Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

    **********************
    ЗІ: попередня жилетка висить тут
     
    Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Хотіла в "прозу і врочистість" піти, але подумала, що врочистості нема, тому сюди мені дорога.
    Доця хворіє вже місяць, починалося з кашлю, перейшло в гнійну ангіну-антибіотик і купу всього, через 5 днів по ньому обструктивний бронхіт-знову антибіотик і ще більша купа всього.
    Я схоже щось від неї підхопила, бо горло шкрябає.
    Ще й я душевно впала, загубила десь себе, кожен ранок заставляю себе встати і через силу натягувати маску "все добре", кожен вечір вкотре не можу заснути :sad:
    Депресія глибока і давня, внутрішнє несприйняття себе, не можу знайти своє місце в цьому світі, і не бачу свого майбутнього. А ще проблеми зі здоров'ям у родині, то щоденні сльози. Хочеться втекти від усіх і основне від себе. Якось так. Ех, на то вона й жилетка.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 29
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1
  3. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ох, який влучний опис-вислів, який певно турбує не одну людину. Ну, але є ж є щось і добре, поміж тим всім!?
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Не люблю жалітися, але то вже дістало. Уявляєте, ніч, 02.45 і тут дзвінок домофону. Зриваюся, піднімаю слухавку, а звідти: відкрийте, мені потрібно у ... квартиру, а в них нема домофону, а мені терміново потрібні документи... Вночі! Терміново документи! Як вам таке? Це нещодавно було до тієї ж квартири, тільки прохання різні.
    А ще доставка води Аляска. Завжди замовляємо від 7,00 до 9,00. Сьогодні 6.20 ранку, дзвінок, зриваюся, піднімаю слухавку домофону: вода! Заносить до хати: ой, вибачте, ми сьогодні трошки раніше. :girl_cray:. І це вже за останні пів року третій раз.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  5. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @YeWa в нас теж таке було, що в 2 ночі дзвонили, і в 7 ранку. То раз мама відкрила, а коли серед ночі дзвонили, то я просто поклала трубку не відкривши і відключила звук. Бо зрозуміла, що якщо отак відкриватиму серед ночі чи на світанку, то будуть тредзвонити постійно. І до речі, більше не дзвонять. Хай роблять собі достатню кількість ключів, або якщо це до них хтось йде, то самі спускаються двері відкрити, якщо не мають домофона. То вже нахабство створювати сусідам такі незручності. Ще якби в денний час, то можна й відкрити. Але не серед ночі і не на світанку. Мають бути межі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  6. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Аналогічно, в під'їзді 36 квартир, а дзвонять до мене одної. То інтернетчики, то пошта, то доставка, таке враження, що у них записано "61 квартира часто вдома, можна діставати". І чужі діти, "а пустіть мене, бо в мене ключа немає".
    П.С. Он знову, діти сплять, а якась зараза белемкає. Я нікого не некаю...
     
    Останнє редагування: 5 Червень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Я в таких випадках не відкриваю двері. І кажу хай дзвонять власникам квартири, в яку хочуть попасти. І це не залежить в котрій годині дзвонять. А ви уявіть, як здивувався б кур'є, якби ви йому не відкрили двері і довелось йому чекати з 6.20 до 7.00. Думаю воду свою ви б отримали. Можна ще попередити, що наступного разу ви дверей не відкриєте раніше 7.00.


    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Online

    Online Well-Known Member

    Зараз дуже почастішали випадки квартирних крадіжок і навіть грабежів (коли власники вдома). Тому взагалі не вартує відкривати під'їзд незнайомцям, тим більше вночі. Я навіть не знімаю слухавку на такі дзвінки, просто виключаю звук. Якщо це до нас - є мобільний, а якщо до сусідів і вони не відкривають - значить мають на те причини.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
  9. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    це до сусідів. Але то такі сусіди, які не вітаються, котрі на пляшку горілки чи пива мають кошти, а на домофон не вистарчило. Ще вони знайшли кошти на придбання собачки породистої, але прибрати у під’їзді чи на вулиці за нею у них рука не піднімається. Їм не вистарчає коштів на комунальні послуги(мають заборгованість), чи на потреби підї’зду. Я таки пошкодувала, що з нервів натиснула кнопочку.
     
  10. Melian

    Melian Well-Known Member

    Я з тих, хто немає домофону. Квартира на 2 поверсі,при її купівлі домофон не був проведений, ми якось теж ним вирішили не заморочуватись. Сестрі і подрузі, яка часто приходить, видала чіпи від підїзду, всім іншим (курєрам в т.ч.) наголошую, що домофону немаю, тож прошу не видзвонювати по квартирах, а маякувати мені на тел. Думаю, такий розклад не турбує сусідів

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. flame

    flame невгамовний експериментатор


    І щоб не ОФФФФФ. за 4 дні вилітаю зі Львова. В неділю випали 2 коронки.... Вони хиталися вже тиждень, попередньо записалася на сьогодні, щоб приліпити їх і не було мені сюрпризів. Ну, вирішили вилетіти самі. Вони в мене майже "повнолітні", ставили ще в 2001. Лікар сказав, що там вже нема як їх назад ліпити (ті гнізда розвалились). Треба видаляти і ставити імпланти. Така чуйка в мене була, але я ще мала мааааленьку надію, що обійдеться все. Наразі приліпили, як змогли, домовилися, що повернуся і будемо починати епопею.... Але вони знов хитаються. Напевно завтра виваляться і треба буде видаляти залишки коренів. От як я поїду з подовбаними яснами і без 2 зубів????
    Та і взагалі все йде не так. Все, "від і до". І катастрофічно бракує мені часу в добі.
    Ще й Ахіл покусав Гектора минулого тижня. Лікуємо око, добре, що хоч ціле лишилося, бо спочатку думали, що витекло. Тепер закриваю по черзі на гуляння. Так, почалося те, чого я так боялася коли зважувала "за і проти" про Аську: 2 кобеля б"ються за авторитет. Жостко б"ються. Як чоловік буде викручуватися з тими закриваннями поки мене не буде - не уявляю. В нього на той період суди у Львові, в Пустомитах, у Франківську і в Києві!!!!
     
    Останнє редагування: 6 Червень 2018
    • Співчуваю Співчуваю x 19
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  12. flame

    flame невгамовний експериментатор

    а, Пи.Си: ну і через все навантаження ми теж дратуємся і жеремся, як 2 собаки. В мене всі дні розписані фактично по-годинно. І в нього теж. Але мені треба крім того, десь-щось забрати, мене завезти-привезти, грошей понаднормово. В нього крім непередбачуваних поломок машин ще й планові ремонти на які записувалися в чергу давно, і треба купу часу на писанину і підготовку всякої юристики, сесія на носі і там стандартна студентська практика "ніфіга не готово". Я не маю часу на готування, він звик на "марципани". ТО ще й злий, бо не догодований. А мене бісить, що він розбалуваний мною же і я "током" б"юся в буквальному смислі.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    +100000
    В мене вже якась не смуга чорна, а ціле полотно, починаючи від різних поганих звісток, закінчуючи заміною нової індукційної плити. Гроші летять з неймовірною швидкістю на зовсім незаплановані речі.
    Поламалась пральна машинка, відклалось вирішення дуже важливого питання, знову почались проблеми зі здоров"ям, а до комплекту вчора поламалась машина, ціле щастя, що не в дорозі, бо день тому ми були 1000 км від дому(((
    Єдиний плюс, що за ремонт буде платити фірма, бо машина службова, а мінус - чоловік їздить на моїй, і я тепер прив"язана до його графіку, а в мене власне зараз стотисяч справ на годину у різних частинах міста і навіть різних містах. :cry:Де та біла смуга?
     
    • Співчуваю Співчуваю x 18
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    +100500
    В мене взагалі якась фінансова чорна діра. Двічі за минулий місяць була на СТО - ремонт ходової й тріщина на лобовому з нашої ж дурості (муж помив скло водичкою з криниці, а машина на жарі була. Мінус 700 грн за герметизацію). Не пройшло й пару днів, як почав двигун якось не так мені працювати - звук не такий. Знову на СТО - полетіла якась чергова фігня - треба 7500 на ремонт :girl_cray:. А в мене їх нема. взагалі, бо на кредитці вже й так мінус 8000....А на СТО всюди тре готівкою. Вже й в брата позичила...Короч я в боргах як в шовках. Мовчу вже за те, що мені затримують з/п так добряче, й невідомо, коли вона буде. Й ще одна довгоочікувана подія також відсувається на невизначений термін, а мені то дуже важливо й розходиться дуже в часі :girl_impossible:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 16
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    ото вперше за купу часу я прийшла в жилетку....
    ще поки 12 година а я вже вислухала купу всього - від "Ви в усьому маєте радитися з батьками" до "а нащо Вам окремо від нас жити? що ти не розумієш, що я дала гроші при винайманні квартири і вони пропадуть?" то все слова моєї свекрухи... я задовбалася... задовбалася всьо то чути.. мені хочеться отак тупо як я є вбрана в халаті і тапках вибігти геть і більше не повертатися і не бачити не чути нічого...
    складність того що ми не можемо вже спакувати торби і поїхати полягає у тому що це а - інша країна, б - я чекаю фінального погодження своїх документів, а переїзди зміни житла ускладнять і затримають ту процедуру... але терпіти я вже не можу просто.....
     
    • Співчуваю Співчуваю x 20
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Настрій - гімно. Отак буває на рівному місці.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Написала подруга, що батько помирає, в реанімації. Шансів нема... Класний він дядько був, такий вольовий, з харизмою. Серце. Боролись до останнього. Тиждень як з Києва приїхав після операції.
    А ми з ними на море збирались. Діти їхні так хотіли, і наші. Чекали. Хоч то все така суєта...
    Після цієї звістки, буквально за годину їхали по об‘іздній. Аварія. Авто збило мотоцикліста. Лежить. Над ним жінка. Певно таки все. І так від того сумно... А за метрів триста на зустріч нам несеться ще один мотоцикліст на шаленій швидкості. Ех, яке ж то життя крихке. От є людина, і нема. Бережіть своє життя, цінуйте близьких, рідних, друзів поки вони є поруч.
    Важко якось так...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 19
    • Співчуваю Співчуваю x 6
  18. Ari

    Ari Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Так, про ту(.
     
  20. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Ніби й не кінець світу, але....Коли так довго чекаєш-чекаєш, а результат не влаштовує, то настрій підпсутий так добряче. Фарбувала я сьогодні волосся в перукарні. І....результат мене зовсім не радує :girl_cray::girl_cray:. Заплатила немалу суму й тепер я фактично рудувата блондинка, щось таке незрозуміле. А мав бути світло-світло каштановий. Мені такий колір геть не пасує. Розумію, що то можна перефарбувати й т.д., але я провела майже 5 годин, заплатила гроші, і....:girl_sad:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 24
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Якщо в мене не станеться інфаркт чи не зійду з розуму - то виживу.
    Поки мила посуд - почула звук битого скла. Залітаю в кімнату - тоїть малий. Над ним розбиті скляні дверцята - під ногами величезний осколок сантиметрів на 40... Господи, дякую що оберігаєш ту дитину... сиджу бліда як стіна - всю трясе.
    І це після вчорашніх нервів з маршруткою... щось мені терпцю на все і всіх бракує :girl_cray:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 20
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1