проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. fillette

    fillette Well-Known Member

    Дитині 10 місяців, дуже активний хлопчик. Вдень спить 2 рази по 1-1,5 год, а от вночі може вставати кожних півгодини-годину їсти. Відколи навчився повзати, часто повзе вночі з закритими очима, потім сідає і плаче. Спільний сон в нас з народження. Дитина на гв. В мене таке враження що я взагалі не сплю, або годую, або ловлю повзаючого по ліжку. Коли діти починають спати краще вночі і менше їсти?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Як які... В в Вас зараз ще зуби можуть бути. Але часом зустрічаються і такі несплячі діти - мій до самого відлучення в 2,8 просинався щоночі не менше 5 разів...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. fillette

    fillette Well-Known Member

    Можливо і зуби. Мене більше турбує повзання в сні, тому що просинається і тоді тільки груди для заспокоєння. Так може по 3-5 раз за ніч перевертатись і повзти, сідати.
     
  4. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Спальник пробували?
     
  5. fillette

    fillette Well-Known Member

    Не пробували. Зараз гляну як то виглядає.
     
  6. TASJA

    TASJA Well-Known Member

    Ми спальник пробували. Навіть в ньому рачки встає... 7 місяців
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Поки не відлучили одного в 1.7 другу в 2.3, "гуляли" з перемінним успіхом по ліжку. Направду , виспатись по людськи я змогла тільки після завершення г.в.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    В нас теж такий період був, ловила по ліжку і груди постійно - зуби.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Мій і без ГВ вже мігрував по ліжку і дудлив суміш або компотик до 6 разів за ніч , десь до 2 і 8....певно.
    А в 3 і 2 пішов спати в свою кімнату і своє ліжко...
    Я чесно думала, що те пиття і неспання буде до 6 років...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я от задумалась про спання). Нам 3 місяці. Спимо дуже мало. Тільки коло грудей, встати не реально. Бо тільки зберусь встати - відразу прокидається. А то ще гірше), бо потім не довольна). Мені таке підходить))), бо сама вележуюсь))). Є ще денний сон на вулиці у візочку, максимум до 2 годин. От таких засипів коло циці 2-3 протягом дня по 15-30 хвилин. Уночі спимо перші три години без прокидань, потім щогодини цямкаємо. Малувато якось? Що скажете?
     
  11. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    не малувато :) мені здається, що то лише якісь міфічні немовлята сплять по півдня. Влад спав з 2 місяців в такому режимі - перед обідом спав до 2 год і лише на мені (в слінгу) і ввечері близько 19-19:30 ще хвилин 40 теж лише на руках і усьо, поміж тим не дрімав навіть, хіба цицятися ще пару разів міг досить довго замружений (але не спав). На ніч лягав по 22 не раніше. В 10 міс став спати 1 раз. Зараз теж спить порівняно мало.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    в нас завершення нічого не змінило. Дуже мігрував по ліжку, не давав спати. Відселили в іншу кімнату, то приходить серед ночі. При тому йому не обовязково, щоб це була я чи чоловік, якщо гостює бабуся то до неї йде, то хіба тоді і висипаємось:)
     
  13. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    В нас така ж картина. Спить лише на циці або на мені, забираю цицю або перекладаю, то зразу прокидається. Вночі спить, як коли, деколи безпробудно, деколи ість, що дві години. Найкраще спимо в слінгу на вулиці, якщо гуляємо 3 години, то може весь час спати. Навіть не думала чи то мало чи ні, але коли не виспана, то така нервова трохи.
    П.С. дякую за коментар у відгук.

    Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. fillette

    fillette Well-Known Member

    Ми спали в вашому віці так само. Зараз, відколи почав повзати, вдень спить 2 рази по 1-1,5 год, але біля мене або на вулиці в візку. І до зараз встати вдень нереально, прокидається за пару хвилин. То я в той час відпочиваю - читаю, дивлюсь фільм.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Читала недавно, що діти дуже відчувають оте мамине "втікти". І тому дуже чутливо сплять. З моїм середульшим якраз так і було). Але він перемагав). Я його реально вкладала в п'ять раз довше ніж він спав. Зараз з малою дозволяю собі лежати біля неі. Але чомусь мене почало трохи напрягати, що без мене вона не спить ніяк. Лише у візку, і то так довго, коли тато іі заколисує). Я такого терпіння не маю).
     
  16. Bloody

    Bloody ...Отака-то-Дівчинка...

    5 місяців - то саме) Лише іноді вранці можу "вловити" момент, щоб малюк сам доспав ще 30-50 хв. А так - то їсти-спати на мені/біля мене, ще й за сорочку тримає, щоб точно не втекла.
     
    • мімімі мімімі x 1
  17. Orman

    Orman Модератор-бомба

    На тата примотати і гуляти скільки влізе. Я щодо такого вредна - не хочуть, можуть не спати, але мої плани не відміняються.

    Я дітям підтримую дуже сталий режим. Вкладання на ніч не обговорюються, а от вдень - я можливість надаю, не подобається, не їмо не спимо.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну з 3-місяною дитиною то буде важко). Бо якщо не поспить, то дуже прикра стає.
    Я іі з радістю до тата б примотала), але він у нас на роботі переважну більшість часу, деколи на обід дома, тоді й заколисує на балконі. Тут вже два в одному: і прогулянка, ідовший сон.
    Та і взагалі мене то вилежування аж так дуже не напрягає, маю чудове виправдання на валяння))). Просто бачу, що як такого сну дуже мало. Як на такий вік. Розумію, що всі ті прописані норми, то фігня. Але хотілось би довші сни. Бо чомусь мені здається, що з віком ті сни будуть ще коротші. Але після середульшого вже нічого не страшно))). Він спати вдень почав, коли перестала його вкладати), у 1 класі.
     
  19. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Та я розумію, що прикра стає. В мене так само. Але старші будили (не спеціально) і найменша вже не спала. То бувало що за день спала три рази по 30хв. Мене це не радувало, але там було без варіантів.

    На тата примотати я мала на увазі коли ви хотіли в місті гуляти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    О то в мене такий варіант по 15-30 хв. сну, а далі діти будять. Мене дуже рятує слінг.

    Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk