"Натуральні" мамусі (і не тільки для мамусь)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Листопад 2013.

  1. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    порадьте від вітру і холоду крем дитячий, Веледа норм?
     
  2. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Нам педіатр радив Веледа, але ще не купляла, поки що користуємося що є вдома - Цікапластом
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Мені дуже норм) ціле життя страждала від червоних плям на лиці від морозу, поки не купила Веледу. Дітям теж мазала, але через раз, в них якось шкіра не реагує на холод взагалі.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. ylanahuk

    ylanahuk New Member

    ви такий ополіскувач у машинку заливаєте? а то рушники після 60ти градусів, аж драпають)))
     
  5. Masja

    Masja Well-Known Member

    От цікавить, чи є сенс купувати органічні креми для обличчя? Чула багато протилежних думок, що так, вони безпечні, але особливого ефекту немає (порівняно з неорганічною профкосметикою). З іншого боку, як починаю читати склад навіть дорогих кремів для обличчя зі всіма їхніми беками, то не хочеться ні платити за це, на на шкіру наносити...
    На шампуні органічні перейшла давно. Мені підходять, хоча вав ефекту немає...
     
  6. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Так. Але це треба стояти біля машинки щоб вчасно залити ☺
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Я кальциновану соду до порошку даю десь 2-3 ст ложки з верхом, то все відносно м'яке і переться краще, особливо на білому помітно.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. ylanahuk

    ylanahuk New Member

    я перепрошую, може смішне питання, а кальциновану то яку? бо в мене дома є тільки звичайна харчова.
    --- дописи об"єднано, 22 Лютий 2018 ---
    я вважаю, що добре "в міру органічні"! Тобто, максимально зменшити шкідливі складники, але й користь щоб була. сама прям зовсім еко-органічним-натуральним не дуже довіряю...:girl_smile:
     
  9. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    То в магазинах побутової хімії є, погугліть собі. Призначена для миття і прання.
     
  10. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Дівчата, ви бачили Таємний агент про ЯКА. То просто капці. І як тепер тим виробникам вірити?
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Barbie

    Barbie Well-Known Member

    Якраз щойно додивилась. Я розчарована( зараз якраз маю від них пінку для обличчя( мені якраз підійшла), флюїд, шампунь, крем для ніг(от справді фігня) і пінну для ванни. Ці засоби мені підійшли, але от те, що там коти по виробництві шастають і не всі інгредієнти додають, то це дуже відбиває бажання щось в них купляти. Хоч ціна на них супер.
    Хочу тепер спробувати шампуні від white mandarine. А ще в Польщі в росманні бачила фірму alterra, теж цікаво спробувати. Пише, що теж органічна і натуральна косметика.
    А


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    це така фірма, з отих стандартних "біо". Тобто в них і консерванти є, й інші небезпечні складники проскакують. Ціна там не дуже висока, я би не вірила, що воно там супер-натуральне.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Не бачила, тому не подискутую. Але колись дивилась санепід.висновки на їхню продукцію на їхньому сайті, то там лиш на дві позиції є висновки і ті за кодами належить до розділу хімічна продукція, а якийсь взагалі до категорії Клеї. І всі керуються стандартними ДСТУ і ГОСТами, тими ж що й для абсолютно звичайних засобів з масмаркету. ну і не мають ніякої міжнародної сертифікації "еко"...Таке...
     
  14. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Я спеціально вчора подивилась ту передачу. Враження - хочуть "втопити" ту марку, мабуть занадто популярна, забирає клієнтів, еконіша має бути дорогою))). Не викликало в мене довіри. Було там і кілька відвертих ляпів, як от про те, що і мило, і шампунь, і піна - все з однієї банки оужас! Це було повторено кілька разів, і про те, що то ж голову милом мити можна)))То треба трохи розуміти хімію, і знати яка основа всіх миючих засобів, як вже взялися когось брудом обливати. Ну і про sls, що це неможливо, і брехня на етикетці - в більшості "еко" продукції sodium lauryl sulfate, замінюється на іншу мильну основу, тому неправда, що неможливо. Ну, так популістьськи то все.
    І побачена сьогодні щойностворена тут тема про це в іншому розділі - тільки підтверджує мої вчорашні здогадки. Будуть це розкручувати.
    Не пишу це, щоб виправдовувати Яку, але виглядає на брудні ігри.
    Те, що це не бозна-яке-еко-органік - це і так ясно, я органічної лаванди за ті гроші там не очікую) Очікую насправді лише те, що в миючих засобах м'якші ПАРи, а не SLS. В деяких кремах їхніх далеко не "еко" склад, і це написано на етикетці. Те, що не кладуть всього, що декларують - прикро, якщо це справді так, але я щось не схильна вірити в це лише тому, що якийсь мужик сказав. Одним словом, мутна історія.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    Останнє редагування: 1 Березень 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  15. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    я теж, як побачила цю тему, подумала, що видно планується вихід у світ якоїсь нової супер-пупер-органічної укр. косметики. і певно в тій самій ціновій категорії
     
  16. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @Mansikat та лиш би якої фігні не пхали, от що мене найбільше турбує. Я розгублена, чесно кажучи, бо якщо це правда то вірити в нас взагалі нікому не можна, ось це печально
    А як на рахунок Вайт мандарину, не знаєте? Я бальзам їх маю, то класний, і шампунь пробнички, ніби не зле, хотіла банку купити, а тепер вже і не знаю. Знову на хербі щось шукати, то така морока мені, мови не знаю, в складі теж не особо орвєнтуюся, ех печалька.
     
  17. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    В мене є навіть припущення, яка/які бренди на зміну ЯКА прийдуть. Читала про CHOICE?
    Я теж не ідеаоізую яківську продукції, та все ж, напевне не варто їх порівнювати з масмаркетівськими ТМ. Користуюсь, до слова, шампунями ЯКА вже три роки, задоволена.
     
  18. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    ніби там сказали, що нічого шкідливого нема, але й корисного мало. ну хоч це головне)
    теж в шоці від передачі. але трохи здивувало, що працівники так відкрито розповідали про всі недоліки, і всі махінації. ну прийшла та таємний агент на роботу, але так зразу з 1-го дня їй всі карти розкривати, дивно, як на мою думку. цікаво чи вони ще там працюють(ті працівники)?) їм хоч обличчя закривали. але імена і голос називали відкрито)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я трохи шокована з тої програми
    і мені багато сходиться, бо з наявністю всього, що написано продукція мала б бути якась дійсно бомбезна
    з іншого боку - ну прям всі збіглися відповідати на питання новенької? і вона так провокативно реагувала, що тупий би не поняв, що випитує
    спокійно про кітку з глистами? ну хто би хотів працювати біля хворого кота? навіть як таке трапляється, то домашнього лікують, а дворового не пускають до хати... а тут розказують як про досягнення якесь
    от ті люди, що про туш розказували (після Яки показували), то доволі природньо виглядало, за їжею, з жартами.. якось правдоподібніше
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    І ще не дуже правдоподібно, що нова людина, яка прийшла на стажування, має вагон часу: і по цехах походити, ляси поточити, і на вулиці постояти, і всюди позаглядати...
    А те, що тим працівникам ніби обличчя приховують - ну це смішно, там же не тисячі працівників ) і посаду-ім'я називають, та й те розмиття таке умовне досить.
    Хоча я не дуже сумніваюся, що склад не завжди відповідає тому, що написано, але дуже вже білими нитками то все шиється.

    Надіслано від мого SM-G360H, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3