Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

    **********************
    ЗІ: попередня жилетка висить тут
     
    Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я по квартіркам і квартірантам перейдусь.
    Нашльопали достатньо, то і я вклинюсь.
    Я свого часу достатньо була квартиранткою. Але я зазвичай знала своїх сусідів . Тому, коли хтось стукав/дзвонив - двері завжди відчиняла . А нарід, котрий би не відчиняв двері, мене би сильно насторожив, особливо у ситуації @Materynka .
    Апасля буля історія, коли взяли дєвочьку на "перетримку", грубо кажучи . І поки вона не прийшла, все було ок. А одного разу, коли я порпалась в своїх манатках, все було гуд. Раптом прокинулась дівчинка, проповзла повз мене і всьо... Ввечері просто так, без всілякої чуйки, полізла до грошів, а там бракне купюри. І всі божились, що ніхто не брав. А я за руку не зловила і не речі не перевертала. Але, якби стосувалось мене таке, тому я би навіть білизну вивернула. Мені ніхто нічого не вивернув і я до того часу лишаюся з сумнівами.
    А @Materynka раджу взяти цукерки або вино і піти, поржати і пояснити, чому сталось.
    Ми всі люди. І зовсім не ідеальні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    А я вчора навіть в жилєтку поплакатися не могла, бо світла в хаті весь день і весь вечір не було.
    Єдине, що приніс мені Миколай - це біоматеріал о 6 вечора, коли я вже стояла в дверях кабінету, щоб іти нарешті додому.
    Доки догребла до метро - кілька разів влізла у глибочезні калюжі. В метро щось сталося, черга була на цілий вестибюль. І тут подзвонила сусідка, що світла нема у всьому мікрорайоні і невідомо, що сталося і коли буде.
    В пусту темну хату повертатися не хотілося, посиділа я в кнайпі біля роботи, приповзла і лягла спати. Було мені вчора дуже сумно і самотньо одній в свято у величезному чужому місті.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 25
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Почуваюсь мачухою... Одне не спить, друге не слухає. Невиспані ночі, гвалт вдень. Я зриваюсь і верещу. Втомилась від усього, і від усіх, і від себе теж. Нічого не радує...
    А з другого боку у мене сім"я, чоловік і здорові діти. На що мені нарікати. Вибачте... :girl_cray:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 16
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  5. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    як я Вас розумію. не картайте себе, мама теж не залізна. у всіх часом бувають зриви. просто треба відпочити....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 14
  6. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Правильно в іншій німнаті за закритими на ключ дверима
    Нє, потримайте ще в собі, жарт. Звичайно трошки треба, ви ж не мусорне відро, щоб всі їхні емоції переварювати і мило посміхатися. Але здорові діти, це важливо, від того і танцюємо
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Бажано в іншій квартирі (хоч на пару годин в тиждень :) )
    Ага, соплі/кашлі не рахуються. Загалом - я таки щаслива людина, но часом з депреснячком...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Я так люблю хворіти, особливо під час місячних...Особливо під Новий Рік...А ще особливіше з малою дитиною під боком...а найкраще, що чаю мені теж ніхто не зробить, окрім мене самої... так, так то сарказм))

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Співчуваю Співчуваю x 22
  10. TASJA

    TASJA Well-Known Member

    Посварилася з чоловіком через чергову дурницю. Слово за слово, врешті решт дійшло до того, що він зі мною розлучається, що він мене ненавидить і нічого вже не зберегти... Мене наче навпіл розірвали...
    Я то розумію, що в нервах можна Бог зна що наговорити, хочу на тверезу голову поговорити, а він на контакт не йде...
    Дітей шкода, нездорова обстановка вдома. Менша на груді висить, а я стриматися не можу - реву, а насправді кричати хочеться від болю.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 39
  11. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Дико болить душа. Набридло бути сильною, набридло все. Накопичувальна карточка косяків просто зірвалась, зруйнувавши все що будувалось довгий час :sad: Стало легше? Ніфіга, ти просто тихо виєш від болю. Шукаючи розуміння щоб вилізти з тої ями, я ще в більшу яму зарилася, а найгірше вилазити взагалі не хочеться. Будь-який рух до виходу супруводжується ударом об голову і тобі вже навіть рипатись не хочеться.
     
    Останнє редагування: 29 Грудень 2017
    • Співчуваю Співчуваю x 16
  12. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Всі через таке проходять, особливо часто на новий рік - коли йде якийсь аналіз досягнутого. Це треба пережити. Спробуй не думати про то, як Скарлет - подумай завтра
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  13. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    я тільки через дурниці і сварюсь)
    отаке я верзу майже щоразу і ще шмотки з шафи викидаю. Але ви собі уявити не мождете, як сильно, навіть фанатично я кохаю свого чоловіка. Слава Богу, що він на мої слова не реагує, а просто і спокійно йде курити, що мене ще більше в той момент нервує))) Тому слова ніщо -- дії все. п.с. Я ні себе, ні вашого чоловіка не виправдовую, ми не маємо права такого казати, але що вже зробиш як таке дурне вродилось))) А може і ви з моїм чоловіком даєте нам право так робити? От якби раз схопив за шкварку... хоча, тут знову дві медалі... Бо якби хапав за шкварку, то я би його так не любила і справді довно б розійшлись... Поговоріть спокійно. А у вас ще й мала дитина. Знаєте, скільки разів мені мій чоловік, коли я годувала казав щось на кшталт "ти договороишся, а якби не ГВ, то вже б договорилась..."))) але нічо, все буде добре. Плакати не треба
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
  14. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Заспокойте мене хтось, бо починається "істерика". З 2го січня стартував наш ремонт... гроші щезають просто на очах... Не встигаємо задовільнити "апетити" майстрів по матеріалах. Взялися одночасно до роботи сантехніки, електрики і основні майстри... Ніби і вихвалялка, а все ж така "журбинка"... ((( Заледве тримаю себе в руках, бо я на роботу вийти не можу, малий ще не в садочку, а весь ремонт... " позичаєш ЧУЖІ і тимчасово, а віддаєш СВОЇ і назавжди".
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
    • мімімі мімімі x 1
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    @Zaychenya видихай. І, дійсно, радуйся, що ремонт стартанув і успішно просувається.
    спробуй взяти в них список потрібних матеріалів і поїдьте на закупку самі. Помоніторте ціни, на місці добре проконсультуйтеся в продавців, погугли альтернативні варіанти. Трохи часу стратиться, але зможете зробити висновок про потребу і розхід. Ще раз собі добре проаналізуйте якість і ціну матеріалів, які використовують ваші майстри. Все одно, навіть після того, як роботи будуть завершені і щось за півроку-рік піде не так, це будуть ваші проблеми, а не тих майстрів, які билися в груди і казали, що саме так має бути і так найкраще.

    якісь же ж були мотиви початку ремонту саме зараз. Заморозити і чекати можна в будь-який момент. Але, краще таааааак туго затягнути паски, щоб тільки на дихання залишилось, згрупуватися і зробити той ремонт. З меблями вже потім можна розібратися. А от жити в постійному ремонті - на психіку впливає мегазгубно.
    оце взагалі треба гнати "поганою мітлою" з голови. Гроші - це лише розхідний матеріал. Нема своїх і чужих. Є або можливість заплатити вже, або розтягнути оплату ( читай: віддати позичене). Але, якщо в когось позичаєш, відразу запланований в своїй голові термін віддачі множ на 3 і тільки тоді озвучуй позичальнику суму.
    І коли вибираєш щось, пам"ятай - ремонт не робиться на все життя, а час біжить дуже швидко. Розглядай альтернативи. Бо, якщо навіть і дають гарантію на 10-20 років, не факт, що той гарант ще буде існувати чи ви якось пошкодите негарантійно .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 1
  16. Raven

    Raven Мама малятка

    ведіть бухгалтерію вдома, закупки матеріалів тільки з вами. В нас майстри переробляли труби в ванній за свої гроші, бо ми не прослідкували що беруть і як ставлять. Ще один облом виліз аж за 1,5 року по тому, добре що труби в стіну наглухо не ховали. Кожного ранку приїздили, брали список потрібного, а ввечері дивились на виконану роботу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Zaychenya а ви самі не хотіли їздити купувати то все? Бо в нас теж у планах ремонт. То я очікую, що ми, при можливості, з чоловіком самі їздитимемо на закупи. Але мені вже зле робиться від однієї думки про ремонт. Я вже казала мужу "покличите мене, коли треба буде штори і світильники вибирати".
     
    Останнє редагування: 12 Січень 2018
    • Смішно Смішно x 1
  18. Online

    Online Well-Known Member

    Подивіться на це з іншого боку: через короткий час ви будете жити в новенькому і чистенькому домі, де все саме так, як ви хотіли. Головне зараз під впливом емоцій не зекономити на чому-небудь важливому, бо воно потім буде капець як дратувати. Краще зробити один раз і нормально. А гроші на ремонт... Їх ніколи не буває достатньо, це я зі свого досвіду кажу, бо робили в різний час і з різним доходом. Просто треба видихнути і пережити цей період.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Ви мене трошки не так зрозуміли...
    Я майстрам гроші в руки не даю.
    Я про те, що одночасно потрібно купити сантехніку, труби, з'єднання, гребінку, інсталяції (а то все найдорожче), проводку, пакетники-коробки, гіпсокартон, гіпси, шпаклівку....
    І не лише дратувати.
    Посєму економити сильно не вдається. І через ті суми я в шоці.

    Після випадку з попередніми сантехніками, які нажили на мені 2-4 тисячі при купівлі матеріалів, я тепер сама електровіником ганяю по Львову, моніторю ціни, сама купляю, по можливості доставляю.

    Я теж щодня заїжджаю. Сантехніки аж до 11ї вечора працюють.
    Головне зробити кухню. Ліжка маємо.
    Постараюся. Бо такі масштаби в мене вперше. Співчуваю тим, хто будується. Вони, напевно, ще "яскравіше" це все відчувають.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 1
    • мімімі мімімі x 1
  20. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Подивіться з іншої сторони. Так, все і одразу - дорого, але швидше, ніж поступово. Можна 2 роки робити, як ми, але за свої поступлення ( бо ще треба було борги за квартиру віддавати, то ще + позичити не виходило), а можна за позичені швидко. І незабаром заселитися. Ми якби не позичили, то і квартири не мали б. Потім поступово віддали ( брали по 8 долар, віддавали і по 15 і по 25), але все владналося. Правильно пише flame - гроші то лише засіб досягнення бажаного. І з Божою поміччю і заробляється, і віддається, головне не "хапнути" здуру непідйомний кредит. Всі рано чи пізно проходять ремонт, і Ви переживете, щ іншого боку - це так мило - своє новеньке чистеньке гніздечко! :girl_tender:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Баян Баян x 1
  21. Raven

    Raven Мама малятка

    тут вас розумію, але на ті суми просто потрібно реагувати з позитивом, ще трошки і ви будете жити в своїй оселі
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2