Мій мобільний телефон

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем levandivka, 2 Грудень 2007.

  1. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    вибираю мобільний телефон, думки розходяться, чи з більшими функціями леново, зокрема камера 13 МП, чи таки самсунг зі слабшою камерою і всім решту,
    порадьте щось, дякую
     
  2. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Якість фотографій більше від матриці залежить, а не кількості мегапікселів. У більшості самсунгів камери на порядок кращі, ніж в леново. Ну і загалом самсунги живучіші.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. samokatik

    samokatik New Member

    А який бюджет у Вас на телефон? Адже Леново коштує в кілька разів дешевше ніж Самсунг? Я теж стояла перед вибором. Але вибирала з дорогих моделей Мейзі і відповідно Самсунг. Зупинилась на цій моделі rozetka.com.ua/samsung_galaxy_s8_64gb_black1/p15222497/ але на розетці передзамовлення, я купила в іншому місці. Самсунг на мій погляд надійніше марка, та й скільки років на ринку. Вибирайте щось з лінійки Самсунга.
     
    Останнє редагування: 16 Квітень 2017
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. modniy

    modniy New Member

    За такі гроші можна машину купити)) Як для мене, так це вже занадно - віддавати такі гроші за телефон. Якщо в мене були б гроші, то я брав би Айфон 7. В багатьох знайомих Айфони і дуже гарно працють.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Vagaika

    Vagaika New Member

    У меня старенький Самсунг.
     
  6. Liinna

    Liinna New Member

    А у меня были только китайские смартфоны и цены на них - не больше пяти тысяч
     
    Останнє редагування модератором: 31 Травень 2017
    Reason for edit: реклама
  7. VolodumyrZhuravko

    VolodumyrZhuravko New Member

    Китайські телефони нині досить популярна штука
     
  8. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Але чи вони якісні?

    От вибираю смартфон і не знаю який обрати, їх стільки розвелося....Викидати шалені гроші за айфон чи самсунги гелексі не хочу, та й не маю. Знаю, що є трохи простіші самсунги за доступнішими цінами. Але як обрати?:scratch_one-s_head:Дехто з друзів мають китайські і досить задоволені, але Китай мене завжди насторожував своєю якістю. Що порадите?
     
  9. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Самсунг теж в Китаї складений) не китайських не буває. На рахунок якості, то незалежно від виробника, є велика кількість браку. Ви ж телефон не назавжди купуєте. За кілька років він стане тупим і всеодно знову заміните. Тому я би брала, який підходить по ціні і не парилась)
     
  10. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Оксана1322 так багато які підходять))) от думаю може хто які моделі порадить випробувані власноруч) Можна в пп, щоб не було реклами.
     
  11. Nemi

    Nemi Well-Known Member

    Китай - це не одна велика фабрика. Там багато різних виробників. Якщо вибирати популярні бренди, то там вже часом перевірено. Якість хороша. Ми з сестрою маємо сяомі. Задоволені.
     
  12. flame

    flame невгамовний експериментатор

    @Apelsynka, все залежить від того, що саме ти чекаєш від телефона. Я смартфон використовую швидше, як фотоапарат і міні планшет. Мені не зручно працювати, а моя робота на 80% на телефоні. В мене старенький Нuawei ascend p6. Задоволена ним на мільйон процентів, а фотки робить кращі ніж де-які фотоапарати. З "-" : не синхронізується з новомодними додатками.
    Недавно "нявкнула" чоловікові, що в мене старий телефон, бо не могла синхронізувати з трекером. І в п"ятницю він мені зробив подарунок. ООооо, я в шоці - то не телефон, то - монстр якийсь. Oukitel K10000 OUKITEL Smartphone . Вчора в поїздці випробувала і вивчила - наразі мені дужеее нра. З "-" : важка металева цеглина вагою 350гр. На питання "чого ти мені саме такий вибрав?". Сказав, що там батарея 10000 mAh, тобто нормальний павербанк (тому він такий важкий) і мені якраз добре в подорожі, щоб себе розважати і не гризтися, що телефон зараз сяде:girl_crazy:
    Тепер маю 2 смартфони:girl_blum: Подивимось хто переможе - ніжненький Huawei чи брутальний Oukitel.:girl_in_dreams:
    В чоловіка старі Айфони, не жаліється.
    Багато хто радить Lenovo.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Чула, що в Леново камера буває слабша за китайські, ну це мені мій друг розказував. А мені важливо що: хороша камера +фронтальна для селфі))), друге має бути Гугл плей, щоб я могла всі бажані програми завантажувати (в моєму теперішньому нема і в мене всі програми вже застарілі, а деякі взагалі вже тю-тю, бо без оновлень не хочуть працювати((((, плюс більш-менш сильна батарея, щоб хоч на 2-3 дні вистачало (хоча я про такі не чула), але це не приципово, бо я маю power bank, навіть не знаю, що ще. Певно гарний дизайн, кольори, екран середній (не лопата і не малий))), ну і міцний корпус та шкло. А і хороші гучні динаміки, бо мені для роботи потрібно включати записи. Ну і добре, щоб вже були завантажені найбільш популярні програми типу соцмереж, пошукових систем, а решту вже сама завантажу.
     
  14. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Ми малому на 10 років купили такий - Xiaomi Redmi 4A 2/32GB
    Я спочатку скептично ставилася до китайців, але бачу, що його телефон кращий за мій самсунг по всіх характеристиках.
    Є й дорожчий варіант - Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB. Різниця в кількості ядер, ну й в оперативній пам"яті.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    зараз роблять круті телефони. В мене багато знайомих їх мають, ніхто не шкодує про свій вибір.
    Можна обрати на будь-який гаманець і смак.
    Я особисто півтора року користувалася 6-ти дюймовим Huawei Mate 7, шикарний телефон (батарея моцна - дві твердих доби тримала; екран великий - мені дуже сподобалося таким користуватися; швидкий, гарний на вигляд).
    Єдиний нюанс - як і всі телефони на андроїді, мав глюк - раз на якийсь час зникав доступ до контактів, і відновлювався аж після повної розрядки-зарядки акумулятора. Глюк з"явився десь через півроку користування. Чоловік каже, що повне скидання системи мало б допомогти, але я не дала:girl_crazy:, бо він вже колись на своєму Леново так скидав, що ледь не перетворив телефон на неживу цеглину.
    Леново, до речі, не раджу зараз. Глюкаві вони, шо капець.
    Хочу сказати, що Huawei такої моделі, як був в мене, в користуванні нічим не поступається I-phone, в дечому навіть зручніший і адаптованіший під користувача.
    А щодо I-phone - не розумію того ажіотажу. Так, класні телефони, не сперечаюся. Але стільки грошей, як за них просять, вони не коштують. Реально, переплата за ябко на звороті :girl_crazy:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Siania

    Siania Love Life

    Теж так думала, поки не почала користуватись :girl_smile:
    Чоловіку віддала свій хороший (як я думала) андроїд, то тепер, як беру його - то є жах, повільний, іноді глючить, сенсор слабенький. Ну а камера взагалі ні про що. На афоні можу вночі робити чудові знимки. Так, ябка набагато дорожчі, але є за що платити. Ну, це так само як поріврювати ланос і мерседес. Так, і на ланосі можна ж їздити, і не переплачувати, але...
     
  17. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Я зараз користуюсь I-phone :girl_smile:
    Порівнюю I-phone я не з усіма телефонами на андроїді, а з конкретною моделлю Huawei (який на момент його купівлі був флагманом і коштував теж не дешево).
    Щодо камери - цілковито погоджуюся.
    Щодо швидкодії, часу автономної роботи (батареї), можливості персональних налаштувань гарячих клавіш (стільникові дані, GPS - поки доберешся до меню налаштувань в I-phone, щоб їх включити, вже забуваєш, чого туди полізла :girl_haha:) - I-phone програє.
    Порівнюючи I-phone з Леново S660 - дійсно, різниця, як мерседес і тарантайка.
    Я висловила свою думку. Телефон дійсно якісний, але 5-8 тис.грн. з ціни I-phone платимо суто за бренд.
     
    Останнє редагування: 4 Вересень 2017
  18. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    дівчата, порадьте тлумкові смартфон, бо мій вже поволі здихає. В самртфонах ніц не шарю, бо той шо в мене є, то якесь нєдоразумєніє, яке я купила пару років тому. пожалівши гроші на дорожчий. Що мене цікавить в першу чергу, то щоб була більш-менш нормальна камера. Ну і щоб не надто повільний був. Ігри не граю (хіба тетріс)), в інеті певно теж рідко сидітиму, може якісь додатки би використовувала. Бюждет - в районі 5000 (гривень якшо шо))). Думаю про Сяомі, багато про них тепер відгуків гарних.Але цікавлять, чи довго служать, бо на два роки теж би не хтілось купувати. Чи краще якийсь Самсунг?
     
  19. marianast

    marianast Well-Known Member

    Самсунг за 5000 не буде добрим. З власного досвіду - чоловік мав хуавей, мама має сяомі ( правда за 8000 десь) , я мала мейзу м3- всі сміливо можу радити. Але то ще від моделі залежить. Мейзу взагалі дуже мені подобався і камера там кльова.
    Останній рік маю iPhone 7, і все рівно не належу до яблучних фанатів. Так, камера класна, але в тих же самсунгах за таку ціну камера теж крута, не гірша. Андроїд мені більше подобається за iOS.
    Про леново - чоловікові і татові раніше видавали телефони і планшети цієї фірми в якості робочої техніки - однозначно не раджу, вони були з тих дешевших, але то однозначно найгірша техніка з якою я стикалася
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    мій теперішній якраз леново. І я теж нікому не раджу. Розумію, що він дешевий, але все одно мав би якось мінімально працювати, але то жах. Ліпше б кнопочний тоді купила