У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

  1. viltis

    viltis Well-Known Member

    Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

    Як правильно визначити кількість одягу???
     
    Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Ми ще так не роздягалися. Колготи вже давно не носимо. А так штани, болік і фліска зверху. В нас вітри трохи, ну і температура близько 20 градусів.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
  3. phobika

    phobika Well-Known Member

    Штани+бодік+светрик на замок. Без взуття, бо постійно його скидає і ще не ходить. Моя дитина в шкарпетках викликає ажіотаж, можу тільки уявити, що ваші шорти роблять з людьми:girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 1
  4. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Мої в футболках вже давно. Шортів ще просто цього року не встигла купити. Тому тонкі джинси рвані у сина і капронки в дочки. Хоча ні, дочка вже ходила в сукні без колгот і в босоніжках. Чим не на жарт налякала свекруху:girl_crazy:Вона аж дзвонила питати, чи діти не хворі. Все ок, всі здорові і прекрасно себе почувають.
    Єдине, що ми гуляємо до пізна і на вечір вдягаємо кофти і безрукавки.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Siania

    Siania Love Life

    Бодік, теплий чоловічок і тоненька шапочка.
    Коли нема вітру, то бодік, штанішки короткі, носочки, легенька кофтинка проста. Без шапочки.
     
  6. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Залежить від дня. Ходив і в шортах, футболці та босоніжках коли спекотно було. Зараз ні (цей тиждень). Зранку в садочок як одягаю то даю футболку, джинси, кофту/вітровку. Прохолодно в 8:30 при +14 в самій футболці
    Та бувають різні люди і вчора мене одна мама в садочку спитала чи ми ще носимо колготи о_О Я вже давно спакувала їх на полицю з зимовими речима))
     
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Я не знаю, яка там поода у львові, але тут зранку даю таки найтонші колготи під хб штани. Холодно. Може би і високі шкарпетки пішли, але чоловік так боїться що мала простудиться, що ліпше вдягну, а в обід роздягну. На шорти і футблки погода не тягне, сама штани і кофти ношу
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Я ще малого до шорт і футболки не роздягала. Мені чесно кажучи самій ще буває прохолодно. Тому джинси, тоненька кофтинка, вітрівка тонка, бейсболка. Вранці ще досить холодно, і вітер буває. Плюс садочок в нас у затінку...У нас на майданчику ще всі в джинсах-курточка тонких.
     
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Та кожного дня інакше. Мої ще на Паску ганяли в шортах і футболках;) а вчора були в джинсах і вітрівках. Я не дуже розумію того "то ще рано для футболки". Як надворі +25 і вітер теплий чи відсутній, то чого не роздітися, навіть як то початок квітня? Ну а як +18 і вітер сирий (що у Львові звична ситуація), то чого мерзнути в футболці, навіть як там липень на календарі? До речі, травень малюють холоднішим, ніж квітень. То будуть і вітрівки, і курточки. А поки засмагаємо:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    І я не знаю). В нас на подвір‘і завжди вітряно. Не можу зрозуміти чому, ніби і не на горбочку. І вітер не завжди теплий. Тому ми поки не дуже розбираємось). Мала: бодік, светрик на замочок, штани, шкарпетки, шапка з перемінним успіхом. Хлопці: футболка, джинси, на вечір олімпійки, а деколи і безрупвки ( гуляють до пізна). Сама ходжу у футболці на довгий рукав, на вечір безрукавка.
     
  11. happy story

    happy story Well-Known Member

    Ми зараз одіті в колготах, майці, тунічці зверху і хусточка... Доці 2.8

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
  12. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Теж не розумію якогось одного "стандарту" щодо одного місяця чи навіть дня. В різні дні, різні частини дня і навіть в різних районах і місцях різні умови. Загалом ми вже давно у футболці, інколи можу взяти сорочку чи вітрівку з собою (чи накинути, як похолодає, чи як гулятимемо до вечора), бувало, що і теплішу куртку чи кофту брала. Але точно без шапки і колготок під штани.
    Ну і загалом прислуховуюся до нього. Він завжди скаже, як йому захолодно чи задушно.
    Сьогодні до прикладу у шортах, футболці, мокасинах тканинних і кепці. І хоч на Сихові вітер зривав голову, було йому комфортно. А в нас на "районі" взагалі супер.

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
  13. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я почала придивлятися до мікроодягу на малюсиків і зрозуміла, що я геть не розумію, скільки його потрібно. ПДП в мене на 21 жовтня, в моїй "полосі" температура в той час вдень +15-+20.
    Тому в мене є пара питань. Бо хочу зрозуміти, який одяг мені потрібен на перший місяць-другий. Хоча б загальне.

    По розмірах я орієнтуюся в основному на позначку 0-3 місяці для початку. Це по місцевих мірках релеватно до 56 см. Далі по розмірній сітці 3-6 місяців і то 62 см.

    Скільки взагалі треба тих бодіків/чоловічків на перший час? По 4 шт на категорію (наприклад два тонші/два тепліші чоловічки) чи то замало?

    Як я розумію, поки не зажив пупок не можна всякі там штанці, щоб не тиснуло животика?

    І ще скажіть: теплі комбези/костюмчики - скільки штук їх треба? 2-3 чи більше? Тут зима така що я ходжу в пальто осінньому по українських мірках і часами буває жарко.
     
  14. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    мала таких 2, доня швидко, за місяць, виросла і їй було тісно, а я її ще в них вдягала, а потім побачила, що колінка і пальці витиснені.
    я б подвоїла, хоча, що для вас тонший/тепліший. доня квітнева, то в мене було вроді 8 бодіків на довгий рукав(2-56см і 6-62 см), потім докуповувала.
    в нас було 2, але тому, що доня виросла з меншого, і треба було більший, хоча на зиму 15-20 градусів, я б придивлялась, до теплих флісових, мені здається, що зимовий буде за жарко.
     
    Останнє редагування: 5 Липень 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    Я синочка відвозила всю зиму у бодіку шкарпеточки, і демісезоний комбез, і легке одіяльце. У візочку ще був такий «чохол», то того всього на найхолодніші дні (від -5 до +5 вистачало, не мерз. А на перший час ніяк не вгадаєш які тре розміри, в нас малюк народився, що прийшлося одягати зразу в розмір 62:), і того вистачило на місяць. Думаю варто мати все таки пару штук 56, і 62, - що буде завелике , згодиться як підросте, дітки швидко ростуть:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    Дівчатка , а хтось користується резиновими гумачками фірми Hummel ?
    Може підкажете чи йдуть вони на повну ніжку ?
     
  17. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    Цікавить чи вже хтось відходив зимово-осінній сезон в тому комбінезоні що в бебі боксі. На яку температуру він себе зарекомендував? і чи взагалі добре носиться. Задумуюсь що то на осінь-зиму малюку планувати
     
  18. Funny girl

    Funny girl Well-Known Member

    Дівчата, поділіться, будь ласка, у що взуті ваші 4 річки при температурі +10, як от зараз? Дитина зараз у бабусі і скандал, що мачуха не купила дитині нормального взуття ( це певно в іншу тему)В дитини черевики Quechua, ще є кросівки і гумаки без утеплення ,але влізе тепла шкарпетка.
    Дитина взута в Черевики Quechua


    В що ви взуваєте своїх дітей, поділіться, будь ласка.
     
  19. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Funny girl я кутаю доню))), вона мені постійно хворіє, той застосовуючи до неї принцип "пар костей не ломит". в нас трохи холодніше, то доня ходить в а-ля лижний костюм. Я її питаю, чи їй не жарко, то не скаржиться. На ноги екко з гортексом, з шерстяним утеплення. Якщо тепліше(більше ніж +10, коли вони ходять гуляти в садку), то даю джинси, без колгот і легше взуття, легше шапку.
     
  20. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    На таку погоду демісезонні короткі черевички з легким утепленням. Для мене зараз головне, щоб не промокали, бо скрізь калюжі. Хоча в обід, як потепліє, то може і в кросівках гуляти, тих, що трохи грубші. Для зимового точно заскоро, що потім на мороз взувати?)
    --- дописи об"єднано, 3 Листопад 2020 ---
    А зимою при - 10 в чому?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  21. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Мої і босі часом вискакують на вулицю. Я сама ходжу в балетках і кросівках. На доз ґумаки без утеплення. Не бачу жодних підстав влазити в зимове взуття.
    --- дописи об"єднано, 3 Листопад 2020 ---
    Так може не працює кутання? Може навпаки загартовувати. Ну або хоч по погоді одягати?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1