Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    ну а шо..? в нас тільки нові житлови квартали ростуть як гриби, ані доріг не збільшується, ані інфраструктури, про школи/садки взагалі мовчу((((
    навіть відкриття за порівняно останній час Форуму і Вікторії не зменшило кількість людей на см.кв.
    зараз вже реально дуже важко їздити містом(хоча, як на мене, більше таки через ями на кожному кроці), але насправді страшно стає як думаєш що буде за кілька років...
     
  2. Online

    Online Well-Known Member

    Мій як просив на Краківському відрізати з полядвиці ребра і сало, то продавці піднімали ціну за кг відсотків на 30. :dntknw: Тепер вже маємо постійного м'ясника, просто дзвонимо і замовляємо якого і скільки, а чоловік забирає. Бо ці базарні штучки капець як трафляють.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  3. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Ще приємно, коли купляєш 50кг мішок цукру, зважуєш на вагах - а там 42-45 кг. Продавець переконує що це допустимо, дивишся на мішок - там допустимість від цукрозаводу +/- 1 кг. Ще 5 хвилин неприємних розмов і різницю продавець виплачує грошима.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Вони займають багато і наших працівників, і заводи асфальті ставлять і там теж багато українців працює. А як дають кращі умови, то і виграють тендер. А якщо все ж фінансування си кредитування йде з-за кордону, то хто платить, то юй і замовляє музику, тобто виконавців. Значить, наші роблять гірше. Тому так є. Я не кажу, що то добре, я лише констатую факти...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  5. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Номер один.
    "а в якій сфері ІТ працює твій чоловік?" тобто, ніхто навіть не питає про його фах, "і так ясно". А мене це так злить, як і подальні викочені очі: яааааак, не ІТ???
    а коли я кажу, що працюю, 99% реакцій "допомагаєш в сімейному бізнесі? яка молодець!" А підприємець я - звісно, ж "тому, що треба щось чоловікове було на мене оформити". Усі ті висновки "за замовчуванням".. Як це трафляє!

    номер 2. "А чому ти так ходиш?" "А чому ти так дихаєш?" Навіть не знаю, чому, може - тому, що я на 9 місяці???
    І паралельно - "добре, коли вагітність така легка, що можеш сама і з дітьми і з домом справлятись", "добре, коли можеш отак виглядати підчас вагітності". Наче все це саме собою. А я щодня півгодини встаю з ліжка вранці, з забинтованими ногами і кусаючи подушку. І для отого "состоянія стоянія" - щоб хоча би ходити - купу всього роблю і контролюю. "Добре коли все добре" - хороша фраза, але насправді "добре" не завжди значить, що воно саме собою.
     
    Останнє редагування: 14 Квітень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Співчуваю Співчуваю x 4
    • Подобається Подобається x 1
  6. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Я вже помаленьку перетворююсь на бурчливу бабку, бо
    1) всім мене срочно треба видати заміж (за будь-кого, головне ЗАМІЖ), бо в твої то роки ...то вже злочин, а з ким ти на старості літ останешся , як будеш так перебирати.
    2) маю одного знайомого, якого вже мяко послала. Ну блін, якщо я зайнята, то нікуди не піду гуляти. А навіщо то тобі та робота, навіщо ти вчишся...+та людина мені взагалі неприємна. Сказала, купиш мені 8 айфон, квартиру і машину, тоді не буду працювати і буду з тобою на каву ходити. Тоді я вже стала меркатильною і поганою.
    3)ну і ще одне, яке мене дуже сильно вбісило. Молодь зараз нічого не потребує, все на руки їх батьків, бідні батьки так горюють що ого-го. А я на свою голову відгаркнулась - що виховали, то і маєте. І знову я хренова, бо бачте моя мама все сама має робити, а я клята дочка (і нічим не карща за інших) за 5 років вперше приїхала на цвинтар прибирати і город садити. Але хто ж очікував що я і тут гаркнути можу - а де ваші діти, що Ви самі тут горбатитесь? ну як де, вдома!, Вдома то де? - ну там-то. Ну відповіді моєї ніхто не очікував: я взагалі-то зі Львова приїхати щоб мамі помогти, а те що ваші діти дупи не піднімуть щоб пару метрів перейти - то ваші проблеми. А 5 років не приходила, я за тисячу км була, сорі..краще мамі ті гроші що на дорогу витрачу просто так дам. Рот зааткнула, але стала невихованою, егоїстиною стєрвою, і як така може дітей вчити...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  7. Siania

    Siania Love Life

    Омг, кого то так хвилює хто на могилі прибирає. В селі навіть на цвинтарі не соромляться пхани свого носа в чужі сім‘ї.
    Раз я в цій темі, і пишу про цвинтар, то напишу як забила би тих бізнесменів. Прийшла до тата на цієвинтар, а там хлопці ходять по гробах і пхають прямо в могилу рекламу про памятники...
    На мої зауваження, сказали «ашотуттакого»
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    повірте, то ще півбіди. До нас минулого року на цвинтар цигани занадились. То вони все що на могилі було забирали ( лампадки, квіти, паски, крашанки). І в них також було - а що тут такого, їм ж також якось жити треба!
     
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Забила м би людей, які обіцяють і не виконують!!! Останні тижня два таких у моєму житті щось дуже забагато, а сьогодні просто мене розриває!!!! От скажіть мені, чи то я якась не правильна, чи що це таке з людьми???
    1. Домовляється чоловік з людиною про небезкоштовну послугу, організовує все під це , приізжає на зустріч, а тут виявляється, що все зовсім інакше. Просто людина «трохи» домалювала картину до бажаного), і треба ще почекати день-два-тиждень. До речі, послуга ну зовсім не дешева, і альтернатива є. Але коли тобі просто викрутили руки, діватися вже нема куди(((. Ну ок, губимо «якихось» 2-3 дні, які б можна було не втрачати якби людина чесно сказала про свої можливості, а не тупо хотіла заробити і не втратити клієнта.
    2. Домовляєтесь ви з майстром про певний об‘єм роботи, без його послуг ви не можете рухатись далі. Він обіцяє все зробити сьогодні-завтра, потім то бере трубку, то не бере. А ти тупо сидиш і чекаєш, бо таких майстрів аж 3! у Львові. І по великому рахунку нікуди ти дуже не дінешся. Але ж так не робиться!!! Ну скажи, що зможу зробити за тиждень, за 10 днів, запиши на якусь певну дату. Ми не будемо чекати, будемо вирішувати інші питання, організуємо так, щоб той час не тупо простоювався. Але якщо людина хороший спеціаліст у своїй справі, то можна ось так поводитись(. Що то за «бізнес по українськи»???
    А так отой підвішений стан.... ще й роботи там максимум на годину...
    3. В когось так було, що по телефону вам кажуть: «та, та, ми то робимо, без проблем». Ви приізжаєте, а там роблять круглі очі і кажуть, що вони такого не казали, вони просто не могли таке казати, бо вони того не роблять в принципі? І то нічого, що до того говорилось про це разів 2-3, а ще фото скидувалось. Просто затягти клієнта. Але, о диво, виявляється, що таке робить фірма через дорогу, і вони нам допоможуть), ну але ясно, що не безкоштовно))). Бо куди ж ти дінешся, якщо і так заплатив 500 грн, щоб до них приїхати.
    І таких ситуацій ще купа за цей період.
    Але апогей таки сьогодні. Фірма взялась за справу, назвала не малу суму за послуги, пообіцяла допомогти. Все оплатили, прочекали тиждень, а сьогодні виявляється, що вони того не зроблять. Ну йклмн!!!! Так якого лєшого ти за то берешся?!!! То що за дитячий садок???? І так по дорослому пишуть про це на вайбер))). Саме гірше, що послуга для однієї людини, яка то все залишила на мого чоловіка, поїхала відпочивати без зв’язку на 3 тижні, а вирішити тепер без присутності практично нереально... ще в п’ятницю всі були, все було нормально і рішабельно.
    Короче, мене розриває!!!!
     
    • Співчуваю Співчуваю x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    І ще ситуація не моя, але теж на цю темку тягне). Замовив брат на одній відомій фірмі матеріал на досить не малу суму грошей. Чекати треба було місяць. В суботу мав забрати. Приїхав і опа, сюрприз))). Виявляється цю позицію зняли з виробництва. Так, дрібничка... От поясніть мені, то хіба важко задзвонити і сказати??? Це якась надвимога? Тепер треба знову вибирати, шукати, замовляти і чекати якийсь там місяць. Ну а що? Хтось кудись спішить??? І то таке, що без цього не можна працювати. Кого то гребе? Про те, що до цього матеріалу були куплені комплектуючі теж не їх проблеми. Хай собі клієнт сам голову мастить, що з тим робити, чи де знайти таке ж, щоб підходило.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    І стогнуть, що грошей немає
    А потім їдуть по італіях-португаліях за кілька євро пашуть, живуть в жахливих умовах, миються раз в місяць, але мовчки пашуть.

    В нас такий майстер по дереву був. Дещо з меблів робив і сходи. Щось ліпив, крутив, мутив. А потім сказав, що не зробить, бо в нього не виходить, бо він ще ніколи такого не робив і думав, що зможе, але не зміг. Отаке то.
    Та і взагалі таких ситуацій море. Причому з "спеціалістами" різних рівнів і галузей. Писати не переписати :)
    Наш народ лупити треба, щоб думали і робили. Шкода тільки це протизаконно
     
    Останнє редагування: 16 Квітень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    @Rodionochka ні, з вами все ок, це люди взагалі втратили сором і не думають про те, що завтра з ними так само хтось вчинить. І бажано їхні діти й родичі, щоб наочніше було.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Orman

    Orman Модератор-бомба

    І що ви думаєте, це змусить їх якось замислитись? Їм всю пам'ять зразу забирає, що вони самі такі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Я так диван замовила. Як пригрозила міліцією, то вшили за 3 дні, а до того місяць валандали, поки не взнала, що тканини не мають
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. PERIWINKLE

    PERIWINKLE Well-Known Member

    Море:girl_impossible: Місяць тому робила відбілювання зубів у стоматології "Перлина" у Львові. Результат - спалили ясна, зуби білішими не стали, стали більш чутливими, плюс зіпсуті білі (!!!) ясна Зробили гірше, ніж було, не безкоштовно, звичайно. Зараз за кордоном, піти до них не можу. На мою скаргу мейлом не відповіли, бо знають, що квитанції я не маю, і якщо вони мовчатимуть, то поскаржитись нікуди не зможу, бо ніяк не доведу, що це зробили вони. Коли людина робить відбілювання, то очікує, що зуби стануть красивішими, а не страшнішими. А вони просто зуродували і зіпсули. Наридалась, написала до них листа на тему, що вони
    Але то все безрезультатно, якщо совісті немає.
     
    Останнє редагування: 16 Квітень 2018
    • Співчуваю Співчуваю x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    @Rodionochka, думаю дуже дієвим буде розголос про таких горе майстрів та фірми в соцмережах. А ще таку дам пораду: може вона дивна, але колись знайомі мали проблеми з майстром, то ділилися досвідом. Даючи завдатки:беріть розписки, чеки, копії паспортів, свідоцтва про реєстрацію.
    Може воно дивно звучить, вам буде незручно, але в подальшому це може вберегти вас від неприємностей від нечесних і безвідповідальних людей.

    А чому не маєте? Ви з ними договір підписували? Картку на вас заводили? Там повинні були зробити запис про процедуру. І ще вони мають ліцензію, якийсь орган її видав, накатати туди скаргу на них...
    Не знаю який у вас вихідний колір зубів, але якщо дуже темні, то апаратне відбілювання не допоможе, ну принаймні мені так пояснювали. Ну тобто результат буде дуже непомітний як на ті гроші.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. PERIWINKLE

    PERIWINKLE Well-Known Member

    Я ніколи не мала договорів зі стоматологами, і квитанцій ніколи не отримувала. Картку заводили, але думаю, вже викинули, раз така справа...
    Не були дуже темні.
    В мене ще просто, крім того, що непомітний результат, помітна явна шкода. Прикро не лише за "гроші на вітер", а ще й за те, що я ніби оплатила за те, щоб мені нашкодили, якось так...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я б теж не отримувала, якби не просила з них копію.
    Тому що просто таким не цікавилися.
    Наступного разу будете більш обачнішими.
    Вони є у Фейсбуці? напишіть там їм відгук
    Часто нам реально соромно, що ми виглядатимемо в очах іншим смішними і дріб"язковими, але то все наше здоров"я, гроші, чому ми маємо страждати від таких горе спеціалістів?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Власне мені вдалося вибити диван вчасно тільки тому, що був підписаний договір. Без того - шукай вітра в полі.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Тупо! Тупо! x 1
  20. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    зараз дуже багато таких випадків.
    Найгірше, що ти ніколи не можеш знати чи те лікування тобі дійсно треба чи ні (
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо! Тупо! x 1