Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

  1. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, порадьте новачку Гл якого виробника вартий уваги. їх стііііільки. порадьте щось з оптимальним балансом ціна/якість
    дякую :kisss:
     
  2. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    @Khrystik, пробуйте Комільфо, Oxxi, FOX, з тих трьох, візьміть комільфо найоптимальніше співвідношення ціна-якість, якщо щось бюджетніше, то можна G.La Color, взяла на пробу їхню базу за 80 грн 10 мл, то дуже достойний варіант, щоправда, вона не каучукова і вирівнювання нею не зробиш, але вам, мабуть, цього і не треба.
    Найкращий топ зі всіх, що маю і пробувала, то однозначно Глосс, але дорогий трохи. Тому якщо, вам для новачка, то беріть той же Г.Ла Калор або Комільфо, Фокс чудово тримається, але мені він затирається швидко, Оксі без дисперсії був непоганий, але нову банку купити не можу, постійно нема в наявності і по відгуках пишуть, що змінили формулу.
    Кольрові ГЛ маю багатьох різних фірм, ношу всі добре, але найбільше люблю Фокс і Адоре, ще в аморешопі з дешевих хороші Кіра Нейлс.
     
    Останнє редагування: 12 Січень 2018
    • Корисно Корисно x 1
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Питання, хто як відновлював нігті після гель лаку. За третім разом вже тримався гель добре, але почав відростати і оп, нігті ламаються, як тільки відрости на 2-3мм. Я взяла відживку від ноготка спеціально після гелю, але може є якась процедура? Ну бо просто пальцями по столі постукати не можу, одразу злам
     
  4. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    @HOPIC, я вже тут якось радила, вітамін Е, пити чи втирати в нігті за вашим вибором, якщо проблема виникла саме через ГЛ. Але ви годуєте, то треба дивитися чи можна пити при лактації, якщо ні, то втирати в нігтеву пластину.
    Може бути, що просто бракує якихось елементів чи вітамінів, тоді треба комплексно підходити до проблеми.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Поперемінно пю рибячий жир і комплексні вітаміни для годуючих, там точно є а, д, е, ну але не в дуже великиз дозах. Віт Е має зелене світло при годування, поки що , при дослідження, не ризиковий. Спробую ще втирати. Нігті до того так не поводилися ніколи, слоїтися могли в підлітковому віці, але так ламатися -ні
     
  6. Rona

    Rona Мама-йожик

    @HOPIC а Ви самі собі робите чи в перукарні? Я почала робити сама і стало краще з нігтьовою пластинкою. До того від майстрів (різних) такі борозди по краю залишались, засильно спилювали пластину, не шанують чужі руки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    В салоні. Не сказала б, на скільки можу судити, що дуже спилюють. Але більше не буду. Тепер ще і заусениць додалося на кожному пальці.
    А от ноги - просто супер. Ніяких погіршень.
     
  8. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Нігті можуть бути пересушені праймером, або перепиляні і відповідно відбулося стоншення нігтевої пластини. Про втирання вітаміну Е для нігтів мені колись лікар-реабілітолог порадила і в моєму випадку це реально подіяло.
    Якщо п'єте вітаміни, гляньте чи вони містять біотин (вітамін Н або В7) в достатній кількості.
    --- дописи об"єднано, 12 Січень 2018 ---
    Якщо в салоні робите, то завжди треба слідкувати, щоб спилювали до бази, а не до нігтя.
     
  9. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Дівчата, в базі Коді каучуковій в мене засох пензлик. Сама база нормальна (наносила іншим пензликом) чи можна його якось відновити, бо так вже звикла до нього, що іншим не можу зробити вирівнювання.(((
    І ще чи бувало у вас таке як алергія чи що....після зняття і нанесення ГЛ на наступний день сверблять і дещо підпухають валики біля кутикули. Через день-два проходить. Топ і база Коді, лаки китайські, змивка куплена в Антеї

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
  10. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    @model fantazii дуже багато читала про алергію на дисперсійний шар, або клінсер, яким його знімають. Сама не мала і ніхто із знайомих теж. А якщо користуєтеся топом без липкого шару теж є алергія?
    Якщо не усунути проблему, то буде накопичувальний процес. Читала, що потім утворюються ранки навколо нігтя і, навіть, можуть злазити нігті.
     
    Останнє редагування: 12 Січень 2018
  11. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    На жаль не маю топу без липкого шару...клінсера теж, користуюсь спиртом. А на засіб для зняття може бути? Чесно кажучи Ви мене трохи налякали....в мене спочатку не було ніякої реакції, потім тільки на великих пальцях, а тепер на половині...і шо дєлать?

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
  12. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Купіть топ без лс, так виключите найрозповсюдженішу проблему, якщо б не допомогло, я б на вашому місці міняла базу і відмовлялася від праймера, якщо ним користуєтеся. І ніяких китайських баз і топів, особливо блюскай, снд китайських і тому подібних.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  13. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Як на мене, то причин може бути кілька
    1) Як вже казали - справа в майстрі. Я би для чистоти експерименту спробувала змінити майстра, спробувала б піти до такого, хто працює на дорожчих матеріалах (типу Blaze або Luxio). Можливо, проблема саме в цьому. Особистого з мого досвіду це допомогло.
    2) Гормони. В мене в період бушування гормонів волосся випадає, гель лак не тримається і нігті ламаються. В такому разі я б зробила перерву на місяць-два від гель-лаку і послідкувала б за нігтями без покриття+вітамінки, відживки для нігтів.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    То і було люксіо. Перед тим фокс. Або навпаки. З відгуків, ніби нормальні обидві.
    Може гормони, нехай, ну але від звичайного манікюру в мене нігті так не псувалися, тому краще я буду без нічого, в крайньому разі однотонний звичайний лак.
     
  15. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    В мене лише лаки китайські, база і топ Коді. Всім тим самим користуюся з березня і до цього часу все було добре(((чи може база вже стара, вийшов термін придатності, є в них щось таке?
    Чи порадите щось на рахунок пензлика? І взагалі чим відмиваєте пензлики від ГЛ?

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
  16. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Підкажіть, будь ласка, якими лампами для гл користуєтесь, хочу купити на подарунок. Колись читала що багато хто замовляв з Алі, порадьте перевірених продавців.
     
  17. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

  18. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    @Sandoryk, зараз з курсом вигідніше в нас замовляти і дешевше і чекати стільки не потрібно. Скину у ПП магазин.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Smetankina

    Smetankina New Member

    Порадьте хороші лаки з Алі.
     
  20. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @HOPIC, я після гель-лаку відновлюю ефірним маслом лимона. Зазвичай, вистачає курсу у 10-14 днів. Просто втираю у нігтеву пластину, купую у аптеці. Мені відразу помітний ефект: нігтики швидше відростають і міцніють.
     
    • Подобається Подобається x 1