Бухоблік: Я сама (с)

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Barsuk, 20 Березень 2012.

  1. Сана

    Сана Active Member

     
    • Корисно Корисно x 1
  2. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    хто підкаже чи відображається заробітна плата в декларації , отримана підприємцем на загальній системі як найманий працівник? графа 11,3 інші доходи, які не включаються до розрахунку загального річного оподатковуваного доходу ?
     
  3. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Хтось реєструє податкові накладні? Стикнулася сьогодні з ситуацією, що відправляю податкову накладну на реєстрацію в Медку, а мені довгий час не приходить відповідь. І то навіть повідомлення про доставку до ДФС нема, тільки про відправку. Читаю, що прийняли якісь зміни, про те, що реєстрація може бути заблокована, зупинена, чи взагалі відмова. Але то ніби з 1 липня, а зараз ще би мало бути все добре. Але то вперше таке, що вже декілька годин пройшло, а ті повідомлення не приходять. Хтось з таким стикнувся?
     
  4. ksjuha

    ksjuha Well-Known Member

    Декілька місяців в декреті, але до цього щодня їх реєструвала. Бувало, що справді по декілька годин не приходить квитанція. А було декілька таких випадків, що квитанції так не і приходили, хоч податкові були зареєстровані. Спробуйте зробити Витяг чи є Ваша податкова накладна в реєстрі.
     
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    витяг робила, то не було її в ньому. ще почекаю, може завтра шось зміниться. добре, що то ще є трошки часу в запасі (15 днів ще не пройшло).
     
  6. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    То тільки одна накладна? Чи всі?
    Може бути глюк сервера в податковій, або в медку. Почекай до завтра. Як не піде, то подзвони на службу підтримки чи як їх там.
     
  7. Сана

    Сана Active Member

    В мене один раз квитанція на сьомий день прийшла.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  8. flame

    flame невгамовний експериментатор

    @Thebestnata @Divchyna vesna в нас сьогодні аналогічна ситуація - відповіді нема, у витягу не відображаються.
     
  9. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @flame, і що з тим робити? я сьогодні не на роботі, то не знаю як там мої податкові. завтра гляну, і якщо квитанцій не буде, то напевно до когось в податкову буду дзвонити, хоч не знаю до кого. до начальника?:)
     
  10. flame

    flame невгамовний експериментатор

    @Thebestnata десь біля 16-00 запрацювало. Прийшло підтвердження і появилися у витягу. Звіт по ЄСВ теж здався.
     
  11. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    таки прийшла квитанція про прийняття! але написали, що виявлені помилки (в тестовому режимі - невідповідність обсягів постачання обсягам придбання товарів). ну хоч дивно, бо в нас не товари, а послуги і коди послуг я вказую. але вже потім буду з тим розбиратися, добре, що запрацювала система:)
     
  12. porIra

    porIra Well-Known Member

    Сьогодні та сама історія. Вже пів дня пройшло і глухо. А на понеділкові п/н прийшло лише по одній квитанції, без повідомлення. Подивилася по часу реєстрації, то зареєстровані швидко, певно сервіс відправки квитанцій тормозить.
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. Oksana Hryhus

    Oksana Hryhus New Member

    Всім привіт :) Бачу тут зібались бухгалтери.
    Може хтось стикався з ситуацією коли юридична особа купляє автомобіль у фізичної особи. Які нюанси оформлення? якщо фізична особа продає перший автомобіль ПДФО та ВЗ не сплачується?
    підкажіть якщо володієте інформацією....
     
  14. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

  15. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Перестав в мене сьогодні запускатися Медок. Подзвонила на техпідтримку, сказали скачати дистрибутив на офіційному сайті і встановити. На роботі такий повільний інтернет, що качати мені буде 8 годин! Тому вирішила вже то вдома скачати. Але чи то таки безпечно? Хтось перевіряв, чи нормально потім все відкривається після встановлення?
    І як ще можна реєструвати податкові накладні і подавати звіти, крім Медка? (боюся, що можу таки не розібратися з тим Медком:))
     
  16. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    В нас медок перевстановлювали, то почав повільно працювати. Не знаю, з чим то повязано, але як є. Раніше був на сервері, тепер локально на компах. І двоє чоловік одночасно зайти в програму не можуть.
     
  17. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    пишуть, що з ключами АЦСК УКраїна можна в липні через айфін. з кодом 5331 здається. Не пробувала, в мене медок на разі процює.
     
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Електронний кабінет платника податків. Ключі від Медка мають підходити. Це не прогамка, це сайт.
     
  19. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    поставила вдома той дистрибутив Медок, але резервну копію змогла відновити тільки за 14.06(
    але і то добре, тепер ще на роботі треба буде поставити.
    до речі вдома теж мало скачувати за 8 годин на мій ноутбук, а на комп чоловіка за 2 години:) може то всім такі обмеження поставили на скачування програми.
     
  20. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Дівчата-бухгалтери, допоможіть:)
    Так як я - бухгалтер у приватного підприємця, то маю сама собі нарахувати, оформити декретні виплати (ну і все з тим пов'язане).
    Отже, лікарняний листок має бути з 26 квітня, але лікарка сказала, що раніше 3 травня я його на руки не отримаю. Чи то не обов'язково день в день його отримувати?
    Потім, після отримання лікарняного, я пишу заяву на відпустку, наказ від імені підприємця про відправлення мене в відпустку:)
    І в Фонд ТВП треба нести:
    -заяву-розрахунок декретних;
    - копію лікарняного;
    -копію мого паспорту і ідентифікаційного;
    -копію трудової книжки;
    -копію трудового договору;
    - копію довідки з банку про відкриття соціального рахунку. Щодо цього зразу питання, чи можу я відкрити рахунок сама на себе, чи то тільки треба на ім'я підприємця, а він вже потім мені якось ті гроші має перерахувати? І як це проконтролювати?) Ну перерахують йому гроші ,але якщо я вже не буду виходити на роботу, то як прослідкую, чи гроші перерахували, і чи він захоче мені їх віддати?)
    Ще читала, що треба копію платіжних документів про сплату ЄСВ. Тобто підприємець має сплатити всю суму ЄСВ по моїх декретних, у місяці, в якому були проведені нарахування. Тобто нараховую собі в травні (як буде лікарняний) декретні, з тої суми зразу (в травні) сплачується ЄСВ (на всю суму декретних) і відображається в звіті з ЄСВ одразу? До отримання грошей від Фонду треба сплатити ЄСВ?