови не ті, може ті дівчата не працюють вже там

    і так, я теж розчарована садочками Львова..
    напишу чому я не писала негативних відгуків про цей садок. Найперше все-таки було вкладено чимало зусиль туди, досить непогано все організовано, як і писала.. можливо це просто вміння показати гарну картинку
    ну і не було жорстоких бздур, як в тому ж Хеппі
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ну так.. а як щодо того що з кожного поверху має бути окремий вихід і сходи відповідно
    звісно таких речей тьма

    в одному з садків, де ми пробувались, мене впустили на кухню... кухар призналася, що вона сама не їсть того печива, яке закуповують на садок, і дають там до чаю... от просто найдешевше якесь
    а чай особлива печаль - я навіть не знаю де такий знайшли, бо я в супермаркетах такого не бачила, саме упакування бідне, надпис "чорний чай з ароматом лимону".. з ароматом лимону? і діти в садку з півтора року...
    зате приходить дівчина на годину і вчить дітей англійські слова)))
    я боюся думати які інші продукти закуплялися
     
    • Корисно Корисно x 1
  18. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    не знаю чи вам підійде район, наче не набагато дальше, але можете поїхати подивитися ще Лелеченя на Пороховій (в новобудові Авалон Гарден). Гуляють в дворі чи на стадіоні сільмашу, ходять на алтайку качок годувати.

    А взагалі бачу, що для багатьох оте "наша дитина в приватному садку" то як якесь досягнення чи особлива нагода пишатися. А по суті, що там ліпшого? Зазвичай лиш ремонт і наповнення іграшками, якимись заняттями. А все решта - то таке саме велике питання як і в державному. Педагоги в приватних звідки беруться? Мало який власник відразу вкладає в свій пед.колектив і організовує їм якісь навчання, щоб вони прогресували. То ж ті самі радянські люди, чи то вихованці радянських педагогів , на тих самих поняттях всі виховані і навчені!
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  19. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    Я ще дуже переживала все за їжу із кейтерингових компаній, але ще поки не було нюансів. Хоч по правилах, її не можна вже готову підігрівати. Але у тій самій Зебрі, гріють, часто рибка ну дуже пере смажена вже, що я вдома і близько не дала б такого, але закриваю на те очі. Загалом, у свій час, мене дуже вручили такі приватні заклади. Але там де, працюють з дітьми, логічно, що хотілося б саме на них робити основний акцент, а не на другорядних речах, звідси і розчарування.
     
  20. OlivKa

    OlivKa New Member

    Ми ходили у "Петрик" на розвиваючі заняття, то були задоволені. В них є міні садок на 4 години. Але в районі Вікторії Гарденс.
     
    • Корисно Корисно x 1