Про шезлонги, гойдалки, розвиваючі килимки та інші прибамбасики для маляток

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Fleshka, 11 Січень 2014.

  1. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Нам килимок суто в ролі забавки зовсім не пішов. Були якісь моменти мінімального зацікавлення, але рідко. А от як непромокайка - пішов на ура! Я зацінила його непромокаючі можливості, ще й немаленькі габарити, тому грались на ліжку/коврах голі без мого страху все перемочити
     
  2. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Може комусь буде актуально, в Єврошопі на сихівській бачила розвиваючий килимок з дугами. Деталей не знаю, бо побачила через вікно
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я вже відстала від немовлячого періоду, тому прошу поради. Справді є крісла для годування з функцією шезлонга? Тобто воно гойдається, а потім якось фіксується? Киньте хтось лінком на таке крісло, бо я щось сама не можу знайти.
     
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Трохи я тут почитала, і вже й сама не знаю, що краще купити). Отже, хочу щось типу шезлонга, щоб можна було малу мати з собою на кухні. Зараз катаю іі у візочку в люльці. але мені здається, що ій то не дуже цікаво, бо нічого і нікого не видно. Може зараз це не критично, бо маленька дуже, але з часом цікавіше щось таки бачити, а не лиш саму стелю. Є варіанти просто шезлонгів, є шезлонг+гойдалка, а є ось ті кріселка для годування від народження. Свого часу меншому малому в 4 місяці купили гойдалку, то він там буквально разів 10 гойдався, йому то не пішло. Тому вважала іі абсолютно не потрібною річчю. А може ми ту гойдалку вже запізно купили.
    Коліжанка взагалі хвалить найпростіший шезлонг, каже, що ногою підгойдувала поки щось робила.
    Відносно того кріселка навіть не знаю, хочеться,,щоб була можливість таки підколисати.
    І що ж то вибрати???
     
  5. jylanda

    jylanda занууууда

    В нас був шезлонг гойдалка babybjorn, але малюк потім навчився сам гойдатися. Було зручно, він собі там бавився, все бачив. Єдиний недoлік - низький дуже, але це у більшості шезлонгів так.
    Від версій з музикою і тих, що самі гойдають (на батарейках) акушерка наша відмовляла, педіатр теж не радила
     
  6. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Візьміть в прокаті і попробуйте що вам підійде
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. irysuk kykysuk

    irysuk kykysuk Well-Known Member

    Наша Христя на килимку лежить із задоволенням. Час від часу міняю іграшки. IMG_20170928_102104.jpg IMG_20170930_114313.jpg
     
    • мімімі мімімі x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я така нетерпляча), хочу вже))). Але ідея добра, може й дійсно).
     
  9. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    То знайдіть вже :) наскільки я знаю, можна вибрати на сайті і вони додому привозять
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    в нас було крісло для годування з нуля.. і найпростіший шезлонг) з шезлонга Рома в 4 місяці почав злазити) а в кріслі було дуже зручно.. плюс те що воно вище.. мінус що дуже громіздке.. шезлонг в кімнаті був. крісло в кухні..
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    залежить від дитини. мій був (і є) страшний колисун. То шезлонг дуже любив і ми його використовували до останнього (вкінці, то вже на присипляння був). А в кріслі, навпаки, майже не сидів.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Моі старші не були колисані, не було де іх колисати). А ця яка - ще не знаю. Засинає біля циці, легенько перекладаю у візок і на балкон, там трохи підкатаю і спить. Прокинулась, знову підкатала. То і є колисання? Ну і в авто ніби поки нормально їздить, напевно через нерівні дороги.
    Цікаво а на скільки по часу мінімально можна взяти на прокат? Бо хочу таки своє купити. Бо як показує практика, так мені більше подобається).
     
  13. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    в нас з того і починалось. плюс на руках тре було поносити. потім вже фітбол купили і понєслась)) а в машині то само собою, але то багато дітей люблть спати під час їзди. Ну але ше є думка, шо до того можна привчити, може в нас воно і сталось)
    шезлонг можна і бу. у нас був позичений, після одної дитини, ми його во всю використовували, а потім ще одного малюка вибавив)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  14. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    беріть шезлонг Фішер Прайс (або такого ж типу), в нас отакий:
    38997.jpg
    Іграшки міняю, і загойдувати добре, і спати зручно, і вагу велику витримує, він до 18 кг. Старшому зараз 4 і то, тільки 17 кг.
    Ми купували Б/У, то знайшовся в нашому ж місті, в гарному стані, він ще не одну дитину витримає.
    Минулого разу Брали Тайні Лав, то ми його й зносили на ніц, в кінці вже тримайся в одному положенні і на стяжках будівельних :).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    а я якраз вище про такий пишу, що трьох дітей витримав. хоч з вигляду він не виглядає міцним. отакий Шезлонг-качалка Tiny Love Маленькая принцесса в магазине Мамин Дом (shop.mamindom.ua)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    може то наш таке гоцало, що скрутив, але і на зломку (спинка в одному положені була і зафіксована на амінь) ще племінниця вигойдалася. А іграшки і крабик досі служать.
     
  17. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    і в нас такий був) після 3 племінників. і ще після нас двох бавив))
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    У Манюні є на 2 тижні прокат. То не дешеві речі. Я б спершу спробувала. Мої ніде не сиділи і не колисалися. Шезлонгом місяць промучилася і продала за півціни. Тільки стільчик для годування в нас працює.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    @Rodionochka всі дітки різні і не вгадаєш, що подобається дитині. Треба пробувати, може є в кого позичити різні. В нас фішер прайс гойдалка не пішла, малому не подобалося і мені теж, бо її бамбулу не перенесеш однією рукою. А шезлонг фішер прайс нам був і навіть досі є дуже корисним. Малий його любить, сам сідає погойдатись. Я його і годувала в ньому раніше, чоловік спати вкладав. Він без режимів, але малий навчився десь в 4 місяці гойдатись ногами, і це була його улюблена справа. Зручно, що можна переносити за собою по хаті. І ми як кудись їхали на пару днів, то брали той шезлонг з собою, зручно.
     

    Вкладення:

    Останнє редагування: 27 Жовтень 2017
    • Подобається Подобається x 2
  20. marianast

    marianast Well-Known Member

    В мене з обома шезлонг був так собі затребуваним. Не хотіли там лежати, якщо вдавалось прикоськати то на 5-10 хв. Зато менша з автокрісла вилізати не хотіла. І старший))) А потім обоє ) дуже тішилась коли ми те крісло віддали нарешті, бо думала що вони його пополам зломлять. І по хаті носити зручно.
     
    • Подобається Подобається x 1