Допоможіть! Врятуйте!!!

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Anylka, 6 Грудень 2017.

  1. Anylka

    Anylka New Member

    Доброго дня шановні форумчаночки! Прошу у вас допомоги, так як сподіваюся що в цьому світі є небайдужі до чужого горя люди! Я молода дурна вчителька, яка за своєї дурної голови влізла в таку аферу як мікрозайми... На даний момент моя заборгованість зростає, і справитися з нею просто немає сил, тому що платити за них доводиться більше 10 тисяч на місяць, це притому що моя заробітна плата в три рази менша... Звернутися в мене немає до кого, тому вирішила шукати допомоги тут... Я не прошу дати, а прошу позичити на рік, під розписку чи відсоток! Стосовно кредитів у банку - мені не дають тому що тільки 22 роки, хоч і працюю офіційно. Дуже сподіваюся на вашу допомогу.
     
    Останнє редагування: 6 Грудень 2017
  2. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    Почала писати і навіть слова в речення не складаються(
    Ви не ображайтесь, але де ж ви візьмете гроші, щоб віддати їх людям через рік???Ще й з відсотками?
    Чи не стаєте вдруге на ті ж самі граблі??
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Anylka

    Anylka New Member

    Ну я ж сподіваюся на розумний відсоток, а не такий як там... За рік у мене гроші будуть, мені перейшов у спадок від дідуся земельний пай, з якого можна взяти гроші на кілька років вперед, але проблема в тому що його потрібно переоформити на себе, а для цього також потрібен час! І Та навіть без цього варіанту, за рік гроші можна зібрати, але не за 2 тижні як в нинішній моїй ситуації! Стосовно граблів, то тут я згодна. Стаю... І боюся цього, але ніяких варіантів вирішення проблеми більше не бачу.
     
  4. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Вам 22 роки, Ви вже (!) набрали непідйомних мікрокредитів, для погашення яких шукаєте добрих людей, сподіваєтесь отримати гроші за дідусевий пай «на кілька років вперед» (без коментарів), і так розрахуватись... і взагалі якось розрахуватись.. але десь за рік... орієнтовно... Якщо Ваша зарплата і правда втричі менша, тобто мінімальна, то Ви оптимістка, навіть при безвідсотковому кредиті.. Боюсь, що за рік будете мізкувати (можливо ) ), як віддати тому, хто Вам допоможе . Сума, причина проблем, ваше бачення їх вирішення та решта обставин якось... не сприяють аж таким проявам співчуття та загалом довірі. НМСД.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Ваш вік не є підставою для відмови банку. Тим більше, якщо є офіційна робота. Мій чоловік у 22 роки брав кредити. Правда, суми були невеликі. Мені у 24 роки банк дав кредит 1000 грн. (це був 2011 рік). Вимагали лише довідку з місця роботи. Якщо вчасно сплачувати визначені банком суми і постійно користуватись кредитним лімітом на картці - він поступово зростає.

    Тому, вибачте, але ви або відверто кажете неправду, або щось недоговорюєте. Банк може відмовити в кредитуванні хіба що через негативну кредитну історію - колись брали кредити і не віддавали. А не через вік.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1