Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Ну в нас десь внизу та розетка була( чи то біля столика, чи якось так), бо ще ноутбук включали. Але вверху теж багато всяких тих кнопок було, бо ще думали, що може шось одне з них включить кондиціонер, але ж ні:)
    Пам'ятаю, що пізніше виїхав той інтерсіті, ніж мав, тому той час ще довго тягнувся)
     
  2. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Online @Thebestnata а коли ви купували квитки, то не бачили схеми вагону? Бо мені показували і я бачила, що розміщення нормальне, тобто такі як мають бути вагони, а не перероблені. Але це був Хюндай.
     
    Останнє редагування: 31 Травень 2018
  3. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Там верхні полки не показувало, а були. І всі однакові місця були, то не сильно був вибір. Просто вагон з сидячими місцями ( був при виборі). А виявилися окремі купе по 6 сидячих місць.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Online

    Online Well-Known Member

    Бронювала через Приват 24, на схемі не показано було, що це купе. Виглядало як 3-місні (2 кл) або 2-місні (1 кл) ряди, просто по 1 стороні. Мені б і в голову не прийшло, що таке можна вчудити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Знову в тему лікарів, але що поробиш. Прибилала б лікарів, які не хочуть не те що вчитися, а пам'ятати базові знання. Особливо при роботі з дітьми. Особливо в лікарні. Невже не можна робити свою роботу добре? Не ідеально, не блискуче, а добре, просто добре?...
    Коли з малим лежали в неонатології , то невролог похвалила - от 5 днів, а тримає добре голову. Так звичайно виглядає гарно, але як дізналася недавно - це відхилення базового рефлексу виживання, який полягає у тому, що новородки на животі повертають голову в сторону. Піднята чи закинута голова свідчить про специфічний тонус, який дуже часто характерний при дцп - ну тобто це показник, це треба бачити, воно не зявляється і не зникає. І лікар цього не побачила. Навіть не написала спостерігати" у виписці, ну може мамські почуття щоб не розбурхались. Те, що я потім спостерігала до 3 місяців і на що мені інша невропатолог пропонувала давати заспокійливі капельки, це я пояснити не можу. Тільки контакти мами зі схожими проблемами, масажист, притомніший невропатолог принаймі вирівняли дитину. У буквальному сенсі. А могла б знати про це ще в місяць, в тиждень, підготуватися, пошукати інфу.
     
    Останнє редагування: 1 Червень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  6. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
  7. Oriana

    Oriana Well-Known Member

     
  8. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    ..... людей, які рахують чужі гроші. і після того починають вичитувати нотації "оооо, як дорого", "нащо речі з магазину, купи з базару", "що ти такі дорогі подарки купуєш"... блін, а Вам яка різниця, питається? то що Ваші гроші?

    дівчата, як культурно, але зрозуміло відповісти на такі речі, щоби людина раз і назавжди перестала пхати свого довгого носа в сферу, яка її не стосується?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Оооо, як я вас розумію. Вже привчилася відповідати однією з двох фраз або "Бо маю гроші! Не матиму - не купуватиму і не даруватиму!" (саме так, трохи грубувато, але діє), або "Це мої (або наші, залежить від ситуації)гроші, як хочу, так і витрачаю, нема чого їх рахувати".
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Як культурно? Залежить, хто це вам говорить. Можливо, "розумію, що Ви хвилюєтесь за мій фінансовий добробут, та переживати немає чого - мої витрати обдумані, виважені і доцільні - я можу грамотно розпорядитися своїми грошима без сторонніх підказок".

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    @Rapsodiya я на роботі, коли мене запитали про вартість одягу, в якому ходжу на роботу, сказала, що свої фінансові питання обговорювати не буду. Хто почув - той почув та переказав іншим. Тобто, без емоцій, як у випадку, коли стосується обговорення релігії.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Online

    Online Well-Known Member

    Залежно кому. Якщо це свекруха чи мама, то ніяк)) Єдиний вихід - поменше світити своїми витратами. Поки вони вважатимуть, що молода сім'я ще фінансово не стала на ноги, не самостійна - так і буде.
    А взагалі, приорітети витрат у всіх різні і навіть при однаковому доході люди "можуть собі дозволити" і "не можуть собі дозволити" різні речі. Ті й же допитливій людині легко показати, куди вона розтринькує свої гроші.
     
    Останнє редагування: 8 Червень 2018
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  16. marianast

    marianast Well-Known Member

    Я ваші гроші не рахую і не витрачаю.
    Якщо дійсно їм не рахуєте і їхні не витрачаєте )))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  17. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Я напр. завжди говорю так як є. Можливо тому що спілкуюсь в основному з студентами, які від мене на 10 років молодші. Якось ці питання не є для мене не зручними. Хоча можна зразу на питання: "скільки заробляєш?"-> Відповідати:"а ти?", можливо й тема грошей переведеться в іншу.
    Але деяких людей не поміняєш. Особливо родичів, особливо старших.
    Жили колись з моєю бабусею, то вона говорила, що чоловік їсть багато м'яса))))) кажу, що буду від нього ховати їжу на яку він заробив, (в той момент я не працювала), чи хай ходить голодний))) Більше про м'ясо питань не було, за те були інші.

    Речі ми купуємо по дуже демократмчних цінах в магазинах. То ще й родичі дивуються, як так.

    А коли кажуть "ого як догрого" то переважно кажу, що ця покупка цього вартує, або кажу, що ця ціна саме, така на яку я розраховувала, або, що це зі супер пупер знижкою і мене взагалі повезло, по такій дешевій ціні купити.

    Моє ставлення до фінансових питань, доволі легке і я готова спілкуватись на ці питання.


    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    От забила б. Чесно! Щиро і від усього серця водія-ідіота (щоб тут не матюкатися) 45ї маршрутки. Посадила дівчинка хлопчика в автобус (рочків 6-ти), а то ...пііііі...к не подивився і поїхав. Мало того! З відкритими дверима! І.. дитина випала НА ХОДУ!!!
    написала я заяву на того рулювальника. А дівчина з дитиною злякалася і втікла.
    А пасажити - це пісєц, таварісчі! Почали на мене кричати що я затримую водія і вони через мене не встигнуть кудась там!!!! Неможу закачати відео. Дуже велике. Потім докину лінк.
    Мене рве на куски від злості! Люди! Вилізьте з своїх хаток як ті равлики! Не будьте байдужі до чужих!!!!
    А ще якийсь мудак перекачаний на бляхах став і почав питати чи я часом не активістка що перешкоджаю руху громадського транспорту (хоч сам бачив що трапилося)!!! Сказав що на мене поліцію викличе. АаАААА!!!!:girl_cray:
     
    Останнє редагування: 12 Червень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 27
    • Співчуваю Співчуваю x 3
    • Тупо! Тупо! x 1
  19. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    з 2ї хвилини. Мені ті кілька секунд здалися вічністтю... уявила що це могла бути моя дитина
    Наперед перепрошую за висловлювання :blush:. Емоції зашкалювали
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Співчуваю Співчуваю x 4
    • Подобається Подобається x 3
  20. Online

    Online Well-Known Member

    Ну бо є львів'яни, а є львівці. Ця біомаса цілком заслуговує тої дупи, в якій живе. І того ставлення з боку маршрутчиків, чиновників, місцевих князьків і т.д. Шкода, що разом з собою в дупу вони затягують і всіх навколо. Ви велика молодець! Побільше б таких.
     
    Останнє редагування: 12 Червень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 14