Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    ...мами. Я типу звикла, але після перерви дратує страшно. І насправді "завдання" від зовсім ненапряжних до таких, що я маю пакувати трьох дітей таксі і гнати на другий кінець міста, бо треба вже або буде шкандаль.
    Або ще "слухай, в нас тут отака-во проблема вилізла", а далі "проблема", яка до "нас", тобто до мене, взагалі ніяким боком. З останнього: в сестри вода з балкона затікає. "Як ти думаєш, їй треба робити ремонт?". "Мене то не стосується". "Ну та тебе завжди нічого не стосується. Тобі що сестра, що мама. Завжди но про себе думаєш":girl_crazy: я так і не зрозуміла, чому я маю мати якусь свою версію до балкону сестри, якщо вона давно повнолітня і в неї для того є, як мінімум, чоловік.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 1
  2. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    ото дівки, у вас проблеми))) во у моєї мами проблема!!!!
     
    • Смішно Смішно x 34
    • Подобається Подобається x 1
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Два дні підряд хочу прибити горе-водіїв за їх «вміле» паркування.
    Ситуація 1. Вчора були в КК. Приїхали на підземну парковку, мала спить, сидимо і чекаємо. Парковка заповнена відсотків на 30-40 максимум. І тут біля нас паркується жіночка. В прітірочку до сторони водія. Між машинами сантиметрів 20. Шансу чоловікові вийти нема. І вона туди-назад, тулиться ніби це останнє вільне місце на цій парковці. Ми просто офігіли. Щоб вийти і їй пояснити=розбудити малу, йдемо на ДН дитяче, хотіли, щоб виспалась. Але найцікавіше, що вона знала, що там є водій, їй про це сказала її донька, яка допомагала запаркуватись. Зачєм??? Поруч купа вільних місць!!!
    Ситуація 2. Парковка в Форумі. Заїхали малому за курткою. Куртки не знайшли, мала хоче спати, ідемо додому. А нас підперли. Євробляхи. Стали просто посередині, місця під парковку там не передбачено. Виїхати якщо ти не віртуоз і сам нереально. Мала плаче. Кароч, я дивилась з одного боку, хлопці з іншого та ззаду. Були відстані в 2 см. Я б не виїхала. Бавились з тиск хвилин 5. Як би ж той водій тоді нам попався... Ну де повага до інших? Чому створюють такі незручності іншим???? Для мене то дуже подразнюючий момент, завжди паркуюсь відповідально.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  4. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)


    були сьогодні в кіно на "Світ Юрського періоду2"(заявлено від 12років). так от, там було купа КУПА маленьких дітей(років 5 точно і старші). як? ЯК? фільм для дорослих(динозаври-кров всі діла)+3D+звук гаратає шалено в IMAX. про що думають батьки, які ведуть дітей на такі фільми?
    під кінець одне дитя позаду нас плакало. забилам би і батьків, і персонал, що пропускає діток на такі фільми.
     
    Останнє редагування: 25 Червень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  5. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Як
    Як варіант: батьки динофанатів повелися на назву і не вважали за потрібне вникати в суть і всілякі там позначки про вік. Я теж спершу зраділа - о, динозаврики! але вчасно схаменулася, щоб малому не показати, бо то би вже було ниття)
     
  6. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Не знаю, кого конкретно, бо забити хочеться наш державний устрій і менталітет людей.
    Наша медицина - це щось з чимось.
    Я нарешті наважилась (так, саме наважилась, бо знала, що ТАК БУДЕ!:girl_devil:) зайнятись профілактикою захворювань і вирішила пройти профільних спеціалістів.
    Здуру почала з державного закладу на Топольній.
    Результат прогнозований:
    - антисанітарія (на узд ніхто навіть і не думає змінювати ОДНОРАЗОВУ пелюшку перед наступним клієнтом);
    - відношення/брак професіоналізму (уздистка озвучила страшний діагноз *в монітор* "Та тут однозначно ... !", так якби мене (в кого той діагноз підозрюють) в приміщенні нема). Після вивчення теми з"ясувалося, що даний конкретний діагноз не може бути затверджений за результатами одного тільки узд, а його підтвердження чи спростування потребує ряду додаткових обстежень та аналізів);
    - повний поф*гізм до часу і обставин пацієнта (маринують під кабінетом, при цьому тиняючись з кабінету в кабінет, хоча прийом призначено в регламентований розпорядком дня час). Таке враження, що пацієнт має звільнитися з роботи, щоб мати змогу підлаштуватись під медиків і щодня до них ходити, як на роботу.
    От сьогодні я прочекала під кабінетом пів години довше, хоча прийшла чітко на призначену годину. В результаті цей час був витрачений для того, щоб отримати припис на додаткові обстеження, які, на мою думку, можна і ТРЕБА було призначити ще на попередньому прийомі, і до сьогодні я б вже прийшла з результатами.
    І вона знов каже - "може Ви ще завтра прийдете на 9:00 (ага, і почекаєте, поки я наговорюсь з колегами), ми ще щось там подивимось". І аналізи здавати тільки в Ескулабі (ну на %% ж, ясне діло), який теж працює з 9:00
    А нічо, що в мене робочий день з 9:00, і я не маю змоги через день спізнюватись на роботу на 2 години?? :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

    Ясно, що то був мій останній візит з цим питанням і державний медзаклад, подальший мій шлях лежить в Параскеву (чи де-інде, де є фаховий лікар потрібного мені напрямку), шкода витраченого часу просто.

    Чоловік ще після першого візиту мені це радив, а я *глупа* не послухалася.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Співчуваю Співчуваю x 6
  7. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    Я і в Параскеви чекала півгодини, і в інших приватних клініках. Звичайно, в приватну легше записатися, а швидкість прийому і ввічливість дуже залежить від лікаря і попередніх пацієнтів
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  8. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    :sad:
    Капець, я щось не розумію.
     
  9. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Kroshka Enot ви наївна душа) я в приватній стоматології могла інколи по пів години і навіть годині чекати. Хоч час було призначено. Бо як вони кажуть ургентні випадки і т.д. і т.п. Хоча бувало і вчасно приймали, але то рідко. Спочатку навіть сварилась через це, але то нічого не давало.
    Може з обладнанням там і краще, і з сервісом часом теж. Але все одно треба бути уважним, бо людський фактор ніхто не відміняв. Як сам про своє здоров'я не попіклуєшся, то ніхто тим перейматися не буде. Бо то не їх турбує. І їм байдуже, що ти платиш дорожче в приватній, і там бувають пофігісти і не надто відповідальні лікарі, яким аби побільше пацієнтів прийняти, щоб побільше грошей злупити. Чи то менталітет такий паршивий, чи виховання, не знаю...
    А особливо не люблю я так званих "світил" і дуже популярних лікарів. Дуже часто такі лікарі , які колись і справді були висококласними спеціалістами, через шалений потік пацієнтів не сильно вникають в ситуацію окремої людини. І часто починають партачити, інколи просто через банальну перевтому. Бо виходить наче конвеєр, щоб чимшвидше. Тому я краще піду до хорошого але менш популярного, ніж до такого "конвеєра".
     
    Останнє редагування: 26 Червень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  10. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    в суботу багато, якщо не всі, приватних працюють. Інтерсоно точно працює. А загалом, так, і в приватних чекала по пів години, якщо не більше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @Kroshka Enot пробуйте записатися так,щоб бути першою на прийом.Тоді є шанс,що чекати не доведеться.Якщо лікар пунктуальний:girl_wink:
     
    • Корисно Корисно x 1
  12. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    @Kroshka Enot при записі наголосіть реєстратору, що чекати у Вас не буде часу. Зі свого досвіду не пам'ятаю затримок в Параскеви, але таким грішать в Медікавері. Останній мій візит в Медікавер взагалі розчарував (ЛОР), бо пан присвятив мені аж 10 хвилин свого часу, у висновку написав класику "фарингіт" і все в горлі без особливих змін, в той час, коли лімфовузли були збільшені настільки, що видно неозброєним оком і він це усно сказав. Призначив масу обстежень (бо я сказала, що спостерігаюся в невропатолога), аналізів, консультацій інших спеціалістів. Шо єто било, я так і не зрозуміла. Коштувало 430 грн.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  13. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ідея хороша, я теж так пробувала. Але не завжди діє. Це залежить від пунктуальності лікаря, а якщо це 2 зміна, то поки приберуть кабінет, то теж можуть затримати час. Або лікар з попередньої зміни затримається довше на прийомі. Тому це не гарантія, але шансів потрапити вчасно все ж більше.
     
  14. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

     
    Останнє редагування: 26 Червень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  15. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    а я забила-м би триста раз львівводоканал.. ну чи теплоенерго - хто там за теплу воду відповідає?

    води нині весь день нема, на гарячій лінії міста нічо не знають, оголошення на будинку з попередженням, ясен пєнь, нема... от блін! знову вечір біганини з каструлею теплої води намічається!

    :girl_devil::girl_devil::girl_devil:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  16. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Щастить Вам ))) У мене був випадок коли почала нити щелепа, чоловік мав їхати у відрядження, а я з малою дитиною без чоловіка не могла б сходити до стоматолога. То мене прийняли в той же день, і зрозуміло, що графік зсунувся. Тому і я з розумінням ставлюся до ситуацій коли треба почекати.

    І ще, моя Вам порада , не йдіть просто в Параскеву, шукайте конкретного хорошого спеціаліста, а де він там працює то вже справа десята. І не зважайте на те , як там до чогось відноситься начальник, його Ваше здоров'я не обходить, йому до лампочки. Його задача витиснути з Вас по максимуму. Тому рахуйтеся, в першу чергу, зі своїми потребами. Шеф якось переживе.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  17. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member


    Якщо ми, підлаштовуючись під мій візит до лікаря (запланований на 9:00), домовились з клієнтом про зустріч на 11:00, а я в 9:50 ще під кабінетом і не ясно, коли звільнюся, бо "світило" зранку язиком з колегами чесало, то думаю, шефове роздратування в такій ситуації має пояснення.
    Я просто стараюсь не зловживати часом, який роботодавець мені оплачує власне за роботу.
    І, якщо чесно, страшенно не люблю, коли з моїм часом не рахуються, і всім навколо про це голосно повідомляю. :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 2
  18. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    @Kroshka Enot за це люблю параскеву на заводській - з малою на дослідженнях ми постійні клієнти і час від часу, коли "горить", то користуємося лікарями-спеціалістами. Жодного разу ще не чекала,навпаки, інколи заходили швидше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  19. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    тривалість життя успішних бізнесменів говорить про те, що переживають не всі і не все (це був чорний гумор)
    Зрештою, найбільше злить, - коли працюєш на результат, і власне для цього
    а натомість "застрягаєш" в чергах...

    Забилам би дзвінки від ПриватБанку. Можна ж забити дзвінки? Не телефон, телефон я знаю ,як забити :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
  20. Siania

    Siania Love Life

    Мда. Цікаво, як би Ви говорили, якби самі були начальником?
    Уявіть собі, берете кредит, організовуєте бізнес, наймаєте людей, даєте їм достойну зп (ту, яка людині підходить, якщо вона там працює), а людині начхати, замість того щоб вчасно приходити на роботу і виконувати її (за що отримує гроші), то працівник постійно затримується, підводить, не вчасно виконує саою роботу. От якого .... начальник має виплачувати всю зп? Домовленість працювати 8 год. на день. Якщо ці норми порушуються, то і зп має порушуватись.
    @Kroshka Enot Ви молодець! От я впевнена, якби кожен так відносився до своєї роботи, Україна б процвітала.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1