Хатні клопоти

Ремонт (2)

Posted by Pesyk on 2 Жовтень 2014 відповідей - 2.214
  1. Pesyk

    Pesyk Member

    Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань.
    Застереження:
    Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned:

    Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт


    Продовження теми. Початок - тут
    *******************************************************************************************************
    Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую
    Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є?
    Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її
     
    Останнє редагування модератором: 9 Грудень 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    1. У догляді не практична. В мене така, що в принципі бруду не дуже видно, але коли починаю іі відмивати пароочисником, то просто жах! Відразу видно різницю. Просто протерти шваброю - ефект ніякий.
    2. Шкарпеткам дитячим капець за пару днів. Люблять ходити босі, тому шкарпетки зараз у нас суттєва стаття витрат).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Дівчатка дизайнери), я вже зовсім запуталась. Купили ламінат по акції, дуб ламінгтон, ось такий: Ламинат Classen Joy AC4/32 8 мм Дуб Ламингтон 29925 - купить в интернет магазине Новая Линия. Лучшая цена, честные отзывы.. Ламінат буде лежати в кімнатах. А на кухні і коридорі плитка. Плитку хочу тільки під дерево. Думаю, яку краще підбирати до кольору ламінату (точно по кольору підібрати нереально, але схожу можна знайти) чи світлу щоб був контраст. Двері коричневі з темно-вишневим відтінком, але по кольору з ламінатом не співпадають. Меблі під колір дверей. Яку ж плитку брати? Хочу почути вашу думку)
     
  4. Siania

    Siania Love Life

    Я б взяла світлу. Збільшить розмір, та й світліше буде в коридорі. Тільки плінтус би взяла під колір дверей.
    Ми в мами так зробили, дуже класно виглядає.
     
  5. Raven

    Raven Мама малятка

    @PanteraLviv , а таку не хочете? До дверей з вишневим відливом супер. WP_20171224_001.jpg
     
  6. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    а як називається ця плитка? Вона мені подобається.
     
    Останнє редагування: 24 Грудень 2017
  7. Raven

    Raven Мама малятка

    @PanteraLviv, інтеркерама. Була білий дуб, то ще коли я її брала, та плитка була єдина в колекції. Зараз вроді сноввуд, бо там розробили вже багато різних малюнків. В мене кімнатні двері білі, а вхідні венге з вишневими полосами, то пасує.
     
  8. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Все таки вибрала таку плитку Stargres Bosque Beige 15,5x62 під ламінат Ламинат Classen Joy AC4/32 8 мм Дуб Ламингтон 29925 - купить в интернет магазине Новая Линия. Лучшая цена, честные отзывы. Об"їздила половину магазинів і складів, зупинилась на цій, з ламінатом по кольору майже сходиться, лише світліша. Спочатку думала замовляти двері з вишневим відливом, але таких вже немає, і по друге вони зосвім не пасують до ламінату, тому розглядаю світлі двері, які сходяться по кольору із світлою смугою ламінату, або темними під темну смугу.
    Які, на вашу думку, краще брати двері, світлі чи темні? Стіни будуть білі, світлий беж і кремові. Верхні кухонні фасади будуть білі, нижні темніші, коричневі. Шафа купе скоріш за все буде слива: ЛДСП 16х2,75х1,83 Слива Валлис 8956 BS(7 Wood Basic) (38листов) - Компания МАРМА – мебельная фурнитура, мебельные комплектующие, готовая мебель в Ставрополе , бо у вітальній стінка слива(залишилась із попередньої квартири, нової купляти не хочеться), а дверей у вітальню не буде, тому хотілось би меблі у коридорі і вітальній зробити однакові). В спальній меблі плануються світлі, в дитячій теж. То які ж двері брати?
     
    Останнє редагування: 29 Грудень 2017
  9. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Підкажіть мені хто які брав унітази/біде/умивальники, щоб були якісні і не за всі гроші?) І ще цікавить, де можна замовити розсувну скляну душову кабіну, але без піддону, з механізмом, як в шафи-купе? Може робив хтось таке...
     
  10. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @napoleona про розсувні душові -на Південному є магазин, де сантехніка навпроти корабля. Ми там брали сантехніку і знайома просила запитати про душову але з піддоном, то я питала але мені і такі без піддону показували, є різні на вибір. Принаймі ,там є вибір і думаю, вониипривозять під замовлення.А про унітази/біде... скажу, що не варто економити.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    А хороше, то яке? Фірма? Бо я чесно такого ніколи не моніторила. Унітаз на, 8тис, то ок ціна?) Візуально мені, подобається))
     
  12. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @napoleona, ми обрали унітаз підвісний LAUFEN. Гарний дизайн ну і якість теж радує. Дуже задоволені. Біде не купували. Зупинились на гігієнічному душі. Я спочатку була проти, бо пробувала колись у готелі, то видалось незручно. Але зараз наловчилась і дітки користуються. Та й місця не займає багато. А шторку ми купуємо таку розсувну. Але замовляємо в неті. Бо нам трішки важко підібрати. Щоб складалась так, як нам потрібно. Але вибір великий їх. Лиш добре продумати в яку сторону має закриватся.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    За 8 тис -хороше). Ті ж Рока, Лоуфен, Коло(але польські хіба, а в на їх майже нема).

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    @napoleona не бери ті дверки розсувні, там бруд збирається, через пів року вигляд втрачає, в догляді тяжке. Бери просто на завісах якісних, з розпашною дверкою.
    По сантехніці, то я не бачу наразі особливої різниці між дорогим італійським (catalano чи якось так) і дешевим kolo. З сантехніки маємо ванну і умивальники Roca (умивальник я нещадно гроблю наразі, бо поруч в кухні ще мийки нема - поки без нарікань), унітази vidima (чи якось так, болгарський) - унітаз як унітаз, catalano італійський - не бачу різниці з першим, в мами все бюджетне польське Kolo. Чесно, ті дорожезні унітази хіба як дуже хочеться крутого дизайну. По якості невдалі моделі бувають в усіх марок. Ванну коліжанка взяла Якоб Делафон суто заради дизайну. Дизайнерський акрил обійшовся близько 20 тис, дорожче, як недизайнерський чавун.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    Плюсуюсь за коло і польський церансіт. Мусили купити умивальник іншої фірми, бо я спочатку меблі взяла в ванну, а потім умивальник підбирала.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Підкажи ще які брала крани і душовик? Бо я така темна в тому, просто дивлюсь, що мені візуально подобається, а воно все дико дороге)
     
  17. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Крани більшість чеська Imprese, де хотілося "красіво")), то Kludi брали. Власне по душових системах Клуді має гарний вибір, Імпреза не дуже. По якості імпреза чудова.
    Що саме з дико дорогого ти бачила?
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Akseniya

    Akseniya Well-Known Member

    Темні двері "крадуть" простір, родичі перемалювали всі свої світлі дерев"яні двері на темні, колір чорний шоколад. При тому що, в них коридор (прибл.23 кв2) і від нього всі кімнати та кухня йдуть, візуально зменшилась площа. Мені зовсім не сподобалось. В мене білі дерев"яні двері, не поміняла б нізащо.
     
  19. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Я теж прийшла порадитись:)
    В нас на черзі дитячі кімнати, вони мансардні. Довго я думала-гадала як якісно і надовго зробити стелю, і вирішила що мабуть найкращим варіантом була б вагонка, але тільки якщо малювати в білий колір, бо натуральний колір вагонки в інтер'єрі кімнат мені не подобається..
    Хтось має таке? Цікавить які плюси і мінуси порівняно з гіпсокартонною стелею?
    Знайшла ось такі варіанти в Інтернеті, як вам?:)
     

    Вкладення:

    • Подобається Подобається x 1
  20. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Плюсуюсь за
    Зауважень до них не маю. Ні по дизайну, ні по функціоналу і витривалості до львівської води.
    В ванній змішувачі і душова стійка працює вже 5 років, в кухню теж взяли їхній змішувач 3 роки тому.
    В догляді прості - після кожного використання протираю мікрофіброю (щоб краплі не засихали і не перетворювались в наліт), раз в тиждень (при генеральному прибиранні санвузла) обробляю антикальком від нальоту. Виглядають досі як нові.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Raven

    Raven Мама малятка

    @olerusya , в мами мансарда вагонкою вся викладена. Вже сім років і все добре. Не видно швів як в гіпсокартоні, дах ж від температури може трохи деформуватись.
     
    • Подобається Подобається x 1