Відпочинок з немовлям

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем MariaPol, 7 Червень 2011.

  1. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @Ringo, та я не від того гризуся, що він у воді не хотів бути, а від того, що відпочинку як такого у нас із чоловіком не було. Старшій дитині важко було увагу приділити, бо мама на пляжі весь час грудьми годувала, для малюка море більше стресом було, але мусили старшу вивезти, бо алергік(
     
  2. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    це в вас очікування були інші, ніж реальність(
    Наша (6 міс) перші 6 днів в воду не хотіла, ми свідомо не лякали, не заставляли і не мочили, коли не хотіла. Починали з п*яток, по 3-5 см додавали кожен день. Так на 6 чи 7 день в воді була по шию)
    А зараз купили басейн діам.60 см, глибиною 20 см, так, щоб сама могла в нього зайти-вийти, коли захоче (була самостійна))). Поставимо під парасолькою, легко здути-надути, нехай в ньому тусується. Він в маленькій коробочці, місця в чемодані мало займає.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Ми цього року вперше обійшлися без басейна. Ще навіть восени в Туреччині згодився (дитина не хотіла бути на сонці, або боялася хвиль). А в період до року - рік+ взагалі не уявляю, як без нього. Цілком достатньо маленького, щоб малюк сів і сперся - такий і носити легше. Ще нам дуже гарно "ішли" cтаканчики-пірамідки для переливання води, гумові м'ячики з дирочкою (можна набрати воду і порскатися, можна пускати бульки). Для піску теж стаканчики можна використовувати, але Дімась так не грався. Ну і обов'язково легесенька світла панамка з широкими полями + тінь (парасоля або тент). Мали ще дитячу палатку, але вона не продувається і в ній дуже гаряче.
    Кремом мазатися активно почали хіба після 3х років, а так то тінь + сорочечка з spf захистом на частину дня. Крем лиш на долоньки і носик.

    Надіслано від мого ASUS_Z01HD, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    дозволю собі порадити пошукати сонцезахисні футболки і штани . Такі з +50UF. Якось я проти мащення дитини різними сонцезахисними кремами. Можна кілька хвилин погуляти без захисту, потім вбрати . Шкоди для шкіри 0 . Шапки є такі , що ззаду мають продовження, щоб шия не горіла. Хіба Вам важливо, щоб дитина загоріла.
    --- дописи об"єднано, 6 Травень 2018 ---
    А, і пошукайте гель з екстрактом алоє. Після сонця дуже добре охолоджує і зволожує шкіру.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Тупо! Тупо! x 1
  5. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    дякую, гель якраз маю і беру, панамка з тою спідничкою ззаду теж є (ще шнурочки пришию, бо з голови все через 1 сек летить на землю).
    А от за той одяг - сьогодні подивлюсь за ним. Я вже заглядала по магазинах, але нема такого. Треба певне в німецьких глянути?
    --- дописи об"єднано, 6 Травень 2018 ---
    :) та я вже в такому віці, що і сама в тіні сидіти буду.. не тещо дитина)
     
  6. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Я на Нексті завжди беру такі костюмчики.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Deidra

    Deidra Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    Доці майже 2, не немовля, але більш доречноі теми я не знайшла і ми досі на ГВ. Третій день в Туреччині, дитина практично не ість. Приіхали з невеликими соплями, як на зуби більше, думала на сонечку вигріє. В результаті по приїзді дитина почала жалітися на вушка - видно в літаку чи автобусі продула, хоча я пильнувала. Не стала тягнути, подзвонила в страхову, подивився нас лікар, сказав зовнішній отит, виписав краплі на 5 днів. Пройшло 1,5 дні і у дитини почали дуже закисати очі, гноітися (модена вода попала). Знову ідемо до лікаря, отит менший, діагностує початок кон'юктивіту, ще одні краплі на 5 днів. Паралельно в мене теж починається кон'юктивіт. На вечір в малоі 38, в мене 37,6. Йшов 3 день відпочинку ((( Дитина далі нічого не ість. Періодично настрій в неі є, періодично дуже ниє і плаче.
    Дівчата, я вам передати не можу, як чекала тоі відпустки. Пахала як лошадь по 10-12, часом по 15 год в день. І от тобі на ( Я реально більше втомилася, ніж вдома. Готова брати літак і завчасно іхати додому, плювати на ті гроші.
    Я не дуже сподіваюсь на фідбек, але якщо в когось-був схожий досвід, була б вдячна за поради.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 9
  9. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    І в нас було таке. Малий і старший вже був (4 роки), але по приїзді на море дістав жахливий кон'юнктивіт і невелику температуру. Я то від нього теж успішно вхопила на 2-3 день. Малого пастилками для горла і Окомістином для очок витягли незабаром, половину відпочинку він все-таки нормально собі відгасав. А от я кілька днів з температурою (37-38) і потім ще по приїзді додому довго лікувала свій кон'юнктивіт. Лікар сказала,що зміна клімату, активне сонце садить імунітет, от ми тому тоді похворіли. Проте як наступного року після цього вже поїхали на море, то ніхто вже болячок не хапав. Можу тільки вас втішити, що то все проходить. Постарайтесь заспокоїтися, виконувати приписи лікаря і, може, хоч під кінець відпустки з донечкою будете насолоджуватися нею.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Я б дала антибіотик широкого спектру і таки спробувала відпочити. І жаропонижаюче-протизапальне само-собою. Що маєте з аптечки з собою?
    В мене таке у Місхорі (Крим) було. Їхали з аденоідами в санаторій. А там пішов кашель весь день і ніч. Потім почула про вухо. Кримським лікарям я не довіряю. Дала антибіотик і продовжувала всі процедури. Все минуло і не наверталося.
    І ще переконалася не раз. З початком хвороби треба таки почати лікування, а тоді їхати. Ні море, ні ліс нас не вилікували самі по собі на самому-самому початку хвороби. Звичайно, це тільки мій досвід.
    --- дописи об"єднано, 3 Червень 2018 ---
    Погоджуюсь.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Схоже було в малого, ми здавали аналіз крові і показав що то вірус, прийом АБ недоцільний був. Боліли вушка, кон'юнктивіт, Т, соплі. Лікували каплями в очі, вушка, носик (з тих що пригадую Отіпакс, Ізофра, Вібруцил).
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ізофра- антибіотик. Місцевий антибіотик.




    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    тут більше закономірно. Не продуло їй вушка. Просто у малих діток анатомічна особливість з єднання носових і слухових ходів. Був нежить-в літаку пішов перепад тиску. Десь пішло розповсюдження інфекції з носа на вушка. Ну а кон юктивіт- це скоріше новий вірусняк підчепили. Про що свідчить і те, що і ви хворі. Температура, кон юктивіт, ніс-вухо-це якась аденовіруска. Це не акліматизація, не продуло. Це недолікована зі Львова інфекція+ наслоєння нової.лікуйтеся так, як лікувалися би вдома. Перебувайте на повітрі в тіньочку. НЕ сидіть на сонці ( вигріватися вам аж ніяк не треба. навпаки буде гірша послуга для імунки)
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    @Emmy , Як у вас з малою справи?
     
  15. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    Дякую усім за турботу і поради. @сніжна , напевно ви були праві.
    Був отит + конюктивіт + температура + потім рвота цілу ніч + потім трохи кашлю. Я теж 3 дні ходила з температурою до 38,6 і досі кашляю. В загальному, тиждень похворіли, 3 дні не купались і останні 5 днів трохи відпочили.
     
  16. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    порадьте куди можна поїхати у жовтні з 3-х місячною дитиною на відпочинок
    крім Туриччини нічого не придумується(
     
  17. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Я не знаю, але думаю, що в Іспаніі мало б ще бути тепло, може південь Італіі?
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    @lilochok може, Греція (о. Крит ніби ще південніше, ніж Туреччина)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Канарські острови, ми туди навіть зимою літали.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    @lilochok ми їдемо в жовтні в Іспанію. Плануємо подорож так, щоб в першій половині жовтня був морський відпочинок, а потім будемо відпочивати у Валенсії. Ціни на жовтень значно нижчі, якщо Вам не потрібно спеки 30 і більше, то це хороший варіант. І з перельотом з Кракова виходить значно дешевше Туреччини.
     
    • Подобається Подобається x 4