Механіка чи АКП?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Sonne, 24 Квітень 2009.

  1. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

     
    • Смішно Смішно x 2
  2. JinjerGirl

    JinjerGirl New Member

    Училась на механике. Первая машина была механика. А потом купила автомат и ...какая красота!
     
  3. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Я таки знову на механіці, це була одна з умов, при виборі автомобіля. Автомат зовсім не розглядався, оскільки авто мені приганяли з Німеччини, то DSG автомат коробку я не ризикувала брати.
     
  4. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Я взагалі думала що в Європі вже всі давно на автоматах їздять. Всі родичі які живуть в Голандії і Бельгії взагалі не вміють на механіці їздити.
     
  5. Megan

    Megan Well-Known Member

    А чому ви проти DSG? Я колись їздила на машині з такою коробкою, тепер знову придивляюсь..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Я також так думала, але подивіться на сайті https://www.mobile.de/?s=Car&vc=Car&dam=0&fe!=EXPORT&cn=DE там ну дуууже багато механіки.
    P.S. Чоловіка вітчим в Італії мав 18 машин за своє життя і жодного автомата.
     
    Останнє редагування: 12 Грудень 2017
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Ви брали нову з салону, чи б/в? Бо механіка, то безпроблемний варіант, а б/в DSG коробка, то таки може вилізти боком, в залежності хто і як їздив. Це фактично та сама механіка, просто яка керується ще однією коробкою. Якщо вона вмре, то це заміна дорога. Мені мій знайомий, який мені шукав в Німеччині машину, не радив. Казав, якщо це мені не принципово, то не шукати пригод.
    Ось, знайшла +-:
    Коробка DSG Volkswagen и ее подводные камни - ЯПлакалъ
    P.S. В мене взагалі найдорожча з трьох комплектацій, R17. Sport&Style, але на механіці. Зачить і німцеві було в пріоритеті заплатити за всі захцянки, але взяти механіку)
     
    Останнє редагування: 12 Грудень 2017
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Megan

    Megan Well-Known Member

    Не з салону, але накатала до мене лише 30тис, тим більше особисто знала попереднього власника. Машина була практично нова, тому ніяких нюансів не виникало.
    А взагалі, мій муж каже, що в Німеччині машину не хоче брати, хіба що якусь "молоденьку".
    Хоча мені не принципово автомат, бо зараз маю механіку, але на ті моделі що ми дивимось, найчастіше ставлять DSG.
    Але дякую за інфо, тре то питання детальніше вивчити :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  9. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Так, треба дуже постаратися щоб купити щось дійсно хороше. В мене подружці з Франції пригнали авто. Вийшло на 1,5 тис $ дешевше ніж у нас, але тішилась вона не довго, відїздила рік і вже продає - постійно щось вилазить. Тепер от щеплення згоріло
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Мені мою теж довго шукали. Скільки я того перплопатила): і мобіле.де, і парканацять форумів з відгуками тощо. За тим всім вибрала цю модель.
    Я іі хотіла, чоловік хотів більшу (маю Мазду 2). Я іі дуже люблю. В ній є все, що мені треба було). І коробка передач доя мене також було важливо. Тому теж ДСГ не розглядала. В нас експлуатація йде постійна, щодня багато їздимо, з нашими дорогами не хотілось постійних ремонтів. Хотіла, щоб просто, надійно, зовні щоб подобалась, рєзва була), доглянута, економна. Моя мазда якраз все то має), але має лише один недолік - для мене вона таки дійсно малувата((((. Бо в малої велике придане): візочки, колиски, кріселка. Тому чооовік був правий - треба було брати більшу(. Дуже іі люблю, але на весну буду прощатись. Ех... І тому я знову в пошуках), треба то все, що маю, але більшу. Мазда 3 подобається, але хочу більшу ще. Мазда 6 в універсалі не подобається. А мені треба такий багажник, щоб я туди Ого-го скільки всього могла запхати). Радьте щось)!
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @Rodionochka, рено меган універсал або гранд сценік
    Розумію в нас вже їх як ланосів, але за свою ціну нормальні машинки і дуже вмістимі

    З трошки дорожчого пассат б7 універсал
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Тільки седани розглядаєш? А якийсь паркетник?
    Я за гранд сценік. Подобаються вони мені. Пасати низькі. Але то як любить)
     
  14. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Паркетники я люблю), але хочу щось економне, бо ізджу багато. Ну і багажник великий має бути. Пасат як один з пріорітетних варіантів, але там ДСГ, а на механіці вже 100 років не їздила), забула як то.
    А рено я боюсь, вони мені виглядають ламкими. Найбільше подобаються японці, але вони не економні. Ну або газ ставити.
     
  15. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    А з США не хочеш Tiguana? Там класичний автомат. Довго їде машинка, але якраз маєш час вибрати і чекати. Та й значно дешевше, ніж з Європи. Можна зекономити добре 2-3 тис.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Пасат здається буває з 6-ти і 7-ми ступінчатою DSG. От та шо 6-ступка (мокра) то ніби дуже надійна. Я особисто на октавії колись на такій наїздила 150 тис, тільки двічі міняла масло. Ну але то з 0, потім я машину продала) тому як воно далі, незнаю. Але відгуки позитивні загалом. А 7-ми ступінчата (суха), то із новья страшно)))
    Найекономнішими будуть рено. У ВАГа дизелі більш прожорливі.
    Але можна дійсно взяти японця і поставити газ, правда з деякими маздами там здається є нюанси. Тойоти газуються без проблем. Сама колись була противником газу, але ось уже 4 роки на газі, все влаштовує і дизеля б не хотіла.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Megan

    Megan Well-Known Member

    Якщо то єдина машинамв сім'ї, то таки малувата.
    У нас 2 машини, для мене маленької досить, а от для "сімейної" хочеться чогось такого комфортного. Японців не розглядаємо взагалі, через обслуговування. Теж схиляємось до Passat або Tiguan... от на пасати часто ставлять дсг.. шось я зависла.. і універсали мені не подобаються, не знаю, мені шумно. Хочу седан, маємо зараз такий комфортний седан, з величееееезним багажником, файний, але трохи "дорослий", я б навіть казала би, що вже в зрілому віці...((
    Ех, а я таку надію мала на DSG..
     
  18. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @Megan, з великим багажником можна взяти октавію А7. Якшо страшить ДСГ то можна взяти з двигуном 1.6 бензин зі звичайним автоматом. Ну або на механіці. По комфорту від пасата дуже недалеко.
     
  19. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Не бійтеся :), в мене якраз Сценік, дизель, дуже навіть сімейна машинка. В мене всі поломки, якщо їх так можна назвати - виключно по моїй вині :girl_cray:.
    Багажник великий, купа всього влазить, ззаду три повноцінні кріселка - малі в автокріслах, плюс Сашка посередині також прищіпнутий паском безпеки. Плюс дуже економна. А великий багажник й економність в мене були в пріоритеті. Є й клімат-контроль, парктронік, абс, й купа всього іншого. Й моя любов - це електричний ручник - машина сама "стає" на ручнік, й сама "знімається". Плюс чіп-ключ. Я через те не хочу міняти, бо привикла до того чіпа й електричного ручника. Забула зовсім, як то в інших машинах ставиться на ручник :girl_crazy::girl_haha: й для чого він там є взагалі.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  20. Megan

    Megan Well-Known Member

    Октавія трохи відстає в якості матеріалів. 1,6 не дивимось, хочемо більше 2,0 і дизель. Ой не знаю, так мені впав в око той пасат, шо знаю, що хочу пасат, тільки, щоб дсг була "вічна" - то би було ідеально)
    Короч, ше почитаю-подумаю :)