Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Оспаді, до мене вже десь 3 роки дзвонять за одного далекого знайомого. І прокуратуру на мене слали, і в суд викликали, і майно описували, і ... вже всього і не пригадаю. Не беріть дурного в голову, Дельти вже давно банкрот, дзвонять колектори, прості хлопці і дівчата - оператори, вони можуть казати будь-що, це дозволено керівництвом, чим більше виб'ють боргів, тим більша зп, тому і "стараються"
    Як питають, чи знаєте такого то, кажіть "ні", вони кидають трубку і по всьому
     
  2. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Нову пошту! Затримали мою посилку через "проблеми терміналу", на гарячій лінії не відповідають, 10хв провисіла, написала на зворотній зв'язок, жду. Все б нічого, якби там не були святкові речі на завтрашню подію, якщо сьогодні не приїде, завтра ми будемо дуже "оригінально" виглядати на весіллі)))) сміх крізь сльози
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  3. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    оооо. Бачу в них то стає системою.
    На минулому тижні чоловік дуже чекав відправлення з певним, дуже потрібним для роботи обладнанням. Мало приїхати в п"ятницю, сказали, буде в суботу зранку.
    В суботу о 13:00 сказали прийти після 15:00 (буде машина з терміналу), в 16:00 сказали, що приїде аж в понеділок, бо "хтось" помилився і не завантажив пакунок в машину, яка везла вантажі з головного терміналу.
    Забрати прямо з терміналу не можна, бо вантаж адресований на відділення.
    Я ще не чула за купу років спільного життя, що мій чоловік вміє так кричати, як він кричав на представника контакт центру. Ну бо йому справді дуже на тому залежало.
    Видно, не справляються вже з тими обсягами відправок.
     
  4. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ггг, я своєму ще пишу "не дзвони/не ходи "і т.п. і, що думаєте? Правильно- дзвінок "А чому не дзвонити?" crazyman

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 1
  5. Raven

    Raven Мама малятка

    А біля мене взагалі відділенні без оголошення закрили, а мої посилки в "найближче" відправили. Три рази перлася в ті задупинці.
     
  6. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Аналогічно, якщо посилка прийде в завтра після обіду, то який мені зміст її забирати? (Риторичне)
    Ваш чоловік виставляв їм якісь претензії?
    Не хочеться за тих 50грн собі нерви тріпати, а з іншого боку, чого я маю платити, якщо їхніми послугами не скористалась через їхню ж помилку
     
  7. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Так, але добився тільки промо-коду на одну безкоштовну відправку до 30 кг.
    Вважаю, що в цьому та інших аналогічних випадках справа не тільки (і не стільки) в грошах, як в тому, що наших людей треба вчити нормально працювати. Тикати носом, поки не навчаться.
    Якщо попускати такі речі, сервіс з часом тільки погіршуватиметься.
    І мова не тільки про НП.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  8. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Вчора написала претензію на відділенні Нової пошти і вже сьогодні мені зателефонували і повідомили, що можу отримати свою посилку, не оплачуючи доставку. Так що не все так сумно, на щастя, в мене без посилки світ не горів, а комусь такі помилки можуть багато коштувати
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  10. irysuk kykysuk

    irysuk kykysuk Well-Known Member

    Були в нас в суботу гості.
    1. Чоловікова бабця повела гостей показувати, як багато речей має наша доня. Чого йти в НАШУ спальню, витягати з НАШОГО комоду речі, розкладати їх по цілому ліжку? А я маю і дитину заспокоювати, бо люди незнайомі для неї і була не дуже спокійна, і до столу доносити, то ще і лашки назад складати!!!
    2. А одна родичка подивилась і каже, то ви всьо складайте та й потім дасьте Марусі (чоловіковій двоюрідній сестрі, яка заміж збирається). Яке ви, яка принесла дитині шоколадку, маєте право розпоряджатися НАШИМИ речами, які переслала МОЯ родичка з Канади? В чоловікових двоюрідних братів є діти 3, 5, 7 років і мали вони і колиску (яку мій чоловік зробив, а йому не заплатили дотепер), і коляску, і манеж, і ходунки, і автокрісло... Хоча вони і живуть в сусідніх селах, до дитини ще не приходили, а як раз приїхали, то з пустими руками (думали, що я в своїх батьків, а ми швидше повернулись)) Навіть знайшли відмазки, щоб на хрестини не приїхати. От мене і бісить, що моїй дитині не було кому дати, а я маю складати і давати?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Співчуваю Співчуваю x 3
    • Подобається Подобається x 1
  11. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    А то нічого, що свекруха багато років була на заробітках, і назбирала речей на дві фури, що одна кімната в квартирі зайнята ними і сказала нічого їй не чіпати, бо їй то колись МОЖЕ згодиться. А приїхавши додому зразу взялася робити порядки , а саме - наші з чоловіком і дитини речі в підвал, візок дитячий віддала незнати кому, і ше зібралася речі дитини пороздавати, бо їй бачте, заважає, і їй то не треба. І то без нашого відома! Я маю кому дати свої і дитини речі, але якого х... ви роздаєте їх на право і на ліво без мого дозволу? Я приїду, і сама зі своїм роберуся, а ви маєте своє, про то й думайте....:girl_devil:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. irysuk kykysuk

    irysuk kykysuk Well-Known Member

    Колись мої батьки поїхали на вихідні до маминої мами, а як приїхали, то татова мама цілий манеж з нашими іграшками віддала сусідам, бо їй мішало. Мама тепер кається, бо була молола і не пасувало сваритися зі старшими. А тепер каже, що пішла би до сусідів і то все забрала. Тим більше, що 4 місяці тому ми поховали мого брата, який 13 років прожив закордоном і його речей в нас практично немає. А так була би пам'ятка.
     
  13. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Колись давно, як я ще була дитиною років 10-12, приїхала до нас в гості бабуся, вона ж татова мама, вона ж мамина свекруха :), батьки були по роботах, а ми самі вдома. Бабця почала просто заглядати в шафи, то я, мале й дурне, заявила "А чого Ви по наших шафах лазаєте", і всьо, як відшептали... Бабця потім батькам нажалілась, а мама тихцем похвалала :), бо нема чого.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 2
  15. irysuk kykysuk

    irysuk kykysuk Well-Known Member

    Ще раз переконуємося, з вуст дитини завжди звучить щира істина))) :girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Poppet

    Poppet Member


    Домофон сервіс: 067-675-43-60 - бухгалтер; 067-675-4310 - Роман; novobud@domophone.lviv.ua

    не пам'ятаю ким приходиться Роман там, бо давненько з ними не працюємо))
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ой, клас! Нажалітись на те, що тебе застукали за поганим ділом - то 80 левел :)
     
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  18. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Нова пошта далі чудить :girl_devil:
    Замовила собі перевезення з доставкою кур"єром до дверей офісу, бо мені так було зручніше в даній ситуації.
    Наша організація також працює з Новою поштою, як корпоративний клієнт.
    І вже вдруге! кур"єр приносить і віддає МОЮ ПРИВАТНУ посилку нашому офіс-менеджеру, бо він побачив, що адреса доставки - це будівля нашого офісу. Без дзвінка мені, без перевірки документів!
    Якщо перший раз то були документи по роботі, то цього разу вміст посилки був абсолютно не для сторонніх очей.
    Крім того, не виключено, що секретар буде поширювати між працівниками інфу, що я, начебто, користуюсь службовим становищем (типу за рахунок фірми отримую посилки), хоча свої приватні посилки оплачую сама, але хто би то вникав.
    Вже дзвонила на гарячу лінію, їх не пройняло :girl_crazy:, мушу вирватися на відділення і написати скаргу на папері. Я їм того не подарую.
    А чоловік взагалі каже, що треба було казати, що я посилки не отримала і вимагати з них компенсацію (хай би понервувалися, бо довести, що я таки ту посилку отримала, вони не зможуть, адже я не підписувала документи про отримання).
    Цього разу я такого не робитиму, але якщо ще раз повториться - обов"язково так і вчиню, щоб кур"єру була наука.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  19. Funny girl

    Funny girl Well-Known Member

    :ed4d70def841dc74b57:girl_feminist:Мушу щось написати, бо пів 3 ночі і досі заспокоїтись не можу. Прибила би чоловіка, на думці одні матюки. Весь тиждень чекаю вихідних, а на вихідні чекаю, щоб забрався на роботу і не бісив своїм виглядом. Три роки в шлюбі, сім років разом, сину 11 місяців, а думка про розлучення все частіше в такі суботи - неділі. Прибирала в кухні 4 години, не розумію, як можна так засрати простір навколо себе. Дитина жвава, повзає як ракєта, все облизує.а Квартира -маленька кавалєрка в старому польському будинку з входом зразу в подобіє кухні і туалетом по балкону. Я драю кухню, він рубає в комп'ютерні ігри, порізалась, два пальці на руці, сильно і нуль реакції, далі шпіляв. Я зла як дідько таки домила підлогу. Як? Як можна не звертати увагу на той пісок з кедів, по якому повзе твоя дитина тижнями?! Як можна шпіляти собі далі?! Дістало! Дістало, що не помиє чашку/тарілку, а буде щоразу брати з шафки чисту і наскладує гору з того брудного посуду! Ніколи не прибере за собою крихти хліба, ножа, і масло назад в холодильник. Помити баняк то подвиг, ситуація та сама що з тарілками.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
  20. iragonzales

    iragonzales В декреті

    @Funny girl ненароком вилийте каву на ноутбук. Згадався анекдот."Я відівчила свого чоловіка гризти нігті......Яким чином?.....Я заховала його вставну щелепу"
     
    • Смішно Смішно x 1