Басейни Львова і як в них навчитися плавати

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Грильяжка, 7 Червень 2009.

?

А ви вмієте плавати?

  1. вмію, плаваю доволі часто

    17,9%
  2. вмію, але плаваю рідко

    44,1%
  3. не вмію, але вчуся

    5,5%
  4. не вмію, але мрію навчитися

    30,6%
  5. не вмію й не хочу вміти

    1,8%
  1. Sunnylife

    Sunnylife Well-Known Member

    Дівчатка, хто ходить в "Три Стихії"? Поділіться враженнями і чи дуже багато люду ввечері?
    Сидяча робота скоро спину доконає. Сказали йти в басейн і вдома вправи :girl_smile:.
     
  2. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Якщо їхати з дитиною в румбамбар на цілий день, то є там на території місця, де можна бути подалі від шуму, щоб дитина поспала?

    Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
     
  3. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Є. Древній Град має велику територію, можна погуляти і поспати :)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Хто в Ска ходить в закритий басейн, яка там глибина? А то я пішла у відкритий пробовсалась півгодини біля драбинки і вийшла. Я не очікувала, що там зразу глибоко.
     
  5. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    о_Оо_Оо_О
     
  6. varschavcka

    varschavcka Well-Known Member

    Закритий басейн - це лягушатнік для дітей, яких вчать плавати і маленьких дітей з батьками. Чи впускають туди дорослих - не знаю.
    --- дописи об"єднано, 16 Серпень 2017 ---
    На цій доріжці глибина - десь 2 м і там є такий бортік за який можна триматися і стати на нього. В проході глибина десь 1.3 м., але він невеликий.
     
  7. sherry

    sherry Well-Known Member

    впускають і дорослі там плавають. Там є і лягушатнік і басейн, мені здається там менша глибина набагато ніж у відкритому, принаймі я там стояла без проблем.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Bibinka

    Bibinka Active Member

    Можу поділитись враженнями про дитячий басейн у садочку "Дивосвіт" на "Південному". Це мабуть найбільш спеціалізований басейн для діток зі всіх у Львові. Дорослих туди просто не впускають, відповідно вода не містить дорослої мікрофлори. Займаються з дітьми від 3-х років, результат є якщо індивідуально з такими маленькими. Сам басейн дуже тепленький + 30 градусів, вода чиста. Важливо - у басейні немає гострих кутів, плитка викладена заокруглено, щоб діти не травмувались. Тренери дуже позитивні. Особливо Ярослав. За 2-3 місяці регулярного відвідування 6-річна дитина вже буде плавати одним стилем, а за рік - у знайомих дитина вже кількома стилями плаває, правда малій вже 7-м років. Абонемент на 8 занять коштує 500 грн, у групі до 10-12 дітей. Але буває, що менше в групі діток. Словом рекомендую.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. gamma

    gamma Well-Known Member

    Приєднуюсь до позитивного відгуку про дитячий басейн на Південному. Але сьогодні адміністратор говорила що з жовтня планується введення входу тільки по абонементах, що не зовсім зручно з маленькими дітьми, які якраз в осінній період часто хворіють. Тобто будуть пропускати заняття, а платити доведеться за весь місяць. Надолужити пропущені заняття в наступному місяці не можна буде. Але ми ходимо поки не наступили зміни:girl_smile:
     
  10. Fast

    Fast Well-Known Member

    Міюську віддала в 3 стихії на Південному. На воді тримається, пірнає і пливе під водою гуд. А от на спині ну ніяк в неї не вдавалось. І 3 заняття і на спині уже пливе. Тож велике дякую тренеру Богдану. Шкода що з вересня там всі групи заповнені.
     
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Плюсуюсь за Богдана, ще Євген гарно тренує.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Raven

    Raven Мама малятка

    А можна детальніше по абонементах-цінах і розкладу. Які контакти до адміністраторі і як проходить запис.
     
  13. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    Скільки приблизно коштують індивідуальні заняття для дитини?
    Прошу порекомендуйте тренерів.
     
  14. YuryGRV

    YuryGRV New Member

    Уточніть вік дитини.
    --- дописи об"єднано, 27 Вересень 2017 ---
    З глибиною закритого басейну Ви праві - 2м на глибокій частині і 1,30м - на мілкій. По периметру басейна на глибині приблизно 1м зроблений карніз шириною 20 - 30 см, на який можна встати.
    --- дописи об"єднано, 27 Вересень 2017 ---
    Ви можете самі подивитися на ціни за адресою "Ціни - Три Стихії"
     
  15. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    5 років. Плавати вона вже вміє, тільки кроль карявий :).
     
  16. YuryGRV

    YuryGRV New Member

    В "Трьх стихіях" не відрізняють вік. Індівідуальне заняття у них коштує 300грн.
    --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2017 ---
    В групі "Плавунці" де, як я розумію, 10 дітей місячний абонімент у них коштує 684грн. Ви можете самі подивитися на їх ціни за посиланням: "Ціни - Три Стихії"
     
  17. Lelijka

    Lelijka Well-Known Member

    Підкажіть, дитина має слабкий імунітет, все чіпляється... бронхіти і т.д чи корисно буде проходити в басейн щоб дитя розвивало свої легені, дихалку і загартовувалося, нам 1.6 міс
     
  18. YuryGRV

    YuryGRV New Member

    Плавання - це один з найліпших засобів поліпшення здоров'я людини будь якого віку і в першу чергу дітей, що ростуть та розвиваються. Воно сприяє розвитку серцево-судинної, дихальної, гармональної систем. Вчені своїми дослідами доводять, що у плавців (в тому числі підводного спорту), гребців найбільші показники об'єму легень. Найбільший розвиток досягається саме в дитячому віці.

    На рахунок імунітету. Будь яка фізична діяльність (не тільки плавання) посилює імунітет. Але потрібно ретельно слідкувати за станом здоров'я дитини. Якщо Ви бачите, що дитина замерзає, втомлюється, виникає погіршення настрою, роздратованість, потрібно призупиняти заняття, відігрівати, ретельно висушувати волосся і протягом не менше 15 хв. після заняття побути в приміщені перед виходом на вулицю.

    Відносно загартування. Плавання сприяє загартуванню, але тільки на перших кроках. В подальшому для загартування потрібно використовувати спеціальні вправи.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Якщо басейн хлорований, то можна і астму розвинути. Треба басейн вибирати уважно. У віці вашої дитини про жодне розпивання дихалки і збільшення об'жму легень мова не може йти.

    Професійні спортсмени мають великий об'єм легенів і гіпертрофоване серце. Професійний спорт - це не те на що треба рівнятись.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Raven

    Raven Мама малятка

    Ми з таким, нам плавання допомагало з бронхіту викарабкатись. Такі маленькі діти на результат не плавають, в них ігрові ощадливіші тренування.